×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Едва ли знаете тези изненадващи 5 факта за секса


12 Април 2024, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Жените мислят за секс по-често от мъжете

Мисли за секс идват на ум по няколко пъти на ден.. на всеки човек! Бъдете честни и не лъжете! Или поне, ако се срамувате да го кажете пред хората и половинката си, то пред самите себе си бъдете откровени!

Понякога ни се струва, че вече знаем всичко възможно за интимните изживявания. Но дали това е така? Възможно ли е да открием нещо ново в тема, за която толкова често се говори и пише? Оказа се, че – да! Учените са установили, че ние губим от поглед толкова важни нюанси, от които пряко зависи нашият пълноценен сексуален живот. 
И така – именно защото научният подход не може да бъде подценен, а още повече щом става въпрос а секса, решихме да съберем пет изненадващи факта за секса, които едва ли знаете.

Ето кои са те:

1. Жените мислят за секс по-често от мъжете
Обществото възприема жената като романтични натури, на които мислите за секс са чужди. Според мъжете по-скоро дамите си представят еротични епизоди от мелодрами, отколкото сцени от горещо порно. И като цяло, казват те, едно уважаващо себе си момиче ограничава несериозните секс мисли – ГЛУПОСТИ Социологическите проучвания показват, че всъщност момичетата мислят за секс дори по-често от мъжете и освен това не биха имали нищо против да имат повече секс в живота си. Според едно проучване около 53% от жените признават, че не правят секс толкова често, колкото биха искали, докато 75% от участниците в проучването изразяват желание да правят любов поне три пъти седмично.

2. Оргазмът е рядкост
Толкова много е написано и казано за начините за постигане на оргазъм, че изглежда, че всеки човек е просто длъжен да го изпита, но истината е, че просто трябва да намерите правилния подход. Многобройни изследвания на тази тема обаче доказват, че оргазмът в известен смисъл трябва да се счита за постижение и това важи особено за жените. Между другото, жените от своя страна също са погрешно убедени, че мъжът може да постигне сексуално освобождаване във всяка ситуация. В края на краищата всичко е физиологично по-просто за тях. И това също е ГОЛЯМА ЗАБЛУДА. Оказа се, че само 70% от мъжете във връзки редовно изпитват оргазъм с партньорката си. Е, при жените тази цифра е дори два пъти по-ниска - само 29%.

3. Интимността е по-добра в определени дни
При повечето жени сексуалното желание се засилва преди менструация. Как можем да си обясним това? Изглежда, че това е най-неблагоприятното време за удоволствие.

4. Сексът с чорапи е по-ярък
Колкото и смешно да звучи, чорапите са пътят към оргазма. Говорим за обикновени памучни чорапи, които могат да направят секса ви по-добър. Изследванията потвърждават, че е по-лесно за партньор с топли крака да достигне крайната точка на удоволствието. Така че популярната мъдрост „пазете главата си хладна и краката си топли“ носи допълнително значение в тази ситуация.

5. Жените са особено секси по време на овулация
Въпреки факта, че самите жени не знаят за това, те подсъзнателно привличат мъжете към себе си по-точно по време на периода на овулация. Това успяха да установят американски психолози от университета в Ню Мексико. Учените установили, че танцьорите, които изпълняват танца в дните преди овулацията, получават повече комплименти, отколкото във фазата на цикъла след овулацията. Една жена в днешно време несъзнателно избира по-секси дрехи в наши дни, ходи по-често в клубове и е по-склонна да се среща с мъже. Всичко е свързано с колебания в нивото на половия хормон - естрадиол, чието количество рязко се увеличава в определен момент.


В категории: Лайфстайл


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
6
Коментара по темата
6.
И до другите укропредатели
13.04.2024 13:26:14
0
2
Майките ви няма да могат да ви познаят, затова учтиво ще бъдете обозначени по съндъците и чувалите. Смело напред към пропастта!
5.
До 4
13.04.2024 13:24:43
0
3
Ще те приспа като бясно куче, само че за разлика от кучето никой няма да ми търси отговорност за теб и подобията ти. Това разбра ли го, мършо?
4.
До 3
13.04.2024 12:22:20
1
4
Пъйшок Русопедалович, искате ли лапате кожена бишкота и мустаката саралия.
3.
До педал 1 и 2
13.04.2024 11:49:19
5
2
Питай брат си, нали лапа по окопите в украина? В Русия целогодишно си ходят по шорти рускините, защото комуналните услуги са на символична цена от около 10лв на месец. Педал като теб откъде да знае, ти ще получиш инсулт на 20г. възраст ако се опитваш да си извадиш виза. Нали лайнярче? Не намеквай, признай си че си европедал, предател на България и лапач на украина. Не го крий, няма да те пуснат на гейпарада иначе. Отиди при брат си в окопите, направи challenge дали ще успееш да се върнеш жив, пробвай се. Лайно.
2.
....
13.04.2024 02:17:02
3
10
И за ушанките и калпаците също.
Моля за пояснения и експертно мнение.
1.
Стоян
12.04.2024 22:55:28
3
11
За чорапите разбрах а за ръкавеците нищо не написахте?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори