"Черноморец” си отглежда истинска ламя
11 Февруари 2012, Събота, 13:46 ч.
Домакинът Цветан Христов може да се яви на световно първенство по надяждане
Ако има световно първенство по надяждане, „Черноморец” може да излъчи българския представител, който ще бъде сред фаворитите за титлата. Това е домакинът на футболния клуб Цветан Христов. Гологлавият директор по инвентара на „Лазур” яде като истинска ламя. За „подвизите” му на софрата се носят легенди и митове. Само който е сядал покрай него, знае на какви чудеса е способен. Непоправимият чревоугодник може да погълне неограничено количество храна. Най-силната му „дисциплина” е в месото. Цецо с лекота се справя с двуцифрени количества пържоли, кюфтета, кебапчета, пилешки бутчета...
Всички му се чудят къде побира храната, след като нито е висок, нито е дебел. Христов е среден на ръст и поддържа тегло около 85 кг. Единствен той обаче си знае какво му коства да не покори трицифрената кота на кантара. Всеки ден домакинът изгаря калориите на бягащата пътечка. Нормативът му е между 10 и 15 км. Въпреки добрия километраж, Цецо не може да отслабне, защото след статичния крос идва поредното опустошаване на масата. И така всеки ден.
В „Черноморец” Христов е любимец на всички, не само защото ги изумява с таланта си на масата, а защото в професионалните си ангажименти е пълен перфекционист.
В категории:
В съблекалнята
,
Спорт
Никола Цолов блесна в дебюта си във Формула 2
Защо не трябва да сушим прането върху радиатора
Плъзна жестока мълва за Сияна от Биг Брадър
Историческо завръщане на Клоп във футбола?
Владимир Путин се обади на 10-годишно момче
Може ли 6-метрова стълба да се помести в 2-метрова кола?
Кметът Коцев, у дома кадър от семейната му идилия
В кои общини ще има повишаване цената на водата
Социалните работници в Бургас излязоха на протест-настояват за 20% увеличение заплатите
Фотографът Милуш Киряков дари част от изгревите си на Колежа по туризъм в Бургас
Мария Ландова с първа изложба и филм в посетителски център „Генгер“
28/11/2025, Петък 17:15
0
Десерт чудо и то само с три съставки
