×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Таксиджия блокира тротоар в Бургас и наглее на баща с количка: Кво ще стане, ако почакаш малко, бе?!


Таксиджия блокира тротоар в Бургас и наглее на баща с количка: Кво ще стане, ако почакаш малко, бе?!
Вместо извинение от шофьора на Индикар, бургазлията получи още по-арогантно поведение
18 Април 2024, Четвъртък, 18:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Явно трябва да се примирим с това поведение, щом и управителят на фирмата не вижда проблем и отказва да санкционира шофьора

Поредна наглост от таксиметров шофьор в Бургас. Водач на Индикар спря на тротоара на ул. „Гладстон“, като по този начин буквално блокира пешеходното движение, а накрая вместо да се извини, той скочи на родители с количка. Проблемът обаче не е само поведението на шофьора, но и на шефа му. Управителят на Индикар толерира извършеното нарушение и отказва да го санкционира.

Случаят е от вчера, за него разказва бургазлията Георги Генчев:

Добър ден, бургазлии! Много се чудих как да започна този пост, защото през голяма част от живота си съм се занимавал с журналистика, а там правило е, че писането трябва да се прави без емоции. За съжаление обаче, смятам да пренебрегна това правило, първо, защото пиша това предимно като бургазлия, гражданин на града, който малко или много милее за него, и второ, защото ми писна всеки да прави каквото си иска, а аз даже да не мога да се ядосам като хората. Та по същество, сега се насладете на случката ми от вчера и днес.

Вчерашният прекрасен следобед беше страхотно време за разходка с малкия. Тъй като, като всяко дете под 2 години, той все още е свободен електрон, излизането навън се случва с детска количка, която имам удоволствието да бутам по тротоарите на квартал „Възраждане“ и по-специално улица „Гладстон“. Няма да се оплаквам от тротоарите в този пост, но предполагам всички знаете колко трудна мисия е цялото преживяване.

Ще се оплаквам от хората, които правят тази и без това трудна задача още по-трудна. Наглите хора, които спират по средата на тротоара, а ти трябва да слезеш на улицата, за да минеш.

И така, разхождаме се с малкия по „Гладстон“ и точно пред нас, по средата на тротоара, има спряно такси на фирмата „Индикар“ с номер 3288. Подразнен от въпросното действие, решавам, че няма да си замълча и да изчакам мирно, а ще направя забележка на шофьора, който излиза от магазина, оставя покупките си в колата, след което отива да си развърже кучето, вързано извън автомобила, и чак тогава влиза в колата, за да потегли. Разменяме няколко реплики, които завършват с думите на таксиджията „И ко толкова, че трябва да изчакаш, за пръв път в живота си ли чакаш?“

Таксиджии, край на подигравките ви, летните ви клиенти си заминават

Чакал съм, няма да ви лъжа, случвало се е, но вътрешно в мен тази наглост запали нещо. Веднага направих най-логичното, обадих се на колцентъра на „Индикар“ и се оплаках от шофьора. Казаха, че ще кажат на управителя и ще ми се обадят с обратна връзка.

Мина ден, ни вест, ни кост. Аз нямам проблем да почакам, но усетих, че в случая е безсмислено и реших да се обадя отново. Попитах какво се случва с моя сигнал и ми казаха, че ще проверят.

След 15 минути ми се обади управителят на фирмата „Индикар“, с който проведох един от най-неприятните и вбесяващи разговори в живота си. На човека му беше изключително трудно да разбере защо искам от „Индикар“, чийто брандиран автомобил е спрял неправилно, да вземе мерки вътрешно във фирмата си, за да не се стига до подобни постове. Държеше се изключително надменно, сякаш говореше с ученик. Зададе ми въпроса „Добре, какво искате да направя аз?“, на което отговорих, че искам или да санкционират шофьора по някакъв начин, или да ми изпратя официално извинение. Нищо повече.

Не знам дали не съм прекалил с желанията си, защото не получих нито официално, нито каквото и да било извинение, но пък бях поканен да публикувам където искам, каквото искам, да пиша на Общината, на КАТ и да се надявам те да направят проверка по случая. Общо взето, управителят на „Индикар“ ми каза да правя каквото искам, но извинение няма да получа.

И аз така направих, намерих видео как точно е спрял шофьорът и сега го публикувам тук, за да можете да го видите и вие, и цял Бургас. Това е отношението на таксиметрова фирма „Индикар“ към града ни. Следващия път, когато се качите в тяхна кола, когато прочетете, че ще вдигат цените на таксиметровите услуги в града или ви глобят, защото сте спрели на стоянка за таксита, ви моля да си спомняте, че правилата са само за някои, а други… е те са малко по-нагли от вас.

В заключение се замислям как ли щяха да работят такситата, ако всяко нарушение на всяка кола, която предлага подобни услуги, можеше да се види в един публичен регистър. Но това са размишления за други дни и за други хора, които могат да го превърнат в една общинска наредба да кажем…

Лек ден и не оставяйте на наглите хора да ви препречват пътя, защото няма да получите дори и извинение в замяна…

 


В категории: Бургас


Бунт в "Икеа" и "Метро"
Бунт в "Икеа" и "Метро" 01/05/2024, Сряда 18:20 1
50
Коментара по темата
50.
Връшка чука
24.04.2024 12:56:57
0
6
Ебаси случая. Човека спря да си пазари от магазина и голям проблем го направихте! За 5 Мин журналята не можа да изчака, че го скъсала работата да се разхожда по улиците
49.
татьовото, знаеш ли, че?
21.04.2024 19:23:31
0
7
Петър Генчев беше известен като Годзила
48.
Местен
21.04.2024 00:38:38
10
5
Евала за постъпката! Дано сега бакшишът отнесе наказание. Самозабравиха се последните години тези крадци-помпаджии. Да идва UBER!
47.
До много грамотния
21.04.2024 00:04:54
4
12
Льольо, извинението с усмивка с какво помага при направеното нарушение? Нали идеята е, че хората не могат да вървят свободно по тротоарите и рискуват живота си, като се налага да излязат на платното, за да заобиколят спрялата кола, а? Или и на теб интелектът ти стига до "Извини се, бе!"?
46.
До неграмотника 44
20.04.2024 19:39:20
11
8
Прав си, льольо. С малката разлика, че тези с "мерджаните" или всички други, като се издънят, казват с усмивка "Извинявам се, спрях за секунда на тротоара, измествам веднага колата!", а не наглеят като малоумния таксиджия. Сети ли се сега, Ганьо? Научете поне, че в днешно време всяка джаджа снима и записва, а така ще лъсват насраните ви задници, бакшиши изсипани.
45.
Kiro breika
20.04.2024 14:17:07
11
1
Hora glasuvaite za Ivelin i Polkovnik Markov - Samo te shte opravqt neshtata
44.
Без значение
20.04.2024 13:33:44
11
15
Тръгнал Генчо на "разходка" по прекрасната и чиста, без автомобилно движение улица "Гладстон". 'Бута с удоволствие детска количка ". Всичко е страхотно. И изведнъж... О, ужас! Ужаааассс! Някакъв "мизерен бакшиш" спира на тротоара. Ма как може такова нещо, знае ли той кой е бащата на Генчо, а?...
Но това е прецедент, разбира се. На тази, както и на други улици в Бургас, и не само, не се спира по тротоарите.
Учуденият от този "изолиран случай", "Буднен" Генчо, "милеещ за Бургас", се обажда в таксиметровата компания, "най-лигичното" действие според него, с очакване... И аз не знам с к'во очакване... Не, Генчо! Не! Най-логично е да сезираш съответните органи. Но ти откъде да знаеш, като за пръв път вървиш по тротоарите на Бургас и досега не е имало спрели коли.
Генчо, като "буден" гражданин, "милеещ" за Бургас, 24/7 ли подаваш сигнали за такъв тип нарушения? На тази улица, а и не само, непрекъснато някой спира в нарушение. Пред "Харна Пекарна", на същата улица, виждал ли си какво е? Пред повечето магазини е същото. Генчо, защо нямаш постове за частните коли, които спират по тротоарите? Например пост и видео с някой намазан Мерджан? Да разбирам ли, че проблем са ти само и единствено таксиметровите автомобили?
Какво очакваше да направи "шефа" на съответната фирма? Да разлепи бранда на автомобила. Да го прати в друга фирма... От поста ти разбирам, че си искал "официално извинение". Къде? По измисленото радио на баща ти, който вече никой не помни? Мисля, че най-добре е да разстреляме "гнусния бакшиш" и "некадърния му шеф" /извадено от коментарите под поста/. Така повече няма да има спрели автомобили по тротоарите и три поколения Генчовци ще се разхождат "с удоволствие" по красивата, спокойна и чиста улица "Гладстон"...
Да, на мен също ми е трудно да вървя по тротоарите, но това проблем само в Бургас ли е? Държавата, като институция отдавна не съществува. Да, не съм на мнение, че трябва да се примиряваме с нередности, но... Ако ще сме "будни" граждани, ще сме за всички нарушения,а не избирателно, нали?
Мисля да спра дотук.
И нещо последно, ти, баща ти, всички вие с гнусните си, злобни и обидни коментари, никога ли не сте били в нарушение? Замислете се!
Усмихнат ден, въпреки дъждовното време!
43.
*********
19.04.2024 15:53:39
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Адекватен
19.04.2024 14:28:39
8
23
Тоя тюфлек нагъл не стига че е в нарушение ами и си отваря миризливата уста. Що не паркира колата 2 метра напред където е паркомястото и където трябва да си спрял бе кенеф вмирисан ? По най-идиотския начин си остави кочината и после на всичкото отгоре е отворен. Кажи "извинявай" бе кенеф. Ей за това разни такива човекоподобни ги шамарят. 90% от населението се е самозабравило и си мисли че е хванало Оня горе за шлифера. И после някой нормален човек като превърти и застреля някоя такава надменна и нагла амеба има " ама ся що така стана "... ми ще става и по-лошо ще става щото не сте хора.. даже говеда не сте.
41.
CAT
19.04.2024 14:25:18
5
12
До "Аз", много се извинявам , но в тази статия аз виждам само една добра гражданска позиция.
Ак КАТ бяха санкционирали с глоба нямаше да се повдигне този въпрос. В Бургас масово спират по тротоари и пешеходни алеи.
Да не говоря, че този шофьор уронва името на Компанията , в която работи.
Всеки управител на фирма трябва да поддържа имиджа на Компанията която управлява!
40.
Бургазлия
19.04.2024 10:59:20
1
23
На Гладстон са най-хубавите тротоари! Само за разходка на хора и детски колички! Там има 15 вида плочки, 90 % от които са плаващи, но кметят се бий в юнашките гърди "Най-добрият град за живеене!" , разбираш ли!
Инвалидите като този ще спират пред вратата на магазина, щото не могат да вървят 10 метра повече, а пешеходците ще слизат на пътното платно рискувайки живота си за да го заобиколят, а кметят ще продължава да си пее "Най-добрият град ...." , не заради този, а заради скапаните улици и тротоари на фона на новостроящите се сгради за милиони в училищните дворове
39.
Аз
19.04.2024 08:34:06
12
19
Е добре де, аз сега не разбрах от кога г-н Генчев младши (син на Петър Генчев) стана правораздавателна институция.
То е проста работа, но не за прости хора. Викаш си КАТ, пишат му акт на простия бакшиш и после пускаш жалба до фирмата да накажат шофьора. На какво основание шефа да накаже шофьора - ЕЖК информация ( една жена каза ...).
Ако се наложи наказание на тъпия служител и се ожали в инспекцията, и не дай боже се окаже, ме нямаш документ доказващ вината му ... жална ти майка.
Лични обяснения от шофьора, като си пиеш кафето!
Другото е ала-бала, "повече няма да прави така". Тресни си му глобата (в случая са 2 - неправилно паркиране от КАТ и разрушаване на общинска собственост - тротоара), и после няма нужда да се обясняваш.
Петре, Петре ... освен че не си много умен (май-май така излиза...), за пореден път доказа че си супер нагъл! Явно не познаващ законите!
100% никога не си бил управител на фирма и грам понятие си нямаш как се доказва вина на работник, и как може да ти стъжни живота ако се почувства засегнат!
Интелекта ти стига до "Извини се бе!"
38.
бургазлия
19.04.2024 08:29:56
3
21
много са ми смешни бакшишите, когато се спрат на тротоара и им направя забележка. Нямало къде да се спрат. Ами викам няма да се спрете бе. Що не се спреш на пътя, ами на тротоара. И почват да ме гледат умно.
37.
ШИШ
19.04.2024 07:46:05
4
15
Това е ШИШ ,а не таксиметров шофьор!
36.
Възмутен
19.04.2024 02:40:49
7
37
Мизерни прости селтаци - карат кочини миризливи, спират където си искат, пикая където им падне, аве мизерници гнусни противни са всички бакшиши, да не говорим как постоянно ти пречат с наглите им маневри по пътищата. Сега от КАТ да не спят ами да го глобят!!!
35.
007
18.04.2024 23:37:40
16
12
Щом шофьорът е бил с куче най- вероятно не е бил в работен режим в този момент.Половината коли не са собственост на таксиметровата компания,а са лични коли на шофьорите,които плащат лиценз(стикери) на компанията и приемат заявки.Така е във всички компании в града.Иначе,не е редно спирането така,но то в целия град няма къде да спреш,понякога се накага.
34.
Дрл
18.04.2024 23:14:28
2
29
Бакшиша си е типичен бакшиш. Шефа на ИндиКар е свястен, но няма какво да направи. С такива работи. Плащат си да ползват кол центъра им и това е. Отношението му точно какво е било не мога да коментирам. Саморазправи са безсмислени. Не може всеки ден да се биеш с някой за няква такава тъпотия. Дори и да си батка катил то писва. Дръжавата я няма и това е. Закона важи избирателно и има часови зони на действие. Аз бакшиши гледам да не ползвам. Особено тия на жп гарата и автогарата са такива изпилени и тунинговани хиени, че нямам думи. Ползвам такси един два пъти в година и само като няма накъде вече.
33.
Да се обеси
18.04.2024 22:40:23
6
14
Нагляр бакшиш да се обеси и мършата да му виси до като окапе за назидание на другите нагли мърши
32.
МИнди
18.04.2024 22:39:32
7
8
Лоша реклама нѐма!
31.
Боцмана
18.04.2024 21:57:03
46
14
Тя голяма работа станала!!!
Давате само повод на всички коплексарчета с по 2 лева в джоба да си излеят злобичката тук!! И утре пак на автобуса....
30.
Пффффф...
18.04.2024 21:46:37
4
21
Таксиджии...
29.
Наглите
18.04.2024 21:34:33
1
37
Градът на наглите,фитнес инструктори,дограмаджии,строители и гладни мутри
28.
Евала
18.04.2024 21:33:53
11
7
На Добрев винаги си защитава хората
27.
Ало журналиста
18.04.2024 21:31:33
19
27
Ако беше мерджан за 200к на кой щеше да се оплачеш
26.
Ази
18.04.2024 21:09:48
10
37
Звънете им и ги пращайте да чакат напразно пред някой блок в краищата на града. В сарафово ветрен. Викайте ги и да чакат
25.
До21
18.04.2024 20:57:55
10
8
Приятел,научи се да пишеш,а после говори за интелЕгентност
24.
Просто
18.04.2024 20:57:49
4
47
спрете да ползвате тази таксиметрова компания!
На "тъпирите" като им бръкнеш в джоба, най - добре се научават!
Бойкот, и ще се сети "шефчето" кой му плаща!
23.
!?
18.04.2024 20:50:28
0
39
Друг един проблем: масово се кара и се говори по телефона! Не знам за такива глобени шофьори. На което и да е произволно кръстовище да застанете, само за десет минути ще видите поне десетина такива нарушители.
22.
...
18.04.2024 20:43:48
11
39
Питали Иванчо: ако баща ти е педераст и майка ти курва- ти какъв си?

И Иванчо отговаря гордо: таксиметров шофьор.

Трябва да се вкара закон за гнусните таксиметрови олигофрени, които се наричат шофьори: да карат коли максимум 5годишни. В Германия те вози С-Класа последен модел, а тука - мега каруца произведена в циганска държава, при това на 10години, не поддържана, не видяла никога ремонт.

Я прекратете тая гнусна бизнес ниша - таксиметров автомобил. Всички знаем, че за да станеш таксиметров шофьор е нужно да нямаш повече от 3 мозъчни клетки. Хакам ви го, хнусни бакшили нещастни.

Започваме следното: да им плащаме само и единствено с монети от по 1 стотинка. И не само на бакшишите, ами на всички гнуснярски институции наречени "държавни".

Дори и да има кадърни, свестни и интелигентни хора които са започнали като "бакшиши", то след първия им работен ден са деградирали до "амеби"!!!

На тоя гнусен башкиш дето е спрял така нагло, че и се държал нагло сякаш е "в правото си" - една тарелка с обработена от човек храна му е напълно заслужен подарък!!!!!
21.
Шишо бакшишо
18.04.2024 20:25:34
8
56
Нискоинтелегентните утайки които не стават за милиционери и военни стават миризливи бакшиши. Дъното на обществото.
20.
Бюджета
18.04.2024 20:23:20
1
48
Има видео, има свидетели - каква чудесна топка е подадена към Пътна полиция и служба УКОРС към Общината. Глобите при явни нарушения трябва да се събират, а и хазната трябва да се пълни.
19.
Чудно
18.04.2024 20:20:12
1
61
А защо таксиджията не е спрял (уж за малко) на пътното платно, а е решил да запуши целия тротоар с вмирисаната си жълта кочина?
18.
Додо
18.04.2024 20:12:22
0
51
Не е само бакшиша , масово е това. Такъв е манталитета на масовият Ганьо. Редовно ми се случва да трябва да сляза на пътя , за да заобиколя с количката някои такъв индивид. Миналата седмица един такъв индивид се правеше на глух когато няколко човека седяха до колата и му правеха забележка, беше се скрил между седалките. Миналият месец отново един такъв нагляр ни псуваше дори. Не мисля , че някога нещо ще се промени, докато не започнат да се пишат масово глоби.
17.
До 12 Динко
18.04.2024 20:10:13
3
38
Ами напротив, всеки един работещ във фирмата я представя, а ако сте прочел цялата статия става ясно, че управителят не вижда нищо нередно и дори го толерира.
16.
puertoriko
18.04.2024 20:09:19
4
50
в капитализма има един много добър и работещ начин да накажеш някого без да му прилагаш никакво насилие, просто като не използваш услугата му , така той не получава приходи и рано или късно вече няма да има какво да яде , ако имаме гражданско обединено мислене за 1 месец такива фирми ще се молят на клиентите и ще правят промоции за 50% намаление само и само някой да им ползва услугите
15.
алоооуууу
18.04.2024 20:06:59
2
55
бакшишите са рядко тъпи и нагли . спират на всякъде , а кмета не иска да е в лоши отношения с тях. няма толкова инвалидни места , колкото за таксита. лично аз мисля , че НЕ са нужни за града. само ЦАПАТ.
14.
Голям цирк
18.04.2024 20:04:35
29
22
Сега вземи се обади и на Генчев старши да нахока таксиметровия водач по радио южен бряг или там както се казва сега. Това ,че някой шофира брандиран автомобил, то не значи ,че е собственост на фирмата. Голяма част от такситата са частни и ползват лиценз на дадена фирма. Виж за тротоарите недей се оплаква ,че да не разсърдиш някой от общината.
13.
Бакш
18.04.2024 20:03:25
6
56
Поведението на тоя боклук дето се води началник в тая таксиметрова помия, е още по-вбесяващо. Евати тъпака.
12.
Възраждане
18.04.2024 19:54:05
0
49
А на ул.” Цар Асен” ЦЯЛАТА синя зона е върху тротоара. Ама там понеже общината е за бой има тишина,нали?
11.
Мдааа..
18.04.2024 19:54:01
3
59
Напикания бакшиш е нагъл ганьо, а шефа му два пъти повече.
10.
Динко
18.04.2024 19:51:30
72
19
Това е видимо поръчкова статия. Не може поведението на един шофьор да прави внушения към фирмата. Отговорност на пътя носят изцяло участниците в движението. Емоционалния господин можеше да звънне на 112 например и въпроса да бъде решен от органите на които това им е работа - МВР.
9.
?
18.04.2024 19:48:37
87
10
Защо някой все трябва да се заяжда за несъществени неща?
Нито тротоара е тротоар като хората,нито пред блоковото пространство.Чудо голямо,че спрял човека да си купи нещо от магазина.Аз използвам тази фирма за превози и ще продължа да ги ползвам,а от този магазин редовно си купувам алкохол,за да се напивам с приятели :-)))
Чудесна реклама ! 2 в 1
8.
Серостим Вичекирен
18.04.2024 19:46:35
0
4
https://www.flagman.bg/article/311749
7.
Ужасен ужас
18.04.2024 19:34:30
0
39
Кочина…….
6.
18.04.2024 19:33:07
4
44
Проблема не е в такситата,а в манталитета на хората .Не става дума и само за паркира ето ,а като цяло отношението с автомобил.Всеки изпреварва,бърза,няма мигачи,сече ти пътя . В случая си снимал кола ,която е на фирма .Ако излезеш и се разходиш във Възраждане например ще видиш коли,които от месеци висят по тротоарите . По същата логика можеш да се обадиш на техните управители и да питаш дали няма да ги глобят . Не защитавам никой ,но в извън работно време всеки сам отговаря за действията си ,нито управител , нито майка ,нито баща
5.
до 4
18.04.2024 19:30:37
7
19
"обичайни индивиди" затова ей такива като теб НЕОБИЧАЙНИ ще ви мачкат и тъпчат навсякъде ;) Пък нека сме "обичайни индивиди" :)
4.
h
18.04.2024 19:22:33
7
79
Значи ,тоя бакшиш има адски голям късмет ,че е попаднал на възпитан човек. Ако беше си отворил устата пред някой от обичайните индивиди от "Възраждане" ,щеше да го приспят за секунди . Не стига ,че е пълен тюфлек бакшиша и е в ГРЕШКА ,ами и устат... примат убит.
3.
Гошо
18.04.2024 19:21:53
3
72
Браво за гражданската позиция, но човекът е извадил късмет, че е не попаднал на по-агресивен бакшиш. Повечето налитат на бой, вадят ножове...
Този и подобни проблеми имат много лесно решение, но липсва воля и разбиращи хора. Да се увеличат драстично глобите за неправилно спиране/паркиране, да пуснат няколко обходни двойки с боди-камери и да ги контролират посотянно. Пратих това предложение преди няколко години още към общината с копие до Общинска Полиция и КАТ, имам си входящ номер, но както се очаква нищо не се случи.
В нормална държава подобно нещо се санкционира много сериозно - бакшишът най-вероятни би си изгубил лицензът моментално.
2.
мила родна картинка
18.04.2024 19:19:27
5
76
Бакшиш с наднормено тегло и с куче, ако беше му вкарал някой шамар, щеше да ти се извини и да обещае, че повече няма да спира така.
1.
Бургазлия
18.04.2024 19:07:21
3
92
Само така.Нека се научат всички шофери , че тротоара е пешеходна зона
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Някои пък правят компромис с малко жилище, за да имат собствен дом Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Стоян Георгиев вече не е част от партията и всички ангажименти, които би поел от името на ПП, няма да са легитимни, съобщиха от ПП Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет Трети случай на коклюш в Сливенско Трети случай на коклюш в Сливенско Всички случаи са хоспитализирани, протичат леко, без усложнения На Гергьовден Камено посреща своя празник с концерт на оркестър „Канарите“ На Гергьовден Камено посреща своя празник с концерт на оркестър „Канарите“ Вижте програмата, която са подготвили от Общината МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева Приходите, помощите и даренията по КФП към март 2024 г. са в размер на 15 757,1 млн. лв. или 20,9 % от годишните разчети Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница „Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата”, казва председателят на ДПС Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Пострадала е и възрастна жена Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Очаква се филиалът да отвори врати през учебната 2025 г. – 2026 г. и да приема между 25 и 30 души годишно
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори