×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво не понасят у другите различните зодии


Какво не понасят у другите различните зодии
Ключови думи: зодии, какво не понасят
17 Март 2024, Неделя, 12:40 ч.

Телците не харесват тези, които се държат с тях наставнически и постоянно им дават инструкции

Овен

Чакането и игнорирането

Овните не харесват глупавите хора, нарушаващи личните граници, говорещи прекалено много и не приемащи критиката. Те не обичат да бъдат игнорирани или мнението им да не се взема предвид. Отнасят се зле към онези, които не могат адекватно да изразят емоциите си. Не одобряват натрапчивото поведение, глупостта, безразличието, унинието и проявите на тъга. Въпреки че обикновено уважават меланхоличните хора, те не са склонни да си сътрудничат с тях, защото не искат да бъдат обхванати от негативни емоции. Овните са спонтанни и авантюристични. Те искат постоянно движение и свобода за собствените си импулси. Не понасят чакането, което може буквално да ги подлуди.

Телец

Скучните хора

Телците не харесват тези, които се държат с тях наставнически и постоянно им дават инструкции, опитвайки се де се издигнат в очите на другите. Самите Телци се стремят към най-доброто и не обичат съперниците, които могат да им се противопоставят. Но въпреки това понякога превръщат враговете си в приятели, така че не е изключено да проявят толерантност. Не понасят, когато някой ограничава свободата им на избор и изразяване. Дразнят ги скучните хора и тези, които нямат чувство за стил, въпреки че във втория случай могат да проявят снизхождение. Телците са много мнителни и ако имат мнение, държат на него до последно. Те ще спорят до край, за да докажат, че са прави.

Близнаци

Забраните и рутината

Близнаците не обичат унилите хора и не могат да намерят общ език с мрачни личности, които не се усмихват. Не понасят, когато някой не разбира техния хумор и използва агресивни методи на комуникация. Мразят недоволството, ограниченията и ревността. С хора, притежаващи такива качества, Близнаците няма да намерят нито любов, нито приятелство. Представителите на тази зодия не понасят да се придържат към рутината. Повтарящите се ежедневни действия ги водят до отчаяние и затова винаги се стремят към приключения и лесно ги намират. Активни комуникатори, Близнаците винаги имат какво да кажат, особено ако споделят нещо забавно, и не понасят някой да ги прекъсва.

Рак

Неблагодарността и егоизма

Раците се дразнят много, когато другите не са съгласни с тях. Ако някой има противоположно мнение, тогава приятелство или връзка са напълно изключени. Егоизмът и неблагодарността, както и невъзможността да се отвърне с добро са причина за раздразнение и недоволство у тях. В работната сфера никога не прощават на хора, които не умеят да работят в екип и да си сътрудничат. Раците могат да бъдат капризни и когато изпаднат в една от своите меланхолични фази, пренебрегването е най-лошото нещо, което може да се случи на тяхното самочувствие. Любящи и грижовни, те никога не забравят важни дати - рожден ден, годишнина или среща и много се ядосват, когато другите го правят.

Лъв

Критиката и преструвките

Лъвовете полудяват когато някой ги критикува. Независимо дали е обективно или натрапчиво и токсично, те не понасят техните грешки да се изтъкват или да им се казва как трябва да живеят живота си. Ако не искате да загубите уважението и привързаността им, трябва да ги засипвате с комплименти. Те не гледат на обсебването като на порок, но имат много негативно отношение към преструвките, така че бъдете честни в това, което казвате. Избягвайте фалшивите ласкателства и не се преструвайте, бъдете искрени. Лъвовете са свикнали да изпъкват, да бъдат център на внимание и ако ги пренебрегвате, това ги унищожава. Важно е да се научат да не приемат лично лошите маниери на другите.

Дева

Лъжите и пренебрежението

В отношенията си с Девите не се опитвайте да се преструвате. Те имат висока способност да откриват лъжите, така че е строго забранено да ги лъжете. Ако не искате да общувате с тях за известно време, най-добре бъдете открити и го кажете. Този подход ще помогне да се избегнат ненужни разговори и обяснения. Девите не понасят, когато някой злоупотребява с доверието им, ако проявява агресия и не умее да уважава личните граници на другите хора. Те са умни и отлично организирани, така че когато предлагат добре обмислени и балансирани решения, много се дразнят, ако останат непотърсени. Още по-лошо е, ако Девите срещнат съпротива от по-малко способни хора около себе си.

Везни

Натрапчивото поведение

Везните не обичат да общуват със сложни хора, с които трябва да намират подход и да се преструват. Ако общувате лесно с тях, те ще ви се сторят интересни събеседници. Не обръщат внимание на дреболии, които могат да ги раздразнят и няма да избухнат заради това. За тях най-важното е човек да не им създава проблеми със своята сложност, непреклонност, потайност или натрапчиво желание да влезе в ролята на родител. Те са родени дипломати и постигането на взаимно разбиране е техен приоритет. Везните мразят сплашването и натиска и не са толерантни към несправедливостта в приятелствата или подлите трикове на работното място. Винаги застават на страната на унижения и го защитават.

Скорпион

Споровете и неистините

Скорпионите се дразнят, когато някой спори с тях. Те обичат да споделят знанията си и да учат другите, но не са отворени за обратна връзка. Много се разочароват когато човек откаже помощта им. Ако предложат подкрепа, тя може да е, за да запазят статуса си, но въпреки това има доброта у тях. Не понасят да бъдат игнорирани и да отговаряте на обажданията им само когато вие имате нужда. Разстройват се когато ги разпитват за самите тях, особено ако някой е твърде заинтересован от личния им живот. Ако искат да знаете нещо, което „не е за всеки“, сами ще ви го споделят. Имат силна интуиция и винаги знаят кога някой ги лъже. Подлудява ги, когато хората не им казват истината.

Стрелец

Ограниченията и контролът

Стрелците ценят свободата си преди всичко. Затова за тях е важно другите да не ги ограничават и да не им диктуват как да живеят. С останалото могат да се справят сами. Опитайте се да не ги контролирате и да не критикувате избрания от тях път. Освен това не забравяйте да се извините, ако сте направили нещо нередно. Можете да предприемете действия в знак на прошка, но е важно да ги подкрепите с думи, изразяващи съжаление за направената грешка. Вълнуват се от политика и не разбират защо на другите не им пука толкова много. Те трябва да разберат, че като спокойно обясняват важността на участието в обществения живот, ще имат по-голямо влияние, отколкото ако са ядосани и кипят от гняв.

Козирог

Подигравките и преувеличенията

Козирозите не понасят да бъдат игнорирани. Ако искате да се сприятелите с тях, дайте им възможност да говорят открито и ги изслушвайте. Те се чувстват възмутени, когато няма реакция на думите им. Игнорирането ви може да ги накара да ви възприемат като враг. Въпреки че често твърдят обратното, те са способни да бъдат отмъстителни. Козирозите не обичат, когато им се намесват в работата, ограничават възможностите им да се занимават с хобитата им или се подиграват на техните житейски принципи и методи за постигане на целите. Те са много амбициозни и когато някой си приписва заслугите за техните постижения или преувеличава приноса си към общата кауза, това ги вбесява.

Водолей

Глупостта и унинието

Водолеите се дразнят от липсата на внимание към личността им. Те наистина се смятат за привлекателни хора и е важно да им показвате възхищение и комплименти. Ядосват се, ако не са ви приоритет в живота. Например, ако изберете да се срещнете с приятелите си, вместо да отидете на среща с тях, много ще се обидят. Няма да покажат възмущението си, но определено няма да им хареса. Не понасят глупостта и унинието на хората. Мразят, когато другите ги съдят. Обличат се както си искат, имат необичайни приятели, уникални хобита и правят странни неща. Винаги се стремят към различни идеи или подходи и не искат да чуят, че има само един традиционен начин да се мисли или да се правят нещата.

Риби

Липсата на креативност

Рибите реагират остро, когато друг човек проявява фанатичен интерес и се стреми да им угоди. Много се дразнят, когато са умишлено игнорирани. Освен това се разстройват и се ядосват на себе си, когато срещат неуспехи. Рибите са много чувствителни, затова се препоръчва да не ги упреквате и да не се карате с тях. Те ценят спокойните личности, които могат да предадат емоциите си, без да крещят. Околните ги дразнят ако са пристрастни, груби, импулсивни и им липсва креативност. Рибите са много грижовни и безкористни. Побърква ги, когато видят хора, които не се интересуват от проблемите на другите и които не допринасят, когато имат силата да подобрят дадената ситуация.

Източник: trud.bg
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори