×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата


Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата
Доналд Тръмп уверява, че никога не е използвал услугите на порноактрисата Сторми Даниълс, а адвокатът му твърди, че в капан ѝ е попаднал и кечиста Хълк Хоган
03 Май 2024, Петък, 06:48 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Gage Skidmore/wsaz.com

Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости 

Адвокат на бившия американски президент Доналд Тръмп се опита да представи платените "пари за мълчание", които са в центъра на наказателното дело срещу милиардера, като обикновено изнудване, поставяйки под съмнение репутацията на свързания с въпросната афера адвокат, който по думите на защитника на кандидата за президент от Републиканската партия е бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Ходът на адвоката на защитата Емил Бове да разпита адвокат Кийт Дейвидсън показва стратегия от страна на юридическия екип на Тръмп да дискредитира свидетелите на обвинението в първия по рода си наказателен процес срещу бивш американски президент.

Тръмп е обвинен в опит да прикрие плащането на "пари срещу мълчание" на порноактрисата Сторми Даниълс малко преди президентските избори през 2016 г. Милиардерът пледира невинен и отрича твърденията, че е имал сексуални контакти с Даниълс.

След като Дейвидсън свидетелства, че като тогавашен адвокат на Даниълс е уредил плащането на 130 000 долара с личния адвокат на Тръмп, Майкъл Коен, Бове попита за предполагаемите усилия на Дейвидсън да измъкне пари от Хълк Хоган в замяна на компрометиращ видеозапис със сексуални сцени с бившия професионален кечист.

Той също така попита Дейвидсън за опитите да изтъргува компрометираща информация със знаменитости като Чарли Шийн и телевизионната риалити звезда Тила Текила.

"Имате дар слово, за да получите каквото искате и без да стигате до изнудване, нали така?", попита саркастично Бове.

Дейвидсън отрече някога да се е занимавал с изнудване.

Адвокатите на Тръмп вероятно ще възприемат подобна тактика и към останалите очаквани свидетели на обвинението, включително самата Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифърд, и Коен, който вече изтърпя затворническа присъда за ролята си в аферата, посочва Ройтерс.
 


В категории: Темида


15
Коментара по темата
15.
Бай Дън
04.05.2024 09:22:24
0
0
Дончо ти поне си поебал...
Питаш ли ме мене дето всеки ден ми пръскат хълката във овалната стая...
14.
Изнудвачка
04.05.2024 07:58:01
1
0
През 2016 й е платил, пък тя ги взела... сега чий дири? После Вежди крив...бати златния, пресъхнал кладенец
13.
Петьо
03.05.2024 19:50:48
0
2
Ленчето и аз бих я изплющал . С това тънко мустаче ще е , като оса.
12.
до 7
03.05.2024 15:19:42
0
3
Не знам дали Тръмп е правил секс с кифлата, но познавам хора които по няколко пъти на ден е изкъртват от секс! В свободното си време между къртенето продължават промяната на държавата!
11.
Цв
03.05.2024 13:40:48
1
5
Аз питам великата порноактриса - хубаво ли ти беше, секс се прави доброволно, другото е изнасилване. Сега ли се сети да искаш пари????? Отврат! Бо... к!
10.
Do 6
03.05.2024 10:27:08
2
8
Колкото геерал тиква е пълнил мис гащи или мата Хари. Толкова и кирчака е дънил мустакатото Ленче.
9.
Хахахаха
03.05.2024 10:24:10
2
7
Удри бай тръмпе, таа порно актриса не е наща.
8.
До N 7
03.05.2024 10:15:51
6
6
Не е незаконно, но не е морално да лъжеш обществото. Колкото за заблудените овце- мисля , че ти си най отпред и водиш стадото !
7.
До чичо
03.05.2024 09:07:52
6
10
Нещо незаконно ли има, ако са правили секс? Престъпление ли е, да еба и овцете ви заблудени? Защото вашия рус клоун го съдят не защото е правил секс, а защото си е уреждал мълчанието на порно парцала със служебни пари и фалшифицирал документите, за да прикрие ползването на служебни пари за такива неща. Ама то и малко мозък се иска, не само папагалско повтаряне.
6.
Чичо
03.05.2024 08:50:27
5
12
Аз пък питам , правил ли е секс нашия Кирчо с Ленчето, защото всички видяхме клипчето ? За един приятел питам
5.
до 4
03.05.2024 08:07:17
2
10
Ми четем сащ и италиански разследващисайтове ,и НЕ са осведомяваме от бтв , нова,блиц и пик
4.
до 3
03.05.2024 07:40:55
3
18
Ебаси как ги знеш тайните. С какви подробности от секретните досиета на ГРУ през Ми5 та през Мосад.
Да ви имам самочувствието на разбирачи от Меден рудник.
3.
Пусть всегда будет Солнце
03.05.2024 07:30:49
12
7
ТРЪМП има 2 СЕКС компромота с руски проститутки с които реските службе ФСБ/ГРУ го нължат от години на"кайшка".
ТРЪМП е агент на Руснаците вербован от тройната агентка Гиселда Максуел(чешка еврейка с английско гражданство) дъщеря на покойния банкер милиардер Роберт Максуел(троен агент Мosad,ГРУ,MI5)
Първия СЕКС компромат ГРУ правви на ТРЭМП кжгато го канят на откриване на канкурс Мис Свят в Москва там ТРЪМП е сниман с проститутка в хотел на АЗЕРски бизнесмен агент на ГРУ
2.
Фарскейп!!!!!
03.05.2024 07:15:36
1
9
Правилно е да се напише, така:

"Правил ли е Доналд Тръмп секс сЪС Сторми Даниълс" ?
1.
Препоръка
03.05.2024 07:14:27
5
15
Лена Бориславова и Никола Минчев най-печените адвокати !
Да ги наемат а те с електронен подпис ще оправят делото в каквато посока им платят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори