×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ергенът бил смотаняк


19 Май 2024, Неделя, 19:16 ч.
Автор: Флагман.бг

В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни

Ергенът Алекс Младенов разсмя зрителите с нов бисер - че никога не е виждал руси турци, писа „Уикенд”. Много зрители го оприличават на актьор от турски сериал, именно защото повечето от тях са руси, синеоки и костюмирани, но момъкът, който уж търси любовта в шоуто каза, че не си виждал руси турци.

„Ти нямаш ли телевизор?” – питат се в социалните мрежи и не могат да се начудят на акъла на блондина, който последните години е претърпял метаморфоза. За визуалната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на шоуто, който подлага Александър Младенов на промяна, за да го превърне в това, което е сега, тъй като с предишния си вид явно нямаше да има кандидатки за сърцето му.

В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни. Преди да участва като „Ергенът”, Алек е изглеждал като типичен зубър и ако участва в холивудска продукция, то определено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк. Носил е и диоптрични очила.

„Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки момичета да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело”, гласи друг коментар.

 


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
14
Коментара по темата
14.
Виктор
27.05.2024 11:37:47
0
1
БРАВО САШО,ДОБРЕ ГИ НАКАЗА ТИЯ ДЪРТИ БРАНТИИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 80% ОТ ЖЕНИТЕ СА ТАКИВА ,ПРОСТИ И ФАЛШИВИ.
13.
Бай
24.05.2024 02:30:15
0
6
Горкия Ерген, не стига че тези двете каки му налитаха и го мляскаха като дъвка, но му се налагаше да им търпи дългите словоизлияния за бившите им!
Прав е! Никой нормален не би ги прибрал за дълго вкъщи. И двете на всяка цена искаха победа и някой който да име спонсор...Натали.
Момчето им спести по голяма излагация да не редят сълзи, сополи и ред глупави дрънканици пред цяла България.
'Ми... да им отвори вратата и да ги изхвърли като предишните им любовници, по добре ли ще се чувстват?
Браво Алек, за такива които чуват само шума на парите.
Ако ЕргенО беше добре изглеждащ общ работник, дали тези два батала щяха така да го мачкат, цИлИват и да го искат? М?
Продуцентите трябва да променят критерия на подбор, толкова ли свършиха стойностните момичета, че да лансират пресметливи препарирани маймуни? А ако разберат, че жениха е без възможности?
12.
Распутин
23.05.2024 20:22:37
0
4
Извинявайте аз съм от поколението на неговите родители искам да ви кажа че когато ние бяхме на тези години около 30 бяхме първо без бради и бъдете сигурни бяхме доста по-мъжествени второто което е 99% от жените които целувахме ги правехме щастливи като довършихме нещата докрай а тоя пут ьо маринкин не го ли беше гнус особено от тая с железата в устата и с мумифицираната физиономия а иначе че жените бяха от умряла нагоре спор няма но той е явно жени не е виждал а тези които казват че момчето било много възпитано моля ви се сигурен съм че в истинския живот въобще не се държи като в предаването нагъл и арогантен мамин Кольо
11.
Зеленска
23.05.2024 20:14:38
1
3
Според мене майка му на тоя смотаняк е украинка единственото хубаво което правят е вувузели иначе са много долни и властни а тоя си е мамин чехльо и не мога да разбера какво е толкова красив някой май доста са се объркали в стандарта за красота а и на 28 години тялото му виси като пуздра между другото го видях на живо преди 20-тина дена на бензиностанцията на OMV в Горубляне абсолютно невзрачен с едно старо audi a4 и то е ако е богат милионер аз съм Доналд Тръмп съжалявам
10.
Евала шлегми
20.05.2024 09:39:59
1
4
“Ергенът Алекс Младенов”
Най-накрая една медия да го назове с истинското му име! К’во е това Алек??? Но есте, че трябва да звучи готино и про западно за пред българската рая.
9.
Бургазлия
20.05.2024 08:54:04
6
6
Смотаняк щото не избра нито една от теа краставици дръгливи?
8.
Брейй 2
20.05.2024 07:18:13
1
7
Славчо Клашъра на млади години
7.
Брейй
20.05.2024 07:17:03
1
8
За тез батали къв да извикат някой свестен и красив ли
6.
Човек за едната чест и достойнство живее
19.05.2024 21:23:05
10
8
Тоз си плю на достойнството
5.
Гост
19.05.2024 21:10:38
5
25
В шоуто е с брада , и май без очила . Друго не се вижда да е променено. Сега ,че не е избрал никоя си е негова работа . И не вярвам някоя от тези да става за нещо освен да се гримира и да носи хубави дрехи . За друго не стават нямат сиво вещество.
4.
Малии
19.05.2024 20:50:43
5
29
Ако беше леко брадясъл с татуси и изцепен щеше да е топ нали млади дами?
А той е просто симпатичен с интелигентна физиономия млад мъж. :)
3.
Ex
19.05.2024 20:45:19
0
20
Ми той си е същият, каква промяна да са му правили, опъвали бръчки, нос, скули и устни? По-тъп пасквил не бяхте изхождайки в клозета Флагман
2.
Марокански скакалец
19.05.2024 19:39:24
1
45
От кога обръснатия бял мъж е смотаняк, а брадясалия тъмен субект е пичага.
1.
оффф...
19.05.2024 19:25:34
1
40
Това дали някой е смотаняк по външния вид ли го определяте?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори