×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек


19 Май 2024, Неделя, 17:36 ч.
Автор: Флагман.бг

Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той 

"Когато някой ме попита имам ли шаблон за перфектната жена до мен, отговорът категорично е "не", това каза ергенът Алек Младенов в предаването "120 минути" по bTV след финала на предаването. Третият сезон на любовното риалити приключи в четвъртък с неочакван финал, който остави зрителите и двете финалистки Магдалена и Надежда в недоумение. Той дори не им сподели лично решението си, че нито една от тях няма да получи така желания пръстен и обещанието му за вечна любов, а го направи посредством видео обръщение.

"Ние сме човеци, след това се разделяме на мъже и жени. Ние не отговаряме на дадени изисквания. Или се усещаме, или не се усещаме", заяви той. 

Той разкри, че всяко едно решение, което е взимал до момента в живота си, е идвало от сърцето му. На финала имал възможност да послуша себе си и го направил. 

"Влязох поради две главни причини. Първата е, има един много хубав израз - да си накъсметиш късмета. Да видя какво живота може да ми предостави там, където най-малко очаквах. Подаръците на живота се предоставят там, където най-малко ги очакваш. Исках да проверя дали ще ми бъде предоставена тази възможност. За мен това беше едно невероятно хубаво приключение. Исках да се видя в най-нестандартната за мен среда, за да науча повече за себе си и за хората около мен", обясни той.

По думите на Алек той не е научил нещо ново за жените, което не е знаел досега, но е научил неща за себе си. 

"Това, че успявам да се усмихвам във всяка ситуация и добре да прикривам реалното ми емоционално състояние", разкри ергенът. 

"Търсех си любовта, половинката. Най-ценното нещо в живота ми, което винаги ми е липсвало, е да намеря моя си човек. Това ми е било приоритет номер едно като влязох в предаването. Преди "Ергенът" не съм го търсил. За мен да си намериш партньора не е процес на активно търсене, а по-скоро послание, което ти изпращаш към всичко около себе си", сподели Младенов. 

"Моят житейски опит до момента ми показва, че най-хубавите хора, с които съм имал възможност да бъда, не съм натискал нищо да бъде нарочно", каза още той. 

Алек повтори, че мнението на близките му не е натежало при вземането на решението му на финала на риалитито. 

"Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен. Нейното мнение не ми е натежало", категоричен бе той.

На въпрос защо е съобщил на финалистките за решението си чрез видеовръзка, а не на живо, Алек отговори:
"Това може би е един урок, който да взема. И аз съм човек". 

"Аз отидох сам и излязох сам със себе си. В края на деня заспивам с чиста съвест, защото не съм дал фалшиви надежди на никого", заяви той. 


В категории: Лайфстайл


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
13
Коментара по темата
13.
Вал
22.05.2024 22:19:41
0
0
Писна ми от този гнусен лицемер. Арогантен, нагъл, самовлюбен жалкар. Да си стои под полата на маминка.. а най-добре да се завре в миша дупка, където, всъщност, му е мястото!!! Подъл и жалък страхливец!!!
12.
жител на Бургас
20.05.2024 11:50:09
1
1
"не Я намерих" - неграмотници.
11.
Жалка история
20.05.2024 05:52:36
1
7
Днешните момчета на 28-30 години са дечковци, които не могат да носят отговорност. Пита майка си дали баща му би одобрил?! WTF?!
10.
Ник
19.05.2024 23:22:03
6
9
БРАВО САШЕ НАЙ ПОСЛЕ СЕ УТРЕЗВИ ,ГОЛЯМА БЕЛЯ ЩЕШЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ С ТИЯ ДЪРТИ БРАНТИИ. В ТОВА ПРЕДАВАНЕ НЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВАТ ЖЕНЕНИ И РАЗВЕДЕНИ, ЗА ДА ОТГОВАРЯ НА ЗАГЛАВИЕТО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И АЗ НЕ ВИДЯХ ПОДХОДЯЩА ЗА ТЕБ.
9.
seli
19.05.2024 22:03:09
0
10
А за Маги кво, льольо? Светеха ти очите кат влюбено дете после се насра пред майка си. Смешка
8.
Хмм
19.05.2024 21:59:02
5
11
Пълен мухльо е този! Пълен Страхливец, изниза се като пръдня в гащи и унижи момичетата, които 3 месеца се бореха за него. Коя ще го вземе този с тази свекърва простакеса? Трябва да си мазохист, за да отидеш в такова семейство!
7.
Zambol
19.05.2024 21:20:01
6
12
Смешник и женчо мамино синче . Само как те коментират и какви обиди чух за тоя.
6.
Тв критик
19.05.2024 21:18:29
1
11
Търсил любовта , тя се търси на улицата , сред хората , на любимите места на който ходиш . Все някъде ще видиш любовта . Не в някво американско шоу закупено от бТВ . Май си търсил почивка без пари и размяна на слюнки с тези каки за малко тренинг.
5.
Стойка
19.05.2024 21:18:29
3
7
Съпруг ще намериш в реалити гей предаване. Влязъл си в грешен формат.
4.
Оправете си заглавието бе
19.05.2024 21:04:04
1
2
Драскачи неграмотни!
3.
Зрителка
19.05.2024 19:27:12
5
15
Страшно нагло и егоистично изказване...
Че не му пукало и т. н. Отвратена съм от това същество, наречено мъж. Това негово отношение е подло! Не бил подвел никого, аде, Бе!
2.
brom
19.05.2024 19:07:52
5
20
Ти си женен за майка си, бе нещастник! За какво ти е жена?
1.
оффф...
19.05.2024 18:22:18
5
20
Когато казва, че не е дал "дал фалшиви надежди на никого", ние трябва да се досетим, че двете жени накрая отдавна са знаели, че няма да бъдат заедно с него накрая, но е трябвало да изиграят ролята на влюбени шматки до края.

Това, жените да се преструват на впечатлени и влюбени, защото е така е по договор изобщо не ги прави по-малко безгръбначни от Алек.

Шоу бизнесът е коварен, мили деца. Всичко е театър
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори