Тази торта Капучино има нереален вкус, а заради аромата всички съседи ще са пред вас
Няма да повярвате колко е лесна рецептата
Ако обичате аромата на кафе, то тази торта Капучино е отговорът на всичките ви кулинарни желания!
Получава се невероятно вкусна бисквитена торта с божествено ухание на кафе – кой би му устоял? Ето лесната рецепта за Торта капучино без печене.
Небоходими продукти:
400 гр. бисквити
200 мл вряла вода
700 гр. високомаслена заквасена сметана
5 пак. капучино на прах
20 гр. желатин
120 гр. пудра захар
Начин на приготвяне:
Залейте с вряла вода капучиното (всички пакетчета), разбъркайте добре и оставете да се охлади. Когато сместа стане приятно топла, изсипете желатина и оставете за 10 минути да набъбне. След това загрейте в микровълновата или на водна баня, така че желатинът да се разтвори напълно. Охладете го.
Разбийте заквасената сметана с пудра захар, докато стане пухкава и плътна. Въведете желатиновата смес с капучино на порции, без да спирате процеса на разбиване.
Намажете формата с растително масло, покрийте с фолио и сложете слой бисквитки. Изсипете крема, покрийте с втори слой бисквитки, покрийте с фолио и охладете за няколко часа.
Украсете тортата на вкус, можете да използвате кондензирано мляко.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
