×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БДЖ пак почна с номерата, остави правостояща жена с ТЕЛК над 4 часа


БДЖ пак почна с номерата, остави правостояща жена с ТЕЛК над 4 часа
Ситуацията е абсурдна и възмутителна, кондукторът дори не ни съдейства, разказва пътничката Бенита Димова
02 Юли 2024, Вторник, 20:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Жената си е купила билет със запазено място, но такъв номер във вагона дори не съществувал

БДЖ отново започна с обичайните номера с дублирането на местата за пътуване. Десетки пътници стоят прави по коридорите и пътуват часове наред в некомфортна обстановка, защото или влакът е препълнен или предплатените седалки изобщо не фигурират като табелки във вагоните.

Такъв е и случаят на Бенита Димова, която потърси Флагман.бг, за да разкаже какъв ужас е преживяла по време на пътуване днес от Бургас до София. Бенита и майки пътуват от Бургас за Пловдив, купуват си билети първа класа и резервирани места, тъй като е с ТЕЛК и предварително си подсигурява запазени места. Или поне на това се е надявала. Когато се качват във вагона обаче, ситуацията се оказва съвсем различно, но и до болка позната на пътуващите редовно с Българската държавна железница.

Ето какво разказа Бенита пред Флагман.бг:

"Бих искала да споделя абсурдноста ситуацията, в която попаднахме с майка ми като пътници на влака Бургас-София ( влак номер 8610) днес 2 юли, с билети 1-ва класа и запазени места. Оказва се, че местата с тези номера изобщо не съществува във вагона, понеже половината на въпросния вагон е първа класа, а другата половина е втора - как е възможно това? Тоест половината пътници за първа класа сме останали изобщо без места.

Помолихме кондукторът да ни намери места, независимо коя класа, за да можем да пътуваме спокойно, без да бъдем притеснени от пътници, на чиито места бяхме принудени да седнем, понеже нашите изобщо не съществуваха. Но не срещнахме никаква адекватна реакция, нито помощ. Аз съм с ТЕЛК, не мога да стоя права толкова много време. Нямаме думи да ви опишем колко е абсурдна и възмутителна ситуацията. Бихме искали хората да знаят какво би могло да им се случи и бъдат подготвени.

Платила съм за несъществуващи места! Виновни много, потърпевши също. Наложи се да сядаме на места на други хора и когато те се качат от следваща спирка, пак трябваше да ставаме и да търсим нови места. Това пътуване беше страшен кошмар", споделя Бенита.

 

 




Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
16
Коментара по темата
16.
Аресва, не аресва , това е положението, Минке!
03.07.2024 07:07:48
1
1
Ти си валоумник! Нашия вожд завари БДЖ с дългове за 800млн лв и едни Сименси на кледит за 300 млн лв. . с разпродадени вагони от Мутафчиев и локомотиви на по 50 г. Дотам е докарана железницата , че трябваше да се даде летището на концесия , за да им върже гащите . Дугото е ясно, някой пак спал,,е, Борисов ли да седне да им продава билетите....
15.
Какви номера
03.07.2024 05:22:39
0
11
Толкова им е интелектуалния и мозъчен багаж на тези хорица назначени на държавна хранилка и получавайки си месечните заплатки от това което ние ,работещите хора в държавата изработваме всеки ден , но живеещи си с мисълта ,че сме им длъжни и трябва да се примиряваме с мизерната среда,която те създават на основата на големия си мързел,тотална липса за развитие и навици за присвояване.
14.
Do12
03.07.2024 02:48:28
2
6
Lichi si koi ne e izlizal ot balgariq i ot kvartala v seloto cql jivot =)))). Prosto si zapazi mnenieto za tebe shtoto pet pari ne struva i shte qdesh shamari. Glupak/chka
13.
Ceco
03.07.2024 01:10:05
2
1
Да напълно си прав,нови на по 40 години :D.
12.
До 4 Стоянова
02.07.2024 22:24:39
38
1
ми да беше изкарала шофьорски курс и да се пЕредвижваш с кола ма! Да беше учила и да имаше кинти или визия че да те возят. Кво си дошла да мрънкаш? За 30лв или колко е там какво искаш? Червен килим и задоволяване от надарен културист по пътя ли? Аман от претенции като не ти харесва ходи с автобуса или на стоп - тъкмо може да изживееш нещо интересно :)
11.
???
02.07.2024 22:23:02
1
22
През годините са налети милиарди в БДЖ! Резултати никакви! Виновни няма!
10.
Пешо
02.07.2024 22:18:24
0
13
Те, че само некадърници там е ясно, ама и са набутани цели фамилия! Мъжа, жената, бащата всичко е на хранилка
9.
Аресва ли ви пъта?
02.07.2024 21:49:46
4
18
Няма да се оплаквате. Любимият вожд беше на власт 12 години и закупи чисто нови влакове, ремонтира всички линии, вдигна заплатите в БДЖ и направи необходимите реформи. Пак да гласувате за него малоумни ганьовци.
8.
....
02.07.2024 21:47:06
5
7
Искате да ви е евтино? Ето го евтиното. И вагоните са ви на нивото, и профанизираните служители!
7.
Муфтаджиян
02.07.2024 21:43:04
2
6
Не знам дали съм го казвал вече, но бях на сватбата на брат Динев, хареса ми. Хапнахме, пийнахме...
6.
*********
02.07.2024 21:35:10
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Котора
02.07.2024 21:21:08
8
4
До 1. Идиот си и идиот ще си умреш мекотело нещастно.
4.
Стоянова
02.07.2024 21:18:04
0
25
Мръсно, неуютно, първа класа, само името й, по нищо не се различава от втора. Вагоните стари, без климатик, адска жега, претъпкано, имах чувство, че влака ще се разпадне всеки момент. На Сливен влака беше с около 30 минути закъснение... Само преди месец пътувахме с влак в Италия, пълна противоположност на нашите.
3.
Бай....
02.07.2024 20:59:27
1
22
В БДЖ винаги са работили едни прости селяци !
2.
пак този
02.07.2024 20:45:47
0
29
Това не е номер, просто толкова си могат. 95,9 процента дори не знаят защо са там. Не немски, и японски влак да докарат пак ще закъснее с 3 часа. Толкова е капацитета.
1.
Все пак Гроб е на власт
02.07.2024 20:39:43
22
12
Добре,че беше Промяната да поръчат няколко нови вагона.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори