×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тъкър Карлсън се срамува от интервюто си с Путин


Тъкър Карлсън се срамува от интервюто си с Путин
Тъкър Карлсън разочарова руската пропаганда само 3 седмици след като тя го въздигна за най-добрия американски журналист
04 Март 2024, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

„Мразя целия този разговор, защото не беше искрен“, каза той

Бившият журналист на „Фокс нюз“ Тъкър Карлсън, който преди 3 седмици предизвика световен фурор, като направи интервю с руския президент Владимир Путин, се разграничи от него. „Мразя целия този разговор, защото не беше искрен“, каза Карлсън, който по време на интервюто не зададе нито един сериозен въпрос и не опонира нито веднъж на събеседника си.

Дори Путин след това изрази удивление, че е бил интервюиран по толкова кротък начин. Карлсън бе гост в подкаста на Лекс Фридман, руски евреин, роден в Москва.

На 11- годишна възраст той емигрира в Америка и в момента живее в Остин, Тексас. Занимава се с компютри, писане на книги и водене на свое предаване, където кани известни общественици и политици.

В него Фридман по правило не задава конфронтационни въпроси, но все пак успя да накара Тъкър да заяви, че поведението на Путин е „детинщина“, а някои от отговорите му са били „най-тъпите“, които е чувал.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
45
Коментара по темата
45.
до 7
06.03.2024 15:27:18
0
0
Не знам дали изобщо някъде в Бургас правят свястна шкембе чорба.Най-добрата шкембе чорба правеха във Варна. Всички варненци, а и бургазлии, които често отскачат до Варна знаеха "Гюрлата". За съжаление старият почина, а синът му не можа да продължи традицията и бизнесът вече залязва. Пак се предлага шкембе, но не е същото!
44.
погледнете интервюто на Путин
05.03.2024 17:56:45
0
2
Понеже дописката тук представя едностранчиво мнение, погледнете интервюто на Путин, на сайта на Тъкър Карлсън:
https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/
Погледнете и някои интересни моменти, многобройните въпроси към Путин с точни отговори от негова страна. Путин добре обяснява на Тъкър Карлсън относно денацификацията, друг е въпроса, че той не го разбира, защото не е запознат с въпроса:
2:00 Сериозен разговор или шоу?
19:50 Украйна е изкуствена държава оформена по времето на Сталин
23:15 Отново въпроса от началото: Сериозен разговор или шоу?
31:00 2000 година: Въпрос на Путин към Клинтън: Възможно ли Русия да се присъедини към НАТО? Отговор: Не.
41:00 Украйна независима и не в НАТО по договор със СССР, но през 2008 Кучма-Янукович, преврат...
44:00 Янукович, ЕС, свободен пазар с ЕС или с Русия, но опозицията направи преврат в Киев...
46:05 Карлсън: Кой от САЩ подкрепи преврата?
46:10 Путин: ЦРУ, разбира се, организацията, към която вие сте искали да се присъедините преди време...:) Карлсън признава по-късно, че е подавал документи в ЦРУ...
47:05 В 2008 вратите на НАТО са отворени за Украйна ....
47:10 в 2014 нов преврат, заплаха за Крим ....
48:20 Карлсън: Кога беше момента, когато трябваше да реагирате? Путин: Германия, Полша и Франция гаранти, но не направиха нищо...
49:05 Путин: ЦРУ изразходва 5 млрд $ за преврата, защо?
54:00 Путин: Не сме постигнали своите цели, една от тях е денацификация!!!!
55:20 Карлсън: Какво е денацификация? Путин обяснява подробно...
57:00 През Втората Световна Война, по времето на Хитлер, сътрудниците му Бандера, Шукевич са извършили огромни зверства и сега са новите герои на Украйна, възраждане на неонацизма в Украйна, спомена Зеленски и украински нацист е аплодиран в Канадския Парламент!!!
58:50 Карлсън се опита да спре обясненията на Путин, но Путин продължава с обясненията.
Зеленски и Трюдо в Канадския Парламент поздравяват 98-годишния украинец ветеран Ярослав Хунка от 14-та Вафен-SS гренадирска доброволческа дивизия "Галисия"...
59:50 Карлсън отново се опитва да спре обясненията на Путин, според него Хитлер бил умрял отдавна... но Путин продължава с поясненията за смисъла на денафикацията. Хитлер е мъртъв от много години, но жив украински нацист е аплодиран в Канадския Парламент от Зеленски!!! Погледнете обясненията по-долу в коментар 29.
1:06:40 Путин: Ако в САЩ искате да спрете войната, спрете да снабдявате с оръжия, до седмици войната ще е спряла, тогава може да има преговори и договорки!!!
Помислете си какво прави България за да спре войната в Украйна, защо продължава да доставя оръжия...
1:11:30 Карлсън: Кой взриви Северен Поток? Путин: Вие!!!
1:12:00 Няма нужда от доказателства, въпросът е: Кой е заинтересуван и кой има способности да го направи??
1:13:45 Карлсън: Германците знаят, че партньорите от НАТО са го направили, това е довело до загуби за тяхната икономика, защо германците не казват нищо?
...
Да, интересно интервю, но май много от коментиращите не са го гледали.
43.
Русофобите в атака
05.03.2024 16:02:33
1
9
Това ли успяхте да скълапите, русофоби? Явно 3-ти март ви дойде нанагорно. Вие си мислехте, че ще премахнат празника, ама не ви огря. Сега пак квичите срещу интервюто, а цял свят го видя. Жалки соросоидчета.
42.
юрий подоляка насран
05.03.2024 14:54:31
2
0
Царьград": Военният кореспондент Александър Коц съобщи за атаката на "Сергей Котов": "История без хепи енд"
alt
"Въоръжените сили на Украйна целенасочено и минимум четири пъти предприемаха атаки срещу патрулния кораб на Черноморския флот "Сергей Котов", пише в авторския си телеграм-канал военният кореспондент на "Комсомолская правда" Александър Коц, съобщава "Царьград" (Коц обаче не пише в "Комсомолская правда" заради военната цензура на Кремъл - бел.ред.).

Коц напомня, че "Сергей Котов" успешно е отразявал три масирани атаки с използването на надводни дронове през юли, август и септември 2023 г. Военнитя кораб е въоръжен с два противодиверсиинни гранатометни комплекси, артилерийска установка и две зенитни системи.

"Но за съжаление и противникът се развива. Съобщават, че миналата нощ той отново се е отбранявал от безекипажните катери. Екипажът героично е водил бой до последно. Това се вижда от публикуваното видео. Но този път историята е без хепи енд", пише Коц.

Нито една официална руска медиа не съобщи за потопяването на "Сергей Котов" освен сайта на RTVI, който информира - "Руският патрулен кораб на Черноморсикя флот "Сергей Котов" е бил поразен от безекипажни катери, съобщиха военни кореспонденти на 5 март".

"Информацията за гибелта на кораба потвърди в своя телеграм-канал и писателят Захар Прилепин", пише в сайта на RTVI.

"Сирски празнува своето встъпване в длъжност. Все пак да се надсмиваме над (като че ли) неудачните противници трябва да започнем след победата над тях. А не до. Слава Богу, всички наши са живи. "Шапкозакидателството" обаче у нас е в повече. И ни струва чудовищно скъпо", пише Захар Прилепин, цитиран от сайта на RTVI.

Блогърът Юрий Подоляка отбелязва, цитиран от сайта на RTVI, че руското Министерство на отбраната "традиционно няма какво да каже по този повод". Военната цензура се критикува дори от прокремълски блогъри
41.
Но пък
05.03.2024 14:48:23
0
2
Се гордее, че е станал гей, и рейтинга му се вдигнал. В
Гей баровете постоянно е търсен...дори в някои елитни политически среди
40.
до 36 и 39: прочетете „Розовата свастика“
05.03.2024 13:28:03
0
2
Нацизмът не съществувал?
Погледнете малко историята - кой е Хитлер и как се създава нацистката партия, гейовете не са от вчера, нали?
КОЙ БЕШЕ ХИТЛЕР?
https://cutt.ly/pwM81tg7
"Най-голямата невероятност от всичко е, че австрийски скитник, улична чистачка и гей проститутка може да стане канцлер на Германия. Хитлер се присъединява към дълъг списък от неясни фигури, годни за изнудване, които са катапултирани до световна известност с помощта на невидима ръка.
Третият брак на Алоис Хитлер, син на Ротшилд, е с неговата племенница Клара, която става майка на Хитлер. Баща му е бил насилник, а майка му е компенсирала прекалено много. Хитлер изпада в бедност на 18-годишна възраст, когато майка му умира, и той живее във виенско мъжко общежитие, което е свърталище на хомосексуалисти.
Според „Скритият Хитлер“ ("The Hidden Hitler" 2001) на Лотар Махтан, Хитлер е бил хомосексуалист с дълго полицейско досие за тормоз над мъже както в Мюнхен, така и във Виена."
За повече информация относно нацистката хомосексуалност прочетете на Интернет „Розовата свастика“, "The Pink Swastika".
Книгата започва с една тайна среща на организация, известна някога като Германска работническа партия, която сега се нарича Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, Националсоциалистическа германска работническа партия - нацистите. Да, нацистите се срещнаха в „гей“ бар. Неслучайно хомосексуалистите са сред основателите на нацистката партия. Всъщност партията израства от редица групи в Германия, които са центрове на хомосексуална дейност и активизъм. Много от характерните ритуали, символи, дейности и философии, които свързваме с нацизма, идват от тези организации или от съвременни хомосексуалисти. Поздравът с протегната ръка „ Sieg Heil “ например беше ритуал на Wandervoegel („Скитащи птици“ или „Ровери“), мъжко младежко общество, което се превърна в немския еквивалент на бойскаутите. Wandervoegel е създаден в края на 1800 г. от група хомосексуални тийнейджъри. Wandervoegel и други младежки организации по-късно се сляха в Хитлерската младеж (която сама по себе си стана известна сред населението като „Хомо младежта“ поради ширещата се хомосексуалност. Wandervoegel се споменава като „педерастичен клуб“.
Хитлер при издигането му на власт, създава Hitler-Jugend (Хитлерюгенд), което хомосексуално движение се превръща в ядрото на една нацистка институция. ....
Между другото, прочетете за една тема, която не се разисква в българските учебници по история:
Глава 2:
"Манихейска секта, наречена богомили (по-късно наречени катари), възниква в България и се разпространява в цяла Европа. Хомосексуалността стана толкова тясно свързана с тези български еретици, че практиката стана известна като „бъгерство“. Наистина, „думата катар в повечето европейски езици стана дума за хомосексуален: на немски, Ketzer, на италиански, Gazarro, и на френски, Herite ... Ерес и хомосексуализъм станаха толкова взаимозаменяеми, че обвинените в ерес се опитаха да докажат невинността си, като заявят хетеросексуалност”. "
39.
До 37
05.03.2024 12:02:09
8
3
Разбира се,че съществува нацизма .
КремълZкият наZZизъм е жив. Справка -геноцида в Украйна .
38.
До смешника 38
05.03.2024 10:18:24
10
6
Вероятно, Русия не е искала война и в Афганистан! Нито във Виетнам! Да не говорим за Корея! Или пък Никарагуа! А, за малко да забравя! Тъй като е истински миротворец, си разделиха Полша с нацистка Германия! За ужас на Сталин, се оказа че с Хитлер сделки не стават и той е по-хитър! За лош късмет на поляците, като наказание, оставиха изтеглящите се германци да сринат Варшава така, че не остана камък върху камък! Истински миротворци! Проблемът е, че бетонни глави като теб няма как да го знаят, защото е необходимо да се чете, да се мисли! Не някой да ти го налее в готов за употреба вид!
37.
Смешно е
05.03.2024 09:54:02
6
10
Един водещ,журналист,и какъвто и да е тя клоун ,да твърди,че днес в 21 век не съществува нацизъм!!!Съществува и още как,също толкова опасен ,та даже още повече от 30-те години на 20 век в Западна Европа.Днес такава идеология е още по -силно стимулирана според особеностите на съвременния свят,в който живеем.Щатите много умело използваха тази "технология" и яхнаха част от обществените нагласи в Украйна,направиха оранжевата революция,и успяха в интерес на истината.Те винаги са били много добри в задкулисни сценарии и в организация на подобни "демократични и либерални " мероприятия,след които обикновено в резултат загиват десетки,понякога стотици хиляди хора!Русия се защитава.Тя нито е искала да има война,нито я е започнала.Но не само ще я завърши,а ще я спечели подобаващо,така че зоните на влияние по света ще се изменят много мощно ,но не в полза на англо-саксонските "миротворци" и "филантропи"
36.
Ggg
05.03.2024 09:52:09
8
5
Национал-социализма, всъщност нацизма, е движение, което се появява в точното време, с точните хора в Германия! През 1933 г. ! Да се отнасят движения от 21 век към онези времена е опит за оправдаване на действия. А истината е много елементарна и е за вътрешна консумация в имперска путинова Русия! На руснаците им кажи че някой е нацист, посочи го и те като стадо овце се отправят натам! Е, имат нужда и от овчар! Но да не обиждаме овцете, те са кротки животни! По скоро са побеснели чакали! Мислят си че е като през ВСВ: ще се бием срещу световната напаст- нацисти и Хитлер! Ние сме от добрите, а те от лошите! Само че това е много наивно мислене, което е наистина детинщина! Светът е много по-сложно, многопластов и глобален! А руснаците стават за смях! Поне една не малка част от тях, които през живота си не са виждали течаща топла вода и тоалетни в къщите си!
35.
ф114.3
05.03.2024 08:26:34
0
2
Такъв е, но по-смешното е защо е русофоб? Заради руската анти LGBT политика.
А защо е и американофоб също така? Заради американската про LGBT политика.
34.
имаше и други интересни въпроси
05.03.2024 01:14:07
0
3
Имаше и други интересни въпроси на водещия по време на интервюто с Тъкър Карлсън, например:
"Ако имахте шанса да интервирате Хитлер, през '39, '40, '41, Първо, бихте ли го направили? И как бихте го направите? Предполагам, че бихте го направили..."
"Може би бих го попитал, това което питам всички, например, Какъв е вашият мотив? За да нападнете Полша...."
https://youtu.be/f_lRdkH_QoY&t=6535s
"Имам въпрос за езиковата бариера?"
https://youtu.be/f_lRdkH_QoY&t=6697s
"Бях като прилежно момиченце"
https://youtu.be/f_lRdkH_QoY&t=7035s
С какъв въпрос е искал да започне Тъкър Карлсън интервюто с Путин: смях...
https://youtu.be/f_lRdkH_QoY&t=7053s
33.
Наш друг товарищ Трамп
05.03.2024 01:09:44
3
23
Ааааааааа ха ха ха ха !
Много еФтино бе , НЕуважаеми Соросояди !
Аз обаче имам лоши новини за Вас , и ако щете ми вЕрвайте , но те нямат нищо общо с интервюто на Тъкър Карлсон в Кремъл .
Съдът в САЩ окончателно реши , че Вашият екзекутор Доналд Тръмп ВСЕ ПАК ще БЪДЕ в бюлетините за изборите през Ноември !
Популярността му в САЩ вече е толкова ОГРОМНА и желана , че за никого няма съмнение , че ИМЕННО ТОЙ ще е следващият президент в Белия дом !
С огромен КЕФ и нетърпение очаквам да видя какво ще Ви се случи след това !
32.
*********
05.03.2024 00:17:59
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
31.
до 30 и 20
05.03.2024 00:10:52
0
2
Може би трябваше да се приведе и извинението на Тъкър Карлсън малко по-късно, след забележката на водещия, че Тъкър Карлсън е объркан относно какво е денацификация:
"Някои страхотни разговори ще включват някои предизвикателства, както вие сте били объркани относно денацификацията" - погледнете извинението на Тъкър Карлсън (включете долу вдясно субтитри и превод на субтитрите на български):
https://youtu.be/f_lRdkH_QoY&t=5789s
30.
Добър ден
04.03.2024 23:45:53
32
12
Дори и Тъпият Карлсон е схванал, че оправданието на Путин за нахлуването в Украйна е глупаво и неискрено. Все пак той направи интервю със съвременния Хитлер и това ще остане като голям успех в кариерата му. Аз го оплюх, ама Карлсон без да иска показа колко манипулативен и неискрен е Путин, и колко несъстоятелни са тезите му.
29.
Нацизмът в НАТО, САЩ, Канада
04.03.2024 23:04:21
9
15
Тъкър Карлсън очевидно не е запознат с темата за нацизма в НАТО, САЩ, Канада:
1) Както обяснява Бенджамин Фулфорд (17.04.2023):
https://cutt.ly/rwO9dYBh
"В случай, че не знаете, падането на НАТО е падането на нацисткия Четвърти райх. Факт е, че нацистките офицери са ръководили НАТО:
Адолф Хойзингер, началник-щаб на Хитлер, става председател на Военния комитет на НАТО от 1961-1964 г.
Ханс Шпайдел, командир на НАТО за Централна Европа (CCE) 1957-1963 г.
Йохан Щайнхоф, председател на Военния комитет на НАТО, 1971-1974 г.
Йохан фон Клаймансег – НАТО CCE, 1967-1968
Ернст Фербер – НАТО CCE, 1973-1975
Карл Шнел – CCE на НАТО, 1975-1977.
Франц Йозеф Шулце – НАТО CCE, 1977-1979.
Фердинанд фон Зенгер и Етерлин – НАТО CCE, 1979-1983.
...снимки..."
2) Всички знаем за т.нар. операция Кламер (operation Paperclip) и за създаването на NASA от нацистки учени.
Вернер фон Браун, нацистът създал ракетите Фау-2 през Втората световна война и оглавяваше NASA и фалшивата американска "лунна програма".
Световният икономически форум е тренировъчната площадка за съвременните нацисти:
"Нацистите не бяха победени те минаха в нелегалност и сега управляват КАНАДА и СВЕТА, прокарвайки програми за евгеника и обезлюдяване, съобразени с Адолф Хитлер"
https://cutt.ly/9wLu3ctB
3) Джъстин Трюдо покани 98-годишен украинец живеещ в Канада, Ярослав Хунка в парламента в Отава за среща със Зеленски.
Всички вече са виждали снимки и видеоклипове на социалиста Джъстин Трюдо и евреина Володимир Зеленски, които поздравяват 98-годишния украинец ветеран Ярослав Хунка от 14-та Вафен-SS гренадирска доброволческа дивизия "Галисия", който живее в Канада.
https://cutt.ly/Pwv4xw0c
https://cutt.ly/fwv4xsJZ
Канада има статут на резерв от украински SS-овци, обетованата земя за избягалите от процесите срещу военнопрестъпниците в Украйна.
Съдбата на остатъците от поделението "Галиция" не е известна на всички, освен това до началото на XX век тя е била активно скрита.
По време на края на войната в редиците остават над 14 хиляди бойци от дивизията, чието ядро се предава на британците в Австрия на 10 май 1945 година.
Те са отведени в лагер близо до Римини. Въпросът за екстрадицията в СССР се обсъжда активно, но те имат активни защитници. Командирът на полските армии, генерал Андерс и папа Пий XII. Андерс твърди, че това са поданици на Полша, а не на СССР, така че те не могат да бъдат върнати, Пий XII настоява, че това са добри католици, които нямат място в страната на атеистите.
През 1947 г. по-голямата част от дивизията е транспортирана до Великобритания, получава гражданство и се установява в малки градове. В средата на 80-те години израелските следователи на нацистките престъпления стигнаха до Галисия, тогава Канада много бързо прие закон, освобождаващ бойците от това разделение от отговорност и екстрадиция по дела, свързани с военни престъпления. Затова повечето от бившите бойци на Галисия се преместиха от Великобритания в Канада.
28.
нацизмът в Украйна
04.03.2024 22:59:48
5
10
Тъкър Карлсън очевидно не е запознат с въпроса за нацизма в Украйна, дори сам го признава.
Украйна, с техния национален герой-нацист Бандера, нацистка страна ли е?
https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2022/02/neonazis-ukraine.jpeg
https://michael-mannheimer.net/wp-content/uploads/2022/03/Ukraine-Nazi-Kids-Nazi-Kinder-Ukraine-1.mp4
Това е подробна биография на Степан Бандера от български СМИ:
https://solidbul.eu/степан-бандера-по-прякор-лисугера-иво/
Подробна информация може да намерите също на www.globalresearch.ca, направете търсене за Bandera, като изберете горе вдясно бълг.език, например:
"История на нацизма в Украйна: ОУН през Втората световна война, 1941-1945 г. Част 2"
https://www.globalresearch.ca/history-fascism-ukraine/5798384
Адолф Хитлер като „Национална идея“ на Украйна
https://www.globalresearch.ca/adolf-hitler-as-ukraines-national-idea/5534553
"Историята на нацизма в Украйна. Кой е Степан Бандера?"
https://www.globalresearch.ca/deep-roots-fascism-ukrainian-tv-journalist-agrees-nazi-war-criminal-adolf-eichmann-destroy-nation-imperative-first-destroy-their-children/5775513
"История на нацистката връзка на Украйна"
https://www.globalresearch.ca/ukraine-nazi-connection-british-national-cover-up/5781054
"Украински неонацистки организации. История на американската империалистическа експанзия в Източна Европа, разширяване на НАТО"
https://www.globalresearch.ca/ukraine-cia-75-year-old-proxy/5793286
27.
До номер 3 русороба
04.03.2024 22:59:43
11
7
1 милион натовци и към 200 американски генерала...Копейка съвсем си изплискал легена,много си прост бе човек...хахаххахаххах
26.
Слабичко, Божков
04.03.2024 22:40:15
6
19
От 3 часа общ разговор Божков избрал 1 минута, в която Тъкър Карлсън казва че нямало нацизъм, защото Хитлер го нямало?
Като признава, че не знаел какво означавало???
Но, че нацизмът бил свързан с германската нация???
Като дори не знае, че Хитлер не е германец или ариец, а идва в Германия от Австрия и дядото на Хитлер е Анселм Соломон Ротшилд? Също така майката на Хитлер, Клара, е еврейка:
https://cutt.ly/vwMMn06c
Между другото, ако говорим за нацизма в Германия, нека да припомним:
Настоящият германски канцлер Олаф Шолц е внук на генерал от SS !!!
Фриц фон Шолц, австриец, тогава немски офицер, участник в Първата и Втората световна война, Gruppenführer и генерал-лейтенант на Вафен-SS, лично участва в екзекуциите на евреи в териториите на Полша и днешна Украйна.
Дядо Шолц се би в Русия! И два пъти - и през Първата световна война, на Руския фронт за австро-унгарците и през Втората световна война на източния фронт.
В операцията за блокиране на Ленинград взе участие най-близкият предшественик на министъра на финансите на Германия Кристиан Линднер, генерал на Вермахта Герхард Линднер.
Хартман Лаутербах - дядото на министъра на здравеопазването на Федерална република Германия Карл Лаутербах - SS Обергрупенфюрер (еквивалентен на ранга в съветската армия - генерал-полковник) води Хитлеровата младежи и изпраща деца на война.
Йозеф Грьое – дядо на бившия министър на здравеопазването на Федерална република Германия Херман Грьохея, – Райхскоммиссар на окупираните райони на Белгия и Северна Франция, Обергрупенфюрер на НСКК.
25.
Поне чухме и другата гледна точка
04.03.2024 22:02:54
11
29
ЦРУ да не го натиснаха? Иначе Такър се предстви много слабо, защото не водеше разговора. Путин беше много подготвен. Интервюто беше много полезно за мен, защото прескочихме щатската цензура и чухме и другата гледна точка.
24.
До Божков
04.03.2024 21:44:25
3
22
Бах тоя английски,всеки си го превежда както му е удобно хахах Айде пак изгледай подкаста от начало до край и си напиши статията на ново!
23.
18 до 21
04.03.2024 21:39:37
3
7
Братле, сериозно ти говоря, нито съм болен нито пиша от пдиходиспансера!
Всичко което съм ти писал в коментарите си като "Бай...", " Мишо" и коментар 18 си е точна оценка, анализ и 100% истина. Много неща не знаете и не сте в час, и ви облъчват с пропаганда. Бил съм и на фринта в Украйна, като наемник във Вагнер, така че представа си нямате.
22.
До 18
04.03.2024 21:34:25
12
7
Пич, дано си получил рубли за това писание, защото ако си го написал безплатно си пълен тъпак...
21.
до 18.
04.03.2024 21:17:34
9
4
Като се събуди, краката отвити ли бяха?
20.
Оркииии
04.03.2024 21:16:17
18
6
Ето интервю на Карлсън няколко дни по-късно:

https://www.youtube.com/watch?v=f_lRdkH_QoY&t=5361s

Lex Fridman (01:29:16) What do you think of Putin saying that justification for continuing the war is denazification?

Tucker Carlson (01:29:21) I thought it was one of the dumbest things I’d ever heard.

Превеждам за неуките русороби:

Лекс Фридман: Какво мислиш за твърдението на Путин, че основанието за продължаване на войната е денацификацията?

Тъкър Карлсън:

Мисля, че това е едно от най-идиотските неща, които някога съм чувал.
19.
По-точно
04.03.2024 21:14:59
1
16
Той каза, че мрази това интервю, но не се разбира защо. Тъкър ли не е бил искрен, защо? Последователи на нацизма има на много места- идейни и действащи. Самото отношение към цели народи по-национален признак като ненужни, изостанали, подлежащи на дискриминация или унищожение, било то физическо, бързи или бавно икономическо и културно, това е проявление на нацизъм. Това не е детска работа.
18.
:(
04.03.2024 21:14:18
12
36
Абе братовчед ми работеше и живееше в Украйна, спират го на Кпп за проверка техните жандарми. Само като видели, че е българин взели да го удрят унизително и му казали да дава наличните пари. Пусна жалба в полицията и след три дни го пребиха полицаи пред входа на сградата където живее и в протокола пишеше, че ги нападнал. Той имаше рибарски магазин и всеки месец даваше 50% от печалбата на някакъв от Азов.
Вие си подкрепяйте Украйна, няма лошо но не сте запознати с истината. Руснаците са нагли, но не ни мразят нас българите, а украинците много ни мразят.
17.
*********
04.03.2024 20:47:15
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
16.
16
04.03.2024 20:46:30
32
16
всички се гнусят от джуджето само нашите путлерофили блъскат шпатули на задника му
15.
ДО 12
04.03.2024 20:34:27
9
10
Я марш да си взимаш лекарствата,че иначе от утре пак си при мен.....
Д-р Саян
14.
Мъка до 12
04.03.2024 20:15:00
4
5
Не виждам коментарът ти да има някакво отношение към моя
13.
До 2
04.03.2024 20:08:33
2
7
Тва че те уволниха за злоупотреба със служебни пари / плащане на млад.лейтенант за лапане/ нищо не значи. Не всички клоуни са платени днес.
Знам, знам че на градинката зад старата поща още ти се налага да плащаш- имало да става.
12.
Мъка
04.03.2024 20:08:16
38
21
И още нещо! Този единия от двамата е по-прост от мен и всички братя русофили взети заедно..ГАГаГа
Нападна Украйна по 5 взаимноизключващи се причини и да не влизала в НАТО. Швеция и Финландия влязоха в НАТО и един камък не са хвърлили по Русиянхахаха.
Затова пък Украйна с помощта от НАТО му изтрепа половин милион армия,отделно наемници от ЧВК,Кораби,РСЗО,Танкове,самолети.
Удариха му НПЗ рафинерии,спряха износа за 6 месеца. Кастрираха му Севрен поток 2. Продаваше въоръжение за милиарди,сега 2 години купува от Иран,Китай,Северна Корея.
Е няма проблем,НАТО толкова години не го нападна,обаче украинците го утрепаха от сикиш. И империята и армията му стана за смях.
Не е моя човек,вече. Този 100 пъти е по-прост от мен русофила,защото аз не съм бил домоуправител на входа,а пък тоз бунар закона цяла империя.
11.
12
04.03.2024 20:05:22
9
30
Божков ти си срам за българската журналистика Само омраза лъха от всеки твой материал
10.
Бургазлията
04.03.2024 19:52:03
49
25
Всекий нормален чуек го е срам от расиста ,убиец , фашист Путлер.
9.
Мъка
04.03.2024 19:50:11
9
57
САЩ имат собствени военни бази в България, Австрия и Брюксел ни пращат емигранти-престъпници, Русия е изкупила цялото южно черноморие, в морските курорти живеят повече украинци, отколкото българи, циганите вече са над 1 милион.
Вие продължавайте да се делите на русофили и евроатлантици, супер сте, заблудени душици
8.
Мишо
04.03.2024 19:44:32
21
48
Тъп продажник. Нямало нацизъм, затуй ли убиваха народа си и избиха милиони тези укронацисти? Имам роднини в Украйна и от 2014г бяха в укронациски концлагер в град Лвов и през 2022г. братушките като освободиха Лвов,и освободиха роднините ми.
7.
Извън темата
04.03.2024 19:42:39
1
32
Къде в Бургас правят най-хубавата шкембе чорба
6.
Българина
04.03.2024 19:41:13
7
27
Че то в игра на покер(и всяка друга) @КОЙ е искрен бе, Такър?..
Направи сума ти пари от интервюто с Владимир Владимирович, сега се дистанцила за... ами още повече $
5.
*********
04.03.2024 19:38:56
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Хахахах
04.03.2024 19:37:15
31
24
Ами то беше ясно на всеки, само той го осъзнал малко по късно , както винаги журналистите подлоги никога не задават неудобни въпроси на политиците камоли на диктатор . Кой журналист е задал въпрос(неудобен) на чорапа Радев тука , гледали ли сте някога интервю на Радев по-дълго от 30секунди в новини или предаване на което да отговаря на въпроси без да чете реч написана от друг .
3.
Бай....
04.03.2024 19:18:47
39
39
Тоз предател кравар Такър да не се чуди после защо Путин унищожи 1 милион натовци в Украйна и към 200 американски генерала.
Скоро ще има блицкриг през Аляска и завземане на Вашингтон.
2.
ХХ
04.03.2024 19:18:01
17
43
Ми плащат му и му казват какво да пише. Първо Русия, после САЩ... Кешира!
1.
Бря!
04.03.2024 19:08:09
17
38
Ми той такър бил нацист, бе!
Да се денацифицира!
Ш говори срещу батюшката!
А бой, де!
Чакай, чакай, нали беше наше момче. Голям журналист.
Нали го чакахме туй интервю толкоз...
Язък за словобудството на русофилите, язък!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори