×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа


ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа
Волен Сидеров очевидно приключи с политиката. Днес е нещо като инфлуенсър и интервюира във фейсбук трансджендъри, готви и макарони с ракия
28 Април 2024, Неделя, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Формацията няма да участва на предстоящия вот

Партия "Атака", която бе неизменна част от българския парламент от 2005 до 2021 година, няма да участва на предстоящия вот. Формацията на Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа за участие в изборите и нейната регистрация беше заличена, съобщи току-що Камелия Нейкова, председател на ЦИК. 

Проверката е установила, че в подписката на „Атака“ има 2397 коректни записи и трябва да бъде заличена и за двата вида избори. Партията не е обжалвала решението, а срокът вече е изтекъл.

Това всъщност е първа крачка по окончателното заличаване на формацията, която стопи драматично подкрепата си. На последните парламентарни избори, в коалиция с русофилите, получи едва 10 хил. гласа.

"Атака" стартира като проект на ТВ СКАТ през 2005 година и предизвика фурор на изборите за 40-о НС, спечелвайки 8 % от гласовете. Партията бе добре представена и в Бургас, но още в първите години Волен Сидеров реши да осребри патриотизма и това доведе до бързо отцепване на част от актива на партията. 

Недоволните от "Атака" създадоха друга формация - НФСБ, но въпреки това партията на Волен Сидеров успяваше да намери обществено болезнена тема, която да яхне преди всеки вот и да си осигури присъствие в парламента. През 2013 година Волен Сидеров бе "златният пръст", осигурил подкрепа за кабинета на Пламен Орешарски, през 2017 година "Атака" бе част от "Обединени патриоти" и участва в третото правителство на Бойко Борисов. 

Заради това, че Волен Сидеров създаваше редица скандали той бе посъветван да се оттегли като общински съветник в Столичния общински съвет през 2019 година, където спокойно си изкара последните четири години. В този период от партията му не остана почти нищо, а Волен продължава със странните изяви в социалните мрежи - като интервюиращ силиконки и трансджендър и готвач, който приготвя макарони с ракия. 

Той е звезда в тик-ток, но по-скоро в негативния смисъл на думата, тъй като е вземан на подвид от тийнейджърите.


В категории: Политика


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 3
11
Коментара по темата
11.
Болен Посерков
28.04.2024 22:33:47
0
4
10 милиона евро които взе за златния пръст през 2013 година от ДПС свършиха. Нормално 10 години купон сега тихо.
Вървят парите не са за вечността, хи хи хи….
10.
партия ИЗРАЖДАНЕ
28.04.2024 21:23:36
1
4
ВГЪЗРАЖДАНИ и костя ги чака същата съдба
9.
Много сте зле с българския! Какъв език говорите?
28.04.2024 21:21:30
0
8
Той е звезда в тик-ток, но по-скоро в негативния смисъл на думата, тъй като е вземан на подвид от тийнейджърите.

Фкагман, как така е вземан "на подвид"?
Да не е "на подбив"? Хохохо
Много сте зле с изказа!
8.
Пусть всегда будет Солнце
28.04.2024 20:25:05
2
4
Копеикйн среща Вален:
Бяла Златке где така
Волен:Отивам в х-л Берлин ШИШИ да доя
Копейкин:Шиши мой лев да пръска
Волен:Еми КОЙ е момче от ДС сой
има той Московска връзка ,е малко яде бой
но пък кинти много в брой
Копейкин:Дедо му на Шиши е ДС Видин
за говарещи майчин език е той невидим
Волен:Коце аре чао бай бай бързам чи Шиши ши оди у Дубай
месец май
и знай
Атака Победа,Атака Победа
с нами Путину и Митрофанова
7.
Тончо
28.04.2024 19:47:41
1
11
" Той е звезда в тик-ток, но по-скоро в негативния смисъл на думата, тъй като е вземан на подвид от тийнейджърите."
Ко каза? Ко?
6.
!!!
28.04.2024 18:53:08
0
13
битките на волен вече са в тик-ток...ебати кретена
5.
Копейкин го очаква същата съдба
28.04.2024 18:41:02
1
12
Скоро
4.
Същата
28.04.2024 16:46:59
6
24
Съдбата на партия Израждане
3.
До 1
28.04.2024 16:44:45
12
31
Абе тъпа пипетке, кого лъжеш, 4 години чегъртахте ГЕРБ за да си назначите роднини, приятели и метреси като калинки-стръвници, после пак ГЕРБ ви е виновен!
Сигурно Бойко е фалшифицирал документите за Корал на Парапетко от Парапетката?!?
Пътници сте, Ники ще пътува в компания с Киро,Кокорко,Лена и останалата крадлива, корумпирана компания, но не по света а към панделата!
2.
Митьо Ушите
28.04.2024 16:40:35
5
12
Вжлев шапка на тояга боли го оная работа за политикатя.
За да изберат за министър човека на Пеевски - Емил Караникалов от квота "АТАКА"и после Емил да ЗАТВОРИ завод "Дунарит" който пращаще оръжия на Украйна с-у Москва .Русия нареди на бушона Делян Пеевски да му даде на Волен 20 МИЛИОНА лева да са почерпи да храни младата булка да води Волен младши на Руско училище и да са прай ня бохим художник в широкия апартамент 280 м2 в НАЙ-скъпия софийски кв.Доктарската градинка дето м2 жилище стигна до 7800 €-8200 € за 1 м2
1.
Хитрия Бойко
28.04.2024 16:18:40
46
34
Имам хиляди калинки в администрацията. Те са ми сигурния електорат. В Бургас също е така. Цели фамилии са в общината и общинските предприятия. Всички гласуват за ГЕРБ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори