×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задава се Иво Карамански №3


31 Март 2024, Неделя, 13:08 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-вероятно бебето ще носи името Иво Карамански, както се казва татко му и покойният му дядо – Кръстника на българската мафия

Инфлуенсърката Антоанет Пепе е вече в напреднала бременност. Многодетната майка очаква четвъртата си рожба, която е плод на любовта й с Иво Карамански-син. Той е трети татко на децата от предишните й връзки – София, Сиена и Матиас.

Вeстник „Уикенд“ съобщава, че Пепе е в 5-ия месец от своята бременност и очаква момче, което трябва да се роди в края на юли или началото на август. Най-вероятно бебето ще носи името Иво Карамански, както се казва татко му и покойният му дядо – Кръстника на българската мафия.

Антоанета Пепелджийска, както са истинските имена на красавицата, упорито крие радостната вест, защото се притеснява от упреците на хората, много от които ще я критикуват, че очаква четвърто дете от трети мъж, а е едва прехвърлила 30-те.

По всичко изглежда, че Ети, както я наричат приятелите, ще надмине най-плодовития ни футболист – Благой Георгиев – Джизъса, който до момента има 4 деца от 3 жени, но той е с 10 години по-голям от Пепе. Инфлуенсърката не крие, че много се засяга от критиката и мнението на околните, когато то не е ласкаво. Тя години наред не е можела да спи заради най-популярния сред майките интернет форум „БГ Мама“, където често се дискутирали децата и мъжете на Антоанет.

Особено я засегнал злъчен коментар, който гласял: „Тази ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от различни котараци!”. Преди 2 години тя написа книга, където признава, че с всичките си мъже забременява светкавично – още в първите 3 месеца от връзките си. В случая с Иво Карамански изчака повече от година. Двамата се загаджиха през лятото на 2022 г. Карамански-син бързо е поискал дете от кака си Пепе, но тя решила този път да отложи зачеването с няколко месеца, издават от обкръжението на влюбените гълъбчета.Свекървата Нели Атанасова и свекърът Александър Сано са приели с широки обятия новата снаха, която има 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво.

Наследникът, който носи името на баща си, е лудо влюбен в шармантната дама, издават близки до тях. Припомняме, че Карамански е доведен син на актьора Александър Сано, който го обича и се грижи за него като за собствено дете, а преди години дори го осинови. Нели също приемала снахата и се грижела за трите й деца като за свои собствени. Те не я наричат „бабо”, защото е твърде млада и хубава, че да й казват така. Нели спокойно може да мине за майка на малчуганите – въпреки че тази година ще чукне 50 лазарника, изглежда наистина феноменално.

Преди около 4 години Антоанет засне раждането на сина си Матиас и го качи в личния си канал в ютюб. Тогава тя и тогавашната й половинка – Филяка от „Типично”, станаха истинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра хиляди гледания, а коментарите бяха както положителни, така и отрицателни заради чувствителното съдържание.

Част от последователите на Пепе са притеснени как ще изхранва четири гърла, като Иво Крамански няма особено големи доходи като диджей, а наследството от баща му мафиот така и не стигна до него. Актуалната двойка заедно с трите деца, двете им големи кучета и заекът им живеят в малък тристаен апартамент в столичния квартал „Красна поляна”, където им е доста тясно, а след появата на новия член на семейството ще бъде още по-пренаселено.


В категории: Лайфстайл


13
Коментара
Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
13
Коментара по темата
13.
Ново време
15.09.2024 14:23:22
0
0
Добре, че жената има смелостта да ражда нови българчета, че както е тръгнало милата ни родина ще се превърне в циганско-турски бардак.
Да са живи и здрави с Иво Карамански 2 и 3!
12.
Коя беше тая?
03.04.2024 22:46:37
0
0
Какви са тия инфлуенсърки? Хора без работа на ТД, миндили...
Какво инфлуесърствува?
11.
От 1 до 10
03.04.2024 11:25:09
1
2
Децата са най-хубавото нещо на този свят. Явно че по-долните хейтъри нямат и незнаят най-висшето чуство на любов.
Запомнете еднополови халки, че най-голямото богатство на този свят са децата и приятелите!
10.
:(
03.04.2024 10:10:55
1
2
днешно време всички в училище са уроди, аборти трябва да правите, а не да раздате изроди и курви, от тях полза никаква, само празни паразити, безполезни кашинки за лайна. това са вашите деца
9.
ЛМЦ
31.03.2024 19:09:48
0
7
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ СВИНЕ И КРАДЦИ И ГОВЕДА ПРОСТИ ОТ ГР ЯМБОЛ КВ ЗЛАТЕН РОГ БЛ 1
8.
ТУЙТО
31.03.2024 19:01:18
3
8
ОСЕМЕНЕНИ ЛАЙНА ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ПИШМЯН ТЪПИЯ СЕКС НА ТУЙ СБЪРКАНО СМОТАНО ПЛЕМЕ
7.
Очаквам тая
31.03.2024 18:01:51
3
14
Да роди после от Благо джизъсА после от Божинката и накрая да.остарее с Ники Михайюов да и гледа чаветата
6.
Даааа
31.03.2024 17:58:46
3
8
ОСЕМЕНЕНИ И ПРИКАДЕНИ ЛИМИТЪТ НА ВЪЗМОЖНОСТ ЩОМ ВИДЯ "ЕЛИТА" И СЪМ МУ ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ.
5.
МИ ДЕ ДА ЗНАМ
31.03.2024 17:04:21
5
10
ДА ВИ Е...БА Е....БАНЕТО СМОТАНО КАЛПАВО БЕ АХМАЦИ
4.
МИСЛЕЩ
31.03.2024 17:01:08
8
10
ДА БЕ УРОДИТЕ СЪЗДАВАЩИ САМО ИЗРОДИ ТО ТУЙ ВИ Е КЕЛЕПИРА НА АХМАШКАТА ВИ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА ДОЛНА
3.
До 1,2
31.03.2024 16:08:47
2
14
Като оставим настрана за момент сантиментът към "собственото"... за съжаление до голяма степен сте прави :/
2.
до 1
31.03.2024 15:22:11
9
15
Да беше само обикновено и непречещо никому месо, пак щеше да е добре! По тази територия се създават почти единствено ИЗРОДИ! Дори истеричните демонични създания които са смятани за "деца" са непоносими! Няма и как да е другояче след като спермо- и яйцеклетко-дарителите (тъй като това не са родители!) са абсолютно същите ИЗРОДИ, които не зачитат и не уважават абсолютно никого. Няма по-невъзпитано, по-тъпо, по-просташко, по-цинично, по-вулгарно и по-отвратително племе по земята! Трябва да изчезне възможно най-скоро!
1.
Загрижен
31.03.2024 13:27:19
16
20
Трябва като народ да разберем, че няма смисъл да се правят нови деца, защото в резултат на естествените процеси след секс, единствено създаваме повече месо, а не хора.
Време е за потоп!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори