×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности


21 Май 2024, Вторник, 14:40 ч.
Автор: Флагман.бг

На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент

Президентът на Турция атакува песенния конкурс "Евровизия", обвинявайки ежегодното събитие, че насърчава "неутрализирането на половете" и застрашава традиционното семейство, предаде Асошиейтед прес.

В реч, произнесена след заседание на кабинета, Реджеп Тайип Ердоган определи участниците в конкурса като "троянски коне на социалната корупция" и заяви, че правителството му е имало право да не допуска Турция до участие в паневропейския поп конкурс от 2012 г. насам.

24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия"

Това беше очевидна препратка към швейцарския певец Немо, който по-рано този месец спечели 68-ия конкурс за песен на Евровизия с "The Code" - поп-рап ода за пътя на певеца към приемането на небинарна идентичност. 24-годишният певец стана първият небинарен победител в конкурса, който отдавна е приет като убежище от ЛГБТК общността.
"На такива събития стана невъзможно да срещнеш нормален човек", твърди Ердоган, чиято управляваща Партия на справедливостта и развитието намира корените си в ислямското движение в Турция и чието правителство през последните години стана по-малко толерантно към правата на ЛГБТК.

"По-добре разбираме как сме взели правилното решение, като сме държали Турция настрана от това позорно състезание през последните 12 години", каза той.

Ердоган също така осъди сериозния спад на раждаемостта в Турция като "екзистенциална заплаха" и "катастрофа" за страната.
(БТА)
 


В категории: Животът


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
15
Коментара по темата
15.
Ехе
23.05.2024 16:57:10
0
0
А като порят гиздави гьотверени не са възмутени. И с путин като си правят чаламбив кремъл мълчат като цаци
14.
Което си е право, право си е
22.05.2024 07:00:00
0
10
Прав е султана! Ако не си минал 20-30 пъти под дъгата, не можеш да спечелиш в този конкурс. Едно време великата група ABBA са тръгнали оттам, а сега...
13.
bg
21.05.2024 18:33:47
1
15
хахахахахаха смея се , много як дебат се заформя, иначе коментара на Ердоган е много правилен, подкрепям го. А на вас ПеДеРуГи що не си ЕбЕ.е майката.
12.
До 5 до 4 до МКС
21.05.2024 17:37:04
1
7
Чатът стана леш. Та 1, 3, 5, 8 и 10 да ги опяват скоро, а на останалите- поздравления че сте достойни хора, които доказват че Българите не са засега поне успешно деградирани от запада народ.
Z
11.
Пишлеме
21.05.2024 17:34:23
3
6
И аз съм възмутен ,че църквите стават джамий. Ама пита ли ме някой ?
10.
Доб
21.05.2024 15:45:34
17
7
Султанеее, като свалихте руската тарга изтребител, що не се възмути от руцкитепетухи- Патриарха Гундяев, Волидин, ген Герасимов, ген Матовников, Милуардера Сечин и още милионипетухи у роспийката.
Като опънахте в Анкара, онзижартиер. рускиянпосол Карлов, що не се възмути ве Султане, ами ашладишсваш кремълската булка и тя ти тръшка милиарди авантичка.
Султанеееее, когато изпълнителите или въобще шоу бизнеса са панделки кат Киркоров или сина-дъщеря на руския пропагандон Соловьов, това е нормалише, обаче велика армия дето пъшка под кадиркозоеби, това не е нормалише. Така чеееееее. И у вас Султане бая панделки има, иначе от къдя тази манафепидемия у вас, ако няма панделки?
9.
До6
21.05.2024 15:27:43
6
10
По-скоро ти ще виеш и ще псуваш "що не са би като мъж ве, мъжете не ползват ножови ее ее ееуааааа еееее помоооощ" утрепан педал. Европа много ви изнежи, но скоро ще видиш откъде изгрява слънцето и къде се намираш, евроджендър пропаднал
8.
MT
21.05.2024 15:27:37
4
4
Няма да го набараш, понеже такива счупени интроверти с тежки диагнози никъде не излизат.
7.
Със сигурност
21.05.2024 15:24:34
2
40
2/3 от населението на България се радва че никой българин не участва тази година в тоя еврогейски ЛГБТ бардак наречен "евровизия". Напълно прав е турския султан и правилно е забранил участието на страната си в това унизително за всеки нормален народ сборище
6.
Капитана
21.05.2024 15:22:00
9
10
Номер 4 ако ти набия един бич в зъбите ще почнеш да заекваш като момиче и да питаш за майка си, затова си смел на клавиатурата, мека китка третополова!
5.
4
21.05.2024 15:13:39
20
3
Ше набараш дедовия, марш у църквата да мляскаш някоя икона деева дебила мършав.
4.
Капитана
21.05.2024 15:05:44
4
28
Номер 1 ако го набарам на живо ще го бия докато се посере и после ще го карам да си яде гомната сам.Евала на бай Реджеб, смърт на евроджендърите!
3.
Стенли
21.05.2024 14:56:23
19
5
"Ердоган също така осъди сериозния спад на раждаемостта в Турция като "екзистенциална заплаха" и "катастрофа" за страната."

Амиииииииии вкарайте малко африканчета, вземете пример от Ропсия.
2.
Прав е Ердоган
21.05.2024 14:56:13
2
39
Но в статията пише, че било препратка към "победителя"... Султанът ясно казва че е рядкост да видиш нормален човек там, т.е. не е препратка към оно, а към цялата прокълната пропаднала евровизия.
А номер 1ви е позорна гняс, мястото на която е в дерето
1.
Офф
21.05.2024 14:54:19
49
3
Аман от копейки и псевдо патрЕоти сънуващи кошмари с джендъри.

Никой гей няма да ви открадне децата, те от малки вече са наркоманчета, схемаджиичета и турбогъзари - христЕанските ценности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори