"Черноморец” си отглежда истинска ламя
11 Февруари 2012, Събота, 13:46 ч.
Домакинът Цветан Христов може да се яви на световно първенство по надяждане
Ако има световно първенство по надяждане, „Черноморец” може да излъчи българския представител, който ще бъде сред фаворитите за титлата. Това е домакинът на футболния клуб Цветан Христов. Гологлавият директор по инвентара на „Лазур” яде като истинска ламя. За „подвизите” му на софрата се носят легенди и митове. Само който е сядал покрай него, знае на какви чудеса е способен. Непоправимият чревоугодник може да погълне неограничено количество храна. Най-силната му „дисциплина” е в месото. Цецо с лекота се справя с двуцифрени количества пържоли, кюфтета, кебапчета, пилешки бутчета...
Всички му се чудят къде побира храната, след като нито е висок, нито е дебел. Христов е среден на ръст и поддържа тегло около 85 кг. Единствен той обаче си знае какво му коства да не покори трицифрената кота на кантара. Всеки ден домакинът изгаря калориите на бягащата пътечка. Нормативът му е между 10 и 15 км. Въпреки добрия километраж, Цецо не може да отслабне, защото след статичния крос идва поредното опустошаване на масата. И така всеки ден.
В „Черноморец” Христов е любимец на всички, не само защото ги изумява с таланта си на масата, а защото в професионалните си ангажименти е пълен перфекционист.
В категории:
В съблекалнята
,
Спорт
Защо е хубаво да възобновяваме старите си приятелства
7 малки ритуала за съживяване на любовта
Украйна обмисля изтегляне на войските от Донбас
Сняг ли?! Посрещаме Коледа по джапанки
12/12/2025, Петък 21:00
0
Ето коя е най-добрата видео игра на годината на The Game Awards 2025
От Кремъл: Спиране на огъня само ако украинските сили се изтеглят от Донбас
Тези рецепти ще ви накарат да си оближите пръстите
Филип Киркоров обсипа дъщеря си с подаръци
Пенсионери по селата: За пръв път виждаме тази банкнота
Столичният кмет Васил Терзиев става част от проекта на президента Румен Радев
Ген. Атанасов и Иво Мирчев във война
Лоши новини за състоянието на Любо и Боби Михайлов
