×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси


Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси
Гневът на Петков бил провокиран след една подобна почивка
19 Април 2024, Петък, 15:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков

Кирил Петков не е чупил само чаши, но и маси. Това разкри, навярно без да иска, бившият премиер Николай Денков в ново интервю. По думите му Петков потрошил цяла маса, защото Борисов започнал да говори лъжи „Всеки ден си беше борба. Тази идилия, която се опитват да ни пуснат като мъгла – как ние много сме се разбирали, е пълна глупост. Това е истината. Историята със счупената маса, която сте чули, аз бях там. Кирил Петков счупи масата в кабинета на Борисов, защото Борисов започна да говори някакви лъжи. Всеки ден се борехме, за да можем да вървим по пътя, който беше важен за нас“, разказа Денков.

Припомняме, че докато вървяха преговорите за ротация, Бойко Борисов обяви, че вече го е страх да говори лично с ПП-ДБ. Причината, която даде, бе, че те били много хора, „навиквали го“, а Кирил Петков трошал бутилки пред него, пише Safenews.bg.

По-късно стана ясно, че гневът на Кирил Петков може и да е бил в защита на Лена Бориславова.

След 25 юни 2023 трябваше да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Ала Петков не бе в страната и всички чакаха да се върне. Жена му Линда бе тази, която издаде къде е съпредседателя на ПП. Тя сподели снимки от семейна почивка на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата наблизо за каране на любимия на Петков кайт-сърф.

В София от името на Петков се появява Лена Бориславова, разговор обаче не започва. Затова той се прибира на пожар в Гърция, а и е бесен. Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова. Която до ден-днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и чупи стъклена бутилка пред лидера на ГЕРБ. Останалите лидери гледат уплашени, а Асен Василев обявява, че спешно трябва да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.

Какво още казва Денков в интервюто си?

Бившият премиер твърди, че руски интереси свързвали ГЕРБ и ДПС. Той коментира и договора с „Боташ“, който сочел същото и за президента Румен Радев.

„Това е действително изключително неприятен договор, виждал съм го. Не можех да кажа всичко, защото там част от нещата са поставени като търговска тайна, но сега около парламентарната комисия взеха да излизат фактите и те също показват, че българският интерес всъщност е предаден на една турска фирма и ние си плащаме за това, което е супер скандално“, каза бившият премиер.

По думите на Денков каза, че се знаело, че „така както през „Турски поток“ идва руски газ през България към други европейски държави, всъщност и по други линии може да влиза руски газ, включително и втечнен природен газ към Турция“.

„Много лесно могат да бъдат представени различни партиди по едни или по друг начин. Така че, не знам точно какви са били мотивите на президента, но резултатът е изключително лош за България“.

Според Денков имало и съмнения по отношение на контрабанда на руско гориво през България към Украйна

„Има информация за такива неща, там вече сигурно си струва да бъде разследвано и да се види кой и как е участвал“, каза още бившият премиер.

Той уточни, че руското гориво най-вероятно е смесвано с друго. За първи път той научил тази информация от украинския посланик в България, след това тя започнала да се проверява от ДАНС.


В категории: Политика


9
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
9
Коментара по темата
9.
петков
19.04.2024 18:36:03
5
5
Петков е пичага. Боко има страх и уплаха от него.
8.
Цв
19.04.2024 18:17:27
5
7
Кире, хиперактивния! Кристалите не прощават, май си поизпържил мозъчето!
7.
То
19.04.2024 17:58:41
5
8
голямо геройство се иска да счупиш стъклена бутилка в масата !
И Кирето не е "чупил маси" , а е счупил стъклото на някаква маса със стъклена бутилка !
Което и дете от 3-ти клас може да направи , но и то има достатъчно акъл да не го прави!
6.
Киро тъпото
19.04.2024 17:44:07
4
7
Се оказа батка,и той кат бат си Бою
5.
Aсен василев
19.04.2024 17:00:42
3
8
Аз коюко курци съм строшил от тях можеш 1 кей за яхти да направиш ако гисглобиш
4.
ХХ
19.04.2024 16:54:28
7
6
Денков е неадекватен про'с'так и не може да се мери на кутрето на Тиквата!
3.
Мими
19.04.2024 16:50:54
5
14
Кире вземи си нарисуваната женичка и еднопосочен за Канада, и Ленчето да не забравиш, там няма да те ядосват, пък и ти нас ще оставиш на мира
2.
Фактът,
19.04.2024 16:01:33
3
13
че някой има чужд паспорт не означава непременно че не е български боклук, отишъл да замърсява чужди земи... В Чикаго е пълно с такива! Затова и нормалните българи, желаещи да избягат от тукашните туземци, не се заселват в кварталите в Чикаго населени със същата паплач.
1.
оффф...
19.04.2024 15:31:25
7
10
Много съм доволен, че зелените ги напуснаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори