Знаете ли, че тази звезда бил зъболекар в миньорско селце
Изпълнителят участва във формата Хелс Китчън
Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, се отпусна достатъчно в кулинарната надпревара "Хелс Китчън" и призна нещо, което хвърли последователите му в мрежата, а и съотборниците му в Кухнята на Ада, в потрес за секунди.
Коцето Калки разказа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил зъболекар в миньорско село и как е започнал да се занимава с музика. Една от мечтите на певеца е да направи фанфарен оркестър. Не пропусна да сподели и мнението си за останалите от отбора в шоуто.
Изпълнителят разказа, че познава Изи от много малка. Оприличил влогърката като "индийска богиня" заради таланта ѝ да се снима през цялото време от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. А за фолкпевицата Бони Калки смята, че има много силен усет към готвенето, пише "Телеграф".
Певецът, който тази година навърши 62 години, сподели, че тайната да изглежда толкова млад е, че спортува често и се свърза с природата. Той често кара ски през зимата, а като млад е тренирал лека атлетика. Калки разказа и една доста откровена история за това как е спрял да яде месо. Причината е инцидент, който не може да забрави и до днес. В един от епизодите на "Хелс Китчън" той лично ще пробва отново месо - за първи път от 20 години насам.
Украински войници превърнаха BMW 7-Series в мобилна ракетна установка
Лионел Меси получи часовник за 1,1 милиона долара
Грешката, която качва разхода на гориво през зимата с до 2 литра на 100 км
Четвърти цвят на светофара: бъдещето на трафика с автономни коли
ЕК отстъпва от забраната на ДВГ, но с нови условия, които може да убият автомобилната индустрия
Празниците насаме: как да превърнем самотата в грижа за себе си
2026: Годината, в която Близнаци, Везни и Водолей спират да отлагат съдбата си
Предсрочните избори (не)избежни – 22 март или 5 април са най-вероятните дати
2025: Рекордна година за златото - поскъпване, търсене и интерес от българските инвеститори
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
Игнажден чука на вратата: Вярвания, ритуали и как да посрещнем късмета
