×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейна лятна почивка на първа линия в Слънчев бряг


Семейна лятна почивка на първа линия в Слънчев бряг
Secrets Sunny Beach (вляво) е Adults Only (+18), Dreams Sunny Beach (вдясно) е за цялото семейство. И двата се отличават с обширни озеленени площи и зашеметяващи дизайнерски басейни
09 Юли 2024, Вторник, 12:28 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хотелите са първа линия на самия плаж

Inclusive Collection, част от World of Hyatt, разполага с два от най-ексклузивните хотели в известния черноморски курорт: Secrets Sunny Beach (+18) и Dreams Sunny Beach. И двата хотела са с привилегировано местоположение на плажа, но услугите им са ориентирани към различни групи: двойки и приятели - в Secrets Sunny Beach (+18), и семейства – в Dreams Sunny Beach.

България  стана една от най-търсените дестинации в Източна Европа за изключително добре прекарано лято на брега на морето, като част от тази заслуга се дължи на Слънчев бряг, най-големия курорт в страната.

Разположен на брега на Черно море и с изглед към Несебър, красивия 3000-годишен български град, обявен от ЮНЕСКО за обект на световното културно наследство, Слънчев бряг се радва на чудесен микроклимат, благоприятстван от живописните му пейзажи и близостта до Стара планина.

Като дестинация за много туристи от Източна Европа, Слънчев бряг се отличава с космополитното си предлагане, с нощните си клубове и с морския си туризъм, тъй като се намира само на 3 километра от Свети Влас, най-голямото яхтено пристанище по цялото българско крайбрежие.

В тази успешна дестинация има два хотела, които след включването им през 2023 г. в луксозната верига Inclusive Collection, част от World of Hyatt, се превърнаха в два от най-търсените в района. Става дума за Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) само за възрастни, с 335 стаи, и за семейно ориентирания Dreams Sunny Beach Resort & Spa, с 597 стаи.

Престижът на международното гостоприемство:

И двата хотела се отличават с изящна архитектура, но най-вече с привилегированото си местоположение - на първа линия на бял пясъчен плаж, който се простира на 8 км брегова линия. Огромно преимущество са обширните озеленени площи и множеството на брой красиви басейни с различен дизайн.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) се откроява с красивия  инфинити басейн с воден бар в стила на големите карибски курорти, за да се насладите на изискан коктейл, релаксирайки с изглед към Черно море. Dreams Sunny Beach Resort & Spa разполага с 6 басейна, предназначени за различни посетители, отседнали там, с басейни за бебета и семейни игри, както и със забавен аквапарк с пързалки и други водни игри.

Но услугите, които различават тези два изискани хотела, показващи високото качество на международна верига като Inclusive Collection, част от World of Hyatt, са високото ниво на гастрономическо предлагане и престижният Preferred Club.

Гастрономията на Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) разполага с 5 ресторанта и 5 бара, а на Dreams Sunny Beach Resort & Spa - с 6 ресторанта и 6 бара. Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) е посветен на международната и средиземноморската кухня чрез добре познатия си ресторант "Portofino", както и ресторант "Oceana", специализиран в приготвянето на риба и морските дарове.  Dreams Sunny Beach Resort & Spa е известен с азиатското предложение на своя ресторант "Himitsu" и богатата българска кухня на ресторант "Sofia Gastro".

На всички тези удоволствия можете да се насладите благодарение на услугата Unlimited-Luxury® на хотелите Dreams Resorts & Spa и Secrets Resorts & Spa, която предлага най-доброто обслужване в своята категория  -  гурме ресторанти и първокласни алкохолни напитки, безкраен брой дневни и нощни дейности, наред с много други предимства.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa Preferred Club Room

Що се отнася до Preferred Club, това е една от отличителните характеристики на хотелите Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) и Dreams Sunny Beach Resort & Spa. Представлява опция за настаняване, която дава достъп до стаи с най-доброто местоположение,

оборудвани с допълнителни удобства и услуги, като например консиерж, меню с възглавници или ранно настаняване и късно напускане (в зависимост от наличността) и други. Освен това предлага

и възможност за използване на ексклузивния салон Preferred Lounge, в допълнение към други ексклузивни зони само за клиенти от тази категория, като например солариум.

Ако това лято планирате да се насладите на почивката си в най-големия курорт в България, не се колебайте! Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) и Dreams Sunny Beach Resort & Spa са най-добрата алтернатива за почивка за двойки или приятели, както и за семейни почивки. Ние ви очакваме!

ЛЯТО В НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ КУРОРТ: СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Насладете се на най-доброто международно гостоприемство

Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18)

Настаняване в двойна стая с Unlimited-Luxury® от 258 евро на вечер 

Dreams Sunny Beach Resort & Spa

Настаняване в двойна стая с Unlimited-Luxury® от 268 евро на вечер

За Inclusive Collection, част от World of Hyatt: 

Inclusive Collection, част от World of Hyatt, притежава най-голямото портфолио от луксозни All-Inclusive курорти в света, предлагани под 10 различни бранда. Всеки от тях ни позволява да изживеем различен момент от съществуването си, приемайки и отразявайки определен начин на живот: Импресия от Secrets, Hyatt Ziva®, Hyatt Zilara®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Secrets® Resorts & Spas, Breathless Resorts &

Spas®, Dreams® Resorts & Spas, Hyatt Vivid Hotels & Resorts, Alua Hotels & Resorts® и Sunscape® Resorts & Spas.  

Колекцията Inclusive, която понастоящем включва 120 курорта и повече от 38 000 стаи в 31 дестинации в 12 държави, непрекъснато издига концепцията за ваканционно гостоприемство на по-високо ниво на лукс, като награждаваните имоти предлагат висококачествено настаняване и изключителни местоположения.  За повече информация посетете www.hyattinclusivecollection.com.


В категории: Лайфстайл , Несебър


Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори