×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хубавата Калина Крумова: Много бременна ходех на училище, радваха ми се


Хубавата Калина Крумова: Много бременна ходех на училище, радваха ми се
Калина Крумова разголи рубенсово рамо с впита рокля, за да разкаже как сина й мечтае за сестричка, кой ще е бащата обаче е тайна
04 Февруари 2012, Събота, 21:49 ч.
Автор: Бесове.бг

Даже ми носеха и закуски, защото бях отличничка във Френската гимназия, каза тя, но после разплака зрителите на Нова тв
Много бременна ходех на училище, но всички много ми се радваха, защото бях отличничка и дори ми носеха закуски, каза най-младата депутатка – бургазлийката Калина Крумова откровено тази вечер в предаването „Горещо” на Нова тв. Тя е била бременна на 17 години със сина си, който в момента е ученик в Бургас и за него се грижи майка й Горанка.
 Хубавата Калина Крумова се появи в тв ефира с впита, къса, много секси рокля от тафта в тъмносиньо като разголи дясно рамо. Роклята обаче и стоеше неестествено впита и едва побираше всичките й прелести.


Рокличката не позволяваше на гостенката да кръстоса разкошните си бедра, тъй като явно бе купувана през времето преди да наддаде килцата, затова Крумова се измъчваше близо час да ги криви надясно, уж спазвайки етикета за всяка изискана дама


Явно уседналият живот с един и същи мъж е повлиял за качването на някое и друго килце, защото бе заприличала по-скоро на модел на Рубенс. Тя държи в тайна кой е той, носят се слухове, че бил вносител на гуми. "Живея с един хубав мъж, но не е гей. Той е същият, с когото ме заснеха миналото лято на едно парти в бяло", каза кратко тя.

С мъжа, от когото е сина й живеели отдавна разделени, но поддържали връзка. Шегичките обаче свършиха дотук, защото внезапно Калина заговори за починалия преди четири години баща Венелин. Той издъхнал от два последователни инфаркта в бургаската болница, където му били поставили диагноза язва. Същата вечер Крумова трябвало да води модно ревю в хотел "Хилтън". По телефона баща й казал: "Нищо ми няма, отивай да си водиш ревюто". Но не можах да го водя, каза през сълзи тя. Сега синът й имал една мечта - да има сестричка, която да носи името на дядо му. Това е и моя мечта, призна Крумова. През лятото на плажа двамата събирали мидички, а после ги поставяли на гроба на баща й. На това място бившата водеща от СКАТ тв и настояща депутатка се разплака искрено и предизвика лавина от сълзи в ефира.

Темата бе сменена с Деница Гаджева - любовницата на Волен Сидеров - досегашният й гуру в политиката, когото тя боготворяла преди години. Оказа се, че Калина още през лятото на м.г. искала да напусне групата, но Капка я възпирала и я молела да остане, въпреки, че знаела за връзката на съпруга си с Деница.

"Капка фаворизираше Деница и все я буташе напред, а тя бе с особен характер, аз не си говорех с нея, защото не съм лицемерна", каза още Крумова. Венета Райкова опита да измъкне още пикантерии около връзката на Волен с ковчежничката на партията, но гостенката й свенливо свиваше красивите си устнички и показваше, че не иска да навлиза в подробности, въпреки, че ги знае. "В един момент нещата в групата придобиха груб махленски характер и си тръгнах - особено като казаха, че изобщо не били чували за моя законопроект за сурогатното майчинство, това изобщо не беше мъжко", заключи бургаската красавица, чийто път в политиката всъщност преправя собственикът на СКАТ тв Валери Симеонов, който в момента гради структури на аналогична на Атака партия с абревиатурата НФСБ. Крумова нито веднъж след раздялата между Симеонов със Сидеров, не е стъпила в офисите на медията, нито се е обаждала на бившите си колеги. За разлика от нея другият напуснал Атака от СКАТ - Стоян Иванов, поддържа тесни контакти със строителите на НФСБ макар да няма намерение да става част от тази партия.


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
АНОНИМЕН
13.12.2012 12:53:03
1
3
МНОГО Е ГРОЗНО ДА ЗАБРАВИШ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ! И КАКВО ОТ ТОВА , ЧЕ КАЛИНА НЕ СТЪПВА В ТВ СКАТ ! АЗ СЪМ СИГУРНА , ЧЕ И ТАМ НЕЙНИТЕ КОЛЕГИ СА Я РАЗБРАЛИ КОЛКО СТРУВА ? КАКЪВ ЛИЦЕМЕР Е БИЛА ! ТА ТЯ ИЗПОЛЗВА ТВ СКАТ ЗА ТРАМПЛИН! И КАКВА ЛАКОМИЯ ДА ВЗЕМА БЕЗБОЖНИ ПАРИ ОТ ДВЕ МЕСТА .ТОЛКОВА КАДЪРНИ И БЕЗРАБОТНИ МЛАДИ ХОРА ИМА! НАИСТИНА СА НА ПОЧИТ ПОСРЕДСТВЕНИТЕ , НАХАЛНИ ,ПРОБИВНИ И БЕЗДАРНИ ХОРА ! ХОРА КАТО КАЛИНА - БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА
7.
питащ
06.02.2012 06:37:15
2
1
И ся кой ша го осинови това дете, щото Калинка хваща око и все още може да излъже някой в парламата, т.е. в парламента, щото Коко Динев в момента е зает, а "милионерът" вече си хвана компаньонка.
6.
Ибришимова
05.02.2012 12:43:34
2
4
ТОВА Е ЛЮБОВНИЦАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. ГРОЗНА КАРТИНКА
5.
времето не прощава
05.02.2012 11:00:51
1
10
Защо винаги лъха злоба от статиите ви когато става дума за хубава българка? По същия начин се наблягаше и за съдийката Деница Вълкова, сега и за Калина Крумова. Ами не можем да кажем на бялото - черно. Хувави млади жени.
4.
Марин
05.02.2012 08:30:22
3
14
Какви килца сложила Калинка, като знам Касабова каква слоница е, тръгнала да търси кусури на другите.
3.
Pich
05.02.2012 04:00:54
1
7
Ами вдигнала си нозете малко по-рано от общоприетото и те ти политичка... с рожбичка, няма лошо.... но така сме зависими от онождащите.... ГИ
2.
калинка
04.02.2012 23:44:06
2
7
калинка късметлиика -- под косата няма никои но краката
1.
Зрител
04.02.2012 22:17:53
6
3
Много важно... и какво от това?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори