×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група


Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група
Фаталната дузпа, която младият Никола Атанасов пропусна
07 Юни 2024, Петък, 09:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Младите момчета на Станислав Жеков загубиха баража с „Локо“ Стара Загора

Мечтата на „Нефтохимик 1962“ да играе във „В“ група бе убита след злощастна загуба от „Локо“ Стара Загора. В драматичен мач, игран на стадион "Ямача" в Хасково, младите момчета на Станислав Жеков завършиха 1:1 в редовното време, но след това нервите им не издържаха при дузпите и загубиха най-важния си мач за сезона. Фаталната дузпа изпусна талантливият Никола Атанасов.

Отборът на "Нефтохимик" бе съставен от млади състезатели - родени слез 2005 година.

„Зелените“ успяха да спечелят областната група по категоричен начин, но доза шанс и липсата на опит им попречи, за да завършат започнатото. Така те отново ще останат в „А“ окръжна, където догодина ще направят нов опит за щурм на третия ешалон.

Основната цел през следващия сезон ще е реконструкцията на клубната база в ж.к.“Изгрев“, където има проект за изграждане на стадион. Със сигурност обаче ще се търси и повече качество, за да може за баражите след една година да има по-конкурентен отбор.

 

 


В категории: Спорт


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
57
Коментара по темата
57.
Zelen sopol
12.06.2024 14:00:36
0
0
Влезнахме ли във В група , нали много отбори нямаше да искат да играят!
56.
Деспасито
09.06.2024 20:06:41
1
5
Бат бойко пак ще язди държавата, а кварталните пиянки водят задълбочени дебати за футбол.... идилия
55.
Балона се спука
09.06.2024 18:36:15
1
7
Ведомственото отборче Нефтохимик без Нефтозавода не може да съществува
54.
До 52
09.06.2024 15:46:37
1
7
Ха ха ха , а ве ей чалма зИлена ,кой кво ве е взел ве шалвар розов?
Що не кажете , как на времето Порточанов отмъкна два набора от школата на Черноморец ? Що не кажете , как Порточанов искаше да заграби стадион Черноморец . Що не кажете , че как се говореше ,че е искал да затрие Черноморец ? И тогава имаше протест от фенове на Черноморец ,футболисти , школа и граждани , а вие през това време му лепяхте предизборните плакати и ходихте на банкети и взимахте хонорари за това. Това що не го кажеш ?
Истинския нефтохимик изкуствено отборче от деветдесетте години беше прототип на Лудогорец . Новопръкнало се клубче с ведомствено заглавие на завод с не бургаски корени , шумно рекламиран и афиширан , безплатен вход , томболи , подаръци , безплатни екскурзии, банкети , заплати ,с парите от завода. През това време Черноморец беше в сянка по долните групи заради разни типове , като Дражев играеше и в Долно Езерово ( преди много вие да идеите там ) и тогава ни се присмивахте докато вие бяхте н държавна издръжка . За това не говори за карма , че е лицемерно . Паметта ви е избирателна мадам.
А тия мантри з стадиони и лицензи си ги говорете между вас си , да се залъгвате един друг , щото нормалните хора не може да ги излъжете с тези небивалици .
Завода като ви спря издръжката , вашия създател Порточана ви продаде на Събев , ме на Черноморец , а на Събев , а вие го имахте за спасител . Още когато ви спряха кранчето от завода имаше не уреди и с "вашия " стадион. Завода си го искаше към неговите активи , не го даваше на клуба и имаше възможност де се разхождате до Каблешково за мачлета , тогава пак ли Черноморец е узурпатора?
Та Портоса ви продаде на Събев , щото без парите на завода отивахте на кино .После Събев взе Черноморец , клуба играеше под наем на Лазур , не е собственост на Черноморец , стадиона си е там , не е откраднат , както се опитвате да го изкарате . И други клубове си играха мачовете на Лазур . Стадиона е на Събев , търсете си го от него . Лиценза ви е в Поморие ,там отидоха Нафтекс
За това не приказвай за кармата , щото кармата се завъртя и сега сте там където исторически ви е мястото , в областните групи , който даже не можете да мините , със смешно съветско име на нефтена химия. Лека полека се връщате към корените си , с развитие на работнически заводски първенства и третостепенна школичка са по скромно технически възможности състезатели. Направо почвайте с футзал там по може да имате успехи. А само нафта има на бензиностанциите
53.
До 52
09.06.2024 15:32:00
0
4
Събев ви изклати и взе стадиона и взе лиценза на Нефтохимик и направи Черноморец Поморие на Хубчев. Няма нормален фен на Черноморец на който да му е кеф да ходи да гледа отбора си на стадион Лазур и същевременно стадиона в кв. Акациите да се руши.
52.
До 49
09.06.2024 11:38:11
7
4
С цаците някога може и да сме се подкрепяли, но това не им попречи да ни вземат лиценза, целия отбор + ДЮШ и стадиона. Че и да се гордеят какви дребни душички са. Но кармата бързо ги настигна. А ние не умряхме, изправяхме се, падахме, пак се изправяхме, пак падахме и пак ще се изправим. Ние сме НЕФТОХИМИК и ще ги мачкаме където ги хванем. САМО НАФТА!
51.
До 50
09.06.2024 11:32:20
1
7
От къде парички е, маняк? Ти връзка с главния мозък имаш ли? В кой век живееш? И Черноморец и Нефтохимик са скъсани гайди. Черноморец поне имаха Трансвагон и Лайф. Нафтата са на мускули и пот. Кой да дойде ръководство, Илон Мъск ли? Добре, че все още има някакви отчаяни ентусиасти и при едните и при другите, че да не са изчезнали тотално. Тук само някви неадекватни лица се изказват.
50.
Срам
09.06.2024 10:50:29
2
5
Колко ниска топка е да се хвали ръководството и треньори че видиш ли отбора е с млади играчи и е успех да сме на бараж.Че не било толкова важно да се спечели Ае хора сериозни ли сте.Това показва ниското ниво на всички в клуба.Нищо добро не ни чака за бъдещето с такива мисли амбиции и слабо управление.Сйде до един събирайте си гащите и всеки у дома.Ноеи хора ни трябват.Оставка още преди началото на новото първенство иначе ще си мишкуваме а те ще си папката паричките.
49.
Бургас
09.06.2024 08:28:14
0
6
Аз пък не виждам защо се чоплите тука кой отбор бил по-зле, като и Черноморец и Нефтохимик са оле-мале. Няма стадиони, няма пари, управление леш. Присмял се хърбел на щърбел ни е работата. Винаги преди години когато двата отбора са били в добри отношения са били в добро състояние и е имало футбол в града. Фен съм на единия отбор ама не мразя другия. От многото дразги по между двата отбора скоро професионален футбол и стадиони ще гледаме само по телевизията. И градчета като Монтана, Радомир, Габрово, Пазарджик и тем подобни ще си играят с години в профи футбола, а ние тука ще се плюем едни други и ще играем по площадки и селски стадиончета.
48.
Стефан
09.06.2024 04:32:14
2
5
Аматьори ръководството отбора върха на успеха А окръжна група
47.
До 45
09.06.2024 01:39:01
0
5
Направо си го представям ФК Звездичка Бургас - 12 кратен шампион на България хахахахаха. То като нищо до там ще се докараме един ден звездички, лъвчета, тигърчета и делфинчета да играят в А група, а Сан Марино да ни бият всеки път с резултат.
46.
До 44
09.06.2024 01:35:45
0
4
Не, натрупани от Лимонадата, на Анелия фалира, няма какво да покривате. Не сте такива ангелчета айде моля.
45.
До 43
09.06.2024 01:32:36
4
2
То и на нас ни е смешно.ама да обясняваш че ви прекарват парите през ДЮШ се знае от години, те за представителен отбор ако ви ги дадат ще им се смее цял свят, но благодарение на Черноморец и това стана. Колкото за концесиите и без това е смешно едните на село, другите между блоковете и да ви ги вземат никой няма да страда. Черноморец и без това приключиха, а вие още година две ще се мъчите и ще ги последвате. Звездичка ще са единствените които ще имат елитни и мъжки отбор накрая.
44.
До 42
09.06.2024 01:30:44
7
3
Ако това, което си написал е вярно то какво излиза - нафтата са взели едни пари, които вместо да дадат на крадеца Събев, са върнали в общината, за да покрият задължения, натрупани от крадлата Анелия? И това ако не е топ решение, не знам.
43.
До 42
09.06.2024 01:05:04
4
4
Чета ти писанията и ми става все по-смешно. Всичките ти доводи са "един човек каза на едни хора". А аз ти цитирам цифри и официална публична информация. С всеки нов коментар изглеждаш все по-зле. Единствените пари, които клуба е получил през 2023 са за ДЮШ и това се проверява много лесно, без значение дали чичо Гошо е казал на леля Пепа нещо си. Закона за спорта също е обществено достъпен, там лесно можеш да прочетеш какви са изискванията за концесия, гарантирам ти, че отговаряме на всички. Безплатен съвет от мен, в 21 век всичко се проверява много лесно, не се доверявай на "една жена каза", ще се излагаш много по-малко. Ако не знаеш как се работи с гугъл, регистри и т.н., питай детето си, то знае и ще ти покаже.
42.
До 40
09.06.2024 00:43:57
3
6
Ти обаче продължаваш да заблуждаваш някого, явно така го правиш и със заблудените си фенове. Забравяш че 2023 год. Черноморец ви чакаха за да си подпишат договора, защото в последния момент ревнахте, че искате да играете там и Рунчев счупи телефона на кмета. Направиха ви еднакви договори и на актуализацията за 2023 год. ви гласуваха 70 хил. ле точно за този наем, ама си платихте задълженията с тях, това един стар шеф на комисията го разказваше на всички. Относно правилата за получаване на концесия пак така тези които ви я гласуваха обясняваха как нямате права на нея, защото трябва да сте постоянен член на федерация и още куп заметени правила по които не отговаряте. Тези че сте отговаряли на изискванията ги говори на малограмотните ви фенове, те са свикнали да не мислят. Вашите пари ги прокара една от комунистките в залата, явно такава ви е уговорката с вашето зам. кметче. Иначе да напомним че докато не влязохме във В гр. ние пари от Общината не взимахме, та се благодарете на Черноморец, че някой ви дава пари да ритате в окръжните групи и то с бюджет с който те влязоха в Бгр
41.
До 39
09.06.2024 00:39:34
6
3
А Черноморец-Бургас-София помните ли? А ПСФК Ч-ц помните ли? Кога е създаден "100 годишния" ви клуб, който сега подкрепяте? Вие сте единствените, който са създали клуб, с който да играете срещу автентичния си клуб, докато другия клуб, който сте припознали -ПСФК все още не е фалирал. Да не си говорим за срам, че там сте за рекордите на Гинес. Дори и Вихър Айтос отказаха да имат нещо общо с вас. Единственото хубаво нещо, което сте оставили от където сте минали, е че сте обогатили футболния фолклор на всички зевзеци от отборите, с които сте играли. Вижте вие първо кога ще имате читаво управление, че освен Добромира, друг с някаква ясна идея за поставяне на основи при вас е нямало.. Но и тя се подлъга. Екип и капацитет нямате и сега, без значение какво гласят господата. Резултата е повече от ясен.
40.
до 38
09.06.2024 00:28:20
4
3
Сори пич, ама продължаваш да се излагаш. За 2024 първо гласуваха за Представителни отбори 300к за вас, 250к за НХК Волей, 250к за Деа Волей мъже, 90к за Деа Волей жени, 250к за Ч-ц Баскет, 80к за хандбал Фрегата и 80к за нас. За 2023 Нефтохимик не е взел нито лев субсидия от Общината за представителен отбор. Прочети малко, преди да пишеш глупости, лесно се работи със сайта на общински съвет. За клаузите в договора, сигурен съм, че и Ч-ц са ги имали същите, както съм и сигурен, че Събев яко ви е друсал след всеки мач по тях. Това, че сте го подписали така договора, говори за капацитета ви. Али-бали са това, че са ни превели пари за наема, само се излагаш. Ние отказахме да играем там. Платихме задължения, за това си прав. Концесията също е съобразно закона, по същия по който и вие взехте Езерото. На БФС сме временен член до провеждане на Конгрес за приемане на нови клубове, тоест имаме всички права на редовен член, освен правото на глас на Конгрес. НО за субсидии и концесия, за която незаконосъобразност намекваш, отново си личи колко не си запознат. Вписани сме в регистъра на ММС, както е и изискването. И с този регистър се борави много лесно и е обществено достъпен. НО забравих, вие феновете на Ч-ц сте от поколението, което трудно борави с компютри. Като каза за лайната и реването, да ти пратя ли линк от заседанието, в което зам.кметчето ви се пробва да прокара допълнителните ви пари?
39.
До35
08.06.2024 23:50:30
3
5
Това, че Черноморец където е бил, все нещо хубаво е оставил ви е пътеводител и сега. Това че набихте милиони да се излагате в Профи футбола, без заслуги, а със сменено име на друг отбор го помним, ама това че в профи футбола гостите ви се събличаха по автобусите и станахте нарицателно в цяла България ако ти е гордостта, разбираме защо копаете дъното и на всеки 3 год, правите нова регистрация. Изкарайте си сега още 2-3 сезона в А окръжна, пък може и да се научите на някакво читаво управление, дотогава господата гласят един отбор да има в града и ще си го постигнат.
38.
До 36
08.06.2024 23:42:54
2
3
Сори пич, ама вашите 70 К ги гласуваха 2023 год. не говори за тази година. Какви скрити клаузи пък сте имали вие, които Черноморец са нямали? Звездите как платиха без проблем? Само вие прибрахте парите и нищо не платихте! Платихте си задълженията за да вземете концесия на която по закон нямате право. Никога не сме ревали на на Общината за пари за разлика от вас, още ви има по сайтовете за просенето на пари всяка година. Както ти се каза не рови в лайната, че са много, пишете си доклада за изпълнените клаузи по концесионния договор, че 30 юни чука на вратата и гледайте да станете член на БФС преди някой да подаде жалба.
37.
до 35
08.06.2024 23:40:04
4
3
Това, че сте набили куп пари в чужд имот говори, за който сте плащали и наем, говори или за много аматьорско управление или за яко точене. Под "идеален" визираш може би частта от централния сектор, в която сложихте седалки? Кажи ми къде е сега ефекта от изчакването във В група, за да инвестирате през това време в база? Ст. Черноморец изглежда по-зле от Амфитеатъра в Пловдив.
А като си говорим за срамоти, да ти припомня последните ви няколко години:
2016/2017 - А ОФГ - 3 място ( на 11 точки зад втория Странджа Агрокорн)
2017/2018 - А ОФГ - 1 място
И в двата сезона играете и срещу автентичния Черноморец

2018/2019 - Трета лига - 4 място
2019/2020 - Трета лига - 4 място
2020/2021 - Трета лига - 3 място
2022/2023 - Трета лига - 2 място

За същия период ние имам 5 сезона в профи футбола, а в единствения в който не бяхме, ви натъртихме яко, свършвайки с 22 точки пред вас. Как може да ти хрумни, че сте мерило за някой?
36.
до 34
08.06.2024 23:19:03
5
3
Таранка, не знам защо си измисляш глупости, като всичко го има качено на сайта на общински съвет, заседание по заседание. Първоначално нас ни гласуваха 80к на вас 300к, на звездите 150к. Защото няКой се беше разбрал със Събев за едни пари, а ние отказахме да играем на ст. Нефтохимик, заради прочутите "скрити" клаузи в договорите със Събев много преди това. После вие ревнахте за още пари на общината и вашето зам.кметче се опита да прокара тихомълком в заседание 150к с много нелепо обяснение при гласуването на бюджета. Много общински съветници скочиха и вашите хора се видяха принудени да гласуват и допълнителни 70к за нас, плюс пари за волея и баскета, за да мине гласуването. 22-те хиляди за ДЮШ, дето ви ги дадоха по наредба няма да ги коментирам, че стана дълго. А да не говорим, че по същата наредба звездите вземат и за Звездичка и за Звезденбург. Нямам никакъв проблем да ровя л@ната, не ме провокирай, че сте се потънали до ушите.
35.
До 31
08.06.2024 22:32:39
3
5
Черноморец беше направила стадион Черноморец идеален, докато плащаше и наем. Този период вие точихте Общината и изпадахте всяка година в по- долна група. После и срамно приключихте в средата на сезона. Ще гледаме, ще гледаме и същото ще видим, да се мерите с Черноморец и все да си затъвате, това виждае.
34.
До 29
08.06.2024 22:27:39
3
5
Недей лъга. Тази година ви гласуваха 150000 лв. за А окръжна. На Звездичка им гласуваха 70 000 да платят наема на Лазур който вие не платихте, а ви ги бяха гласували и превели от Общината. Стига сте ровили в л@ната, че сте най омазани и ще светнете много. На Черноморец им дали, ама и разходите за стадион са вътре
33.
До 32
08.06.2024 22:21:36
2
4
Вие първо забийте един пирон на базата си тогава гледайте Черноморец. Там са инвестирани над 1 милион лева, освен че играха във втора лига. Колкото е слаба в момента областната на Бургас никога не е била. Щом ще вярваме на слухове за купени баражи ти казвам така, колкото вие сте платили за първото място, толкова и Черноморец е плащал някога да се качи в горна група. Иначе разликата е че Нафтата фалира 3 пъти за последните 10 год. Черноморец въпреки здравите наеми пак е преди вас. Колко собствени кадри ще ви останат само гледай. Сиренето в магазина е с пари. Тази година 200 бона за А окръжна не ви стигат, не ни се мисли ако попаднете в Трета лига.
32.
до 31
08.06.2024 18:56:02
5
3
Колко години изкара Ч-ц в значително по-слаба от към качество областна група, може да прочетеш по-долу. Локомотив Бургас ги били прецакали, смятай смях.... А как си взехте баража след това е общоизвестно - и сумата се знае и как протече самия мач също.
Като "обективен" фен можеш ли да ме осветлиш коя точно база си правеше Черноморец, докато "не бързаше"?
База започна да си прави миналата година, като взе Езерото, но побързахте да влезете във Втора лига и сбъркахте. Та да, ясно е колко "безпристрастен" и далеч от фенщината е коментара ти. Гледай си вашата кочина, че пак сте се събрали орел, рак и щука. А нашия потенциал ще го видиш скоро, със сигурност не е Дембеле-мембеле, македонеца и тем подобни.
31.
До 30
08.06.2024 18:42:08
2
5
Както на вас многократно ви изяде главата опитите ви в профи футбола . Там бяхте турбо резил и некомпетентност . Сега се сетели да градят бази и незнам си кво. Черноморец , като не бързаше и си правеше базата и градеше , вие им се смяхте , че били във В група и играели по селата , докато бяхте в профи футбола. А вие сега не можете да излезете от областната група !!!! Представям си Черноморец , ако беше така , да не може да мине един бараж с посредствено отборче като Локо ( СЗ) вие как щяхте да наддавате вой от подигравки и колко велики сте уж , а " цаците" какви аматьори били.
Квото и да напишете си оставате същите . Това ви е максимума до областните групи. Далеч сте , ама много далеч от всичко .
Далеч съм от фенщината , безпристрастно го пиша , не деля на сини , зелени , червени . Не ми дреме , как ще ме разберете , знам , че на криво . Но обективността е такава
30.
До 29
08.06.2024 17:37:24
6
3
Не ти е много точна информацията, Нефтохимик получава по-малка субсидия дори от Звездичка - 120 000 лв. тази година. Звездичките с над 180 000, Ч-Ц с близо 600 000 лв. В школата на нафтата в момента няма елитен набор, но играещите в Зона Пловдив са освободени от такси (или с много ниски такива, предвид разходите). Освободени от такси са и децата във втория отбор, децата идващи от спортното или от друг град. Ако има братя, без значение в кои гарнитури са, то те са с по-ниски такси. Извода е, че отбора не печели от ДЮШ, напротив, инвестира не малко средства, назначи и методист. За това и залага толкова много на собствените кадри, това е начина. Същевременно започва да инвестира не малко средства в поддържане на спортния център, както и в разширяването на терена. Ч-Ц също бяха тръгнали по правилен път с базата в Езерото, но шанса да опитат отново профи футбол след толкова години им изяде главите.
Та цирка не един и същи, но трябва малко време и да не се казва “хоп” преди да се скочи.
29.
Бургас
08.06.2024 10:52:19
3
8
Никой явно не разбира проблемите на футбола в Бургас. Не става дума за Нефтохимик или Черноморец само. Вижте как се управляват всички клубове. Общината отпуска субсидии за елитни групи по 30 хил.лева на отбор, а децата плащат такси по 120 лева, закупуват екипировка и всичко останало, а тренират на игрища за футбол 7 и 9... На другите по 200 - 230 хил.лева а те отиват за мъжете който едните изпадат а другите не могат да преодолеят за трета лига. Какво правим е въпроса, само слушаме разни бивши състезатели как трябвало и какво трябва да се направи, а те горките не си мърдат пръста за нищо. Ръководители който управляват чужди средства без надзор година след година един и същи цирк се играе в Бургас
28.
до 25
07.06.2024 23:20:31
0
12
40 годишен беше само Веско Пенев, играч с 400 мача в А група, 100 от които в Нефтохимик, все още запазил спортна форма, тренира всеки ден с Берое 2, на които е и треньор. Братята Чахови са на по 29 години със сума мачове в професионалния футбол, играли са и при нас, Мирослав Енев е на 32, със 100+ мача в А група и той е бил за малко при нас. Иван Тилев на 29 години със 100+ мача в Б група. Това са само една част от отбора им вчера. Играчи със заплати близки до ниво Б група. Отделно Локо Стз си има и стадион с капацитет 15 000 човека + няколко големи тренировъчни игрища. Все неща които бургаските отбори нямат.
27.
Д
07.06.2024 23:05:17
0
7
Е все пак дерби ще има но в А окръжна и с втория отбор на Черноморец.
26.
До 25
07.06.2024 22:53:01
2
4
Може би е така. Въпреки, че тази година, за разлика от много други, имаше огромен интерес за В група. Не помня да е било такова чудо толкова много отбори да дават такива големи пари за заплати плюс премии на опитни футболисти и реално да искат да играят в третото ниво. До сега един отбор прави някаква селекция, плаща 1 мач 20к лв. и си влиза без проблем. Или като миналата година - повечето области даже не се записаха за бараж, а накрая победителя се отказа от влизане в групата. Толкова желаещи си е парадокс, на фона на ситуация в която няколко отбора от Трета лига най-вероятно дори няма да започнат, предвид финансовите им проблеми.

Във всяка една от предходните години, Нефтохимик щеше да влезе на парад с тези юноши.
Но да, нуждата от 2-3 по-опитни много си пролича този път. Особено след като най-опитния ни играч се контузи началото на второто полувреме….
25.
Фена
07.06.2024 22:33:17
3
6
До:24
Ами , пожелавам ти догодина пак с юношите да стигнете до плейоф с 40 годишни чички! Черноморец го направиха това и загубиха 7-8 години да се борят с опитни отбори , а младежи и юноши да се обезверяват и да се отказват от футбола .
Не става само с млади и неопитни .
24.
смЕх
07.06.2024 21:32:30
11
9
Чета тук коментарите на някакви разбирачи и се смея с глас. Тези, които твърдят, че в един бараж 18 годишни юноши имат предимство пред опитни играчи, очевидно никога не са се събличали по физическо.
Другия писал, че големи заплати и схеми се въртели в отбора. Явно още си мисли, че спонсор е нефтозавода и текат реки от пари и планини от далавери хахахаха.

Трети обяснява, че ръководството, което най-накрая намери дом на отбора, плаща редовно заплати и покрива всички сметки, било некадърно. Нищо, че отбора се беше превърнал в синоним на измамени контрагенти, треньори и играчи и буквално спираше съществуване.

Реалността е, че отбора се ръководи и издържа от феновете, но не от анонимните семкаджии тук, а от онези, които всеки мач са на стадиона. Бяха и сред най-пеещите в Хасково.

Реалността е, че въпросните 18 годишни деца сами извоюваха правото да играят в този мач. Евала на ръководството, че не се подлъга по звездомански амбиции, вземайки чичковци-разбойници за баражите. Докато отборчета като Милево, Локо Стз, Свиленград, Цаците не разберат, че А окръжна и В група трябва да е за младите футболисти, все ще се чудим що играят всякакви африканци в А група. А те все така ще пукат гуми след сезон-два.

Реалността е, че децата на Бургас играха мъжката, бориха се до последно и водиха до 92-рата минута. А истинските фенове бяха с тях и в Хасково.

Коментиращите цаци дори няма да ги отразя, отдъхнаха си, че няма да ги накажем във В, но да не бързат да се радват, като гледам по медиите доста отбори няма да започнат В група тази година....
23.
Кметът
07.06.2024 17:54:33
3
9
Аве тоя Пламен Николов не е ши солташа## на Тодоров с брадата? Демек всичката власт и далаверите пак са в същите хора? Кой знае какви пари пак опъват тея!
22.
Пънкара
07.06.2024 15:55:39
1
11
До:20
Прав си за джамбаза , но имаше и друг отбор след Локо бс Странджа средец мисля те две години побеждаваха наред , само с Джамбаза си наредиха схемата и тогава се говореше , че са си продали първото място . В Средец играеха момчета с опит , а Черноморец се опитваше с деца и юноши две три години и се видя , че не става .
Сега нафтата пак правят така и няма да успеят , само децата ще се обезверят и ще избягат!
21.
До 12
07.06.2024 15:27:43
5
9
За Джамбазов и Тодоров си прав Но този Нефтохимик е далеч от такива помиари
20.
До 12
07.06.2024 15:25:02
5
15
Черноморец изкара два сезона в "А" окръжна заради Джамбазов . Тогва той попречи , като създадете нов клуб с име Локомотив , правеха мизерии и те спечелиха групата . И после същия този Локомотив на Джамбаза се обедини с поредния нефтохимик и взимаха две субсидии схемаджиите . За това играха два сезона , Джамбаза уж спечели групата , а се обедени с поредния нефтохимик . Тогава отбор с име Локомотив се вля в нефтохимик , спъна акулите само да не се качат в трета лига ,но кармата сега ги приземи шейхчетата , друг отбор с име Локомотив ги смаза . Пореден загубен бараж. Неможачи
19.
Зелен сопол
07.06.2024 15:17:06
2
8
Жалък си и го знаеш зелени фен
18.
До зелен фен
07.06.2024 14:55:51
6
9
Много си далеч от футбола Заслужавал да гледаш черното тото преди тези хора да дойдат и да опитат да го има клуба
Доста хора подкрепят този отбор
Относно ръководството не им е лесно в това трудно време
А за Тачо това което се говори от всички и се вижда от футболни хора че е фантастичен треньор
Зелен фен не си а най-обикновен поплювко
Заслужаваш Тодоров брадата и Тото Джамбазов да ти пазят парите
17.
Докато Герб управлява Бургас
07.06.2024 13:51:38
0
9
Футбол в града ни няма да има.
И икономика също.
16.
Бончо
07.06.2024 13:23:14
9
3
Всички мишки аут от клуба.срсмота е са не бием на бараж.изчезвсйте всички заплатаджии от клуба Марш и на онези 10 дето им мълчат.Некадърник до некадърник в клуба .Само нафта.
15.
99
07.06.2024 12:55:19
3
9
Евала пичове браво , догодина !
14.
Равносметка
07.06.2024 12:28:27
1
12
Бургаският футбол е най-успешната колаборацията между Д.Д. , Й.К. и Д.Н. (всяка прилика с действителните лица с тези инициали, които всички познавате е напълно случайна - не говоря срещу спонсори на К.К. )
От град с 2 отбора и 2 стадиона се превърнахме в град с проект за жилищен комплекс и хотел. Честито на бъдещите печеливши.
13.
Z
07.06.2024 12:22:31
19
4
Направете един отбор за целия град. Обединете усилия и финанси и ще се радваме на добър футбол. Два отбора на високо ниво в Бс няма как да стане.
12.
Пънкара
07.06.2024 11:49:26
2
20
Спомням си , че Черноморец изкара 2-3 сезона в тая А окръжна група с такъв млад отбор . В групата имаше един отбор дето биеше наред всички и отиваше на баража всяка година , продаваше го без амбиция за В група.
Така че нафтата може така да си изкарат още няколко сезона , ако не вземат сериозни играчи . Само с деца не става .
А база , стадион в Парк изгрев може да забравят да направят .
11.
Г
07.06.2024 11:35:55
2
15
Къв стадион там ташак ли си правите
10.
GF
07.06.2024 11:08:27
13
5
Оставка и всички вън.Не сме опитно зайче.
9.
Зелен фен
07.06.2024 11:05:22
8
16
Поправям се че коректора е сменил написаното.Става въпрос за некадърници като Тачо,Мишо,Пламен .
8.
Зелен фен
07.06.2024 11:02:56
9
21
И така логичното се случи.С това слабо ръководството това е максимума Изреждат се някакви миши момчета да ръководят да са треньори вече,да карат рейс,да готвят и какво ли още не само и само да се пъчат пред хората че видиш ли аз съм шефа на нафтата .Отделно само с юноши няма да стане нищо Реалността е че са слаби .не може едни чупки на 40г да бягат повече от нашите.Отделен въпрос е за качествата на Течо.Титално слаб треньор.Освен да крещи и да аплодира неадекватни отигравания на нашите играчи за друго нищо не става .Пълен цирк е в клуба нищо не се прави и по въпроса за това къде щяхме да играем ако се бяхме класирали,пак ли на площадката а.Мълчах си до сега но вече не се издържа.аз приключвам с отбора поне докато не се разкарат разни тачовци мишовци,Пламенов и и подобни лешпери .
7.
в.в
07.06.2024 10:40:44
3
8
Само „Звезда“ -Грудово
6.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07.06.2024 10:37:51
12
10
Той футбола е нужен само на шепа ИДИОТИ дету си мислят че ИДИОТЧЕТАТА им могат да станат най малко МЕСИ и само ревът ДАЙТЕ КИНТИ И СТРОЙТЕ СТАДИОНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
Бургазлията
07.06.2024 10:30:01
2
21
Нормално се случи .
Живи и здрави догодина пак :)
4.
Аре бе
07.06.2024 10:29:20
1
18
Абе кви стадиони,кви пет лева.Има два,които се рушат,ние нови ще строим.Отделно тези са закърмени да играят по площадки и поляни,така че тъкмо ще си спазват традициите.
3.
оффф...
07.06.2024 10:15:26
55
9
Само на 500 км от тука има война, една държава е окопирана. не е ли малко нагло да мислем за фудбол? подобре парите да ги дадем за хуманитарна помощщ или за децки площадки. 11 човека гонят една топка, ай сик тир
2.
ем
07.06.2024 10:13:24
11
20
Футболът е отдавна една пералня за пари. Дори и средно глупавите го прозряха и спряха да го гледат. Хляб и зрелища? Не мерси. По-добре да няма футбол в Бургас.
1.
Pankara
07.06.2024 10:08:05
6
29
Няма да имаме футбол в близките 50 г. в Бургас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори