×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Миро купи подарък за 5 бона на Лена Бориславова, защото много я обича


12 Март 2024, Вторник, 17:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Острието на ПП преди дни цъфна първо в Би Ти Ви, а после в Нова телевизия с елегантно бижу на врата си

Лена Бориславова остави майчинството на заден план и напоследък все по-често снове из студиата на телевизиите, за да брани партийните интереси. Острието на ПП преди дни цъфна първо в Би Ти Ви, а после в Нова телевизия с елегантно бижу на врата си. Модни познавачи веднага разгадаха, че колието, което представлява нежна златна верижка с нанизана халка на нея, всъщност е емблематичен модел на най-известната бижутерийна къща в цял свят „Картие“, пише Ретро.

Герданчето носи заглавието „Тринити“ и се предлага в различни разновидности и на различни цени. Те зависят от материала, от който бижуто е изработено, както и дали има по себе си скъпоценни камъни или не. Моделът на врата на Лена е среден клас, а цената му е близо 5 хиляди лева.

Изработен е от злато. Близки до юристката споделят, че дискретната огърлица ѝ била сантиментален и специален подарък. Вероятно бившата говорителка на Кирил Петков го е получила от възлюбения си Мирослав Иванов по повод тяхната годишнина. През 2024 г. се навършват 10 години от началото на любовната им приказка, издават техни близки. Връзката им пламнала, докато били студенти в СУ, а малко след това се сгодили. Бориславова дълго време не носеше годежния си пръстен от Миро, което доведе дори до скандали около нея, но впоследствие си взе поука и сега внимава да не го забравя у дома, за да не буди спекулации в обществото относно семейното си положение.
Десетата годишнина от началото на връзката им е подходяща и за вдигането на сватба. Родителите им отдавна чакали този моменти и напирали младите по-бързо да се решат да минат под олтара. Лена и Миро неведнъж са споделяли, че са имали сериозни планове кога и къде да сключат брак, но те се осуетили заради пандемията от Ковид-19.

После дошли ангажиментите им в политиката, а след това пък изненадващата бременност на Бориславова. Въпреки че мнозина очакваха депутатът от ПП и юристката да минат под венчилото, докато тя бе бременна, за да си спестят някои бумащини около припознаването на бебето, те така и не го направиха и се наложи Миро да подава купища заявления, за да удостовери бащинството си. Щерка им Деа се роди през септември миналата година и на 19 март ще стане на половин годинка. Възможно е през предстоящото лято родителите ѝ наистина да се оженят, изчаквайки дъщеричката им да поотрасне малко.

Запознати издават, че Лена и Миро искали малка и скромна сватба, само в компанията на най-близките роднини и шепа приятели. Те били обединени около идеята, че не желаят тържеството им да бъде в столицата или в родния град на Иванов – Ямбол, тъй като предпочитали да избегнат привличането на излишно любопитство към себе си. За кума Бориславова мечтаела да покани по-малката си сестра Маргарита, с която са особено привързани една към друга. Тя е лекар анестезиолог в парижка болница. Основната интрига около евентуалната сватба на Миро и Лена обаче ще бъде дали на нея ще присъства съпругата на Кирил Петков Линда след скандала „Парапетгейт“, който месеци наред тресеше страната.
 




В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
Фхжж56
13.03.2024 17:09:57
0
0
Купил й го щото много обича баджанака си Кирчо даже и щерка му и той и родата гледат да се облажат всички от народната пара
15.
Руя
13.03.2024 06:38:48
0
7
Тая пачавра .
14.
До 12
13.03.2024 05:46:18
1
8
Сън не си спал ве педи , командва Курвалена на майка си путката откачена, щом пишеш в 01:50:30 си някой наркоман психясъл, пицата с кристали ли ти свърши?
Долнопробната курва е парцал, да си гледа копелето дето не се знае кой е бащата и да не се бърка в политиката.
Скоро ще бъдат в канала джендърската измет от промяната.
Вземай си дозата и заспивай.
13.
do 1
13.03.2024 01:53:27
9
4
Долно пробна мастия може да е Деса Атанасова и Румяна Бъчварова от ГЕРБ
Тази си е млада нормална ср.статистическа жена
12.
до 7
13.03.2024 01:50:30
1
5
Таз Лена командва БГ служби и казва на машиниста на къде да завива
11.
Авей
12.03.2024 23:43:58
0
10
Ако той го е купил, пак с пари от Кирчо, значи иска некоя служебна услуга от бащата
10.
Амии
12.03.2024 22:53:35
0
12
До #9 само след 2- 3 години ще е разплута мустаката лелка, особено ако реши да роди още едно чааве от Киро или баджанака му. То и псевдоготвачката на Канадецо е една убавица, ама нали му трябваше за канадско поданство и имение там
9.
Наблюдател
12.03.2024 22:34:27
1
11
Тоз Киро какво й харесва не знам.
8.
Koko
12.03.2024 21:23:50
0
14
Ех парапети,парапети....
7.
Политически некоректно
12.03.2024 21:19:12
0
14
Тази Лена освен да се хваща за члена друго работи ли?
От нерегламентирани доходи е получен този подарък, Миро на работа, тя си развява дупарата на някой парапет.
6.
един нормален
12.03.2024 20:57:28
0
18
Еленът Рудолф, но не на Коледа...
5.
Глупости!
12.03.2024 20:48:17
0
12
Направил е партия с Кики. Иначе откъде пара.
4.
Размера
12.03.2024 19:57:51
1
23
Подарък да и напомни да си пази халката, не да я разхожда по парапети
3.
Дурак
12.03.2024 19:47:03
2
25
Голям глупак е мъжът й.Жена му се пляска посред бял ден.И тези кадри с гъза и са гадни за гледане.Малоумници колкото щеш.
2.
Абее
12.03.2024 18:41:14
4
27
Купено е с парите от Кировия парапет, Ленка нема нужда от рогача да й купува дрънкулки от същия финансов източник
1.
Въпрос
12.03.2024 18:21:59
7
36
Какво острие може да е една долнопробна мастия?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори