×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той е едва на 35, а почти се пенсионира


11 Март 2024, Понеделник, 18:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Криско поема само по едно участие на месец

Един от най-успешните и до скоро най-активни шоумени в България май се е наканил да се пенсионира цели 30 години преди да е навършил възрастта, която по закон се изисква за подобно нещо. Това е Кристиан Талев-Криско. От суперзвезда той започва да изпада в периферията на шоубизнеса у нас и то по свое собствено желание. Само на 35 години габровецът работи все по-рядко и все по-често се отдава на безделие заедно с половинката си Цвети.

Криско, който съвсем до скоро имаше по две участия на ден и пускаше нова песен поне веднъж на месец и половина, в последно време е разредил до минимум излизанията си пред публика. Рапърът кара с по едно участие месечно. За март например е съобщил само за концерт в Севлиево, а за април – в Шумен. Ако въобще има други ангажименти, те не са за масовата публика и не са официално обявени. Песен не е пускал от есента на миналата година, когато излезе албумът му „Хамелеон”, в който има парчета с фолк звездите Константин и Софи Маринова.

Невероятно, но факт – след толкова години в шоубизнеса се оказва, че това е първият албум в кариерата на гарбовеца. В последно време той няма участия и в телевизията. Едва ли някой помни кога за последен път го е виждал на малкия екран. Преди беше като абониран за всякакви формати. Участвал е и в „Като две капки вода”, и в „Х Фактор”, и в „Маскираният певец”, редовно даваше интервюта във връзка с различни свои проекти, а сега като че ли е потънал вдън земя. Или медиите не го търсят, или той им отказва интервюта. Единственото, за което се е раздал в последните месеци, е турнето му в СЩ и Канада през октомври и ноември миналата година. Оттогава Криско се е отдал на мързел и долче вита.

Преди дни рапърът публикува в социалните мрежи серия снимки и клипове от почивка на Малдивите с половинката си Цвети. По-рано пък беше в Дубай и не спря да пуска клипчета от емирството. Дори обеща да превърне родния си град Габрово в негово копие, ако го изберат за кмет на следващите избори. Дали наистина е отправил взор към местната власт, засега не е съвсем ясно, но е сигурно какво най-малко го вълнува. Това е работата му. За нея Криско не си дава никакъв зор напоследък.

По същия начин преди десетина година, пак много преди да навърши  40 години, бавно, но със сигурни крачки от сцената започна да се оттегля и друг успешен бг шоумен – Азис. След като през 2015-а той издаде хита си „Хабиби”, започна да прави нови песни все по-рядко, разреди участията си пред публика и по телевизията, а днес вече не го виждаме нито на сцената, нито на екрана. Говори се, че тази година са го канили и в „Денсинг старс”, и в „Като две капки вода”. Той обаче си бил повярвал толкова много, че поискал баснословен хонорар. Продуцентите преценили, че има и други звезди на този свят, които са готови да работят срещу нормално заплащане, и предложили работа на тях. Накрая славеят от Костинброд останал само с едно появяване в „Аз обичам България”. Дори и Азис обаче не се е оттеглял от публичното пространство толкова рязко колкото Криско. Явно рапърът е изморен от работата си и предпочита да се отдаде на семейството – жена си и двете си малки деца.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
4
Коментара по темата
4.
И по-добре
12.03.2024 10:03:29
1
1
Да не го показват, с тея червени очи и сенки под очите, не е за гледане!
В 80% от участията в някое шоу, той е надрусан.
Флегми яяяя го намерете тоя издигостирал, издрусал “млад пенсионер” и го питайте защо си е изтрил от всички соц медии и платформи старите песни като - “Дялкам бяло” , “Тя е к*р*а брат” и т.н.??? Нали все пак той така проби? Говореше на децата, че в левия джоб амфет с в десния масе.
Спенснята ви го каза на времето - “щом искаш да си като бат’ ти Криско,сложи кенефа по-близо до детската стая, и ходи със слмкИтии. Но ще ви светне когато пропадне едно цяло поколение, и после що рапа е виновен?”
3.
Реалист
12.03.2024 08:24:13
0
6
Криско забрави колко бедно дете беше. Как майка му работеше на водната пързалка в Черноморец, заедно с него когато той беше 10-12г възраст и помагаше на майка си. Може би е било 1998 или 1999г Продаваха билетчета за пързалката и лимонада. Живееха двамата в мухлясало бунгало и работеха по 15 часа на ден, без почивен ден, цяло лято.
Мисля че тогава Априлов бе собственик на бизнеса с пързалката и бе взел на работа безработна майка на Криско, във връзка че са от Габрово и синът й пее добре, от там се познаваха и затова Априлов й помагаше тогава да оцелеят. Казваха че са от семейството на Като лъвовете.
2.
Бургазлията
11.03.2024 19:04:53
3
14
Наркотиците не прощават
1.
БУТАМЯТА
11.03.2024 19:00:20
2
16
Ко рап...ко чалга...ко хип-хоп......
Бълвоч....
И тоя е пълен нещастник....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори