×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дебора настоява за справедливо наказание на мъжа, който я обезобрази


Дебора настоява за справедливо наказание на мъжа, който я обезобрази
Винаги ще го има шокът, сподели Дебора Михайлова, след като бе попитана дали е минала болката след преживяното насилие
31 Май 2024, Петък, 09:40 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Пострадалата сподели, че е написала песен за Георги Георгиев, за да отправи послание към другите момичета, претърпели насилие 

Георги Георгиев трябва да получи справедливо наказание. Това каза пред Нова телевизия 18-годишната Дебора Михайлова, която бе нарязана с макетен нож от мъжа, който е обвиняем за три престъпления – за причинена с особена жестокост и по особено мъчителен начин многостепенна средна телесна повреда, за принуда и за закани с убийство.

На въпроса дали има какво да каже на Георгиев, тя отговори с „Не“. 

Винаги ще има шок, но е важно да не показваме негативното, сподели момичето, след като репортерът Благой Бекриев го пита дали болката е отминала. 

„Абитуриентският ми бал мина страхотно. Това е емоция, която един път се изживява. Очаквам справедливост днес. Малко съм напрегната“, сподели тя. 

Заподозреният за обезобразяването на 18-годишното момиче от Стара Загора поиска да бъде пуснат на свобода. Адвокатите му направиха нов опит делото в Районния съд в Пловдив да бъде прекратено за втори път и върнато на Прокуратурата в Стара Загора.

Дебора потвърди, че мъжът, който я обезобрази, е героят от песента, която написа. „Посланието, което с нея отправям към другите момичета, претърпели насилие, е да не си мълчат. Нека бъдат себе си без значение как изглеждат!“, призова тя. 

„Първото ми участие с песента беше във Варна. Мина страхотно и се надявам да има още такива“, каза още момичето, което бе обезобразено от бившия си приятел. 


В категории: Темида , Пловдив


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
13
Коментара по темата
13.
креатина и протеина
01.06.2024 00:20:01
1
5
нищо чудно дебора да се окаже джендър травестит и това да е причината да им се обръща толкова много внимание за няма нищо, повечето жени търпят много по голям тормоз от мъжете си всеки ден и никой не отразява това по новините, особено комшията над мен всяка вечер се напива и си смазва жената от бой после тя реве, след като се нареве се чува ка я обижда и им вика курва и пак я пребива и тя пак почва да реве и така до умаляване, това е нещо съвсем нормално и стандартно ежедневие на повечето жени над 40десетте. незнам защо вдигате толкова шум за няма нищо, почти всеки нормален човек си бие жената за кеф, това е нещо нормално за нас батките които цял живот сме блъскали в залите, в нас има енергия, ние врим и кепим, и все някъде трябва да я изразходим, и най-често това става като си смиламе жените от бой. такае... искате нацепени батки... тогава ще си понасяте и последствията.... разбрахте ли мили дами... това е ваш избор, а не наш.. вие сами си избирате този начин на живот и сами си търсите такива хора. никой не ви ги е натресал на сила ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ И НИКОЙ ДРУГ
12.
292
31.05.2024 17:28:09
1
3
Може ли някой компетентен по въпроса да поясни, нормално ли е жена да има толкова изразена адамова ябълка. Да не се окаже накрая, че не само това е адамовия и атрибут.
11.
Лора
31.05.2024 15:39:10
6
6
Много хора пишат простотии по форумите,но ще ви кажа молете се да не ви се случи подобно издевателство на дъщеря ви или на друг близък човек!
Наричате Дебора с разни мръсни думи,плюете но преди да пишете помислете!
Никой няма право да постъпва по този изродски начин,след като не я харесваш раздели се,жени много по света,намери си някоя да ти търпи извращенията!
Но един път стомничка,два пъти на третия път се чупи!!!!!!
Щом си тръгнал по този път,ако не се вземат мерки,оправяне няма!!!!
10.
СС
31.05.2024 14:23:49
3
9
Нереализирана проститутка и бездарна певица. Последен шанс да стане нещо от нея. Като и резнат палеца, като на джебчийките. Да бърка в чужди джобове, вместо чужди гащи. Пак ще я кълцат обаче в някой немски хостел срещу солидна сума.
9.
Де Бара
31.05.2024 14:20:19
4
7
До 7: Ние ли сме биологични отпадъци? Тази ДНК семенна банка Дебара още ли е на почит? Явно си от нейната черга и от нейната боя. Хас мокар ма како!
8.
До 7
31.05.2024 14:10:09
4
9
А ти си миризлив евроГейски боклук. Като интелект сте на едно с боклука от снимката
7.
От 1 до 6
31.05.2024 13:29:15
13
5
Вие сте невероятни биологични отпадъци. Типични ганьовци!
6.
хъ
31.05.2024 13:11:32
3
10
Миндиляк.
5.
Хихи
31.05.2024 12:42:38
2
12
Га Еди Гошовия нИ рИва
4.
Ами
31.05.2024 12:01:08
6
19
да бе мирно при мама седяло , не би шамарите яло ...
3.
haha
31.05.2024 11:46:25
7
27
пак ли тая пропаднала чотора
2.
kolu
31.05.2024 11:43:30
6
27
taka kato im gledam fizionomiqta ni6to im nqma, taka 4e nqma za kvo da go sudi, po skoro mom4eto trqbva da sudi tazi 6avrantiq 4e ne moje da si zatvori krakata i ne otkazva na nikoi i nai vajnoto e 4e maika i e ok s tova :)
1.
:(
31.05.2024 11:41:14
17
29
какво наказане, тя коврата си го е заслужила, сама си е виновна ходи са са шляпа с няколко мъже едновременно докат си има приятел, даже им е малко, този е трябвалода я накълца на парчета в човали, в други държави такива като таа ги обиват публично с камъни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори