×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесмен, инвестирал 10 млн.лв. в Бургас, скочи срещу жилищно строителство в зона "Мадика"


Бизнесмен, инвестирал 10 млн.лв. в Бургас, скочи срещу жилищно строителство в зона "Мадика"
„Сидоренко холдинг“ АД, чието предприятие се намира в зона „Мадика“, настояват да бъде отменено разрешителното за строеж на 10-етажна кооперация до базата им
31 Март 2024, Неделя, 17:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Настояваме молбата ни да влезе незабавно за разглеждане в Общинския съвет, пише в писмо до кмета ръководството на „Сидоренко холдинг“ АД

Бургаски бизнесмен, инвестирал близо 10 000 000 лв. в зона „Мадика“ в морския град поиска спешно да се отмени разрешително за строеж на жилищни сгради в близост до производствената му база. Ръководството на „Сидоренко холдинг“ АД е изпратило писмо до Общинския съвет и кмета Димитър Николов, с което ги уведомява, че на метри от инфраструктурата на предприятието през май месец ще започне строителство на 10-етажна кооперация. Това, според бизнеса, е недопустимо по ред причини.

„Силно обезпокоени сме от прогресивно развиващата се тенденция на проектиране и изграждане на жилищни сгради все по-близо до нашето производствено предприятие. Това, в бъдеще, би довело до сериознен проблем за съществуването на други такива бизнеси. Новата сграда, чийто градеж започва през май, се намира на едва 12 метра от нашия имот – от другата страна на изградения от Община Бургас път, във връзка с нашата инвестиция“, пишат в писмото от ръководството на „Сидоренко холдинг“ АД. Базата им към момента реализира инвестиционния си проект „Предприятие за опаковки за хранително-вкусовата промишленост“, който е започнал през 2021 г. До момента, по данни на компанията, са вложени близо 10 000 000 лв. от общата инвестиция в размер на 10 081 000 лв.

МС одобри над 1 млн.лева за обслужваща инфраструктура в бургаската индустриална зона

Причината за недоволството обаче изглежда е по-различна. В рамките на инвестиционния проект е предвидено изграждането на фотоволтаична система, чиято втора фаза ще започне тази година и ще приключи през 2025 г. В писмото на „Сидоренко холдинг“ пише ясно, че притесненията са, че високата близо 30 метра сграда ще засенчи бъдещата електроцентрала, което изцяло ще обезсмисли проекта.

Още три компании изградиха новите си и модерни предприятия в Бургас

„Съществуването на жилищни сгради в непосредствена близост до действащи промишлени предприятия ще доведе до сериозни проблеми и конфликти между живущите и бизнеса. Типичен пример за това има в жк „Славейков“. Нещо повече – убедени сме, че съществуващата инфраструктура в района няма да успее да поеме автомобилния трафик, а предвидените към жилищната сграда паркоместа ще се окажат крайно недостатъчни. В този смисъл жилищните сгради до промишлени обекти могат да представляват и реална опасност за живота и здравето на хората“, аргументират се от предприятието.

Те настояват Община Бургас да предприеме спешни и неотложни мерки за спиране на изграждането на сградата и недопускането на проектиране на бъдещи подобни в близост до промишлени зони. От фирмата искат незабавно молбата им да бъде внесена за разглеждане в Общинския съвет, тъй като до май месец има едва 30 дни.

 


В категории: Бизнес , Бургас


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
55
Коментара по темата
55.
до 54
02.04.2024 13:13:52
0
2
Има я, но ЩЕ я има. Тоест в бъдеще
е време!
За справка влез в сайта на Индустриален и логистичен парк Бургас.
"Индустриален и логистичен парк Бургас" АД, е съвместен проект между Община Бургас и „Национална компания индустриални зони“ ЕАД, която е със 100% държавен капитал. Основната ни дейност е свързана с изграждане, управление и развитие на индустриални зони от съвременен тип. Благодарение на нашите акционери, подкрепата, която оказваме реално се осъществява на две институционални нива - регионална и национална. Дружеството ни се стреми да осигури възможно най-добрите условия на всеки бизнес, на български или на чуждестранен инвеститор, избрал да развива дейност в Бургас. В нашият случай процедурите, сроковете и разходите за инвеститорите са значително съкратени. В примера на Индустриален парк Бургас това произтича от планирането и развитието на инфраструктурата в цялата индустриална зона. Нещо повече, ние от Индустриален парк оказваме съдействие на инвеститорите при справяне с процедури за строителство и координация с други органи, институции и комуналните компании."

Тук не дават пари за брой коментари, така, че не виждам за какво се разписваш!
54.
ДO 53
02.04.2024 12:38:52
1
0
Индустриални паркове има и на 12-ти километър , както и в Комлушка низина
/ посока Созопол , под М.Р./.
53.
до 50
02.04.2024 08:24:21
3
18
Напротив, точно за това става дума. Така наречената "индустриален парк Бургас", който финансира общината, направи улици, осветление, тротоари и всичко както си му е реда, е за хора близки до управляващите града. Единствената фирма там, която всъщност е произвеждащо предприятие е Козлодуй. Всички останали са търговци и не им е мястото там. В Северната Промишлена Зона, която сега именуваха Мадика, се концентрираха работещите предприятия: едни от малкото в града. И да изпльоскат тези грозни блокове, без никаква мисъл и естетика, без предвидени паркоместа, без улица, без осветление, без тротоар, показва тотално безхаберие и мафиотска мисъл. Пак казвам: това е най-голямото престъпление и скандал в града и е наистина жалко, че нямаме истински разследващи журналисти!
52.
paco ku ra
01.04.2024 22:40:22
0
1
kupuvam parseli zasegnati ot zabranata,ofisa mi go znaete v karagurgievo
51.
businessman
01.04.2024 21:54:23
1
1
Колегата с Е-тата недоволен
50.
До 49
01.04.2024 20:15:01
2
0
Не става дума какви инвеститори/производства има в тази зона, а какви са "+ " и " - " . Определено "Мунчото" е човека консултирал и пропуснал да спомене, че въпросния имот е краен за зоната ПП и котата на другата зона е 28 метра. Или просто цената към момента е била доста примамлива, а после се извиват ръцете на другите съседни инвеститори .Принципно при инвестиция с такива мащаби е меко казано смешно , да не си наясно с това. Определено има "Мунчо" в цялата история, но не виждам защо да съм аз...
49.
до Мунчото под номер 40
01.04.2024 18:18:03
1
9
Кои са тез индустриални зони, бе, брат? Аз знам за една, в която има само една фирма, която е за там и тя е Козлодуй. Кои са другите индустриалци? Хит строй какво точно произвеждат? Тандем с китайските стоки какво точно произвеждат? Аз чакам с нетърпение завода на Манджуков с диетичните вафли, за които се събра извънредно миналата година общиснкия съвет, да го видим кога ще заработи и колко нает персонал ще има. Статията от Флагман ми е принтирана....
48.
Очевидно
01.04.2024 15:38:21
0
16
Изначално идеята да се смесва индустриално и жилищно строителство е безумна.Едно предприятие може да излъчва шум,вибрации,прахово замърсяване и различни видове индустриален мирис.
47.
Хаха
01.04.2024 14:18:17
0
8
Тея с 767676 номерата са най голямата трагикомедия.
46.
1914
01.04.2024 12:56:14
1
10
Градът може да се застроява от към новия квартал хоризонт. Промишлената зона да си остане промишлена.
45.
dd2
01.04.2024 12:27:56
1
23
Псевдо-строителите се включиха.
Строители без персонал! Без квалификации! Без нито един кран, камион и каквото и друго да е. Като продадат първия апартамент се юрват да си купят ЖИП. Нямат пари за строителна техника, но имат пари за номер в КАТ, примерно 7676767676..... Къде е инспексцията по труда и полицията, вечер да намине и да види как се плаща кеш на калпак всяка вечер?!
Мястото в Гугъл е указано като СЕВЕРНА ПРОМИШЛЕНА ЗОНА (моля отворете Гугъл мапс за справка). Това, което разрешиха да се случи на това място е престъпление. Престъпление пред Обществото и хората, които ще се излъжат да купят имот там. Няма нито предвидена улица с тротоар, нито детска градина, нито училище, нито дори ПАРКОВА площ. Нищо! Има хаос! Измислените строители са едни смешни хора. Нямам търпение да се спука балонът, да видя колко хора ще са запалените от тях и после в кой друг бизнес ще се прехвърлят. Да не ставам лош пророк, но да видим и кога с парите от нашите данъци, ще плащаме, за да се довършват сгради като Небостъргача в Меден Рудник. Позор за архитекта позволил това безумие. Да си скъса дипломата!
44.
Хахахах Дар :)))43
01.04.2024 09:44:09
2
7
Има заложен ОУП, просто не е за невежи индианци!
43.
Инвестицията била дар ..... :) )))))
01.04.2024 09:30:41
1
25
Айдееее ... налазиха мазните инвеститори-строителчета и тука да коментират. Къде са индустриалните паркове "няколкото"?? Загадка :)
За да си продадете калпавото строителство нацвъкахте целия град през 2 метра с коопераци без предвидена инфраструктура (тая дума не ти е приятна, то е ясно). ОУП имали заложен! С рушвети в общината чуден план е заложен, като за Бевърли Хилс :)))
А къде ще работят хората, да си изплатят кредитите?
42.
БАЙ ТОШО
01.04.2024 04:12:03
7
13
ВАЩТА УЖ ДЪРЖАВА Е УМРЯЛА ПРАДНЯ ОТДАВНА ЩО БАЛАМОСВАТЕ ГРАЖДАНИТЕ С ГЛУПОСТИ КАТО БИЗНЕС ДЪРЖАВА РАБОТА И Т.Н
41.
До 36
01.04.2024 01:20:13
7
8
В Бургас безработица практически няма.
40.
Инвестицията е дар от природата..
31.03.2024 23:55:00
20
24
г/с Сидоренко да беше разгледал какво е предвидено в района ,преди да изгражда база, след като му е толкова важно. ОУП е заложен от 2011 година, явно и точно е предвидено строителство с действащите нормативни изисквания. Въпросната улица м/у двата имота е граница на два различни района предвидени още през 2011 г., можеше да направи необходимото и да се запознае с възможните инвестиции на територията, вместо да вдига гири сега. Много е лесно да правиш опити да спреш чужда инвестиция, за да съхраниш своята, независимо от сферата. Можеше да си изгради базата във всеки един индустриален парк, вече има няколко. Инвестицията му щеше да бъде гарантирана дългогодишното, сега е длъжен да се съобрази , без да вдига сватба с чужда пита. Собствениците на терена имат право да изпълнят възможностите за своята инвестиция.
39.
Гого
31.03.2024 22:55:31
3
49
Пълен майтап е този квартал. Мачът с имотите и продажби е към фаза стоп. Строителите дължат пари на всички складове и подизпълнители и ще има гърмежи здраво. Първия бушон ще е хит строи
38.
samo da popitam
31.03.2024 21:34:13
4
42
Не става ли дума за Индустриална зона Север между Славейков и Джъмбо?? Защо е допуснато такова малоумие да се смесят жилищни сгради в индустиалната зона? Там си разхождам кучетата и знам че първо вдигнаха сервизите на БМВ и Вестауто, после сервизите към болницата. Затова работа има само в София, Пловдив и Варна.
37.
Радио Свободна Европа
31.03.2024 21:30:33
2
34
Нали се борехме за свобода на словото !?! Защо триете коментари?
36.
Дамата от квартала
31.03.2024 21:22:54
7
52
Първо - има местност Мадика и квартал, , които се припокривс нея като локация на име "Северна индустриална зона". Но само на име - явно в нашия град индустрия не е необходима. В резултат младите се изнасят да търсят образование и реализация другаде.
Второ - още докато зоната имаше изгледи да остане похвално индустриална, два тира трудно се разминаваха по тесните улички. Сега вече едва минават и линейките на "Сърце и Мозък". Трепетно се очакват новодомците с бебешките колички.
Трето - защо била висока безработицата в района? Защото за сериозен бизнес няма условия. Затова.
35.
запознат
31.03.2024 21:08:29
10
14
Г-н или г-жа ZOV да се ориентира към по-леки наркотици, кални бани или да се поограмоти малко, кой кой е в нашия неголям град. До тогава - не му се смейте. Тъжно е :)))))))
34.
GNG
31.03.2024 20:48:01
2
62
Общината е мъртва. Няма такова място,където се редуват склад с блок и др.
33.
ZOV
31.03.2024 20:36:23
29
44
Чрез фамилията Сидоренко в България се изпраха няколко милиарда $ и € на крадливите и алчните у$раински политици ! Стотици дка земя , милион кв.м застроени площи, закрити комплекси, бизнес сгради, предприятия и не се спират ! ))) Само чичко Путин ще успее да ги ревизира , въпрос на време е! ;)
32.
Трябва
31.03.2024 20:12:17
11
34
да си луд за да купиш жилище там сега! В тази посока трябваше да се строят нови жилищни квартали, а не да се превръща в промишлена зона, при това до вече съществуващ комплекс.
31.
Кемал Сойдере
31.03.2024 20:07:53
5
12
Взех паартмен от Вертикал констрUкшън с граШ за Меркендеса - АМГ, платен в кеШ бес лизинг.
30.
Кемал Сойдере
31.03.2024 20:06:15
3
10
Взех паартмен от Вертикал констрUкшън с граШ за Меркендеса - АМГ, платен в кеШ бес лизинг.
29.
Кемал Сойдере
31.03.2024 20:06:07
5
13
Взех паартмен от Вертикал констрUкшън с граШ за Меркендеса - АМГ, платен в кеШ бес лизинг.
28.
Round 1
31.03.2024 20:03:59
1
6
FIGHT!
27.
хах
31.03.2024 20:03:18
3
41
В момента има такъв казус. До денонощно производство, което никога няма да бъде спряно, има жилищни сгради. На 300 метра! Мерено е след жалби на живущите! Има фонов шум, който е отчетливо слушаем през нощта. Както каза някой вече, живущите ДГД.
26.
Bgman
31.03.2024 19:13:19
1
94
Хахаха, ще се усетите, че това да се редуват фабрики със жилищни сгради го има само в Африка...
Срам за главния архитект!
25.
Запазена марка
31.03.2024 19:03:40
4
75
Всичко трябва да се застрои, презастрои и да се наблъска, за да се вземат едни пари.
После почват молби - сложете ни синя, зелена, червена зона да има за какво да плащаме още.
То пътищата в община Бургас са дроп. Не в чужбина, дори в България масово са по-добри. За мръсотата на въздуха да не говорим. През вечер не се диша. Ако не е Кроношпан, ще е Лукойл. По официални данни обаче всичко е точно.
Представата за Бургас като за град-витрина на ГЕРБ придоби съвсем друг смисъл, изцяло негативен. Промишлен жилищен комплекс Мадика просто изсмуква парите на гастарбайтерите и на хора които се чудят къде да дянат рушветите или укритите си печалби.
24.
Що за глупости ?
31.03.2024 19:01:14
46
27
Инвестирал 10 млн а не може да си наеме читав адвокат за да го съветва и представлява !?

Кой и как може да отмени, законно издадено и влязло в сила строително разрешение ?

Що за глупост, на този с укр фамилия Сидоренко, да иска от общ съвет да се намесва където не му е работа ?

Има си закони !
ДГД !
23.
Банкянец
31.03.2024 18:51:50
3
68
Общинския съвет не е виновен. Клетите слуги там са основно да си взимат заплата за няколко часа заседания месечно и да гласуват под строй докладните, спуснати от кмета слънце. Разсъждения, дискусии и различни гледни точки там няма! Точно по същия начин до скоро се управляваше и цялата държава, когато парламентът беше гумен печат на Мутрата и охранения Аватар на Доган
22.
Компетентен
31.03.2024 18:51:33
5
44
Ха-ха-ха!!! Ми то си имаше една Наредба 7 на МНЗ за санитарно-хигиенните зони, ама нали си беше комунистическа я отмениха. Там се изискваше колко да е отстоянието на контейнерите за смет, бензиностанция с до две колонки да е минимум 15 метра и за свички други дейности. Но на последното съвещание на МЗ на, което случайно присъствах мастит специалист по така наречената хигиена на бита/или комунални хигиена/, този отдел в ХЕИ разрешаване или съгласуване отстоянията се изказа, че тотално сме изостанали от агло-саксонците /тези във Великата Британия/ дето на места все още нямат смесителна батерия за топла и студена вода та тези същите за пешеходна пътека правели ОВОЗ /за не знаещите оценка на въздействие на околна среда/Та така щедае! Като въведохме техните Закони в услуга на бизнеса а не на хората.
21.
Манафа
31.03.2024 18:49:39
3
58
Там купуват само сападжани на социални от Германия , Холандия ,Франция , Белгия и т.н.
Апартаментите се финансират освовно от Немската каса .
Добре е да се направи голям ресторант за пищни Ромски сватби .
20.
Георги
31.03.2024 18:48:38
53
23
Как така един инвеститор ще реши кой и за какво ще си ползва имота, уж се тръбеше че там ще бъде нов жилищен район, ще има детска градина, даже училище. И в един момент някой си, който има бизнес решил, че хората не могат да си ползват собствените имоти за да строят, какъв и е той да не би цялата земя около него е негова. Ей това е в България този който има пари иска всичко за него, а другите да си гледат работата. Смешник.
19.
ГЕРБ-ДПС
31.03.2024 18:47:24
5
70
Първо зоната беше промишлена. Незнайно кога (ако имахме истински журналисти можеше да я има тази информация в "статията") зоната си смени предназначението на "смесена" и набързо се определи КИНТ 4, което си е чисто престъпление. В последствие след като обвързаните с властта "строители" си направиха, одобриха и започнаха проектите за жилищни коптори, общински съвет намали КИНТ-а на 2.5, но тези които трябваше вече си строят и скоро ще имат акт16. Резултатът за всички ще е поредното новообразувано гето. А гетата раждат престъпници, не хора с трудови навици. Ама явно на хората им харесва, затова чичо кмет е повече години на власт от Ким Чен Ун.
18.
4erveniq cirk
31.03.2024 18:20:01
24
15
Toa koga gi zaraboti 10 miliona 4e da gi investiral
17.
Бургазлия
31.03.2024 18:06:13
3
64
След като няма приет план за развитието на града ще е така. Общината няма интерес за такъв.
16.
*********
31.03.2024 18:03:55
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
с.Труд
31.03.2024 17:56:56
4
66
Как е в белите страни
Има ПЛАН за всичко
Богатите живеят до ВОДА(океан,море,езеро,река) с мвого зеленина ,далеч от шума ,мръсотията и неугледноста сгроят се фонтани водни площи паркови пространсгранства голф игрища басейни
Предварително е помислено за индусгриални зони,поликники,търговскш центрове
Дори и на места с ограничена площ като острови всичко се ПЛАНИРА до най-малък детайл
В сграни от Латиноамерикански тшп на управление където КОРУПЦИЯ,безаконие,престъпност вървят ръка за ръка строетелния ХАОС е на лице всичко е каша маша мексерано мръсно шумно НЕугледно в безпорядък и лепса на хармония
Правила НЯМА важно е КОЙ дава подкуп на съответната държавна служба издаваща разрешения за строеж
НЕхярмоничната градска среда -ШУМ,мръсен въздух,липса на зеленина,,грозни неподържани сгради води СЛЕД себе си НЕхармоничен с ЛОШО качество живот сгрес наркотице висока битава престъпност
За това е много важно за кметове на ГОЛЕМИ градове да бъдат избирани инжинери архитекти които разбират от проектиряне на градска среда а НЕ политически лица с зависимости и компомати слуги на мафиотски интереси
14.
XY
31.03.2024 17:48:56
7
82
Нормално. Имаше местни избори и пр'о'стаците гласуваха пак за него. И сега недоволни. Другия път пак да гласувате за тях.
13.
*********
31.03.2024 17:46:15
0
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
*********
31.03.2024 17:41:28
1
35
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
До 5
31.03.2024 17:33:31
4
123
Разходи се от Сервизът на БМВ, до кръговото на КАТ! Но не по булеварда, а в северната вътрешна част! Тогава пльосвай глупости по форумите! Там има автосервизи, складови бази! При това са със разрешителни за такива! И със собственост върху земята! Но се запитвам и друго: що за наивници биха си купили жилище насред завод, където няма забрана за ремонти между 14.00-16.00??? И кой малоумник издава разрешения за строителство на жилищни сгради там????
10.
*********
31.03.2024 17:31:59
0
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
D
31.03.2024 17:30:27
5
83
Аз се чудя на тези,които си купуват жилища около бустаните и се надяват,че след 10 години там ще е втория Бевърли Хилс хаха
8.
Добър ден!!!!!!
31.03.2024 17:29:26
4
97
Добре че някой ИЗРЕВА и понеже този някой е с пари внимание ще му се обърне!
Такива глупости правят в тази община за пари, че .....
Кой нормален ще си купи там апартамент, в тази обособена промишлена зона и ще живее Добре и спокойно, с паркове, градинки , градски транспорт, спортни площадки и т.н., и т.н.
7.
()
31.03.2024 17:29:10
6
116
Абсолютно прав е човека и беше въпрос на време да възникнат конфликти. В тази местност има изградени множество малки производства, шоуруми, складове, сервизи и подобни промишлени обекти. Когато се нанесат живущите в тези нови жилищни сгради ще стане страшно - сервизи за коли под терасите, технически прегледи до входа им, тракащи машини под прозорците им.....
6.
Ние от промяната
31.03.2024 17:23:29
2
74
Прав е какво е застрояване полудяха няма план няма замисъл
5.
До Косьо
31.03.2024 17:17:40
45
23
Минало покрай промишлен район, една гола поляна
4.
Жанета готвачката
31.03.2024 17:14:24
3
59
Един от най-големите проблеми е ШУМОВОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ,но сегашните управници не ги ебе за вас.Абсолютно някой не спазва нищо,територията е цикъл деление и следва РАЗПАД.
3.
Косьо
31.03.2024 17:11:50
4
132
Ами, прав е човека. В Бургас няма визия и планиране за бъдещигте 20 г., къде и бил главтият аритект? Защо е допуснал в промишлен район жилшщно строителство?
2.
Burgas
31.03.2024 17:11:19
3
85
Затова инвестиции в Бургас няма.
1.
*********
31.03.2024 17:09:10
4
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили
Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори