×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази плеймейтка разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория


25 Май 2024, Събота, 12:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Мечтая да изиграя Скарлет О'Хара, споделя Анна-Мария Чернева

Анна-Мария Чернева, която стана популярна покрай сериала на NOVA „София, Ден и нощ“ и редицата спечелени конкурси за красота, разходи пет рокли по червения килим в Кан.

Моделката и актриса за първи път посети филмовия фестивал, но отсега е предвидила в програмата си за другата година отново да бъде част от звездното събитие, този път си обещава да бъде много по-подготвена. Покана за Кан Анна-Мария имала от дълго време. “До последния момент не знаех дали ще пътувам или не. Отпадна ха ми други планове и реших да се възползвам от тази възможност и да замина“, сподели пред „Телеграф“ брюнетката. Така започва преживяването за нея. По телефона си купува чрез агенция билет за Кан.

Пристига на летището със свръхбагаж, 3 куфара и 20 рокли, но с изненада научава, че има право само на 5 килограма. „Представете си, аз бях с 30 килограма,  които трябваше да редуцирам до 5 в последния момент. В края на краищата успях да сложа 5 от любимите си тоалета, които бях  приготвила за червения килим, и някои от най-необходимите ми вещи“, споделя Ани.

Благодарение на това, че е много функционална, успява да съчетае така дрехите си, че да изглежда холивудски. “Винаги съм смятала, че цената или марката на дрехата не е най-важното, това, което има значение, е как ти седи тоалетът, какво чувство му придаваш“, казва  миската.

Успява да посети почти всяко едно от партитата в Кан, а също така и да се разходи няколко пъти по червения килим. Среща едни от най-популярните холивудски звезди на живо. “Красиви са, Ева Лонгория, Деми Мур, Бела Хадид, Селена Гомез видях на живо, успях да се снимам с Ева Лонгория (на снимката) и Бела Хадид. Деми Мур я срещах, помня, няколко пъти“, разказва Ани. Повечето звезди се държали земно и съвсем човешки, без преструвки и надменност. „Всички са с охрана, но ако не са уморени и затворени в себе си се съгласяват на снимка“.

“Деми Мур например я видях във фоаето да ходи боса и на живо изглежда като на снимките, много добре“, добавя тя.

Приказката на Анна-Мария в Кан приключва с хубави спомени. „Трябваше да остана и за Формулата“, но предпочела да се прибере в България, където я чакал нетърпеливо новият й приятел. Признава, че е много влюбена и се е отдала на връзката си на 100 процента.

„Това в момента е моят приоритет, приятелят ми“, добавя още тя. Заедно са от половин година. „Обичаме да прекарваме времето си заедно, пътуваме, обикаляме различни места засега в България. Лятото ще прекараме пак заедно на морето. Освен че ще бъде неотлъчно до гаджето си през лятото, тя ще отдели време и за работа. “Имам поети няколко ангажимента в различни клубове по морето, ще танцувам. Имам своя програма с много хореография и атрактивни костюми“.
 


В категории: Лайфстайл


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
6
Коментара по темата
6.
До 5
25.05.2024 16:07:27
0
3
Това е част от духът на времето, с помощта на технологиите мъжете претендиращи да са жени ще са по-привлекателни от биологичните жени, част от плана за разрушаване на самата тъкан на реалността или поне на семейството и на човека като такъв
5.
Плейметка
25.05.2024 15:11:58
0
3
А пък прилича на транс-джендър.
4.
Луна-Гуна
25.05.2024 14:57:35
0
6
Приятели, ако ще и с Мао Цзе Дун да се е снимала, а със зетя на др.Т.Живков да е спала,
турбофолкфурията си остава полуграмотна, нацапана до уши кукундрела! В Татковината ни бъка от такива кикимори, с напомпени устни, гърди и задни части. Опитват се да пеят, а това не е тяхна работа! Някой ги е излъгал жестоко, като Слави ИмаНямаТакъв-Трифонов, а те са повярвали! Силата им е в креватната акробатика, виртуозни са в надуването на духови инструменти - кавали, кларинети, цугтромбони и саксофони. Светъл пример са Марчелина Отварачката, Камелчето, Калито, Галенчето, Глорчето, Джулката от Гана, .... Чет нямат! Нека да наблегнат на тази си дарба и да оставят пеенето на можещите! А за настроение, докато спортуват могат за музикален съпровод да си пуснат "тоталния, всемирен" хит на Милко Калайджията за пиленцата, шиленцата и свиненцата!
Винаги тяхна Луна-Гуна от Столипиново
3.
Вярващ
25.05.2024 14:32:55
0
5
Мюсюлманите победиха Дракула, ще победят и тези вампири и господарите им! ИншАллах брадърс анд систърс
2.
Akordeona na svatbata
25.05.2024 12:53:45
0
2
Takiz sa i doktorite en4ovci

Experimentatori na novj jertvi
1.
Гост
25.05.2024 12:03:59
0
17
Нашата прилича на травестит
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори