×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Владимир Путин се готви за смъртта си?


Владимир Путин се готви за смъртта си?
Здравето на руският президент Владимир Путин, за когото отдавна се твърди, че бил починал и заменен от двойник, се било влошило и затова търсел кой да го наследи
09 Юни 2024, Неделя, 07:29 ч.
Автор: Флагман.Бг

Руският президент готвел дъщерите си за наследници

Бившият агент на ЦРУ Роналд Маркс разкри, че руският президент се готви за смъртта си. 

Дъщерите на Владимир Путин изненадващо се появиха на публично място след години живот обвит в мистерия. Катерина Тихонова и Мария Воронцова взеха дейно участие в Международния икономически форум в Санкт Петербург, пише БЛИЦ.

Това е доста значимо събитие, тъй като наследниците на руския президент не появява на публични събития в него и водя живот далеч от светлините на прожекторите.

Събитието предизвика много теории защо внезапно Тихонова и Воронцова са решили да участват в политическия живот на Русия.

Роналд Маркс пък каза пред Daily Beast, че Путин е пословично потаен относно децата си – рядко обръщайки внимание на дейността им или дори признавайки съществуването им – до последните две години, когато слуховете за влошаващото му се здраве започнаха да набират сила.

„Той обмисля смъртта си. В момента той е на тази възраст, когато сега търси воя наследник. И двете дъщери, доколкото разбирам, са доста проницателни. Ако тези дъщери могат да излязат отпред и да го представляват, мисля, че той ще се възползва от това.“, добави Маркс.

Путин официално има две дъщери, но слухове твърдят, че той има поне още две деца, като за тяхна майка се спряга олимпийската шампионка Алина Кабаева.
 


В категории: Политика


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
17
Коментара по темата
17.
Грег
09.06.2024 14:30:08
3
5
Ааааа, че фюрерът не е ли безсмъртен? Какво би правил Светът без него - животът би се обизмислил!!!
16.
путлер капут
09.06.2024 13:53:35
6
9
иде края путкин
15.
чайка
09.06.2024 12:40:59
2
7
Тоя се готви да нанесе ядрен удар, колкото тати нанесе удар по комшията, който години наред, караше мама да цъфти като майска розичка.
https://youtu.be/CSd5vAKMuVQ?si=XY9Va8Ge-I_H5OdD
Те му изколиха свинекомплекса. Днеска 1000 свинки утре хиляда свинки тука 30 прасете там 50 прасета и всичките прасета на мезета.
14.
чайка
09.06.2024 12:15:07
10
3
Тоя се готви да нанесе ядрен удар ,но по кого не се знае. Дано не сме ние,че и без това сме обезлюдена територия!Той беше заявил за центъра на вземане на решения и всички които помагат с оръжия а България е в това число.Не спете на това ухо ,че Путин видите ли блъфира!Положението е напечено до огнено червено,ескалация в някоя посока низбежно ще има!!!Умните го разбират от рано за глупавите, едва когато се случи ще им стане ясно.
13.
*********
09.06.2024 11:07:15
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Ex
09.06.2024 09:56:05
15
16
И Украйна със тези западни оръжия е като на свинче звънче или по точно казано НА ГОЛ ГЪЗ ЧИФТЕ ПИЩОВИ!
11.
Ххх
09.06.2024 09:52:20
12
8
Охххххх добре чи одя на масаж. при един кавказец та се освобождаваме взаимно и после ми превежда, чи аззз съм модернизиран руцофил и мама руцофилката не мъ научи на родния русофилски-руски език.
https://youtu.be/xt2BYSlnk7E?si=cE_ZmxKvB2Eig1d_
Амчи то май за Хамерика и укрите е най-добре Вовича с токчитътъ да поживее още, че откъдя ши съ намери такъв баламурник да разграби държава и армия и да започне война.
Щом и руския националист Коц който от 2014г се сражава на Донбас к обясняваше как Киев за 3 дни, Украйна за две седмици, щом и той като другите военкири запя че войната е голямо дърво и пиредната Харковска офанзива се превърна в глуха отбрана, начиии. Воюваха срещу а сега запяха че укрите се биели по-добре от НАТО.
Ха га гах.
Тея шизифрени да "обърнат палачинката и да слязът на земята" смятай какво дране получиха и бой по манерките. Тръгнахми за Берлин па после за Харков и потънахме на собствената си граница.
Да живеее Вовича още 100 години!
10.
Ex
09.06.2024 09:51:57
9
11
Математиката ви куца.Според феновете на джендър обществото 10 е повече от 100!!!Каквото и пиянки да са рашките са прекалено мноого и наистина имат територия където да се крият.Бог да пази Европа защото наистина ние няма къде да се скрием.
9.
До 4
09.06.2024 09:28:28
10
17
Гъбките ще са за всички. Нв разбра, че руснаците на огромната им територия и както сам казваш на места не много населена ще оцелеят. Има и къде да мигрират. Амстердам например, къде ще мигрира или София, или Рим.....никъде. Европа е малка, тясна и пренаселена. Разбираш ли логиката сега. Накрая ще оцелеят само руснаци, американци, част от Китай и част от Африка. Европа въобще няма да има и то заради хора като теб, които не разбраха, че от векове всички воини се водят предимно на тееиторията на Европа. Честито.
8.
До 3
09.06.2024 09:21:26
10
15
Аз си живея тук. Не се местя. Тук ми е дома. Виж, ти отивай да береш ягоди и лижеш дирници. Ма това сте царе. Аутсайдерите мигрират и мрънкат само.
7.
?
09.06.2024 09:07:00
4
12
Пак ли ? :)
6.
До 3
09.06.2024 08:55:17
16
18
Ми един педал пресъедини милата ми родина към евро джендърската помия,налага се да живея в педалска Европа!
5.
Xxx
09.06.2024 08:52:20
4
28
Не ви ли омръзна хахах Путин през три-четири месеца се разболява,умира,има двойник и какво ли още не хахаха
4.
До 2
09.06.2024 08:50:18
21
15
всъщност рашия е заплашена повече от ядрено оръжие, защото населението й е компактно в няколко големи мегаполиса!
Гъбките там биха свършили добра работа също.
Те, за разлика от теб, го разбират това и само лаят.
Шанс е, че могат да вземат главите на управляващата върхушка, да дадат гаранции, че ще са предвидена, спазваща международните договори държава и нещата ще се оправят.
Може даже да минат без репарации!
Евентуално.....
3.
Петър Днепърски
09.06.2024 08:47:12
15
19
до 2: ти какво правиш в Европа. Бегом отатък Урал.
2.
До щом
09.06.2024 08:22:21
16
27
Толкоз ти разбира главътъ. Путин е супер улегнал и удобен и за запада. Умре ли, ще дойде на власт баш хардлайнер и тогава Путин ще ви се види като девица. А че най-голямата по територия страна в света не можете да затриете само на теб не е ясно. Каквото и да става руското население има къде да мигрира, за да се опази. Виж, за ЕС не съм сигурен. Няколко гъбки и е приключил с тая пренаселеност. Къде щебягаш?
1.
Щом
09.06.2024 08:12:33
19
27
пак почнаха с глупостите, значи нещата на фронта не вървят на добре за рашките....
Стана лакмус: рашките губят-путлер умира или почва ядрена война!
Аман от тия циркаджии!
Крайно време е да го махат и да намерят някой сериозен политик, а не тоя лигльо, пианист!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори