×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното


ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното
София прайд се пренесе на големия екран с филм, в който младият гей Виктор, завърнал се от Испания, се влюбва в 18-годишен ром от село. Идилия
23 Май 2024, Четвъртък, 19:00 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души

Премиерата на първия български игрален ЛГБТ филм ще бъде на 14.06, в рамките на „София прайд филм фест“, съобщиха организаторите на фестивала. Информацията, на фона на безспирните политически драми у нас, мина сравнително незабелязано. Дали на малко хора им е до това – сега, когато за пореден път ще се самоубеждаваме, че трябва да гласуваме отново, дали някак претръпнахме, дали това е последна грижа на хората, но този път нямаше кой знае какви реакции – нито положителни, нито отрицателни.

За филма

Заглавието му е „Любен“, режисьор е Венци Костов и е заснет в копродукция с Испания, като там е бил излъчен още лятото на миналата година. Двете главни роли се изпълняват от актьорите Божидар Асенов и Димитър Николов, както и испанските актьори Антония Сан Хуан и Рамон Ескинас. По-интересен, за разлика от сравнително непознатите актьори, е сюжетът на филма, който разказва за любовта между двама младежи – с оглед на анонса, че филмът ще е ЛГБТИ – нищо неочаквано. Но за да бъдат съвсем актуални и максимално „дайвърсити”, главните актьори, между които ще се възпламени любов, са българско и ромско момче в „планинско село, сковано от предразсъдъци”.

Ето, още в анонса се акцентира, че малките селца, малките градчета, са задръстени места, на които все още властва лошият консервативен модел, традиционният модел. Не, че донякъде не е така – колкото е по-голямо населеното място, толкова по-разкрепостено е, в него се преплитат различни култури, интереси, течения и прочее. Но тук същественото е, че консервативното е приравнено до закостеняло, задръстено. С две думи – нещо лошо.

Сюжетът ни пренася в България, където Виктор (Димитър Николов), който доскоро е имал „чудесен” живот в Мадрид с партньора си Хосе, се връща у нас за погребението на дядо си, но решава да остане и за лятото. Именно тук той неочаквано намира любовта в лицето на Любен, 18-годишно ромско момче. Различията не им пречат, напротив, а любовта им успява да надделее над еснафщината в малкото забутано селце. Идилия!

Няма как да не забележим, че стават все по-иновативни – не просто любов между двама, а единият е и от малцинствата – колко прогресивно, колко разчупено! Няма как да не забележим, че и възрастта на героите е все около пълнолетието, минали години  под него, когато те все още не са напълно психически съзрели, за да направят разликата между ново, различно, правилно, просто тренд, заблуда или необходимост.

Минали години

Т.нар. Прайд вече не е същият. В началото беше протест срещу дискриминацията, срещу неравенството, срещу агресията, която участващите виждаха в околните. Беше призив да не бъдат анатемосвани без причина. С годините отношението към тях се промени – вече е съвсем нормално да срещнеш двама човека от един и същи пол, които например са се прегърнали, и да не обърнеш внимание на това. Никой не ги бие, никой не ги обижда, никой не се вълнува от тях. Нали това искаха? Да са равни с останалите, да могат свободно да се разхождат по улиците. Ето, имат го!

Но това, разбира се, не им стигна. Миналата година загатнаха къде се целят. Да не забравяме, че колкото и разчупени да сме, по-възрастните трудно можем да бъдем заблудени, че става въпрос просто за любов. Все пак, страна, преживяла комунизъм, отлично знае рисковете от пробутването на каквато и да е идеология, маскирана под приказки за солидарност, равноправие и светло бъдеще. Затова целта са децата. Затова и се увеличиха филмите с подобна насоченост, книгите, детските такива дори, различните организирани мероприятия, чрез които се провежда целенасочена кампания, която умело размива възприятията на подрастващите. Индоктринация.

Ето, миналата година на „Прайда” имаше и такова чудо:

Тоест, тече, не от вчера, съзнателно сексуализиране на атмосферата, която бива представена като приятелска, като подходяща за децата – без значение от възрастта им. Какво въобще ще търсят толкова малки деца на място, където преобладават голотиите, ексцентричните облекла и разюздаността, е въпрос, от който, за съжаление, не се заинтересуваха компетентните органи.

„София прайд филм фест”

Миналите години ни поднесоха други два много тематични и красноречиви филми: „Змия” и „Близо”, които съвсем демонстративно се опитваха да предизвикат интереса на непълнолетните. Пропаганда, внушения, патология. Да, и в двата филма нямаше явна педофилия. Ставаше дума за много тънка перфидност, която целеше да покаже на децата, че ласките с някой от твоя пол, дори и с непознати възрастни мъже, са нещо съвсем естествено.

И отново бяха намесени – в ролята на лошите, разбира се – закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души, намесено беше и тесногръдото общество, нормите и културата бяха определени като ненужна и потискаща рамка за свободния дух на... децата, като в един от филмите имаше дори и самоубийство, за което бяхме упрекнати всички ние – задръстените, „лошото хомофобско” общество. И ако това е крайно плоска пропаганда, която лесно бива разкрита от почти всеки пълнолетен и разумен човек, не така стои въпросът с децата. Дали на 12-14-16, те все още не са достатъчно опитни и съумяващи да преценят дадена ситуация, за да усетят плоскостта, по която са завлечени от апологетите на ЛГБТИ и различните патологии. Защото те – патологиите – не са просто любов, както се опитват да ни внуши и Прайдът, и „София Прайд филм фест”, и себеподобните им.

Все по-агресивни, все по-натрапчиви

С наближаването на София прайд, подобни активности – прожекции и прочее, все повече зачестяват. Нищо ново, разбира се, явно наистина претръпнахме. Това е един от проблемите. Много отдавна не става въпрос просто за правата на гейовете например, а за промотиране на идеология. И тази идеология, по един или друг начин, повлича подрастващите, които обаче нямат нито годините, нито интелектуалното ниво, нито разбирането, за да преценят наистина дали това наистина ги касае или просто трендът ги въвлича насила сред вълните. За да са част от общността, какво по куул от това да си различен, як, нестандартен, модерен. Вече се говори открито за смяна на пола, за небиологичен пол, за правото на 10 да решиш, че вече не си момче, например. Все още не у нас, но е скоро и този момент. А какви са травмите, които впоследствие причинява тази заигравка с биологията, това отричане на природата, човек може да прочете сам.

И ако все пак някой ще побърза да възрази, че това са частни прояви, на които грижата да не попаднат деца, е на родителите, няма да е съвсем прав, защото различни примери говорят за обратното.

Миналата година не коя да е организация, а... Съюзът на съдиите в България проведе семинари на тема: „Признаване на пола при транс и интерсекс хора: личностни и правни въпроси; сравнителен анализ на българската и добрите международни практики“.  А какво да кажем за Министерството на културата, което с близо 100 000 от нашите данъци, финансира ЛГБТИ проект гротеска, в който "драг кралици" се кълчеха полуголи. И прочее, и прочее подобни много „разчупени” прояви, които когато бъдат припознати на държавно ниво, много лесно биват приети и от мнозинството от хората.

Появяват се все повече поводи, на които можеш да демонстрираш, че и ти си прогресивен. Тук идва и сблъсъкът с традиционните ценности, въобще с ценностите. Това е изкуствена култура, изкуствена свобода, която няма нищо съдържателно, нищо, от което можем да научим нещо, да се обогатим. На заден план са човешките взаимоотношения, на преден план е поставена сексуалната ориентация, етносът (както във филма „Любен”), обърканата личност. Липсва ценностната система, липсва моралът, те са принизени като ненужни и остарели, пречка пред свободата. Всъщност, пречка пред слободията, която буквално ни помита.

 


В категории: Политика


Михаил ДИМИТРОВ Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка 16/06/2024, Неделя 10:30 0
53
Коментара по темата
53.
до 35 Розовата Свастика
25.05.2024 23:33:58
0
3
Погледнете малко историята - кой е Хитлер и как се създава нацистката партия, това е информация от Хенри Макоу:
"КОЙ БЕШЕ ХИТЛЕР?"
https://cutt.ly/pwM81tg7
"Най-голямата невероятност от всичко е, че австрийски скитник, улична чистачка и гей проститутка може да стане канцлер на Германия. Хитлер се присъединява към дълъг списък от неясни фигури, годни за изнудване, които са катапултирани до световна известност с помощта на невидима ръка.
Третият брак на Алоис Хитлер, син на Ротшилд, е с неговата племенница Клара, която става майка на Хитлер. Баща му е бил насилник, а майка му е компенсирала прекалено много. Хитлер изпада в бедност на 18-годишна възраст, когато майка му умира, и той живее във виенско мъжко общежитие, което е свърталище на хомосексуалисти.
Според „Скритият Хитлер“ 2001 ("The Hidden Hitler" 2001) на Лотар Махтан, Хитлер е бил хомосексуалист с дълго полицейско досие за тормоз над мъже както в Мюнхен, така и във Виена."
За повече информация относно нацистката хомосексуалност прочетете на Интернет „Розовата свастика“ ("The Pink Swastika").
Книгата започва с една тайна среща на организация, известна някога като Германска работническа партия, която сега се нарича Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, Националсоциалистическа германска работническа партия - нацистите. Да, нацистите се срещнаха в „гей“ бар. Неслучайно хомосексуалистите са сред основателите на нацистката партия. Всъщност партията израства от редица групи в Германия, които са центрове на хомосексуална дейност и активизъм. Много от характерните ритуали, символи, дейности и философии, които свързваме с нацизма, идват от тези организации или от съвременни хомосексуалисти. Поздравът с протегната ръка „Зиг Хайл“ (Sieg Heil) например беше ритуал на „Скитащи птици“ или „Ровери“, мъжко младежко общество, което се превърна в немския еквивалент на бойскаутите. „Скитащите птици“ е създаден в края на 1800 г. от група хомосексуални тийнейджъри. „Скитащите птици“ и други младежки организации по-късно се сляха в "Хитлеровата младеж" (Хитлерюгенд), което хомосексуално движение се превръща в ядрото на нацистката институция.
Хитлер при издигането му на власт, създава Hitler-Jugend (Хитлерюгенд), което хомосексуално движение се превръща в ядрото на една нацистка институция.
52.
До 51
25.05.2024 20:26:22
2
0
Много ясно! То винаги е било така. Ще чакат Ботев и Левски да станат, ама на опашката. Само си ги представям на Шипка, ужас. Ох и ах! Щяхме да сме на полето с 200 мотики на гърба още! Ужас на ужасите!
51.
Български патриот
25.05.2024 20:17:17
2
4
Путин им решава проблемите на тези объркани креатури... с куршуми!
Войната в украина се води с цел озаконяване на лбгтабвгдй+- джендърите и педофилията, важни стъпки, които превръщат всяка американска колония в аморфна маса, несъвместима със собствените си културни и ценностни корени и традиции. За щастие руснаците в по-голямата си част се оказаха достоен народ,а Русия се оказа достойна да бъде държавата-инструмент в божиите ръце, която да разобличи, разчисти и затрие сатанинските планове поне що се касае за руския свят. Може само да завиждаме благородно и да се надяваме с отслабване на хегемона, положителните ефекти да се усетят и у нас!
Z
50.
До 48
25.05.2024 20:03:46
0
0
Относно Хитлер, Химлер, Гьобелс и сие. Някои от тях инвалиди доста преди големия им военен поход! И неонацитата - ама кой завижда на инвалид, ай по-спокойно! Да не говорим, че им се премълчава, "да не стане нещо"! И те се оляли и сега пак същата работа! Чак с със сексуалността си взеха да занимават хората! Ад ще им кажа кой ги е излъгал, че всички ги харесват - ми майките им обикновено!
49.
До 48
25.05.2024 19:43:42
0
0
Нямали време, защото "работели, работели, работели". А пък "свежото" ти е иронично, понеже си много далеч от истината, че тъпите ти нацита са много чистоплътни и свежи. Това са разни озлобени комплексари, които са мразели и себе си, и целият свят почти. Колко изобретатели, писатели, учени, художници нацита знаеш?! 0.4 май, а :D Неонацитата същата работа! Всяка озлобен страхливец тип "къде какво става" за пари да се предложи и да "припява" на неонацита е... пълна трагедия отново! Абсолютно!
48.
Аз
24.05.2024 16:12:26
13
9
... вземете поразпитайте децата си за половия им живот, ама честно да Ви отговарят......разгледайте им смартфоните ...
... Разврат в масовия случай ... на макс...
...

Много държа, направете следното:
Постойте до едно училище или гимназия, те учениците/чките не се притесняват да си говорят и пред Вас. Те и в рейса са достатъчно подробни . Воъбще масово не се притесняват. Чуйте за какво става въпрос!!!
47.
До 43
24.05.2024 14:00:14
0
2
Ахаааа :D Нали днес се празнува друго. Какво правиш тук, уважаем "пипируд". Без значение от пола. Дори от полата. Вятър вее, Балкана стене!
46.
До 43
24.05.2024 12:58:48
1
1
Свежото си е свежо. "Рекламата" е хубаво нещо. Май. Ама не Карл.
45.
До 43
24.05.2024 12:06:50
1
9
Да бееее :D Междудругото голем воин Хитлер. Тръгваме смело, бавно и заветно оставаме в снега, но пък то като си умен, си е за цял живот :D Чел, разбрал, рисувал, пенкилер, архитект с проект! Даровит! Просто още един недооценен! Свеж май :D
44.
Ангел Калчев
24.05.2024 09:21:57
2
16
Гадни чудовища, да се махат от Родината и да оставят българските деца на спокойствие. То вече няма и един филм без в него да има по нещо от тази гадост. Вън от България и да не се връщат повече!
43.
Брус ли от Меден Рудник
24.05.2024 07:59:27
3
10
Толкос писане за 2 педраза ний със салито ако направим филм как ги бем гъзъ.
Ше ни дадат оскар,ако за сяко бане на педрас дет го правим пишете тука 2 години ше пускате статии
42.
Фирма ГЕРБ ДПС
24.05.2024 07:18:21
13
20
Ako медиите вкл. Флагман , не правиха всекидневна реклама и пропаганда на ЛГБТ, ние хората нямаше и да знаем за съществуването на прайда и филма
Но флагман явно добре захлебват покрай гей обществото...
41.
Киното е умряло отдавна!
24.05.2024 07:07:26
3
17
Съберете смартфоните на децата под 18г. Те са за осъзнати хора.
40.
TOR
24.05.2024 07:01:37
10
1
на който много му се пише както намен даползва tor клиента флагманите са си знаете какви
39.
работа работа работа
24.05.2024 01:12:32
3
23
SOROS/Сорос/-ев.ейска дума на иврит Сорос-Резоч,Скалпел,Режек мъжки топки,Скопявящ,Хирург съд скалпел
СОРОС е Талмудискко-Масонски псевдоним.
Сорос обича да СКОПЯВА финансови пазари,икономики на забледени държави от Източна ЕС,обича дя скопава НАЦИИ налагаики ЛГБТ пракхики ,прокламаци и агресивен ПИАР ГЕЙидеологи с цел розлагане устоите и обезличаване на християнските цености
СОРОС е "скалпела-резача"на главния световен сатанист РОТШИЛДС(Мамона-повелителя на Банковия свят)
38.
Лео Хоман относно ЛГБТК и НАТО
24.05.2024 01:02:03
2
18
"НАТО се превърна във военно крило на глобалистка властова структура, която насърчава самоунищожението на всички нации и един обезлюден свят"
https://tinyurl.com/2fmcfz96
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг потвърди в петък ангажимента на алианса да защитава правата на ЛГБТК лицата, присъединявайки се към много западни служители, институции и организации в отбелязването на Международния ден срещу хомофобията, бифобията и трансфобията.
В петък, 17 май, Столтенберг потвърди отново ангажимента на НАТО към ценностите на ЛГБТК+.
Никоя нация не може да оцелее без силни мъже. Транссексуалните жени (биологични мъже, които се преструват на жени), тичащи наоколо с поли, не са склонни да бъдат добри военни офицери, но точно това е поведението, което сега се насърчава и насърчава от военните сили на САЩ, Европа, Австралия, Канада и Израел. Всички тази група нации ще претърпят катастрофални поражения от Русия и Китай, ако продължат с плановете си да мушкат мечката и да създадат сценарий за Трета световна война, като в същото време се отдадат на най-долната форма на човешко поведение.
В основата на тази западна глобалистка програма лежи демоничен опит за обезлюдяване на света в съответствие с принципите, изложени в Ръководните камъни на Джорджия и други глобалистки замазки. Защото всички знаят, че гей браковете не създават деца. Емаскулираните, осакатените и транссексуалните млади хора също не се възпроизвеждат.
Всяка нация, която е наистина свободна и независима, трябва незабавно да напусне този военен съюз и дори нечленуващите трябва напълно да се освободят от луциферианските психологически лапи на НАТО. Защото психопатичните лидери на НАТО основават речта и действията си върху морална алхимия, войнолюбие и сатанинска жажда за власт над свободните умове на хората навсякъде.
37.
До 36
24.05.2024 00:37:52
0
2
Е, и?! Пробивали били :D Че неЛГБТ да не би да не са успешни! :D Вярно е смешно. Хора, които се чудят каква табела да си сложат.
36.
Бинарен българин
23.05.2024 22:29:45
4
13
Всъщност ЛГБТИ се справят доста добре и пробиват успешно. Днес пак разминах едно същество -ни рак, ни риба. Грозна картинка.
35.
WAFFEN SS
23.05.2024 22:22:23
5
16
ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ!!!
34.
деее
23.05.2024 22:13:12
2
9
Боян Расате да се самосезира
33.
Политически Прайд
23.05.2024 22:10:03
0
9
И разбира се начялника на ПГЕ ДС генерал Лйбен Гацев и разбира се ГЕРБ/СДС представител в ООН Стефан Тафлов(тайно омъжен за Колумбийски дипломат-метис на сватбения церeма
ония в Амстердам)
32.
Политически Прайд
23.05.2024 22:05:50
2
14
Къв Азис,къв Имо Дивчев
Бшвшите мин.придседатели СерГЕЙ Станишев и Филеп Димитров
Външните министри ГЕРБаджии Николай Младенов и Даниел Митов
Гербаджиятя Ципов от МВР,
ГЕРБминистэр Костадин Ангелав
Ещс правосъдния БСП министър на Правосъдието Крум Зарков
Екс фин.менистър ППец Асен Василева
Екс провасъдната Меглена Тачева и още и още .......е
31.
Върхът!
23.05.2024 21:37:39
8
10
С един куршум ударили 2 заека! Как така не са включили и нашата бургаска "гордост"? Но да... тя вече се движи в по-висши луциферски среди и е или заета, или прекалено скъпа, или и двете...
30.
До 25
23.05.2024 21:14:35
1
0
Иди говори с Папата, че и той вече май е на друго мнение. Само Алеко ти... Ефирна работа. Духове на писатели, немски философи и т.н. Май не сте много на планетата. И все трябва да ви спасяват от какво, що - мистерия. Пък сте доволни. Евро Визия - така ли изглеждат повечето европейци или не?! Кажи, че не се наложи много да Ва мислим, честно!
29.
До 25
23.05.2024 21:04:11
1
0
Честичко каквито думите, такива и делата. Не ми се замисля много как точно "стават нещата", ама едва ли е "с много розово масло" по Алеко ти, на когото явно си доста равен. Предния коментар ти е обяснил много ясно защо тома е досадно. Чиста загуба на време. Че има, има, ама стига с това проучване. Междудруго отворих и за серафимите и херувимите. Ами то е нормално да не се изживява човек като ангел, набор на Адам и Ева. А ти искаш нон стоп сцени навсякъде да играят. Утре какво - ще обикаляме 40 пъти докато се приберем за по-модерно ли?! Много вА мислим, а това е проблем. Нещо не е както трябва.
28.
Оффф
23.05.2024 21:03:57
4
19
Само извратени п....дали.Как е възможно да обричат младежта на това.Трябва да се промени тази европейска простотия да не навлезе в България
27.
Чил Жил
23.05.2024 21:00:45
6
9
ЛГБТИ отдавна е пробило сред "консервативния" българин, чрез хора като Азис, Иво Димчев и какви не още пендели и други уроди, скоро западните държави ще преболедуват тази простотия и обратните ще си останат там 1-2%, тук тепърва започва, след някоя година тук това ще е нормалното, всякаква простотия и дегенерация тук намира идеалната почва, помнете ми думите след 2-3 години ако не си педал, няма да се вписваш в това общество
26.
Гледам
23.05.2024 20:56:42
31
6
само пенсии и тъпоумници във форума...
Света върви, върти се, не само за пиьенье, яденье и ср@не!
Ако ви остави цивилизованият Свят ще пуснете в смрад и нишета.
Бай Ганьо!
Клети Алеко.....
25.
Дървени философи
23.05.2024 20:53:56
2
15
Не виждам проблем. Имало е,има и ще има извратени филми за малки и големи. Това не значи че трябва да се разрешава на децата да ги гледат. А и не е като да няма избор какво да се гледа.
Тук по скоро мирише отново на една пералня пълна с зелени хартийки(финикийски значи)
Пълно игнориране за лгбти и бойкот на всичко което акъла им измисля.
24.
От 17
23.05.2024 20:45:37
0
2
Културен изказ туй с човките. На Евровизията дали го е имало, че не гледах :)
23.
До 9
23.05.2024 20:42:52
0
1
Да, да :D Те тези и по-моногамни ли се водят?! Странна работа, но са стресиращи, а не "приятни" както мислят.
22.
Пффф
23.05.2024 20:40:19
0
3
Кор фчовките корви
21.
От 17
23.05.2024 20:30:25
0
1
Двулично исках да кажа. Едно мисли, друго говори - прикрита злоба!
20.
Мис Бони и кралиците ПП-ДБ
23.05.2024 20:29:31
1
15
Ако Киро се хване за парапета, Миро рано или късно ще има дете.
Аман от наглеци с безобразна безпардонност. Като са ви хванали неподготвени и сгафили, по-добре запазете тишина. Защото вашата безскрупулност направи така, че дори корупцията на предишните управления, която уж щяхте да борите, изглежда като нормална пред вашите безобразия.
Защото, уважаема мустакатке, тези глупости можеш да ги говориш единствено на себеподобията и онези, които излъгахте, че сте различни, та да гласуват за вас. Но не и на нас. Аман от амбициозни негодници!
19.
До 9
23.05.2024 20:28:33
3
23
Все на пак Евровизията се видя колко са "скромни префинените херувимчета мамини сладки". Хич не се и спомагат, ами са хитри и лавират. Дзак, мак - простотии!
18.
Педалите с Пудели и пачки
23.05.2024 20:28:32
2
27
Ако Киро се хване за парапета, Миро рано или късно ще има дете.
Аман от наглеци с безобразна безпардонност. Като са ви хванали неподготвени и сгафили, по-добре запазете тишина. Защото вашата безскрупулност направи така, че дори корупцията на предишните управления, която уж щяхте да борите, изглежда като нормална пред вашите безобразия.
Защото, уважаема мустакатке, тези глупости можеш да ги говориш единствено на себеподобията и онези, които излъгахте, че сте различни, та да гласуват за вас. Но не и на нас. Аман от амбициозни негодници!
17.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо
23.05.2024 20:28:14
20
23
Едно време . при Бай Тошо имаше строг контрол за малолетни и непълнолетни в кината . Там даже за една разголена цицка не пускаха ако нямаш 16 години , а немалко продукции бяха забранени даже за лица до 18 години . Май му дойде времето тези забрани да бъдат въведени отново ! Само , че този път - конкретно за ЛГБТ продукции ...
16.
До 9
23.05.2024 20:23:55
2
14
Ами! Гледат си открито, нагло, нахално, обучено, нахилено, двуезично. Вечни пасивни агресори, но и вечни "жертви". Преминават от тенденция м тенденция само и само да са "актуални". После - ама всеки бърка. И така година след година тъпа социална роля. Хубаво е, че на хората им писна от нереализирани примабалерини. Да си поприберат малко там знамена ли, хвърчила ли, оперение и каквото имат!
15.
9 до 8
23.05.2024 20:17:33
11
3
И не ме пращай в родината на тази която ме роди и отгледа. Там мобилизират и на фронта такива като мене са употребявани от кадиркозоебите и след масова употреба комбалите на такива кат мене изпъкват ала настъпана жаба.
Ще си кюткам и пак ще ачкам навътре обаче по любов и доброволно, и без ЛГБТ пропаганда, защото гените от северната империя са не само аклашМиндилпедофилинктън, но и "пляс-пляс педалите водно колело".
Слава Россия! Слаяа Кадиров!
Аз да не съм проста копейка да замина в на мама родината.
14.
ПП Киро и матката на леля ви Асена
23.05.2024 20:14:54
5
22
(ВКС) отхвърли възможността за юридическа смяна на пола. На протест др0гари, педали от цялата страна, обединявайте се под знамето на Киро,Асеня,Ицо и останалата розова плеяда!!!
Процесът на свиване на ПП е спрял в твърдото им ядро. Коалицията им с ДБ е механично събиране на двете твърди ядра. Троловете на Провалените Педали,не са хора!
Дори не сте представителна извадка от Народа на България!
Злобата и омразата са лоши съветници, за това сте омърсени и дори от Църквата анатемосани като рогоносци и содомити презрени!
13.
*********
23.05.2024 19:59:22
10
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Болница "мъдеимозък"
23.05.2024 19:58:18
10
21
Вики нещо за гербаджийската болница дето източва НЗОК няма ли да мъцнеш?
11.
*********
23.05.2024 19:48:15
14
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
10.
XX
23.05.2024 19:32:59
15
18
ДО 1

"Трепане само ! Включително и политическата зган ." - на кого? На про'с'таците дет гласуват за ЕС ли? Над два милиона са.
9.
До 8
23.05.2024 19:31:24
26
33
По-добре копейка от колкото извратен помияр като теб ;) Олигофрен без грам морал , мека китка която на живо гледа в земята защото е една плюнка , но онлайн е най-големият умирай мека китко.
8.
Аве
23.05.2024 19:23:58
28
20
На мутрофанковата бг копейките, защо не напишат дали някое от техните деца е минало под дъгата?
Все някаква помия срещу България, народа, децата, а пък не пишат конкретно на кой копеек русороб дятето му мина под дъгата.
Щот драскачите ги знаем коя е... и кой е пи. иратийчо.
7.
Хахахахахаха
23.05.2024 19:23:53
51
9
Само един коментар към авторката: поредната бляблябля от една интригантка. Лошото е, че първосигналните(таргет групата) няма да пропусне да храчи :) Нито филма гледали, нито дори не са си размърдали последната мозъчна клетка... ама вярват на драскачка в треторазрядна(това е комплимент) "медия".
6.
ддд
23.05.2024 19:23:23
12
30
До всички обратни които са дали - на коментара , дано ви умре най милото педали меки ;)
5.
Медийно затъмнение? Не сте фактор
23.05.2024 19:21:56
2
23
И няма да отразите протеста ли? Хахаха
Те хората има откъде да разберат
4.
Кремълска пропаганда се лее
23.05.2024 19:18:22
40
12
Предизборно ми ееееее
3.
ххх
23.05.2024 19:09:30
6
73
Добре бе гнусни помияри , защо точно децата бе ? Нека като пораснат и осъзнаят кое как какво след 18 да избират да правят каквото искат , защо от малки още ?

Дано умрете по най-мъчителният начин всички които имате общо в това ! Включително и гнусните медии които за някой лев ще продадете децата си !
2.
*********
23.05.2024 19:06:14
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
T
23.05.2024 19:04:21
13
67
Трепане само ! Включително и политическата зган .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Първите непалски работници вече са тук, запалатата им е 500 евро Първите непалски работници вече са тук, запалатата им е 500 евро За новите служители е осигурено настаняване, транспорт и храна Радан Кънев: ПП-ДБ няма политическо бъдеще в сегашния си вид Радан Кънев: ПП-ДБ няма политическо бъдеще в сегашния си вид "Ние сме си на пързалката и тя е добре намазана, посоката е надолу", откровен е евродепутатът Има ли преврат в БСП? Атанас Зафиров заговори за събор на помирение Има ли преврат в БСП? Атанас Зафиров заговори за събор на помирение Вината за тежките резултати на изборите не може да бъде вменявана на един човек, смята избраният за временен председател на БСП, изтъкна временният председател на БСП  „Парашутист“ в листите обединил БСП, зоват Корнелия Нинова да се махне и от парламента „Парашутист“ в листите обединил БСП, зоват Корнелия Нинова да се махне и от парламента  Иван Таков коментира как тя издигнала младежкия лидер от СДС Калоян Методиев вместо бившия председател на Младежкото БСП в Гоце Делчев Кметът на Бургас и президентът поздравиха мюсюлманите за Курбан Байрам Кметът на Бургас и президентът поздравиха мюсюлманите за Курбан Байрам Бъдете здрави, прощавайте си и се уважавайте, пожела им Димитър Николов Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Прот. Емилиан Михайлов благодари на дарителите Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Използвайте средствата за благотворителност, каза Симеон II Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Хората може да се къпят спокойно, каза д-р Мариана Кофинова от РЗИ – Бургас Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Нека Курбан Байрам да донесе мир и разбирателство на всички, пожела им Делян Пеевски Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Вижте къде ще вали и гърми!
Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Всеки път, когато идва в страната ни, той я напуска с 60 милиарда долара, а връщайки се иска още толкова, отсече бившият US президент "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи Обвиняемите, които са взели заложници, са обвинени в тероризъм Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия  Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ  Омиротворителите в Швейцария настояват и за достъп до пристанищата на Азовско море, но в Москва няма кой да ги чуе Близнаците да внимават с парите, а Овенът и Козирогът да не пренебрегват здравето си! Близнаците да внимават с парите, а Овенът и Козирогът да не пренебрегват здравето си! Хороскоп за деня – 16 юни 2024, неделя Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си 60-годишният Брад Пит иска още деца 60-годишният Брад Пит иска още деца Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина Джоли „Г-7“ размаха пръст на Изток „Г-7“ размаха пръст на Изток „Великолепната седморка“ поиска с декларация примирие за Олимпиадата в Париж
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори