×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия


Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия
Владимир Путин уверява, че Русия няма намерение да воюва с НАТО, но в същото време заплашва, че ще вземе на мушка обекти в страни от пакта
28 Март 2024, Четвъртък, 07:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани

Президентът Владимир Путин отправи предупреждение към страните от НАТО, като изтъкна, че ако F-16 бъдат използвани срещу руските въоръжени сили от летища в трети страни, тогава тези летища ще станат легитимна цел за Русия. Това той каза по време на среща с руски летци в Тверска област. В Телеграм каналът МОЛОТ е публикуван видеозапис от изявлението на Путин пред медиите, в което той уверява, че Русия няма намерение да воюва с НАТО, но в същото време заплашва, че ще вземе на мушка обекти в страни от пакта, ако самолетите им бъдат използвани срещу руснаци. 

Владимир Путин посети 344-ти Държавен център за бойно използване и преподготовка на летателния състав на Министерството на отбраната на Русия.

„Фалшификациите за евентуално нападение срещу Полша, балтийските страни и Чехия са начин за заблуда на населението на тези страни. Русия ще унищожи F-16 в Украйна по същия начин, както унищожава западни танкове и друга техника“, заяви Владимир Путин. 

Русия няма враждебни страни, но има враждебни елити, подчерта той.

"Има много постижения в страните, които днес наричаме недружелюбни. Въпреки че нямаме враждебни страни, имаме враждебни елити в тези държави", каза държавният глава пък на среща с културни дейци в Тверска област.

Междувременно стана известно, че тази нощ руските въоръжени сили са ударили склад за боеприпаси на въоръжените сили на Украйна в Липцевските пещери на Харковска област.

Местни жители разказват за вторична детонация. Съобщава се, че въоръжените сили на Украйна са съхранявали там не само боеприпаси, но и реактивни системи за залпов огън, с помощта на които са извършили обстрел на Белгородска област.

Множество експлозии имаше и в Харков, Константиновка, Запорожие и Днепропетровск.

В същото време американският писател и бивш офицер от американското разузнаване Скот Ритер коментира, че победата на Русия във войната е очевидна, затова Западът мисли как да се отърве от Украйна.

„Киев е инструмент, който използвахме, за да навредим на Русия. Той се е изхабил и е станал неефективен. Сега, когато Украйна не е от полза, дойде време да се отървем от нея“, добави той.

„Никога не сме искали украинците да спечелят. Никога не сме очаквали да спечелят. Всичко, което искахме, беше те да навредят на Русия“, призна бившият разузнавач. 

„Киев вече загуби. Сега Западът е в позиция, в която изглежда, че подкрепя Украйна, но в действителност той само й позволява бавно да умре“, коментира той.

Междувременно Павел Пригожин цитира в своя Телеграм канал президентът на Украйна Володимир Зеленки, който е казал, че няма рационално обяснение защо ПВО системите „Пейтриът“, каквито има много по света, не могат да защитят небето над Харков.

Според Зеленски укрепването на украинската ПВО и ускоряването на предоставянето на F-16 на Украйна са жизненоважни задачи, добавя синът на убития лидер на ЧВК „Вагнер“ Евгений Пригожин. 

В същото време Антон Елизаров, който също е смятан за един от шефовете на частната военна компания, цитира украински телеграм канали, които тръбят за излитането на най-малко 5 бомбардировача Ту-22М3 на руските въздушно-космически сили. 

„Ту-22МЗ носят на борда си ракети Х-22. Почти невъзможно е да се свали X-22 с конвенционалните украински системи за ПВО“ коментира той.
 


В категории: Войната в Украйна


50
Коментара по темата
50.
Курти
29.03.2024 12:16:41
1
9
Всички държави от Европа които членуват в НАТО изпратиха оръжия, стари мигове ,хуманитарни помощи, че даже и държави които сега се присъединиха към НАТО и те изпратиха оръжия не виждам Русия да е нападнала някой.
49.
Българин
28.03.2024 19:32:23
8
12
Путен много ясно обедни за натовските даржави сега завиден коя натовска страна ще вдигне изтребители срещу руските воиски коя страна от посерковците НАТО ще изгори
48.
БРАВО НА ГЕРМАНИЯ
28.03.2024 17:29:28
6
5
Планира се доставка на ракети Patriot и бойни машини Освен това от актуализираната информация за военните пакети на Берлин за Киев в сайта на правителството се вижда, че Германия планира да достави още: 20 бойни машини на пехотата MARDER 1 високопроходим гъсеничен транспортьор Warthog - командна машина ракети Patriot 70 инфрачервени камери
47.
БРАВО НА ГЕРМАНИЯ
28.03.2024 17:28:10
5
6
Какво съдържа пакетът на Германия? 5 превозни средства за ремонт/възстановяване на верижни машини Warthog 9 командни превозни средства на високопроходими гъсенични транспортьори Warthog боеприпаси за танковете Leopard 2A6 18 000 броя 155-мм снаряди 14 разузнавателни дрона VECTOR 30 разузнавателни дрона RQ-35 HEIDRUN 5 сензора и заглушители за борба с дронове 180 системи за откриване на дронове RF 360 6 танка за обезвреждане на мини WISENT 1 с резервни части 2 танка за полагане на мостове BEAVER с резервни части 1 бронирана евакуационна машина Bergepanzer 2 с резервни части 1 бронирана инженерна машина DACHS 9 минни плуга 1 система за сателитно наблюдение 330 инфрачервени камери 3 превозни средства за охрана на границите 8 цистерни Zetros 2056 преносими противотанкови оръжия RGW 90 Matador 24 000 броя 40-милиметрови снаряди 70 гранатомета GMG 2 генератора за аварийно захранване
46.
путлер капут
28.03.2024 15:43:07
13
7
1 и 33 типичния путлероб тъпак неграмотен Ударят Легитимна се пише кретен
45.
БРАВО НА ГЕРМАНИЯ
28.03.2024 15:35:27
11
5
Германия объявила о передаче Украине крупного пакета военной помощи
В него войдут:
5 гусеничных ремонтно-эвакуационных машин Warthog;
9 гусеничных командных машин-вездеходов Warthog;
6 машин разминирования WISENT 1;
2 мостоукладчики BEAVER;
інженерні БРЭМ Bergepanzer 2 и БРЭМ 2A1 Dachs;
9 минных тралов;
3 автомобиля для охраны границы;
6 топливозаправщиков Mercedes-Benz Zetros;
14 разведывательных БпЛА Vector;
30 разведывательных БпЛА RQ-35 Heidrun;
5 средств помех для дронов;
боеприпасы к танкам Leopard 2A6;
18 000 боеприпасов калибра 155 мм;
система наблюдения SATCOM;
330 инфракрасных камер;
2 056 гранатометов RGW90 Matador;
70 гранатометов GMG
На сайте правительства сообщили, что для Украины также готовят ракеты к системам ЗРК Patriot, 20 боевых бронемашин Marder и другое оборудование
44.
Стоян
28.03.2024 15:11:43
1
3
Номер 12 грамотния, алоууу

Одарили? Шматка.
43.
АНАЛизатор
28.03.2024 13:59:52
10
11
Плаши само кремълския сатрап! Ама на никой не му пука!
42.
до 28
28.03.2024 11:29:35
1
3
Да не мислиш, че случайно излиза в ремонт
41.
До 36
28.03.2024 11:28:41
8
6
Бахти странното нещо,н концертна зала да има стюарди/охрана!На вън се стреля,какво очакваш да чеуеш,отворете широко вратите ли?Стига тъпотии,мислете с тези глави,не са ви само за равновесие!
40.
ядрената война е обявена от НАТО
28.03.2024 11:15:36
16
17
Ако страна на НАТО нападне Русия (Крим, Донецк, Луганск, Херсон, Запорожие са Русия), Русия има законово право да отвърне на атаката. Забележете, че F-16 може да носи германските Taurus или други западни ракети с голям обсег, които могат да имат ЯДРЕН заряд, затова е ГАРАНТИРАНО, че Русия ще го направи. В момента НАТО прави почти всекидневни учения за ядрено нападение срещу Русия с ядрени бомбардировачи по руските граници, затова Русия използва системи за РЕБ с GPS заглушаване към Полша, Естония, Румъния, България и Турция:
https://gpsjam.org/?date=2024-03-23
Забележете, че Естония няма военни летища и военновъздушни сили, но в момента ядрени бомбардировачи на НАТО са в Естония на самата руска граница.
Това е информация от гръцки СМИ:
"Пряка заплаха за първи път от Б. Путин за "удари по летища на страни от НАТО, ако бъдат използвани от украински F-16" Рисковете от неконтролирана ескалация съществуват, но шансовете за ядрена употреба са нулеви"
https://cutt.ly/pw3a8TX5
"Западняците знаят, че изтребителите F-16, които са разположили в Украйна, в никакъв случай няма да оцелеят на украинска земя, повече от няколко 24 часа и поради тази причина ще се опитат да използват летища на съседните страни, т.е. трите балтийски републики ) Латвия, Естония, Литва), Финландия, Полша, Румъния или дори България, която може да няма сухопътна граница с Русия, но има морска граница и украинските F-16 могат идеално да се използват от българските бази за удари в Крим.
Неслучайно охраната на българското въздушно пространство е поета от турските ВВС със споразумение от преди седмица.
Така че летищата-бази на F-16 според Б. Путин в горепосочените страни от НАТО могат да бъдат ударени от руските въоръжени сили, тъй като използването на F-16 ще представлява правно основание за удар срещу тези страни.
Така че Русия ще бъде принудена редовно да използва ядрени оръжия, няма да иска да остави Украйна победена.
И когато ядрените оръжия започнат, няма гаранции, че ще останат включени в тактическите ядрени оръжия и няма да се разширят до стратегически ядрени оръжия.
Всичко това може да звучи пресилено, но е въпрос на 24 часа да се случи с вярата на Русия, че поради огромната си площ значителна част от населението й ще оцелее, както и САЩ, за разлика от Европа, която ще бъде напълно заличен.
Математически натам сме се запътили, ако Б. Путин превърне заплахата си в реалност."
39.
Криворазбраната русия
28.03.2024 11:14:00
18
19
Кремълският- фашистки режим е ясен. Там е приемливо да избиват мирни граждани в Украйна, да,взривяват язовирни стени,да пускат морски мини, да изтребват бесарабски българи,да използват атомни централи за прикритие от отбранителен огън ,да бомбата автобуси,болници и училища.Всичко това след изявлението на Путин ,че никога няма да нападне Украйна.
На фона на тази ужасна картина се намират силно подведени българи ,които да проявяват разбиране към този геноцид.
38.
Путлерезаплахазасвета
28.03.2024 11:01:04
17
18
Като цяло от руZката кочина само заплахи идват.Нищо полезно за човечеството.
37.
До 15
28.03.2024 10:58:34
15
16
Нищо превзето няма,тероризират града с дронове!И ето ти още едно доказателство за това,какви мръсни нацисти са украинците!Там се нападат единствено и само мирни жители.Как се наричаше това?Тероризъм?
36.
Може
28.03.2024 10:50:58
8
5
Може тез дето избиха сумати хира на концерта в русия да са уйраинци или руснаци.На едното видео на чист руски пет еднакво облечени мъже викаха затваряй вратите и после онез започнаха да стрелят.А един каза на чист руски Избойте ги и псуваше.Нее било ислямска държава.На тез четирмата им е било платено да стрелят.Явно ползват и дрога някаква.Тяхната цел е била на четирмата стрелят после бягат и ако не ги хванат си вземат и другите пари.Тез пвтимата със сините фланелки ако хванат те знаят всичко.
35.
До 4
28.03.2024 10:32:44
12
20
Единствените терористи са Украинците!Единствено те целенасочено бомбандират жилищни сгради и детски площадки!Същото де отнася и за неточните изтрели,не един блок е поразен от Украинското ПВО!
34.
Хххх
28.03.2024 10:28:40
6
17
Ако F16 или какъвто и да е друг самолет излети от Натовско летище (Европейско) и порази руска цел,то това е намеса на НАТО в конфликта!
33.
Марк Твен
28.03.2024 10:28:26
12
16
Кучетата лаят, керванът си върви. Върви в посока Харков и Одеса. Бавно но славно, далеч по-славно от славоукропитеците. Тях никой няма да помни. Още една обща черта с розовата жълтопаветна гвардийка.
32.
Браво !
28.03.2024 10:27:04
12
12
Да започне от Сарафово и всички останали бази на окупаторите ни от САЩ и НАТО.
31.
TВС
28.03.2024 10:24:24
9
10
Няма само аз и майка ми русофилистиите да квичим вече два години, да чаакаме, сатана, мобилизация и кадиркозоеби, докато всичко това се случва в нашата Роспийка.
Омръзна ми като простакрусофилистия все да сме от страната на кадировска булка-рускиия солдатик.
Ай сиктир ве. Хвърляй Владимире атома или веднага пращай кадиркозиебите чи ми омръзна да чакам и да си бъркам.
30.
ТБС
28.03.2024 10:06:24
11
13
Абе шибаняци малоумни, транспортната и комуникационната инфраструктура винаги са първите цели, в която и да е война. За нещастие, няма как да съберем всички еврогейски неолиберални плужеци на едно летище и да ви спрем въглеродния отпечатък. Но, ако сатанато реши,ще ни го спрат на всички, без да проверяват, кой е техен и кой не. Иначе ви то пожелавам, само, за за чуя как квичете, сган мръсна, дори и да е последното, което ще чуя.
29.
до по долу писалите
28.03.2024 10:05:14
5
10
Сроко ве чич Кмет е учил в Москва и е агент КГБ
Чич Кмет ЩЕ изкара на пистата в Сарафово 2 групи деца и малчугани облечени в Луски национални нодии на плитки издигнали трансперанти "Товарищ Путин вьй балшой учьон","Товорищ Путин самьiй вежлшвьiй из люде","Пусть всегда будет Солнце" от ОДЗ Слънчице и ОДЗ Звездичка
Путин,Шойгу,Бортников ЩЕ се разчустват и вместо в Сарафово ЩЕ пренасочат "Циркони","Сармати,""Топол-2М" към омразнато на бургазлии Летище ВАРНА така Путин ЩЕ напрай подарък на Бургаските русофили /русороби който ЩЕ изкярят и целия роток лятото ЩЕ мине през Сарафово
За награда чич Кмет ЩЕ даде 500. милионя от бюджета на Община Бургас в СБЕЛБАНК Россия нещо като ДАР ,нещо като Такса Спокойствие както и Общински Земи в Приморско,Аркутино,Сазопол където Путин да направи хотел явочна квартира за Руски солдати венерани от войвята с Украйна
28.
така така
28.03.2024 09:58:29
2
11
Тоест летище БУРГАС
27.
28
28.03.2024 09:55:01
14
12
23 къв Цезар си ти помияр лягай да ближеш токчета джудже чемодан към мухосранск
26.
27
28.03.2024 09:53:15
7
8
Всъщност Белият дом предупреди банкерите, че Русия е поставена наравно с Иран и КНДР. "Стана трудно дори не само за транзакции в долари. Понякога са необходими седмици, за да се извърши директна транзакция юан-рубла", казал един от търговците. Според друг източник на агенцията, банките в ОАЕ започнали да получават искания от Съединените щати през февруари да предоставят информация на американските си кореспондентски банки, когато извършват преводи в Китай от името на руска организация.

Китайските банки дори връщали пари, ако не получат допълнителни документи, включително не само потвърждение на товара, но и информация за всички участници в страните по договора.

През 2023 г. постъпленията от износ на Русия са спаднали с 28%, а крайният обем на приходите от износ – 425,1 милиарда долара – е най-ниският от пандемията през 2020 г. Спрямо първата година от войната той се срива със 167,4 милиарда долара.

През януари 2024 г. по данни на Централната банка приходите от износ са намалели с още 14%, до 28,9 млрд. долара, а общият обем на външна търговия е на минимума си от началото на 2021 г. - 49,9 млрд. долара
25.
25
28.03.2024 09:52:12
2
8
Mashreq Bank от ОАЕ, турските Ziraat и Vakifbank и китайските ICBC и Bank of China все още обработват плащания от името на руски компании, но времето за обработка е нараснало до седмици, а в някои случаи и до месеци, според четири източника на агенцията.

Въпреки вълната от санкции, по чийто брой Русия изпревари Иран и Северна Корея, миналата година икономиката е получавала около 400 милиона евро на ден от продажбата на петрол и неговите рафинирани продукти в чужбина.

Но "проблемите се върнаха през декември, след като банките и компаниите разбраха, че заплахата от вторични санкции на САЩ е реална", казва търговски източник пред Ройтерс: ступор предизвикал указ на Министерството на финансите на САЩ, публикуван на 22 декември 2023 г., който съдържа предупреждение за санкции за нарушаване на тавана на цените на петрола от чуждестранни банки и призив към тях да затегнат контрола.
24.
1
28.03.2024 09:50:29
4
11
Руските компании са изправени пред забавяния с месеци, когато получават плащания за петрол и петролни продукти, тъй като банките в Китай, Турция и Обединените арабски емирства (ОАЕ) станаха по-предпазливи, страхувайки се от вторични санкции на САЩ, съобщи Ройтерс, цитирайки осем източника, запознати със ситуацията.

Според тях в банковия и търговския сектор през последните няколко седмици е възникнала нова вълна от проблеми за петролните компании: банките в страни, които Кремъл нарича "приятелски", масово са затегнали изискванията си за спазване на санкциите. Това доведе до забавяне или дори отказ на трансфери към Руската федерация, оплакват се източници на Ройтерс.

По-специално, банките изискват от клиентите си да предоставят писмени гаранции, че никое физическо или юридическо лице от списъка SDN (Special Designated Nationals) на САЩ не участва в транзакцията или не е бенефициент на плащането.

В ОАЕ First Abu Dhabi Bank (FAB) и Dubai Islamic Bank (DIB) са блокирали няколко сметки, свързани с търговия с руски стоки, казаха два източника на Reuters
23.
ЦЕЗАР
28.03.2024 09:29:56
16
14
Императоре всички ти падаме на колене и молим за прошка заради глупавото ни управление, които е антируско. Обикновените хора сме за Русия и християнството. Не искаме мигранти и престъпници. Единствено политиците ни са антируски настроени. Ние не можем да ги махнем и чакаме да ни освободиш от тях. Само ти можеш да ни помогнеш велики императоре.
22.
Шонка! БоНба! Ужаст!
28.03.2024 09:26:36
8
15
Празната ми куха лейка май гледат да я изпразнят за пореден път!
Там където е НАТО, война няма и курортите са пълни за разлика от кухата ми лейка.
Как иначе да не мога да стопля, защо рашките се евакуират към Турция, България и къде ли не!
Аз даже като лежа на плажа и като е пълно с руснаци си мисля, че са марсианци, понеже съм анаЛрусофилистия 5то поколение модернизиран болван.
21.
Катя
28.03.2024 09:10:34
3
17
В Първи клас учат учениците да правят разлика между "ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ" и "ЗАПЛАХА". Някой май не е ходил или не е внимавал в клас.
20.
До 16
28.03.2024 09:09:11
2
14
Дълбоко се заблуждаваш, ако беше писано от възрастен, щеше да е много по-грамотно!
Това е от пубер, всички четем за грешките в матурите и знаем какво е нивото на грамотност сега !
19.
Допълнение към 1
28.03.2024 09:06:24
22
9
Дано
Братушките да одарят и Балгария!
Бургазкото летиште е легетимна цел!
Да исбият Натофските подлоги!
Да живей Росия!
18.
Шок! БоНба! УжасТ!
28.03.2024 09:01:57
9
26
Бургашкото май гледат да го освободят от туристи и да го предоставят на НАТО... И ко прайм?
17.
6matarok
28.03.2024 08:38:08
16
3
Putin trqbva6e da izstrelq atoma na 23ti i da ne se zanimava pove4e , Krokos be6e zverski akt na zapada sre6tu mirni beza6titni jeni i deca, to4no v anglosaksonski stil
Udrqi bate Putin, da gorqt zapadnite stolici
16.
До 13
28.03.2024 08:36:26
4
18
Няма как да ви се изгради "образ на неграмотници". Вие сте си неграмотници. Перфектен пример за това е коментар 1 - четири кратки изречения пълни с правопосни грешки, писани от някой възрастен мъж.
15.
Този
28.03.2024 08:31:23
14
18
Д бутокса и токчетата преди да напада Нато за 100тен път, да каже защо на неговата руска територия в Белгородска и Курска области има война и РДК и Сибирския батальон превзеха вече 9 населени пункта.
Преди да бомби Европа да обясни защо негивата авиация бомби собствените си руски села. Изравниха със земята село Козинка 1100 жители, още преди седмица уж за да спрът нахлулите на руска територия руски доброволци?
Кукушка отлетела давним давном.
От години напада нато а нападна собствената страна и народ и изби толкова руснаци, че старистиката и статистиката не може да ги бреброи в точност.
14.
ЗАПЛАХА
28.03.2024 08:27:47
16
22
За автомобилите на Запад.....ЗАЗ
Кремълския гном,заплашва,като чалмите от ИДИЛ....Ислямски тероризъм+рашистски такъв.....разлика няма =на световен тероризъм....хвани едните...удри другите....
13.
До 12
28.03.2024 08:22:29
14
17
Уникален си ТИ. Това е коментар на трол, вълк в овча кожа. Определено е някой либераст, който иска да ни изгради образ на неграмотници. Почти толкова наивно, колкото цялата им синьо-жълта циркова трупа. Нормално за нация водена от Клоун.
12.
До 1
28.03.2024 08:16:09
1
20
УНИКАЛЕН СИ! Освен това си лЕгЕтимен, Одарили са те с с някоя мотика като малък! Неграмотен, комплексиран, но пък разбира от геополитика! Не си разбрал как се включва редактора, когато драскаш простотиите си!
11.
ХХ
28.03.2024 08:13:33
19
14
До 9

"Значи си готов да убиваш Българи?" - България няма нужда от про'с'таците гласували за ЕС и НАТО да ги управляват от Брюксел и Вашингтон!
Трябва мобилизация и на фронтa да защитават ценностите на евроатлантизма там. Поне два милиона са у нас!
10.
Бай русороб
28.03.2024 08:13:02
16
19
Чи как тъй бье? Те нали още в началото щеще да унищожават западните доставки още по пътя към Украйна, даже воюват с НАТО отдавна?
Шизофрения биполярно разстройство.
Терористите се движели към Украйна, ама от Москва към Украйна и имали прозорец. Чи къв е тоз прозорец, те нали движещите се трябва да минат и през руската част на прозореца, блокпостове, дронове, армия, минни полета, общо взето най-милитаризираната граница в най-мащабната война, след ВСВ?
Лукашенко-путлеровата дружка, обаче има негова версия, че теритата тръгнали към Беларус и затова белорусите съдействали.
Кремлевская психушка и пациентите и шизита и малоумници,горките ватенки, русороби и всички диагностицирани. Га га га
9.
До 6
28.03.2024 08:06:15
8
30
Значи си готов да убиваш Българи?
И как ще разпознае тези които са гласували за Нато и ЕС и другите които не са?
И децата, които живеят в същите блокове ли са гласували!?
Каква долна година си ти бе, мръсник!!!
Затвор за вас!
8.
До 5
28.03.2024 08:02:52
18
34
Той путлер не е казал подобно нещо, ама сега не ви е удобно да повтаряте простотиите му.
Освен това той отдавна не е казал и една истина.
Какво стана с терористите дето били подпомогнати от Украйна?
Нали само луд човек можеше да си помисли, че ще нападнат Украйна.
Аман от платени предатели!
Вие сте като предателят на Левски!
За пари сте готови и майка си да предадете!
7.
Флагман?
28.03.2024 08:02:47
2
16
След “шедьовъра” за ЖЕрЕновски продължавате в същия дух.
6.
ХХ
28.03.2024 08:01:32
30
16
До 4

"Или жителите на Лазур, които" гласуваха за ЕС и НАТО НЕ СА невинни?
5.
БоБо
28.03.2024 07:54:55
15
46
Аааа Флегманите отново търсят антируска сензация с леко казано манипулативни заглавия.

Всъщност Путин каза, че ако Ф16 излитат от летища в трети държави и атакуват руската армия и територия, летищата стават легитимни цели.

Което е съвсем логично ... Флегманите са същите жълти списачи като Дрисня Бъгъ...
4.
До 2 хх
28.03.2024 07:53:19
26
48
Кои Българи?
Може би невинните убити, които просто са чакали самолет на летището?
Или децата от детската градина, която може да бъде ударена от неточен огън на руските терористи?
Или жителите на Лазур, които ще бъдат взривени поради същата причина?
Ти Българин ли си или рашист?
Предполагам, че си второто!
Мястото на такива като теб е в затвора, за Национално Предателство!
3.
До 1
28.03.2024 07:47:19
3
50
Дано да те върнат в начално училище, че да го научиш този правопис. Пълна трагедия.
2.
ХХ
28.03.2024 07:46:04
46
31
Ако от евроатлантическа българия излитат самолети срещу Русия, нормално е да ударят.
Българите ще ги разберат.
1.
Дано
28.03.2024 07:43:08
63
31
Братушките да одарят и България!
Бургаското летище е легетимна цел!
Да избият Натовските подлоги!
Да живее Росия!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори