×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА)


Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА)
Бившата ни дипломатка (на снимката) заплаши още, че дядо й е бил съдия и познава добре правата си, вероятно опитваше да се изкара психично болна
13 Май 2024, Понеделник, 15:36 ч.
Автор: Флагман.бг

Пред съда днес Красимира Трифонова твърдеше, че давала показания под диктовка, докато в другата стая дъщеря й се раздирала от ужасни викове и крясъци

Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев, това съобщиха току-що от ведомството.  Пред съда тя заяви, че е невинна и помоли за "човечност".

"Не съм извършила деянието. По никакъв начин нямам общо със смъртта на Пейо Пеев. Той беше мой зет. Обичаше ни. Искаше да живее с нас. Ако не са му разрешавали, не е моя работа. Не съм се месила", заяви тя.

Тя разказа и за нощта на убийството. "Въпросната вечер разхождах кучето си, говорих с моя съседка. Не съм влизала в автомобила. При задържането бях в шок. Не знам какво съм писала и подписвала. Никога през живота си не съм извършвала нарушение. Няма да се укривам", посочи Трифонова.

Жената уточни, че има животозастрашаваща хипертония и се нуждае от специализирано лечение. "Задържането ми се използва за разграбване на личното ми имущество чрез заплахи за убийство. Моля за снизхождение, безпристрастност. Моля за по-лека мярка", призова още тя.

Трифонова разказа, че след задържането си повече от 30 часа била без телефон и без адвокат. Показанията си писала "под диктовка".

"Виковете и крясъците на дъщеря ми от другата стая бяха повече от ужасни. Бях заплашена, че тя ще бъда убита, а внуците дадени на непознати хора." Тя допълни, че дядо й е бил съдия.

"Била съм на отговорни постове. За всяко одобрение минавах през комисия. Биографията ми е доказателство, че няма да се укрия. Аз трябва да ходя на работа. Сега майка ми и сестра ми поемат всички разходи, което е непосилно за тях. 4 месеца съм в ареста, с мен не се провеждат разпити, действия." Адвокатът й поиска съдебномедицинска експертиза заради влошеното й здравословно състояние.

"Имам предходни заболявания - от дете получавам гърчове, имам астма, сърдечно съдови заболявания, животозастрашаваща хипертония." Съдът не уважи и искането й за експертиза.

Решението на съда не е окончателно, а ще бъде разгледано от Апелативен съд на 21 май.

Преди няколко месеца съдебен състав записа в мотивите си, че може да се говори за особена бруталност при извършването на убийството. На 30 април, след три месеца зад решетките, Софийският апелативен съд пусна под домашен арест дъщеря ѝ Габриела Пеева, обвинена за смъртта на съпруга си. Заедно с майка си Красимира те бяха задържани през януари, след като тялото на мъжа беше открито на Витоша.

Разследването установи, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за смъртта е удушаване, посочват разследващите. Автомобилът с трупа на убития бе открит леко опожарен в гориста местност, в района на Витоша, по пътя за хижа „Алеко“. Инцидентът стана в края на януари.

Към момента на задържането на тъщата, тя е била дипломатически служител в Министерството на външните работи. Днес тя за пореден път се яви дегизирана в дебело зимно яке, с качулка и с маска за лице. 

Съдът обаче не уважи исканията й. Остави я в ареста. 

Съдът определи няма как да промени мярката с по-лека, като домашен арест, защото съвсем наскоро обвиняемата е била прегледана за втори път от специалисти, настанявана е била и в болницата към Централния софийски затвор, въпреки че въобще не й се е налагала хоспитализация. 

От прокуратурата допълниха, че няма никакво основание за по-лека мярка, защото Пейо е бил предумишлено умъртвен чрез душене. Намерен е кабел в жабката на опожарената кола, по него има ДНК на Красимира. 

Нещо повече - деянието представлява изключителна обществена опасност, от друга страна обвиняемата може да се укрие. 


В категории: Темида


Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
14
Коментара по темата
14.
Лисичков
14.05.2024 00:26:08
0
6
Дано да изгниеш в затвора мръсен изрод, убийца нагла!
13.
Милен Василев
13.05.2024 17:55:53
1
26
Тази уби и закопа зет си, а сега с това твърдение жива закопа и дъщеря си.
Не че ще мине но това е морала на бургаските пачаври
12.
Ежко
13.05.2024 17:54:23
0
25
Този "невинен" курвенски поглед, докато тромпетира на поредната комисия, няма как да не спечели всеки пост. Сигурно и дъщерята е участвала понякога да се учи.
11.
Дрън-дрън
13.05.2024 17:07:18
0
37
Таз не е участвала, дъщеря и не е участвала... Май пича се е самоубил, а те са се опитвали да го съживят?
10.
Методиев Магнитски
13.05.2024 16:47:55
3
34
Всички гейберасти са един дол дренки. Дъщеря й на тая пача на хранилка при кмета и тя нищо не знае. Като вкараха в магнитски влади педала тиквата го бил виждАл 2-3 пъти. Докато и последния гейбераст не влезе в панделката тая държава няма да мръдне и на сантиметър.
9.
Всички убийци
13.05.2024 16:41:02
0
33
по съвет на маститите, гадни адвокати, повтарят опорките - невинни сме, болни сме, пуснете ни!
Че си и крият лицата от медиите!
В Затвора или да бъде обесена!
8.
Хахаха
13.05.2024 16:30:35
0
41
Ще разпитаме кучето .
Знаем ги тия разходки с кучето адвокатски номерца .
7.
Срам
13.05.2024 16:24:52
0
50
Не само жестока ,но и лъжлива твар.Виновни за това поведение са съдиите, които освободиха психически нестабилната и дъщеря и съучастничка уж заради децата. Заради тяхната сигорност тези двете не трябва да ги доближават.
6.
Габи
13.05.2024 16:19:50
1
44
Какъв зет и е бил след като брака е бил формален и не е имал съвместно съжителство с дъщеря и. Той може да ги е уважавал, но те са го презирали. Тези измислици за заплахи и писъци не отиват на профисионалния и опит.
5.
*********
13.05.2024 16:18:54
0
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Пешо
13.05.2024 16:15:34
0
51
Да бе, разхождала кучето от задната седалка на колата с каишката през врата на Пейо.
Интересни защо всички боклуци след като ги арестуват се разболяват тежко, едва ли не умират. Явно доста пари играят, за да се измъкнат, а после иди ги търси в ДуИбай. Там сите са здрави, прави и корави.
3.
Месар
13.05.2024 15:59:15
0
55
Всливенския затвор и двете до живот без право на помилване. Там ще ви се излекуват всички болежки.
2.
Открихте Америка
13.05.2024 15:48:08
4
55
Тоя курви са от протестантска секта заедно с бащата на второто копеле. Що пуснаха младата курва? Играят парите и връзките. Тия курви са обвързани с ГЕРБ,ПП,секти.
1.
peio
13.05.2024 15:44:01
0
63
лъжлива свиня
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори