×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Живко Коцев: Знаех, че Марин и Стефан са контрабандисти, поддържах връзки с тях от лоялност към Рашков


Живко Коцев: Знаех, че Марин и Стефан са контрабандисти, поддържах връзки с тях от лоялност към Рашков
Марин и Стефан Димитрови са били близки приятели и с Бойко Рашков, и с Живко Коцев, признава главният секретар на МВР
08 Април 2024, Понеделник, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте протокола от шокиращите разкрития на главния секретар на МВР пред КПК от 3 април 2024

"Марин и Стефан ме запознаха с Паскал. Знаех, че са контрабандисти и кадруват в митниците чрез Петя Банкова. Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и не са гостували на мен. В един по-късен етап, когато вече познавах и сина на Мартин - Стефан Димитров научих, че те имат приятелски отношения с г-н Бойко Рашков. Продължително време съм имал служебни отношения с г-н Рашков, посещавал съм неговия дом и там съм виждал Марин и Стефан. Моята лоялност към г-н Бойко Рашков е основната причина да поддължам контактите си с Марин и Стефан". Това са част от показанията на главният секретар на МВР Живко Коцев, които той е дал в КП КОНПИ, твърди сайтът "Епицентър"

Твърденията му са от разпита на 3 април 2024 година.

Сайтът публикува и копия от ключови материали по досъдебното производство. В тях има данни, че контрабандистът Стефан Димитров се обадил на Живко Коцев на 3 април, около 6 часа сутринта. „Има полиция пред нас, трошат ми вратата, какво да правя…?!“, попитал той секунди преди да бъде арестуван.

Ранното обаждане на Стефан Димитров притеснява не по-малко самия Живко Коцев, който първоначално не е бил запознат с антикорупционната операция, но е бил наясно с незаконосъобразната дейност на баща и син Марин и Стефан Димитрови, а именно да осигуряват безпроблемното функциониране на контрабандните канали за цигари на Николай Николов, по прякор „Паскал“.

Притеснен, че КП КОНПИ и ДАНС със сигурност са засекли неговите близки отношения с баща и син Димитрови, както и с уличената в корупция шефка на митниците Петя Банкова – Живко Коцев отива директно в Антикорупционната комисия на пл. „Света Неделя“, като заявява желание да даде показания за престъпната дейност на групата в качеството си на „Свидетел №3“.

Само два дни по-късно – на 5-ти април в изявление пред медиите в присъствието на министър-председателя в оставка Николай Денков, Коцев сам разкрива, че е свидетелствал срещу приятелите си, от които оказва се е получил и скъп марков часовник за 50 000 лв. Показанията бяха подробно обсъдени и в откритото заседание на Софийски градски съд, като в решението си съдът дори критикува прокуратурата, че следва да привлече като обвиняем „свидетел №3“. 

От разпита на „свидетел №3“ става ясно, че главният секретар на МВР определя като семейни приятели Марин и Стефан Димитрови, включително е бил наясно с тяхната роля на контрабандисти на цигари.

"Служебно е достигала информация до мен, че тези две лица се занимават с контрабандна дейност - контрабанда на цигари", разказва Живко Коцев и подчертава, че "въпросните лица знаеха, че съм служител на МВР".

И въпреки, че е знаел за противоозаконната дейност на Марин и Стефан главният секретар на МВР допуска близост с тях: "Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и те са гостували на мен, съответно сме си разменяли подаръци". 

"В един по-късен етап, когато вече познавах и сина на Мартин - Стефан Димитров научих, че те имат приятелски отношения с г-н Бойко Рашков Продължително време съм имал  служебни отношения с г-н Рашков, посещавал съм неговия дом и там съм виждал Марин и Стефан, което потвърди информацията, че те помежду си са в трайно добри отношения", разказва Живко Коцев по време на разпита си пред разследвващия инспектор при Комисията за противодействие на коруцията на 3 април 2024 година. 

И признав, че е поддържал близки контакти с тях от лоялност към Бойко Рашков, бивш вътрешени министър, а понастоящем депутат от ПП-ДБ.  

"Моята лоялност към г-н Бойко Рашков е основната причина да поддължам контактите си с Марин и Стефан", е безумното обяснение на главния секретар на МВР  за близостта му с контрабандистите. 

Според твърденията на Живко Коцев, той е поддържал тези контакти, за да черпи информация от самите контрабандисти, която евентуално да ползва за работата си в МВР. Подобно твърдение е несъстоятелно, най-малкото, защото няма как публична фигура каквато се явява главния секретар на вътрешното министерство да осъществява задачи като оперативен работник, при положение, че е публично известен. 

Свидетелят се опитва да използва показанията, за да се защити от уличаването си като съучастник в престъпната група.А в опит да прикрие своята самоличност, „свидетел №3“ посочва в показанията си пред КПК, че познава Живко Коцев. 

В присъствието на своя адвокат - „свидетел №3“ признава, че баща и син Димитрови са го запознали и с обявения за издирване Николай Николов – „Паскал“.

В показанията си „свидетел №3“, за което качество самия Коцев се самоосвети, признава още, че е посредничил за осъществяване на контакти между обвиняемия Стефан Димитров и директорката на митниците Петя Банкова.

На заседанието пред СГС стана ясно обаче, че не Живко Коцев е запознал Стефан Димитров с Банкова, а точно обратното – контрабандистите са запознали главния секретар на МВР Живко Коцев с Петя Банкова, още когато тя е заместник-директор на митниците.

От показанията на „свидетел №3“ се потвърждава и тезата на държавното обвинение, че Банкова е кадрувала в митниците под диктовката на групата на „Паскал“. 

„Свидетел № 3“ признава също така, че Марин и Стефан Димитрови са искали от него да съдейства за назначаването на определено лице – Недан Хаджиев за директор на ОДМВР-Хасково.    

„Епицентър“ публикува протокол от разпита на „свидетел №3“, чиято автентичност бе потвърдена и от адвокат на един от обвиняемите по делото: 

 


В категории: Темида


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 3
69
Коментара по темата
69.
Фъфлека
10.04.2024 19:57:52
0
3
И кой ще му повярва? Дори милионерите не правят подаръци за по 50 000 лева. На някакви свои познати. Няма такова нещо. Може да направи такъв подарък на някоя любовница, не и на познат. В 6 часа му разбиват вратата и той за кой се сеща ? За човекът, който бегло познава...В такъв момент се сещаш за някой, с който си имал вземане-даване, имаш му доверие, близки сте и човекът има нужните "ресурси". Няма да му се обади, ако са само познати, "приятели на чашка". Ще се обади на баща си или на адвоката си.
68.
*********
10.04.2024 19:47:51
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
67.
Тутурутка
10.04.2024 18:13:55
2
0
Ето, видяхме че Бойко е един и никой не може да го замени, па било то и носител на Неговото име. Хайде да се връщат герб на власт и този път да забранят всички останали партии както в украйна, за да не рискуваме друг път промяна. Прочетох ли мислите на 60-70% от булгаристанците по темата? Еми всичко е точно тогава
66.
bs
10.04.2024 13:11:59
0
3
Толкова просто оправдание не бях чувал. Пази ни боже от такива..
65.
4та национална катастрофа
10.04.2024 01:16:03
0
0
Външни сили формират нашето общество. А отвътре робите се спасяват по единично.
64.
с.Труд
10.04.2024 00:58:27
0
2
"Папагал","БИВОЛЬ" търсачка фирми търговски регистър Емил Коцев брат на Живко
съдружник в Логистичен център СВИЛЕНГРАД(логистира контробандата)
и Автомагистрала ХЕМУС АД тая дето има много работа работа работа и се кроде с 200 отедин едър пътостроител от Банкя
63.
А
09.04.2024 17:49:55
0
2
Не му стига на хибрида двойната хранилка,и пенсия и заплата девета година-що да не гушне още някой лев,щял да напусне ама друг път!!!
62.
Бай....
09.04.2024 12:08:44
1
3
Всички Бойковци са контрабандисти !!!
61.
ГРАЖДАНИН
09.04.2024 09:06:29
0
8
лелелеле...как се закопават сами.....още неща ще има.....ще излизат напорцийки..пп-дб си направиха харакири
60.
123
09.04.2024 08:28:43
1
7
Мирише на разработка за медиите. Всичко е както ареста на Боко. Не е по правилата на такъв етап от следствието да се изнасят протоколи от разпити. Предизборни тъпотии.
59.
Няма такава държава
09.04.2024 07:04:57
1
10
СНИМКИ НА ПАЧКИТЕ С ПАРИ! „КУЧЕ КАСИЧКА“ – БОЙКО РАШКОВ, ЖИВКО КОЦЕВ С КОНТРАБАНДИСТА СТЕФАН ДИМИТРОВ!
Това, което се вижда са пачките открити в къщата на контрабандиста Стефан Димитров, арестуван по акцията на ДАНС и КПКОНПИ заедно с шефката на Митниците Петя Банкова.
На всички снимки свързващо звено е „куче касичка“ – с Бойко Рашков, с главния секретар на МВР Живко Коцев и контрабандиста Стефан Димитров, човек на Паскал.
Има снимка и на камиона с контарабандните цигари откъдето текат пачките.
Да разбирам ли ,че на Дамаджаната пак нищо няма да му направят?
Вече разбрах откъде идват средствата за големите замъци на Бойко Рашков.
Защо журналисти от други медии освен една, две не задават въпроси на Гнома , назначен ли е с ходатайството на ДПС в началото на неговата кариера, закупил ли е завод за цветно стъкло от турска фирма с поставени лица и има ли съществен дял със съпругата си в него, закупил ли е къща в София на висока цена обяснявайки , че парите са от хонорари на съпругата му провинциална адвокатка в Разград?
Информацията е от сайта Афера!
58.
Даа
09.04.2024 06:59:50
0
22
Този контрабандист е от 30 години,какво излиза ,че е служил на всички правителства до сега ,а те не са го закачали.Това е повърхността,какво ли ще излезе ,ако се поровят по- далеч във времето. Излиза ,че цялата ни държава е корупция ,по всяко време и на всяко ниво.
57.
Хубавото за ПП-ДБ предстои
08.04.2024 23:53:55
2
18
Акцията на ДАНС е ордьовър за лидерите на ПП-ДБ в навечерието на предизборната кампания, основното ястие ще се сервира фламбе в пика на на кампанията на Кирил&"Татко Петко"
56.
Real life BG
08.04.2024 23:33:19
0
29
Шуробаджанащина ,тежки зависимости,корупция и "приемственост" ...това е грозната истина господа!Мвр се е превърнало в лична гвардия от преторианци за всяко правителство...
55.
Докато ПП-ДБ и троловете им
08.04.2024 23:19:06
0
31
Защитават с гъзовете си корупцията в ПП-ДБ, Коцев влезе в болница със стомашно разтройство.
Казано по-просто: насрал се е от страх :)))
Очаквам епидемия в ръководството на ПП-ДБ със същите симптоми и реакция на ситуацията!
Осирането на ПП-ДБ е масово, дори медиите на Прокопи не могат да помогнат в измирисването!
Променливи Посерковци, това е новия слоган на корумпираните ПП-ДБ :))))
54.
P.S.
08.04.2024 23:11:54
1
29
Ген. Атанасов - турски човек заглавие на статия във вестник "Монитор" от 10 септември 2000 г.
15 въпроса на "Монитор" към Гнома....
53.
*********
08.04.2024 22:22:53
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
Стоимен
08.04.2024 22:22:02
3
36
Да викат и Рашков в прокуратурата ! Всичките на Съд и в затвора ! Мръсни контрабандисти !
51.
Голяма
08.04.2024 22:15:58
14
5
повърня е тоя протокол на разпит.Кой си изчегърка от къза ще кажете ли?
50.
Офчъ майка вълк не ражда...
08.04.2024 22:08:17
0
10
......и това е чара на биоразнообразието в природата !!!
Който се е родил офцъ,несъмнено ще се появи вълк да я изяде!!!
Пък и като гледам кви пинчери за пазачи на стадото........особено оня кръволок-питбул Денков........
49.
За тези ли се търкаляхте по паветата
08.04.2024 22:07:33
5
27
Дай му на простака малко власт и му гледай сеира!
Сега ще видят от къде изгрява слънцето, следват още много разкрития за НовоМутрите ПП-ДБ, защото те много я направиха и се оляха в кражбите и далаверите!
3 години ги търпяхме, време е да си получат заслуженото за простъпките, а ние да си върнем нормалността!
ГЕРБ са чисти и честни в сравнение алтернативата в лицето на ПП-ДБ и деривати!
48.
bai kosta
08.04.2024 21:59:00
2
32
В една нормална и правова държава, всички тези "ПОЛИТИЦИ" и отдавна щяха да са политически трупове и клиенти на бай Ставри.Същото се отнася и за всички ВИП престъпници.
47.
Ужасен ужас
08.04.2024 21:57:52
0
34
Цялата държава вони на л…….на! Срам, позор и всички долни епитети за всички по стълбичката в тая територия! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
46.
ПП-ДБ не били мафиоти
08.04.2024 21:52:18
1
20
След култовото фото на главния секретар на МВР Живко Коцев със Стефан Димитров голи до кръста снимката с Кирил Петков илюстрира връзка на контрабандиста с ПП.
Кирил Петков като министър-председател да беше назначил контрабандиста за директор на Агенция "Митници" и да беше обявил контрабандата за държавна политика.
Така нямаше да бъдат атакувани министърът на финансите Асен Василев и главният секретар на МВР Живко Коцев.
Иначе никаква тайна не беше за бизнесмени от строителния, бранш във Варна, че контрабандата на юг е покровителствена от "пепейците" във властта, заформили "партия" със СИК-"Маргини". Нещо повече, два дни преди акцията на ДАНС бизнесмен коментира, че "пепейците" са превзели контрабандата на югв "партия" със СИК-"Маргини".
45.
Мокрите мечти на ПП-ДБ ги опикаха
08.04.2024 21:35:56
0
15
Не че като кандидат-депутат Живко Коцев няма да я срине, но той и така вече "подложи" ПП-ДБ със снимки с часовник за 50 000 лева и гол до кръста до контрабандиста Стефан Димитров.
Всъщност ПП-ДБ може да "разгроми" ГЕРБ-СДС на парламентарните избори в София, ако бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков, депутат от ПП-ДБ, експремиерът Кирил Петков, съпредседател на ПП, и главният секретар на МВР Живко Коцев, снимали се с контрабандиста Стефан Димитров, са водачи на многомандантните избирателни райони в столицата.
След като ПП-ДБ "победи" на парламентарните избори може да предложи Кирил Петков за премиер и Живко Коцев за министър на вътрешните работи, а ГЕРБ-СДС като "разгромена" на вота коалиция няма как да се противопостави.
44.
bai kosta
08.04.2024 21:23:40
0
38
А свирки правеше ли им от лоялност към Рашков?Вижте само за какви паразити и крадци отиват данъците ни и как проституиращата ни ЖУРНАЛИСТИКА Пее дитирамби в тяхна чест.
43.
Въйййй
08.04.2024 21:18:04
1
48
Чета и се чудя ...Абе тези хора верно са на много тежки наркотици...Той бил знаел ,че са контрабандисти ..ама на заради някой го бил правил. Абе малоумник такъв...Ти си на този пост да хващаш подобни пиявици ..не да ги храниш бе...майка та да е..а малоумна. Гражданска война трябва ...докато не се изчисти тази сган , няма да има хляб за народа.
42.
Единствен ход на ПП-ДБ
08.04.2024 21:15:59
0
27
Лидерите на ПП-ДБ да направят главния секретар на МВР Живко Коцев водач на листа в многомандатен избирателен район в София, като перфектния" полицай според съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов, който бил сигурен, "100%, че не е корумпиран", ще им осигури "победа".
Като главен секретар на МВР Живко Коцев едва ли ще им свърши работа, тъй като шефовете на служби в министерството и директорите на ОД МВР няма да изпълняват неговите нареждания.
Освен това, прокуратурата може да промени процесуалното му качество и от свидетел да го направи обвиняем, а това ще срине още повече предизборната кампания на ПП-ДБ.
41.
kvk
08.04.2024 21:10:07
23
6
ФЛАГМАНИ, преразказа Ви е пълен с граматически и фактологически грешки.
40.
Кирил&"Татко Петко"&бос, свързан
08.04.2024 21:03:55
2
37
Кирил искаше да овладее ДАНС чрез връзките на "Татко Петко", за да няма противодействие срещу контрабандните канали, но Пеевски и Борисов спряха схемата!
Асен държеше южното направление, Кирил&"Татко Петко" отговаряха за схемите през Варна, но там ги спряха местните фактори. "Татко Петко" обаче проби в стар руско-украински контрабанден канал и вероятно ДАНС ще атакува тази схема.Осветяването на Кирил&"Татко Петко"&бос, свързан с ДС, с акция на службите, ще представи ПП като контрабандна корпорация, а не като политическа партия.
39.
Къци маймуната
08.04.2024 20:56:09
0
37
Това ченге трябва да е обвиняем номер 1 в цялото това ОПГ.егати гадното копеле,като получаваше чесовниците хубаво ти беше,кой знай още колко кинти си измъкнал гадино!и сега плачеш като малко дете!
38.
На тоз май не му остана никакво достойнство?
08.04.2024 20:52:56
1
37
Този сипва с лопатата на Рашков. Като ги видях нахилени на обща снимка с Ангелкова и ми стана ясно, че върти някакъв гербаджийски компромат с депесарски привкус
37.
Канадски шмекер
08.04.2024 20:39:50
3
33
Може да има нещо за Асен Жартиерата и Спецов в интимни пози и сметки в офшорни зони. Като ви бръщолевят пак за "реформи", вие ги питайте за Паскал.
36.
Простите Кокорчовци
08.04.2024 20:38:44
1
39
Не им се вярва, че тяхната свърши, следва среща с бай Ставри!
Колкото и да плюете службите, хванати сте по без гащи :))))
Трябва да си пълен олигофрен, за да гласуваш доверие на Киро,Кокорко, Сапуна, Хазарта или за Лена на Миро и Киро!
Администрацията, назначена от ПП-ДБ се усети и не обърна внимание на мейлите от централата на ПП-ДБ да участват на жълтопаветен "протест" срещу Правителството Главчев!
Ники ще пътува към фекалката, заедно с него с танцувална стъпка остонолота променлива пасмина!
Честити венци!
35.
Прост народ-слава държава!
08.04.2024 20:32:30
0
21
Русофил комънъзи, бачкащи в "загниващия Запад", ако не те самите, родителите или децата им!
Гордеят се че имат "връзки" или "човек" за да бутнат и да се "оправят", обаче са против корупцията.
Преди време, когато Кирчо и Асенчо се появиха от нищото, подкрепяни от Рада дълбоката, русофил комънъзите бленуваха, че изринали мафията, а Кирчо и Кокорчо щели да оправят България. Само след 2 месеца, същите русофил комънъзи, започнаха да плюят Кирчо и Асенчо.
Горките овци, стрижат ги доят ги, налагат ги с гегата, те блеят вярват.
Където бръкнеш ченгета, доносници олигарси и "другаре", обаче за на ганьовеца бардака, биливиновни Европата и Хамерика. Сигурно, защото Европа и Хамерика, нападнаха кочинката на русофил комънъзите и на власт дойдоха западните функционери Гоцев, Луканов, Младенов, Лилов и вся сволоч.
Поробили ги били. Поробиха ви кухите болни манерки и ги напълниха с бръмбари.
34.
Герберче
08.04.2024 20:23:49
33
8
Марин свидетелства срещу Бойко, сега му отмъщават. Дали са контрабандисти... Съдът ще отсъди, но изборите ще са минали и бойко и ДПС ще си направят правителство, а вярващите на течове на инфо от ДАНС пак ще мрънкат.
33.
Народе,
08.04.2024 20:18:51
33
12
Мафията е впрегнала целия си ресурс за да се докопа до 13 млрд.Е от плана за възтановяване и до регулаторите
Впрегнати са медии, прокурори,министри, служби и други зависими от гробдпс структури.Отворени са чекмеджетата и кюлчетата,крадени от нашите данъци..
Или ти ,или ние...
Гласувайте, непременно ,за България!
32.
А сарафоф
08.04.2024 20:18:01
26
13
дето ходи с подаръче и папчица при петьо еврото????
Него кога????
31.
За морал вече изобщо не може и да се говори
08.04.2024 20:14:55
3
36
Денков и веселата му компания с изострен корупционен апетит, която продължава да се нарича „политическа партия“ и неизвестно защо още не е дерегистрирана и забранена, яростно брани главн секретар на МВР контрабандист.

В същото време директорката на агенция „Митници“, назначена от съпредседателя на ОПГ-то и министър на финансите Асен Василев, е в ареста за покровителстване и участие в контрабанден канал! Митниците заедно с НАП са основните структури през, които се реализира приходната част в бюджета на държавата – т.е. това не са някакви регионални горски стопанства или провинциални прогимназии, чиито директори са уличени в кражба на бензин или ориз от столовата.

На този фон е напълно естествено и разбираемо, че България няма да помирише Шенген и стоките на малкото останали български производители и индустриалци ще продължават да седят по няколко дни на сухопътните граници!

В същото време лъжеакадемика и бандата контрабандисти най-нагло и цинично лъжат населението през партийните им телевизии и пропагандните канали на олигарха Прокопиев, че сме на крачка от пълноправното членство в митническия съюз и встъпването ни там по „въздух“ е огромен успех, за най-идиотското правителство, което сме имали може би в цялата си нова история.
30.
Едно куче носи пачки
08.04.2024 20:06:47
1
41
Куче касичка, гном касичка,кирчо касичка,кокорчо касичка,бокиев касичка,дамаджанка касичка,хазарт касичка …
https://afera.bg/e%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8/
29.
....
08.04.2024 19:54:53
5
37
Абе, нали просто идиотите квичаха когато публикуваха чекмеджето , лягаха и ставаха с тази новина.
Сега има едни снимки публикувани с много пачки повече от едно чекмедже, но има мълчание, що така бе променкаджии ?
28.
Ekaterina Simeonova
08.04.2024 19:53:35
1
20
Нещастен педераст!
27.
Аmerican way
08.04.2024 19:44:27
14
12
В ДАНС и КПКОНПИ работят само жени и внуци/внучки на ДС,ВКР висши ченгета
НЯМА как тези жени и внуци да работят с-у мъжете си или родни
ните на дядовцете си
26.
До №3 Гноме замълчи
08.04.2024 19:43:47
3
23
Говори за смяна на шефовете на службите с лица, близки до ПП/ДБ! Говори за разпарчетосване на сектора точно в стила на ПП/ДБ. Каквото и да подхванат, го смилат от некомпетентност и площадно знание с гарнитура от пуканки.
Специалните служби трябва да се оглавяват от кадрови служители, а не от политически лица! Например ген. Атанасов е юрист и никога не е работил нито като разузнавач, нито като контраразузнавач. За прочистване на службите говори човек, който няма оперативен опит в областта на сигурността.
Атанасов е пришит към службите отвън по времето на Костов. Но в областта на службите общата култура и общата интелигентност не са достатъчни, за да заменят практическия опит. Ръководството на службите не е просто страст по употребата на СРС-та за партийни и лични нужди. Ако все пак се инатим за прочистване, би трябвало прочистването да започне от ДСБ, защото ДСБ е наследството на кадрите от перестройката.
25.
Професорът
08.04.2024 19:37:29
8
15
После се чудим защо не сме в шенген. От 30 години границата е пробита, управляващите са най-големите мафиоти, а прокуратурата е част от цялата свинщина.
Който е млад да тръгва към летището и да не поглежда назад.
24.
Много интересно
08.04.2024 19:35:48
23
15
За Тиквата и свинята никога няма доказателства, всичко е следствена тайна. Тук се изнасят протоколи от разпити, знае се какво е казал всеки свидетел. Ченгеджийски номера, ама за 80% малоумници е повече от достатъчно?
23.
Дорожное Проверовочноя Служба/ДПС/
08.04.2024 19:35:39
0
23
Живко Коцев МНУК на ДСгенерал Васил Коцев ШЕФ ва 1 главно на ДС =ПГУ ДС
Баща му Емил Коцев виден приватизатар на"Техноимпортекспорт" от кръга на Иван Костов,Йордан Соколов видни контрабандисти на горива за Сърбия
Йордан Соколов покровител на контрабанда на Свиленград и закрилник на Турски контрабандист ФУАТ ГЮВЕН основател на Dбанк
22.
Киро,Кокорко,Сапуна и компания в потрес
08.04.2024 19:35:26
2
31
Мижав интерес отбелязва протестът на „Боец“ с подкрепата на „Продължаваме промяната“ пред МВР.
Около десетина души се събраха, за да „изразят“ недоволство от вътрешния министър Калин Стоянов. От снимките става ясно, че освен липсата на хора, които да искат оставката на силовия министър, събралите се, макар и малобройни са здрави момчета облечени в черни анцузи.
„Продължаваме промяната“ бяха изпратили мейл, за да призовават хора работещи в администрацията да излязат днес пред сградата на МВР и да подкрепят протестът организиран от „Боец“. По всичко личи, че дори и назначените от тях хора през последните няколко години в различни институции не са се отзовали на призивите им.
За това и Живко Коцев излезе в болничен, не се чувствал добре :)))
21.
Ъпсурт
08.04.2024 19:31:04
5
31
Дон Дамаджани дали е подписал протокол ?
Отдавна е в далаверите, носят му кеша в чували, иначе тока не може да си плати. Покровителствал е нелегални канали и е получавал подкупи в особено големи размери.
20.
И как става така
08.04.2024 19:19:50
23
7
че "свидетел номер 3" , който трябва да е Живко Коцев , познавал много добре министъра Калин Стоянов и ....познавал много добре и главния секретар на МВР, Живко Коцев ??!
За някаква шизофрения ли става дума или за чиста фалшификация?
Този протокол на оградата на ДАНС ли е бил закачен, че не става ясно?
какво казва по въпроса "Разследващият инспектор" името на когото не се чете ?
Не казвам, че този шматарок Коцев е невинен, най-малкото пък вярвам на Ленчето Бориславова, за която той е чист като херувим, но и доказателствата трябва да бъдат по-сериозни!
19.
Бургазлия
08.04.2024 19:06:51
28
12
Хората , които разбиха схемите по контрабанда на капитан Андреево на ГЕРБ ДПС , бяха ударени от тях с помоща на ДАНС и прокуратурата , за да могат Паскала , Таки и други да продължат дейноста си!
18.
Финита ла комедия
08.04.2024 19:06:32
5
49
Промяната приключи съвсем и наистина. Крушението на тези мошеници е толкова категорично, че всякаква продължаваща поддръжка за тях е мазохизъм и белег за дълбока интелектуална нищета.
Неомутри, без да им мигне окото, изкарват като жертви на “мутрите”, заловените по “долни гащи” висши ръководители в митниците и МВР!
Днес, обаче промяната приключи съвсем и наистина. Крушението на тези мошеници е толкова категорично, че всякаква продължаваща поддръжка за тях е мазохизъм и белег за дълбока интелектуална нищета.
17.
А така може и да стане ясно
08.04.2024 19:06:11
3
53
от къде Бойката Рашковия имал 19 имота...!
16.
Това всичкото
08.04.2024 19:04:56
0
46
или е една голяма измислица, или е една голяма издънка!
Защото както и да го погледнеш , това си е "укривателство"!
Всеки разследващ , всеки прокурор и всеки съдия ще ви го каже!
А ако укривателството е наказуемо в смисъл ако аз зная, че моят съсед е крадец,но съм обикновен страхлив гражданин,е едно, то ако аз съм полицай и зная, че моят съсед е крадец и не реагирам според длъжността си, тогава изобщо не е укривателство , а чиста проба участие в престъпната дейност!
15.
ПП-ДБ са мафия
08.04.2024 19:01:13
4
61
Крадат с гъзовете си, но да не забравят, че гъз глава затрива!
Това е причината да защитават капиите си, страх ги тресе, че ще се разплете чорапчето и ще лъснат с цялата си престъпна "прелест"!
Когато си лаком и прост ПиПеец е за цял живот, а мисълта че ще гледат небе на квадрати подлудява престъпната пасмина ПП-ДБ!
14.
До 5
08.04.2024 18:52:42
32
6
И Мафията иска да си мислим,че всички са еднакви.
13.
Мими
08.04.2024 18:51:55
4
56
Асенчо, Кирчо и Ленчето къде са в схемата, яростни защитници на Коцев
12.
До бургазлия
08.04.2024 18:49:27
8
43
Защо коментираш, когато не разбираш грам. Това е трик на разследващите, за да се запази скрития свидетел. Могат да пишат и от женско име например. Данните ги знае съдия. Обаче тоя протокол се показва на обвиняемите а те винаги разпознават "скритите " свидетели. За това се правят такива трикове. Т.е. познавам сам себе си или пък съм жена. Гаранзия е Коцев. Който е ппедаставил протокола, той е казал и кой е. Интересното е, че жалката ви клика ПП, защитава престъпник във власт. Но....ПП са престъпници, та нищо ново.
11.
За парата,изядат си месата
08.04.2024 18:47:57
3
46
Голият контрабандист до главния секретар Живко Коцев цъфна прегърнат и с видимо доволния Киро Петков!
Зачаджан Рашковите "познанства" са токсични.
КПКОНПИ да провери какви подаръци е получил Рашков от престъпниците!
Тая шия не е от туршия, тея имоти не са от компоти!!!
10.
До 7
08.04.2024 18:44:01
3
56
Не е истина, как може да има толкоз заблудени като теб. Оригиналният про
токол са публикували. Все едно как са се сдобили с него. От някой, който разследва и не може да говори, но иска да се знае е. И тоя бооклук е козал една маст само. Пазил се е. Противни мърши са това. Цялото ПП е противни мърши.
9.
Минчо
08.04.2024 18:40:47
1
53
По етичния кодекс в МВР на този трябва веднага да се образува дисциплинарно производство.
При контакти с криминално проявени лица се пишат доклади!
8.
До 6
08.04.2024 18:37:36
4
9
Пиши се портокал а не портокол
7.
щом
08.04.2024 18:35:48
43
14
Щом Епицентър го цитира значи всичко писано е една голама лъжа.
6.
Бургазлия
08.04.2024 18:31:59
47
16
Tова , което пише в Портокола тотално се различава от написаното от Флагман.
Внушенията , които флагманци правят са даже бих казал подсъдими.
Ибкак е възможно свидетел номер 3 , за който флагман пише че е , да пише че познава главния секретар Живко Коцев ...тоест Живко коцев познава себе си...що за глупости?
Oт това , което прочетох става ясно , че свидетел 3 е друг служител на МВР , но в никакъв случай не е Живко Коцев!
5.
Не знам
08.04.2024 18:23:29
2
60
Баси пробитата и скапана държава. Не че не го знаем, но то вече не знам...минава всякакви граници и всички са еднакви...това е проблема...
4.
Хм
08.04.2024 18:20:20
46
31
Смятайте каква контрабанда е вървяла 12 години подред.....
3.
Разбирач
08.04.2024 18:19:54
30
28
Малиии ДАНС тотално са осраха
Портоколи,снимки всичко истече ..и теябпазят държавата.
Бахти пробитити служби!
Оставка на всички чиновници ченгета веднага
Щом един вестник успява си набави портокалите от разпит , смятай какви неща си имат чуждите държави за нашите "служби"!
2.
diana
08.04.2024 17:13:53
1
29
Като няма правила и държавата го позволява, всеки може да кадрува.
Абе един не чух да каже: ще напишем правила и ще прекратим тая порочна практика, но НЕ.
1.
Просто Кирчо
08.04.2024 16:50:28
4
61
Ма лииии малко са насрах.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори