×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно


Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно
Лидерът на ГЕРБ "хвърли бомба" и за Кирил Петков
25 Май 2024, Събота, 15:18 ч.
Автор: Флагман.БГ

На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той

Започвате да ме подбутвате да понеса целия удар върху себе си. Защо тези три години ги пропуснахме? Защо Ловеч избра друг кмет, щом "Промяната" са лоши? Това попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ловеч.

"Направихме катедралата в Ловеч, Троянския манастир и вие накрая искате да ме вкарате в най-тежкото нещо. 2009 г. дойдох, когато беше най-голямата финансова криза, която познаваше светът. Не дадох една банка да падне в България.

Заварих дупка, ако си спомняте, помня 1,3 млрд. платихме за реакторите в Белене, живи пари, 1,2 млрд. не бяха нарочно платени на американските централи, беше паднала КТБ. Тръгнах с 6,7 млрд. под водата, ние си знаем какво е било. Но как ни е боляла главата тогава, аз си знам. Тамън се оправихме и дойде мигрантската криза, предава lupa.bg.

Айде на ново, цяла Европа се разтресе. Направихме България за пример в света, защото и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева", добяви той. Борисов припомни кризата през 2016 г. и как страната ни е давана за пример.

"Тези хора в Ловеч, като гледат соларния парк знаят, че това е завод за автомобили. Те знаят, че "Хемус“ я няма, те я виждат тая работа. Че са смирени си е техен проблем. Ако това беше население, което иска да има "Хемус“, щеше да затвори пътищата и докато не стане, да стоят. Така направиха миньорите в Стара Загора. Денков търсеше Пеевски, за да го пази“, заяви още той.

Какво направиха за шест месеца. Нищо. И нищо няма да направите. Затова всички викате Борисов. Защото, когато се захвана, нямам неизпълнено обещание, посочи Борисов.

"Ние водим спорове само с ПП. Чакам да видя този лидер дали ще ги нагруби или ще каже, че не е вярно. Има пълно мълчание по тази тема, те така са си намирали коалиционните партньори. Само че, ние не се хванахме на тази игра. Дадохме огромен кредит. Защото, когато ги изучих и видях за какви хора става въпрос, моите полудяха. Всеки ден министрите им бяха при нас. Сега като казват "Защо Борисов и Пеевски не казват, че са едно". Ние сме едно със СДС. С ДПС и ПП-ДБ бяхме партньори в парламента. Те ако са честни ще кажат, че управлението беше в парламента, каза още той.

Всеки ден, през ден, дали е министър Богданов, дали е Цеков, дали е Гвоздейков, дали е Вътев, всеки идваше и си спомням г-н Петков каква молба ни удари с Пеевски, да започне да идва и Денков. Аз му казвах Кириле, Пеевски на галено - Кики. Аз обичам да работя с един лидер, като дойдат много лидери и започвам да се бъркам. Почна да идва и Ники. Викам, тогава дойде и Мария, да съберем 15-16 лидера... И гледах, дори това не е и важно, но тяхната кампания минава само върху това - що не сме се събрали? Що да се събираме? В етническите райони се бият физически с нас, допълни още Борисов.

"Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил незаконния ми арест", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Борисов бе категоричен, че на изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ. "Колегите от ПП-ДБ да забравят, че съм мислил за тях държавнически. Те се готвят да бъдат опозиция. Всички партии им се нахвърлят. Те знаят, че ако Ники трябва да пътува е чрез ГЕРБ. Ама ние не даваме. Ники няма да пътува", каза още Борисов.

Сега на Микре един щяха да го сгазят колите, вика ми: "Гласувам за тебе, ама ако още един път ги вкараш тези наркомани, повече няма да гласувам!". Един километър го чувах още, така им беше набрал, разказа Борисов.

„Не знам какво съм ви причинил на моите колеги, за да ми пророкува така съдбата… Направихме катедралата в Ловеч, Троянския манастир и вие накрая искате да ме вкарате в най-тежкото нещо. 2009 г. дойдох, когато беше най-голямата финансова криза, която познаваше светът. Не дадох една банка да падне в България. Заварих дупка, ако си спомняте, помня 1,3 млрд. платихме за реакторите в Белене, живи пари, 1,2 млрд. не бяха нарочно платени на американските централи, беше паднала КТБ. Тръгнах с 6,7 млрд. под водата, ние си знаем какво е било. Но как ни е боляла главата тогава, аз си знам. Тамън се оправихме и дойде мигрантската криза. Айде на ново, цяла Европа се разтресе. Направихме България за пример в света, защото и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева“, припомни Борисов на залата какво е свършил.

Като говорят за прокуратурата само за незаконния ни арест трябваше да са на топло. Кирил Петков пред мен си е признавал, че той е разпоредил ареста в нарушение на Закона за МВР, обяви лидерът на ГЕРБ.

Бившият регионален министър Николай Нанков надъха мощно залата за победа на 9 юни. Той представи на хората и кандидатите за евродепутати и национален парламент.

Думата получи Андрей Ковачев, който е кандидат за евродепутат. Нанков отбеляза, че той до момента нито един път не е пропуснал възпоменателното шествие до лагера на смъртта „Слънчев бряг“.

Ковачев отбеляза, че промяната е провал, защото е провалила инфраструктурните проекти и европейското финансирането. „Г-н Борисов успя да договори и осигури за България 27-28 млрд. евро“, отчете Ковачев.

Той обеща на града чисто нова спортна зала, каквато в Ловеч и до момента няма. „Ние отново трябва да бъде лидер на Балканите, какъвто бяхме по времето на нашия лидер Бойко Борисов“, завърши той.

„Тук винаги има енергия, която ни зарежда и ни кара да побеждаваме. След три години разбрахме, че трябва да залагаме на тези, които нещо са направили, а не на тези, които ни обещават и се усмихват и си играят с мечтите на хората“, заяви от своя страна Младен Маринов. Той похвали кметовете на ГЕРБ, които въпреки проблемите и недофинансирането от държавата, през последните три години, те са се справили и поддържат градовете и общините си чисти и подредени.

Маринов се обърна към залата и си пожела стабилно правителство на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов.

„Никой не може, мисля, може да се довери отново на Асен Василев“, изтъкна той.

На трибуната излезе и Росен Желязков – водач на листата на европейски парламент. Той също се обърна към Борисов с думите „уважаеми г-н премиер“. И му пожела да стане премиер-министър за четвърти път. Той отбеляза, че благодарения на „Промяната“, Народното събрание е било превърнато в предизборна говорилня. Според него, те са влезли във властта със шут, а не са влезли честно и достойно.

„Политически дебат няма, само ГЕРБ представи своята управленска програма за следващите 4 години“, обърна внимание Желязков.

Асим Адемов пък благодари на хората от Ловеч, че им дават много сила. „Ние сме голяма, мощна, силна партия, не отива да бие по-слабите. Народът си каза думата. Ако една партия дава фалшиви обещания, почва да губи доверието. Ако една партия прави добро за хората, тази партия, печели избори след избори, както правим ние от ГЕРБ“, заяви Адемов.




50
Коментара по темата
50.
До 49
26.05.2024 14:44:38
1
6
Колега Тошкова си прост, че точно заради такива като теб целия ни град умря последните 15 години , без бизнес , без икономика без нищо , Бургас не е даже в топ10 на Българските градове по-средна работна заплата.
Щом не можа да хванеш смисъла на това което написах ,ясно е че си прост. Щом другите го хванаха и виж колко лайка има.
Ама не се учудвам какъвто е вожда такова и племето.Проста тиква
49.
До 45 минджата на Асеня
26.05.2024 11:06:44
5
23
Тъпотията и неграмотността е присъща на ПП-ДБ!
Факт!
За теб и ПП-ДБ няма разлика между милиони и милиарди, защото са народни пари, на които гледате като на свои!
40 милиарда дълг, благодарение на леля ти Асеня е 1000 пъти повече от това което си написал 40млн.
За тъпанарите от ПП-ДБ няма разлика, защото сте облъчени от Пуделите на Педалите!
Няма да спра да се удивявам, как феновете на ПП-ДБ четат, плъзгайки поглед по текста, как губят времето си, без усилие да вникнат в написаното, как „крещят“, тропат с крак и безцеремонно обиждат, в желанието си да се наложат на всяка цена, точно като децата... Като децата, за които все повече с тревога установяваме, че четейки или разговаряйки, не могат да вникнат в съдържанието на написаното или казаното...
48.
Хаха
26.05.2024 10:08:57
28
5
Стига сте го показвали това крадливо прасе.
47.
Даааа...
26.05.2024 08:25:29
27
9
Гласувайте за мафията българчета .. Лятото ще се върнем за малко, да ви погледаме докъде сте се докарали. ДГД глупавите .
46.
Крадливия Чекмеджан
26.05.2024 08:20:15
29
13
Айде бегай Бойко с 300 !
45.
До 40
26.05.2024 07:39:41
26
9
Ей нискообразован папагал. Не говори за неща които не разбираш,че си толкова прост и некомпетентен. Дългът бил 40млн , абе льольо нека дълга да е 100млн ако трябва ама БВП ДА Е 1милиард. Дълга се гледа на база процент от БВП на страната.Няма проблем дълга да расте ако БВП расте. Сиреч да обясня на прост човек като теб , вмомента дълга е 23% от БВП , по времето на вожда ти , оная проста тиква беше 24% от БВП.Сиреч мекотело такова , дълга пада. Средно за Европа е около 50-60% от БВП. Сиреч България е с най-нисък дълг от всички държави в ЕС.
НАЙ-МНОГО ОБИЧАМ ПРОСТИ ДАМАДЖАНИ КАТО ТЕБ ДА ГОВОРЯТ ЗА ИКОНОМИКА КАТО НАЙ-МНОГО РЯЗБИРАТ ОТ ТОВА КАКВО РЕСТО ТРЯБВА ДА ИМ ОСТАНЕ СЛЕД КАТО СИ КУПЯТ БАНИЧКА.
44.
Хахаха
26.05.2024 01:48:49
22
5
По минусите си личи че си заслужавате да теглите и да плащате най скъпо в ЕС спрямо заплатите .
43.
SEAHORSE
25.05.2024 23:51:20
21
11
Жалко,че Гешев закъсня с 15дни зада те вкара в панделата.Друга песен щеше да пееш при бай Ставри!
42.
Seahorse
25.05.2024 23:38:44
26
17
Жалки манипулатори на коментарите.Всички знаем ,че сте от 20000 хил.на Тиквата.Продажен герберски сайт!
41.
Дали?
25.05.2024 23:31:53
2
30
"Добре, че изборите за "Приморски" и "Одесос" не бяха преди парламентарните", коментираха активисти на ПП-ДБ. Дали?
ГЕРБ-СДС ще спечели парламентарните избори с разгромна разлика - може дори със седем срещу три депутатски мандати за ПП-ДБ.
След това на вълната на победата ще вземе и двата района - "Приморски" и "Одесос", чиито кметове от ПП-ДБ бяха отстранени.
40.
Целта оправдава средствата и кеша на ПП-ДБ
25.05.2024 22:12:35
5
35
Машините са си в ръцете на ПП-ДБ, в техни фирми и алабалата...
Те се бяха подготвили, че не сме за машини и да вдигнат една вълна срещу нас. В момента вълната е толкова силна, че предполагам, че ще победим с много, а ПП-ДБ ще се борят с БСП за 5-то място.
Крадат яко,лъжат, че някой им надува цените
Към 31 януари дългът е 40 млрд лева, а преди управлението на ПП е бил 21 млрд. лева.
Ако така вървим, за няколко години дългът ще нарасне до 70-80 млрд. лева
Промяната смята, че трябва да теглим заеми, да ги харчим и ще станем богати.
Инфлацията била, защото хората забогатели, много купували, стоките свършвали и надували цените. Крадливи и некадърни смешници, курсисти от Харвард-пропаднали маргинали...
39.
ПП са слаби сценаристи, една я мислиха,друга се по
25.05.2024 22:03:22
5
35
ОПГ ПП+ДБ падат в канала, мършите на прокопи остават безработни!
Сега се чудят какво да измислят, за да излязат от кацата с лайна :)))))
Очакват писмо от арменския поп, който да ги спаси от бай Ставри!
Не случайно създателят им ги определи като шмекери!
Пийте си хаповете, било,каквото било, ПП+ДБ са минало бешало!
Давайте с генератора на минуси, това Ви е за последно!
Прокопи, ДБ, ,ПП , БСП и т.н. много откраднаха .
Играят заедно с посредници, олигархия и Мунчо Фатмака
Преди 3 години други бяха цените , сега литнаха до небесата с помощта на измамническата банда от промяната.
38.
Мюнхен
25.05.2024 22:01:21
40
14
Жалък,крадлив страхливец за 15г еднолично управление трябваше да сме в космоса!
Инвеститорите заобикалят България,имигрира работоспособното население,и има демографски срив!
Усвоени милиарди европейски свежи пари в чекмеджетата…. Това е ББ и ОПГ ГРОБ
37.
Брее
25.05.2024 21:54:59
37
13
Включиха се троловете на шиши-боко и лайковете рязко се промениха.
Абе, кой ви вярва?
Смешници!
36.
Борисов 4 е спасението на България
25.05.2024 21:50:03
9
40
Вижда се, че ПП и ДБ са ненормалници и сатанисти, мразещи жените и нормалното семейство. Гнусни са дори с розовите прашки!
Добре, че Веска пусна записите на Киро,Асеня,Лена и компания харвардски крадци....
Въобще, колко нагли сте всичките вие, че си мислите, че има някакво значение къде точно са правени записите?!
Ако ще и в матката на леля ви Асена да са правени, важното е само и единствено, че всичките вие сте едни ужасно нагли и брутални мошеници!
Троловете на Провалените Педали,не са хора!
Дори не сте представителна извадка от Народа на България!
Злобата и омразата са лоши съветници, за това сте омърсени и дори от Църквата анатемосани като рогоносци и содомити презрени!
Троловете си лаят,керванът си върви, промяната се срива с 200!
35.
ПП много КЕШ в торби за тролене са пуснали
25.05.2024 21:33:43
7
47
Тежко е да се наблюдава как се пързаляме надолу, заради встрастената неподготвеност на Румен Радев, който в стремежа си да спечели войната срещу ГЕРБ, почти унищожи основите на държавността, лансирайки една торба с измислени фигури, подставени лица на част от олигархията. Радев трябва да се извини, и да поправи щетите, ако изобщо осъзнава какво е направил. Само с омраза не може да се управлява, трябват и умения за анализ, умения да преценяваш опитите за манипулация и подвеждане, и да ги пресичаш преди да са се превърнали в исторически погром. Търгуването на втория мандат на Радев, струва на държавата ни всичко това. Милиарди, хаос, нестабилност, обедняване.
Единствино и само Борисов може да ни измъкне от поредната катактрофа и да почисти Авгиевите обори от Радев Кеша и пъцулите му ПП Кеша!
Хейтърите ще се задавят от злоба и омраза, защото са некадърни!
34.
До 27
25.05.2024 20:49:39
1
17
Забрави майка ти.
33.
Бай....
25.05.2024 20:44:40
41
10
Типичен селски софиянец !
32.
Бай....
25.05.2024 20:39:10
41
14
Гнусна гад !
31.
ОПГ-ТО на чекмеджето
25.05.2024 20:37:07
45
10
Бегай с таа постна пица ве дебил. Тебе те видяхме.
30.
Като чета
25.05.2024 20:29:30
41
18
виждам, че боко-тиквенският не е долюбван от Българите.
Ами излезте и Гласувайте!
Най-накрая!
Изметете го, заедно със шиши-шопара!
Гласувайте!
29.
ХХ
25.05.2024 20:24:44
19
7
Мухаха... Гледам, масово плюете по този дето 12 години сами избирахте да ви евроинтегрирам.
Може би защото имаше доблестта честно да ви каже, че СТЕ ПРО'С'ТАЦИ и само мачкане заслужавате.
Истината боли, а?!
28.
Бай....
25.05.2024 20:23:55
41
12
Тоя мошеник фалира КТБ !
27.
XX
25.05.2024 20:21:32
5
36
До 13

"Не си спомням да се е раждала такава гнусна отрепка в нашата Родина..." - Паси, Плевнелиев, Киро... да изброявам ли още?!
26.
ХХ
25.05.2024 20:18:38
17
4
Защо да вярвам на Тиквата?!
Аз лично бих повярвал, ако Тиквата вкара Лъжеца в затвора за това.
25.
P.S.
25.05.2024 19:52:28
13
26
Еднокнижника е оплют и поруган , но защо под статията за Лаборанта с очила не може да се коментира?
На всички политически боклуци разделно събрани отпадъци трябва им се даде възможност да бъдат коментирани. Дори и на новите спасители с мания за величие.
24.
Най-голямото зло
25.05.2024 19:38:46
44
18
А бе, самовлюбен измекяр, кой го интересува личния ти животец?
Все някой иска да те трепе, а пък все си на власт и доубиваш страната.
23.
Тия ПХ, ПП или каквото са
25.05.2024 19:05:37
4
42
Кат ги гледам как са се усмихнали, си мисля, че просто са искали да се запознаят с него, хахаххаа
22.
що
25.05.2024 19:00:15
42
19
Що ми се струва че този са го изтървали от 4ти километър.
21.
292
25.05.2024 18:49:04
44
23
Ти на това, да се разхождаш из коридорите на полицията с ръце в джобовете, арест ли му казваш?
20.
Хахаха
25.05.2024 18:42:48
39
12
Той го арестува Бойка плати на нсо да има птп с фатален край предизборно квит са ;)
19.
Че имаше
25.05.2024 18:35:24
34
12
ли някакво значение...? Нали сами си организирахте сценката за безмозъчните си поклонници и пак се гушнахте лИбовно, за да си крадете дружно?!
18.
Някой
25.05.2024 18:29:38
30
10
И това ви го пишем, ние, същите които пишем за "бизнесмени" и бавн оразвиващите им отрочета които според нас ги очаквала кариера(чакъл и пясък) на финансисти.
Когато наркосите станат бизнесмени, а зарзаватчийки от Елховско станат медийни стожери, колко му е да ви пробутаме че 2 000 000 са напуснали страната, а всъщност са 2 800 000 от 200 година насам за 24 години(по официална статистика) та се пита в задачата, може ли причина за напусналите от 2000г да е ГЕРБ дошла на власт през 2009 година?
Може може, когато зарзавадчийките от Елховско станат гранд дами.
17.
Някой
25.05.2024 17:55:14
35
27
Това е най-вредния човек за България. Затри ни на последно място в Европа. Открадна милиарди евро от проекти, които са калпаво изпълнени и се държи като държавата да е негова. Да не говоря за близките си връзки с руzия и прането на руски капитали в български фирми. Мишо бирата, къщата и детето в Барселона, схемата с печатницата за бюлетини и всичките му други издънки няма да ги споменавам. Заради това шизофренично създание България напуснаха над 2 милиона българи.
16.
Шкафчета с евро
25.05.2024 16:54:21
37
40
Що му дават трибуна на този банкянски Тъпан незаконно го арестува ли ако бяхме нормална държава ще ше да си в затвора вече само се хвали кво бил откраднал трай си там че ако се събуди народа жалба ти майка
15.
от
25.05.2024 16:14:32
34
23
От всичко което разбрах от речта на Боко е че може да плува под вода.
14.
Баси...
25.05.2024 16:12:19
12
36
И ,, държавата " .... всичко е корумпирано... цялата измет е на върха...утайките ликуват...в нормалните държави са на дъното...тук отгоре...съветвах деца и внуци за учение,труд,честност...да се гордеят с Родината си,с Историята си на прадедите ни....бил съм наивен и,, престъпно" глупав!!... Около 10 К престъпника управляват 5 млн .Овчедушни!!...И вие ме# дията ви е такава...жалка...платена....учих децата си като чуят прекупвача ,,Зевс" алхимик от Кошарица...да са глухи...стреляха го...биха го...в занданите...изкарваха го...сега с древната Антигона...изпращат детето си(не е виновно) на бал с Ламборгини!!! Въпрос от внука....--Дядо,този е голям бизнесмен? С какво се е занимавал?....млъкнах...но после....-Жив си, момчето ми здрав!!!.....А,вие платените....не давате да публикуваме коментари!! Ай сиктир... всичко ще си дойде на мястото...може би след години!!...но ...вие...ще сте..в забрава!
13.
На Хари мата шурея
25.05.2024 16:02:01
44
33
Не си спомням да се е раждала такава гнусна отрепка в нашата Родина като еднокнижника.
12.
Според мен трябва да лежи поне 10 години
25.05.2024 15:58:15
38
28
Смятайте каква държава сме след като този индивид е арестуван незаконно...
11.
работа работа работа
25.05.2024 15:46:42
37
23
"Няма "2 милиарда $ в ЛИВАНската Заливна банка
лъже толупа преяжда с луканка
10.
как
25.05.2024 15:46:36
34
21
Кск има хора да седят и да слушат простотии и несвързани изречения?
9.
122
25.05.2024 15:35:24
3
24
Идете ми ревете после, заради вашата колежка и едно просто ПТП с мигранти, дали имало държава, когато ми хвалите Митю Очите. Мигранта поне е бягал да се спаси, а Митю е умишлен убиец и престъпник. Отгоре на всичко си личи платената статия, че сте махнали коментарите. Триите, колкото искате. ПИК са поне три класи над вас, макар а да са най-долнопробния сайт.
8.
Тиква нагла !!
25.05.2024 15:34:19
43
41
Борисов е за затвора !!!! Откакто е на власт, стана милиардер, зароби хиляди семейства и когато се огледаме навън - няма нищо направено!!!! Само глад и смърт!!! ПРЕСТЪПНИК !!! Заедно с ШИШИ!!!!
7.
Бургазлията
25.05.2024 15:33:40
29
30
ВИП отрепките на Бургас със статии във флагман , заключени обаче да не могат хората да изкоментират всички тея комплексари новобогаташи ...
Пародия сме на държава .
Мутри ,крадци,назначени хотелиери,милиционери , дс агенти натруфени,наконтени .
Всички гледат да се покажат колко са богати , и с големи възможности пред раята.
И на тоя бай Ганьо дето докара чалгата и простащината да е водеща светлина в живота на българина , прочел една книга през живота си , прогонил милиони млади хора от държавата , но с нова амбиция да "управлява" отново страната , седнал днес пак да леее мозък...
Тиня...
6.
Катя
25.05.2024 15:30:06
8
31
Само Някой да е казал нещо лошо за Топ ВИП депутата Димитър Найденов, да му вмирише почтенната репутация. И да не сте допуснали под някоя платена статия да има коментари. За него Най ама Най хубавото.
5.
Браво на някои медии!
25.05.2024 15:15:48
6
10
Докато има истинска журналистика, България е жива!
https://www.flagman.bg/article/322032
Благодарим, че не забравяте бизнесмените ни, които създават работни места, продукт и пълнят държаваната хазна!
Докато има честни и неплатени медии
и такива бизнесмени, ще я има и България.
4.
Малко ти беше
25.05.2024 15:13:02
51
34
Специално ти дето грабиш тази държава вече 15 години с твоите лакей , си заслужаваш един доживотен и да ти вземат всички милиони дето открадна. Така , ще го подкрепям Кирилчо
3.
Боче, Боче
25.05.2024 15:08:39
36
33
Не е важно кой кого, а защо и двамата не сте в пандиза?
2.
Буци тъпото
25.05.2024 14:58:02
47
36
Малко ти е сикаджия прост! Леля Асен трябваше и да ти тегли един к0р!
1.
Млъкни бе наглец !
25.05.2024 14:55:21
46
56
Видяхме ги шкафчетата !
Видяхме ти манекенката в Барселона !
Нагъл селяндур !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда На първото си заседание новоизбраните депутати ще положат клетва и ще трябва да изберат председател Проф. Борислава Танева: Младежкият фестивал „Солинария“ е пример за последователна концепция Проф. Борислава Танева: Младежкият фестивал „Солинария“ е пример за последователна концепция Каузата на фестивала е благородна – подава се ръка на талантливи млади музиканти в началото на кариерата им, каза музикалният педагог Кристална топка нужна, за да се види дали „Величие“ би прескочила бариерата при по-висока активност Кристална топка нужна, за да се види дали „Величие“ би прескочила бариерата при по-висока активност Това Народно събрание е избрано по всички правила на Конституцията и има легитимност, но повечето българи са непредставени, каза Христо Панчугов Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети На кадрите от охранителната камера се виждало и как си пълни гащите със сирене и руска салата Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Официалната клетва на новите 240 народни представители ще даде старт и на процедурата по консултации Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Цените ни варират от 30 до 110 лева за вечер за семейство, каза Тодор Стамов - управител на къмпинг Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Прикован съм на легло, споделя Георги Стайков, когото всички познават като Ростислав от „Вчера“ и заради него „Клетва“ на Кирил Маричков се превърна в хит Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Изградил е необичайно селище в Неофит Рилски, наподобяващо на мормонска секта  Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект ЕС с неговите политика в момента е заплаха за европейската цивилизация, заяви лидерът на "Възраждане" Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Радев сега излезе на кастинг, защото демонстрира божествени тела, подчертава Росен Йорданов 
Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори