×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС


20 Април 2024, Събота, 16:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него

Депутатът от ПП Венко Сабрутев, който напоследък е особено активен, сгафи - изключи Република Ирландия от Европейския съюз. Той си самонаписа двойка по география и политика, след като написа във Фейсбук, че страната не е част от  ЕС, пише Лупа.

„Копейката е в Дъблин и хейти, че трябвало да мине паспортен контрол. Човекът не знаеше, че Дъблин Не е Европейски съюз и съответно в Шенген“. Това е постът на Сабрутев.

Държавата е част от Европейски съюз от 1 януари 1973 година, а са част от еврозоната от 1999 година. В Европейския парламент има 13 членове от Ирландия. Седем пъти страната е поемала председателството на ЕС.

Като зам.-председател на Комисията по финанси към Народното събрание, Събрутев е пропуснал и фактът, че еврокомисар по финансовите услуги, финансовата стабилност и съюза на капиталовите пазари е именно ирландката Марейд Макгинес, която е част от Европейската народна партия. 

Относно Шенген, Ирландия изрично е договорила клауза за неучастие в Шенгенското пространство. Ирландия и Обединеното кралство винаги са имали свободно движение между двете страни извън Шенген, тъй като би трябвало да наложат граничен контрол с Обединеното кралство, което да включва граничен контрол между Северна Ирландия и Република Ирландия.

В същото време Сабрутев е част и от над 30 групи за приятелство, включително и тази с Великобритания, но не е наясно със страните, граничещи с Обединеното кралство.  

Ето какво написа преди няколко дни за него бившият пиар на Промяната Диана Дамянова:

Била съм учителка по история и по френски език в ромското училище в квартал Христо Ботев. Малко преди началото на прехода. Голяма част от децата въобще не идваха на училище, а наша грижа /на учителите/ беше да ги събираме от квартала, или от пред стадиона, където продаваха семки. Имаше такива, които в 8 клас не можеха да си напишат правилно малкото име. Голяма мъка беше, а аз на 24 години преподавах ли преподавах.

Тогава научих, че когато преподаваш нещо, което затруднява класа, трябва да обясняваш на НАЙ-ТЪПИЯ от него. Ако той разбере, то и другите ще са разбрали

Та така: Неуважаеми другарю Сабрутев, Всяка твоя и на подобните на теб говорители /за съжаление ти не си единичен случай/ на ПП предизвиква изключителна жалост и тъга в драгия ПП симпатизант.

Другарю Сабрутев, известно е, че ти както и немалко хора от ПП имате истински дълбоко несбъднат, маргинален и неуспешен живот, преди политиката да ви намери. Няма лошо, не можем всички да бъдем умни и успешни. Но можем , другарю Сабрутев, да имаме някаква сравнително ясна преценка за своите възможности и да не кепазим и без това доста отънялото откъм симпатизанти общество на Промяната.

Казвам ти това, немощний другару Сабрутев, защото ми пука кой представлява подобните на мен остатъци. А това не си ти, миличък мой ненагледен другарю Сабрутев, щото ако има конкурс за портиер в кооперацията, извинявай много, ама не бих те допуснала да извършваш тази високоотговорна работа, поради липса на каквито и да било качества.

Все пак си ми минал, миличък, през ръцете. И тогава беше точно толкова безнадежден, колкото си и сега…. Защо си избран в Изпълнителния съвет на ПП? Навярно, за да го „украсяваш” със своята интелигентност, чар, обаяние и експресивност. Нали? Илюстрацията е от парламент с 9% одобрение...... защо ли

 


В категории: Политика


9
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
9
Коментара по темата
9.
:)
21.04.2024 21:31:09
0
1
В ПП са толкова необразовани и неграмотни, че пред тях Боко ми се вижда като професор и доктор на науките.
И да, със сигурност мога да кажа, че досега е нямало толкова тъпи, неадекватни и необразовани политици каквито са в ПП начело глуповатия им лидер Кирчо Петков, който не може да върже две изречения и доста често изпада в комични ситуации. Като Валери Божинов говори.
8.
Властимир Ананиев
21.04.2024 00:08:08
0
16
Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната", който по-късно изтри поста си: „Копейката е в Дъблин и хейти, че трябвало да мине паспортен контрол. Човекът не знаеше, че Дъблин Не е Европейски съюз и съответно в Шенген“. Относно Шенген, Ирландия изрично е договорила клауза за неучастие в Шенгенското пространство. Ирландия и Обединеното кралство винаги са имали свободно движение между двете страни извън Шенген, тъй като би трябвало да наложат граничен контрол с Обединеното кралство, което да включва граничен контрол между Северна Ирландия и Република Ирландия.
7.
Do 5
20.04.2024 20:22:59
26
1
И откога Ейре е в Шенген. Дали няма да ти проверят паспората тъпа сливо, ако кацнеш в Дъблин.
6.
Запознат
20.04.2024 20:20:18
20
1
Сега да се разберем. Не знам какво е казал Сабрутев за ЕС, но по написаното във флагман е прав че за там трябва паспорт. Тука мисирките пишат че Ирландия (Ейре) е в Еврозоната. Да така е. Постът на Събрутев обаче касае не еврозоната ( парите) а паспортите (Шенген). И да обобщим -Ираланди НЕ Е член на шенгенското пространство. И повече не се пенявайте тука.
5.
Просто Кире с Прости Идиоти
20.04.2024 19:44:21
2
17
Кирил Петков е идиот, Асен Василев е мошеник, а Христо Иванов е некадърник!
Вероятно Сарбутев е пропуснал уроците и не знае, че Дъблин е столицата на Ирландия. Държавата е част от Европейски съюз от 1 януари 1973 година, а са част от еврозоната от 1999 година. В Европейския парламент има 13 членове от Ирландия. Седем пъти страната е поемала председателството на ЕС.

Като зам.-председател на Комисията по финанси към Народното събрание, Събрутев е пропуснал и фактът, че еврокомисар по финансовите услуги, финансовата стабилност и съюза на капиталовите пазари е именно ирландката Марейд Макгинес, която е част от Европейската народна партия.
4.
Мафията е вкарала
20.04.2024 18:10:57
28
6
Медии,прокурори,мисирки, служби социолози и всичко друго,което се купува с крадени пари ,за да да стигне за заветната лапаница,лапаница,лапаница.
3.
nezavisim
20.04.2024 17:58:48
0
21
Na anglo-saksoncite im sa neobhodimi tocno takiva maloumnici s izmisleni hvarcashti listove za diplomi i nai-vece alcni za pari !!!!!!
2.
явор
20.04.2024 17:28:21
3
35
Всички от ПП са толкова образовани като Киро им е еталон за висш интелектуалец и държавник Той толкова хубаво говори толкова правилно че е много трудно да му разбереш висшата мисъл Отгоре на всичко и честни честни та чак да ти се доплаче Българи отивайте да гласувате за да изметем тези боклуци че с тях след година две ще закриваме държавата
1.
Кажи му ПиПетка, диагноза е
20.04.2024 17:04:41
2
34
Необходимо условие да си от ПП-ДБ е да си с ДС родословие, да си с купена диплома и да си по-прост от Киро Простото!
Да крадеш и да си корумпиран е допълнителен бонус....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори