×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски


ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски
300 000 гласа са на пазара и са готови да бъдат купени, алармираха от ПП-ДБ в Пловдив
27 Април 2024, Събота, 17:50 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: БНР

 Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов

Европейското развитие на България не минава през ГЕРБ. Това каза на брифинг в Пловдив бившият премиер акад. Николай Денков. Той обаче не изключи възможността след изборите на 9 юни ПП-ДБ да преговаря с ГЕРБ, ако разговорите са за изпълнение на програми, но без участието на ДПС, съобщава БНР. 

"Делян Пеевски няма място на масата за преговори. Тази шега ще използваме: Не сглобка, те имат заварка. Ако тази заварка те успеят да я счупят, можем да обсъждаме изобщо някакви възможности за преговори. Докато Пеевски командва не само ДПС, а и ГЕРБ, ние нямаме какво да правим заедно", коментира той.

Съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов пък заяви, че марионетното по думите му правителство на Димитър Главчев провежда чистка в институциите. За пример той даде смяната на няколко областни управители в страната.

300 000 гласа са на пазара и са готови да бъдат купени. За това алармираха от ПП-ДБ. Решението е висока избирателна активност, обяви генералът. 

Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, коментира той.

Бихме продължили разговорите с ГЕРБ след изборите от там, откъдето свършиха преди да се провали ротацията, подчерта Атанас Атанасов.

"На масата слагаме нашата програма за реформи в сектора за сигурност, в регулаторите, във всичко останало, което беше написано на проекта за споразумение и ако получим подкрепа, разбира се, че трябва да се опитаме да създадем форма за управление на страната“, добави той.

„Другото означава да обслужим този модел, който в момента съществува, защото аз много добре виждам, че коалицията ГЕРБ-ДПС се настани през служебното правителство в изпълнителната власт и нямат никакъв проблем да управляват доста дълго, но това ще бъде пагубно за държавата", коментира генералът. 

От ПП-ДБ подчертаха, че основната причина да отидем на парламентарни избори е властовата абстиненция, която е обхванала партньорите от ГЕРБ.  

Кандидатите за депутати в Европейски парламент трудно ще успеят да представят приоритетите си за европейско развитие на фона на сканадалите у нас.

Въпреки това листата ще бъде достатъчно силна, каза Никола Минчев. Той е уверен, че ще получат необходимата подкрепа. 

Никола Минчев и Радан Кънев ще участват само в евровота, но не и в изборите за българско Народно събрание. 

По думите на Денков по споразумението е имало няколко елемента за дискусия и съгласие на голяма част от него. Ако успеем да ги изгладим, ще можем да управляваме заедно по него, посочи той, цитиран от БТА. 

„Борисов има желание да направи България нещо като мека диктатура тип "Орбан", но днес ГЕРБ се ръководи от Пеевски, а той знае какво са бухалки“, допълни бившият премиер. По думите му преговорният екип за ротацията на ГЕРБ се е отчитал освен на Борисов и на Пеевски. 

Активът на "Демократи за силна България" от цялата страна се събра днес в Пловдив с основна тема за предстоящите европейски и парламентарни избори.


В категории: Политика


21
Коментара по темата
21.
Гласуваш за ПП-ДБ, получаваш Герб и ДПС.
28.04.2024 13:48:40
0
0
Признават си вече без срам и скрупули, че не могат да съществуват без Герб и ДПС. Така че прави си сметката българино когато гласуваш за тези ШАРЛАТАНИ и ФАЛШИФИКАТОРИ. Доказаха че гласуването за ПП-ДБ води във властта Герб и ДПС. И е време да спрат да ревят че щели да се купят 300000 гласа, щото не ние а Асен Тръбата и Киро Простото усвоиха за 7 дни 9 милиарда 2023г. Ерго, имат пари да купят и 1 милион гласуващи.
20.
Предатели
28.04.2024 10:36:23
0
2
Това са вредни дребни индивиди, които се превърнаха в най-големите предатели за България. Дано по-малко хора гласуват за подобни утайки.
19.
До оня с нормалната държава
27.04.2024 23:35:05
0
4
В една нормална държава нямаше да изберат и имбецилите от ПП/ДБ, нито пък щеше да съществува ДПс, още по-малко щеше да има и шибани нпо-та на грантове. Не сме нормална държава, но то в еврогейският съюз няма много такива, ако изобщо има.
18.
Кирчо
27.04.2024 22:48:45
1
4
С Бочето ще управляваме вратата на затворническата килия, която ще делим заедно! Ще пускаме само най-лошите “членове” на затвора, а тези на строг режим ще оставим Делянчо да се оправя! Все пак той е голямо момче, има повече капацитет, може повече да поема.
17.
До оня с нормалната държава
27.04.2024 21:47:02
1
4
В една нормална държава нямаше да изберат и имбецилите от ПП/ДБ, нито пък щеше да съществува ДПс, още по-малко щеше да има и шибани нпо-та на грантове. Не сме нормална държава, но то в еврогейският съюз няма много такива, ако изобщо има.
16.
*********
27.04.2024 21:40:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Партизаните на Сорос
27.04.2024 21:03:26
0
18
Един надпис, тип "селски хоремаг", е "изкуство", одобрено от Соросоидната секретарка на Кики Сопола и платено с нашите пари. Открито е скоро. Знаете ли колко ни струва това "изкуство"? Седнете да не паднете - 100 000 лева. Това е положението. Припомням, че на същото място Столична община преди време предизвика обществен скандал с една "инсталация", приличаща на уродливо ръждясало скеле - "Бронзовата къща". Пак платено скъпо и прескъпо с нашите пари. След това сложиха там някакво грозновато чучело, некадърно изкопирано от Чикаго, наречено "Един човек". И сега това чудо с надписа. Докога една шайка селяндури ще опропастява и без това неугледната градска среда на София с подобни глуповати експерименти, плащани с публични средства?
14.
Абе,
27.04.2024 21:00:26
12
5
гласуваш за ппдб, получаваш гроб и депесето!
13.
До 12 Кире ти ли се бе идиот
27.04.2024 20:15:10
3
21
Като че ли Кирил Петков е паднал на глава от гърба на Бойко Борисов. Нещата, които говори преди обяд и следобяд нямат логическа връзка и това има медицински термин!
12.
Или Мафията или ние
27.04.2024 20:06:11
23
9
Гербдпсмафия
11.
Жалки пудели
27.04.2024 19:51:24
2
29
Ха ха ха, вчера свалиха Желязков, а днеска скимтят, ето Бойко, ние сме твоите хора. Да не ни забравиш!
10.
Гешев
27.04.2024 19:49:55
4
27
ПП ДБ повече никога няма да управляват нищо, казах!
9.
До 5
27.04.2024 18:52:59
2
34
Промяната всъщност се оказа Перестройка. Тъкмо погасените нелегални канали се върнаха с пълна сила. Пътят на Копринката, през който десетилетия наред политици правеха големи шлемове, се възстановиха. Контрабанда, публични екзекуции, невиждани пратки наркотици, заловени из целия свят с адрес... България. Саморазруха, битки между червени кланове, запои в стил Иво Карамански, политическо разбогатяване в невиждани темпове и интензитет, на фона на тотална корупция (по Костов) и тотално спиране на еврофондовете (по Капитал).
Обраха ни, опитни и настойчиви измамници. Преди да си тръгнат, ще пробват да гепят още, и повече, и пак.
Едни ще им пляскат, вие ще си знаете, че сте предупредени: тези няма да спрат дотук, нито до следващия милиард.
8.
Лена Бориславова "чисти" Кирил Петков
27.04.2024 18:50:00
1
29
Кирил Петков е станал служебен министър на икономиката с цената на фалшифицирани документи и фактическа измама, представени на Агенцията по вписванията. Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интереси. Истиността на изнесените факти бе потвърдена и от журналиста от BIRD Атанас Чобанов: "Като един от основателите на сдружението "Да запазим Корал" и след проверка на документите мога да потвърдя на 100% изнесената информация от колегите от "Биволъ"."

Фалшификацията е включвала поредица от недействителни и неистински документи, изготвени и легализирани от адвокат Лена Бориславова. Целта е била да бъдат въведени в заблуждение държавните институции, че Кирил Петков Петков няма никакакво противоречие със законите, за да бъде назначен за Министър на икономиката през 2021 г.
7.
До 5
27.04.2024 18:50:00
4
31
Ами върни се от Нидерландия и ще те изберем за пазач на сгур базата. Като те чета все повече се убеждавам че ще бъдеш един отличен охранител, грам сгурия няма да откраднат с такава охрана.
6.
Всички след Бойко разградиха държавата
27.04.2024 18:47:56
8
45
Пудела бил виновен, а Киро ухилен до контрабандиста и Асен на рандеву с контрабандистите, те не са нищо, срещи с избирателите!
Тези ПП-ДБ са абсолютни идиоти, Иво Мирчев как се пулеше в камерата, а пък техните хора как пред камерите дописваха бюлетини!
Срещу ГЕРБ да бягате, пак няма да се класирате, на изхвъргачката сте, особено след пудела на промяната с пачки и арестуването на Соросоидите, като антибългарски агенти за влияние!
С гол гъз, таралеж плашите, педалетки непоръбени !

Когато си прост и нахален е за цял живот! Те се имат за неподсъдни, дори не им иде на акъла,че има записи дори на пиците с кристали в МС!
Камери има на всякъде, нали трябва да ги охраняват от народната любов, но те си записват 24/7 и ....
Молеца Ники няма да пътува, освен до бай Ставри!?!
5.
От Нидерландия
27.04.2024 18:42:18
41
16
Гласуваш за Борисов , получваш Пеевски.
Опичайте си акъла, в нормална държава с грамотни хора, Борисов нямаш да го изберат и за управител на вход. За всички щеше да е ясно какво представлява и колко да му имат доверие. Бързо щяха да разберат че работа няма да върши, само ще се подпичква с живущите и ще краде от консумативите.
4.
От скут на скут, накрая банкрут...
27.04.2024 18:32:08
6
53
ПП успяха по някакъв странен начин, заради специфичния си стил, който дразни много хора, понякога на чисто антропологическо ниво, успяха по неподозирано бърз начин да настроят всички срещу себе си. Понякога даже партньорите им от ДБ трудно ги понасят!
Какво по-добро за Борисов! Със сигурност Борисов излиза на плюс от всичко." Сега всички се борят за любовта му.
Пуделите на Промяната се умилкват около Борисов да ги пусне в кучкарника си!
3.
???
27.04.2024 18:18:07
4
44
Абе тези от Харвард големи шлосери! То заварки, сглобка... Да не са изкарали техникума за трактористи?
2.
Asa
27.04.2024 18:01:28
2
45
Как може комунист-прокурор да бъде начело на ДСБ толкова години . Срам
1.
дебили бургас
27.04.2024 17:55:11
5
42
Ха ха ха, още от сега кученцата почнаха да драскат по вратата на Борисов, да ги пусне в зайчарника!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Родителите на момичетата добрали се до финала на „Ергенът” се срещнаха с евентуалния си зет Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Илян Тодоров бил откаран на носилка в лечебницата на пандиза Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка  Всичко би било в реда на нещата, ако все пак тя не твърдеше, че луксът никак не я блазни и даже си пада по палатките Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Разкрепостената Надя потресе зрителите  Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Ходя с много любов при Денис, казва чаровната брюнетка Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Началото на открития урок ще бъде дадено в 11 часа, неделя, на площад „Тройката“ Корабът "Руен", освободен от пиратски плен, вече е във Варна Корабът "Руен", освободен от пиратски плен, вече е във Варна Екипажът му беше държан от сомалийски пирати над 3 месеца Шофьори точат лиги по убийствено Ферари, ето къде е засечен джипът Шофьори точат лиги по убийствено Ферари, ето къде е засечен джипът Автомобилът се продава, цената е около 750 000 евро Жителите на Созопол започват ударно почистване, включете се в инициативата Жителите на Созопол започват ударно почистване, включете се в инициативата Ето кои са обектите Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония От вас се очаква да изпълните коректно договора, подписан с България, допълни той
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори