×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Едва ли знаете тези изненадващи 5 факта за секса


12 Април 2024, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Жените мислят за секс по-често от мъжете

Мисли за секс идват на ум по няколко пъти на ден.. на всеки човек! Бъдете честни и не лъжете! Или поне, ако се срамувате да го кажете пред хората и половинката си, то пред самите себе си бъдете откровени!

Понякога ни се струва, че вече знаем всичко възможно за интимните изживявания. Но дали това е така? Възможно ли е да открием нещо ново в тема, за която толкова често се говори и пише? Оказа се, че – да! Учените са установили, че ние губим от поглед толкова важни нюанси, от които пряко зависи нашият пълноценен сексуален живот. 
И така – именно защото научният подход не може да бъде подценен, а още повече щом става въпрос а секса, решихме да съберем пет изненадващи факта за секса, които едва ли знаете.

Ето кои са те:

1. Жените мислят за секс по-често от мъжете
Обществото възприема жената като романтични натури, на които мислите за секс са чужди. Според мъжете по-скоро дамите си представят еротични епизоди от мелодрами, отколкото сцени от горещо порно. И като цяло, казват те, едно уважаващо себе си момиче ограничава несериозните секс мисли – ГЛУПОСТИ Социологическите проучвания показват, че всъщност момичетата мислят за секс дори по-често от мъжете и освен това не биха имали нищо против да имат повече секс в живота си. Според едно проучване около 53% от жените признават, че не правят секс толкова често, колкото биха искали, докато 75% от участниците в проучването изразяват желание да правят любов поне три пъти седмично.

2. Оргазмът е рядкост
Толкова много е написано и казано за начините за постигане на оргазъм, че изглежда, че всеки човек е просто длъжен да го изпита, но истината е, че просто трябва да намерите правилния подход. Многобройни изследвания на тази тема обаче доказват, че оргазмът в известен смисъл трябва да се счита за постижение и това важи особено за жените. Между другото, жените от своя страна също са погрешно убедени, че мъжът може да постигне сексуално освобождаване във всяка ситуация. В края на краищата всичко е физиологично по-просто за тях. И това също е ГОЛЯМА ЗАБЛУДА. Оказа се, че само 70% от мъжете във връзки редовно изпитват оргазъм с партньорката си. Е, при жените тази цифра е дори два пъти по-ниска - само 29%.

3. Интимността е по-добра в определени дни
При повечето жени сексуалното желание се засилва преди менструация. Как можем да си обясним това? Изглежда, че това е най-неблагоприятното време за удоволствие.

4. Сексът с чорапи е по-ярък
Колкото и смешно да звучи, чорапите са пътят към оргазма. Говорим за обикновени памучни чорапи, които могат да направят секса ви по-добър. Изследванията потвърждават, че е по-лесно за партньор с топли крака да достигне крайната точка на удоволствието. Така че популярната мъдрост „пазете главата си хладна и краката си топли“ носи допълнително значение в тази ситуация.

5. Жените са особено секси по време на овулация
Въпреки факта, че самите жени не знаят за това, те подсъзнателно привличат мъжете към себе си по-точно по време на периода на овулация. Това успяха да установят американски психолози от университета в Ню Мексико. Учените установили, че танцьорите, които изпълняват танца в дните преди овулацията, получават повече комплименти, отколкото във фазата на цикъла след овулацията. Една жена в днешно време несъзнателно избира по-секси дрехи в наши дни, ходи по-често в клубове и е по-склонна да се среща с мъже. Всичко е свързано с колебания в нивото на половия хормон - естрадиол, чието количество рязко се увеличава в определен момент.


В категории: Лайфстайл


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
6
Коментара по темата
6.
И до другите укропредатели
13.04.2024 13:26:14
0
2
Майките ви няма да могат да ви познаят, затова учтиво ще бъдете обозначени по съндъците и чувалите. Смело напред към пропастта!
5.
До 4
13.04.2024 13:24:43
0
3
Ще те приспа като бясно куче, само че за разлика от кучето никой няма да ми търси отговорност за теб и подобията ти. Това разбра ли го, мършо?
4.
До 3
13.04.2024 12:22:20
1
4
Пъйшок Русопедалович, искате ли лапате кожена бишкота и мустаката саралия.
3.
До педал 1 и 2
13.04.2024 11:49:19
5
2
Питай брат си, нали лапа по окопите в украина? В Русия целогодишно си ходят по шорти рускините, защото комуналните услуги са на символична цена от около 10лв на месец. Педал като теб откъде да знае, ти ще получиш инсулт на 20г. възраст ако се опитваш да си извадиш виза. Нали лайнярче? Не намеквай, признай си че си европедал, предател на България и лапач на украина. Не го крий, няма да те пуснат на гейпарада иначе. Отиди при брат си в окопите, направи challenge дали ще успееш да се върнеш жив, пробвай се. Лайно.
2.
....
13.04.2024 02:17:02
3
10
И за ушанките и калпаците също.
Моля за пояснения и експертно мнение.
1.
Стоян
12.04.2024 22:55:28
3
11
За чорапите разбрах а за ръкавеците нищо не написахте?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори