×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Седмичен хороскоп за 10 - 16 юни


09 Юни 2024, Неделя, 20:30 ч.
Автор: Флагман

Близнаците да не харчат

Какво ви очаква през новата седмица вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от асгролог Петя Георгиева. 

Овен

Доста напрегнат период, но каквото и да сте си наумили, ще успеете да го изпълните. Съсредоточавайте се максимално, когато се налага да работите с пари или да оформяте финансови сделки. Странното е, че обичайните познати занимания ще ви затрудняват повече от сложните, но движени от мотото, че „всичко е добре, когато свършва добре“, ще стигнете до крайната цел.

Почти непрекъснато ще изникват и непредвидени и при това неотложни задължения. Действайте активно, но без да стигате до степен на крайно изтощение. Част от неприятностите ще са свързани с липса на компетентност от страна на някой от колегите ви или опит да скрие грешките си.

Телец

Запознавайте се подробно с указанията, когато обработвате финансови документи, особено ако ще имате задължения по тях. Избягвайте разговорите на лични теми с хора, в чиято добросъвестност не сте абсолютно убедени. Обмисляйте внимателно ходовете си, за да не ви въвлекат в конфликтна ситуация или пък да вземете решение, за което бихте съжалявали.

При уговаряне на съвместни сделки и договори за сътрудничество уточнявайте подробно всички задължения. Допълнителни приходи може да получите от задграничен бизнес, ако имате такъв.

Близнаци

Приходите ви ще са нередовни и нестабилни. Ако имате намерение да се включвате в изпълнението на дългосрочни проекти, то най-добре го направете в началото на седмицата. Ще се случат промени, пряко свързани с отношенията ви от всякакъв характер. За подкрепа разчитайте най-вече на близките си, на членовете на семейството.

Що се отнася до работната среда, не се намесвайте в чужда дейност дори с желанието да направите услуга или да сте полезни. Не е изключено да се наложи да предприемете пътуване или за известно време да промените местопребиваването ви.

Рак

Отношенията ви с околните на моменти ще приличат на руска рулетка. Няма да можете да предположите кой как ще реагира на казаното или направеното от вас. Невинна реплика може да предизвика недоволство, изразено с убедителни децибели и обратно – никой да не се стресне от ситуация, която действително заслужава сериозно внимание.

В крайна сметка, ако не искате да си навредите, ще е най-добре да заемете наблюдателна позиция и да изразявате мнението си само, когато ви попитат. Залагайте повече на действия, отколкото на думи и, ако действително целта ви е да сте полезни, то хората от обкръжението ви и най-вече хората, на които държите, ще го оценят.

Лъв

От съществено значение в предстоящия период ще е да преценявате и поддържате правилно темпо на работа. Стигането до крайности, в която и да било от двете посоки, може да създаде непредвидени усложнения. Новите контакти ще са интригуващи, но при необходимост да стартирате дългосрочни проекти, доверете се на партньорите, с които работите отдавна.

Скорошните оставете за резервен вариант. Създаването на правилен режим за работа и почивка е от особена важност. Благодарение на него ще предотвратите пристъпите на главоболие и безсъние.

Дева

Динамичен и леко напрегнат период. Колкото и да е силна аналитичната ви мисъл в сложни моменти ще е по-полезно да разчитате на интуицията си. В професионален план обстановката ще е сравнително спокойна, но само благодарение на факта, че умеете да забелязвате детайлите и да оценявате смисъла им. Вярвайте на документите, а не на устни обещания.

За уреждането на спорни финансови въпроси, ако не сте в състояние да се справите самостоятелно, потърсете квалифицирана помощ или юридическа консултация, но от специалист, на когото имате доверие.

Везни

Отношенията с новите партньори ще са малко сложни. Незнайно защо, но те ще очакват при уреждането на спорни въпроси компромисът да дойде от вас. Помислете внимателно дали сте готови на отстъпки и най-вече дали ще си заслужава да ги направите. За ваша радост, обаче, в същия период и може би по същия повод, ще успеете да възстановите стара и прекъсната преди време делова връзка.

Резултатите от съвместната ви дейност ще са окуражаващи. Може да са свързани с усвояване на нови методи на работа, назначаване на млади надеждни специалисти или получаване на допълнителни приходи. С тяхна помощ ще се справите и с допълнителните разходи, ако сте принудени да направите такива.

Скорпион

Опитайте да създадете някакви финансови запаси. Моментът не е подходящ за дългосрочни инвестиции. Ограничете разходите до ежедневно необходимите и намерете начин да убедите близките си, че не е подходящо да купуват каквото и да било само за да угодят на капризите си. Професионалната заетост ще е повече от динамична.

Ще се налага да се ангажирате с чужди или допълнителни отговорности. Във възможностите ви е да се справите, стига да разпределите времето си оптимално и да си осигурите надеждни сътрудници. Най-полезни ще се окажат онези, на които преди време сте направили някаква услуга.

Стрелец

Ще се наложи да вземете поредица важни решения с продължително отражение върху живота ви занапред. Ще са свързани с различни области – професията, личния живот. Принципът, от който трябва да се ръководите е, че вие сте отговорни за живота си, а не някой друг. Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за прекратяване на конфликт с роднини. Не пропускайте възможността.

Ще сте много по-спокойни, знаейки че сте отстранили една потенциална спънка за осъществяване на замислите си. Предстоят промени на работното място. Няма да са по ваша инициатива, но ще са във ваша полза.

Козирог

Желаещите да променят работното си място, особено ако отдавна са в процес на търсене на нещо по-добро, почти сигурно ще попаднат на подходяща оферта. В началото на седмицата ще можете да се справите с уреждането на финансови въпроси, а през втората половина да преодолеете сложности, засягащи отношенията ви.

Отделно от това почти „в движение“ ще отхвърлите поредица задачи от битово естество, грижи за роднини, подготовка на пътуване, подготовка на ремонт, дребни покупки, които са набелязани, но сте изчаквали изгодни в ценово отношение предложения. Няма да ви остане време да скучаете, но и времето за почивка ще е доста ограничено.

Водолей

От съществено значение е да подхождате към управлението на финансите си прагматично. В случая става дума не само за разходите, но и за приходите ви и то приоритетно за тях. Откажете се от експериментите и от стартирането на прекалено оригинални замисли. Дори да донесат приходи, което най-вероятно ще се случи, то те няма да се получат моментално.

Ще е необходимо известно време, докато идеята ви проработи на материално ниво. Не е изключено да довършите започната вече имотна сделка. Отношенията у дома, с близките ви, ще са сравнително спокойни, ако не се опитвате непрекъснато да ги контролирате и участвате равностойно в общите задължения.

Риби

Привлекателни сте и хората ще се стремят да получат вниманието ви. Предстоят запознанства с нови хора, които „на първо четене“ ще ви допаднат. Не ги идеализирайте и не бързайте да се привързвате към тях, за да не повторите стари грешки, които до този момент обичайно са предизвиквали разочарование.

Не се занимавайте с перспективните си планове, наслаждавайте се на момента. Събитията ще се развиват с умерено темпо и то по начин, който ще ви позволи да извадите от живота си ненужното, независимо дали става дума за хора, дейности, спомени. Ще си дадете ясна сметка за връзката между минало и настояще, а направените заключения ще улеснят адаптацията ви спрямо условията на социума.

източник: az-jenata.bg

 


В категории: Хороскоп


1
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
1
Коментара по темата
1.
БЛАГОИЗТЕЗАР
09.06.2024 21:42:44
0
0
ТОШКОНЕЩО.Е.СЪНУВАЛ.
ПРОСТЕНО.ДА.МУ.Е
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори