×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истината за емигрирането на тази българска звезда в САЩ


03 Март 2024, Неделя, 19:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Иска да осигури по-добро бъдеще на детето си

За никого не е тайна, че от няколко месеца насам, Нана Гладуиш, се установи да живее в Маями, САЩ. Ексводещата на предаването „Съдебен спор“ се изнесе зад Океана, заедно със съпруга си Джонатан и сина си Джейсън. От твърденията й става ясно, че се е решила на тази важна стъпка, защото искала по-добро бъдеще за наследника си.

Блондинката, която успя да пребори рака два пъти, се радва на лукс в Щатите, където със съпруга й са сключили сделка за покупка на огромна къща. Преди да се изнесат за постоянно в Маями, Нана и Джонатан неколкократно ходили там на почивка, но обстановката и топлият климат толкоз много им допаднали, че решили да останат.

Нана и съпругът й преценили, че там синът им, който от малък се занимава професионално с тенис и неведнъж е печелил купи, ще има по-големи възможности за развитие. Към днешна дата тийнейджърът учи в престижен колеж.

„В началото мислех, че ще ми трудно да свикна далеч от България, но се влюбих в Маями. Харесва ми климатът и знам, че тук можем да осигурим добро бъдеще за Джейсън“, разказвала блондинката пред свои близки. Гладуиш дълги години се изявява като водеща на предаването „Съдебен спор“, а телевизията беше нейна страст и не я изостави дори когато водеше трудната битка с рака. Нана не страда от липса на финансови възможности, защото съпругът й е милионер и има успешен бизнес, който сега върти от Америка, но любовта към работата й я държеше на екран. В един момент обаче преценила, че е по-добре да отвори нова страница от живота си.

Щафетата като водеща на „Съдебен спор“ пое футболната съпруга Ромина Тасевска, която преди се подвизаваше като коментаторка в предаването „На кафе“. Някои зрители още но могат да свикнат с промяната, но така или иначе, тя вече е факт. Нана пожела успех на своята заместничка. Гладуиш винаги е била много близка с аудиторията и е говорила открито за болестта си.

За пръв път тя бе диагностицирана с коварното заболяване през 2012 г. След дълго и трудно лечение, тя успя да постигне ремисия, но ракът се завърна отново през 2017 г. За живота й се бореха лекари и в България, и в Израел.

Нана премина през операции на гърдите и на яйчниците, както и през химиотерапия. „На поддържаща терапия съм, която продължава. Тя се прави десет години, а понякога и до края на живота“, откровена бе водещата и допълва, че винаги ще се води високорисков пациент и няма как да бъде напълно спокойна за здравето си. Пътят, който изминава, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й и на сестра й.

Малцина знаят, че бившата водеща има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища. Способността да вещаят бъдещето са имали много жени в семейството й. Предавала се по майчина линия, но избирателно.Че има такава заложба, Гладуиш разбрала по най-тежкия начин. Тя добре си спомня първия миг, когато установила дарбата си.

Малко след сватбата си с англичанина Джонатан, тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са останали девет”. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й починал. След време водощата видяла насън и спонтанния си аборт. По това време тя била бременна за първи път и се опитала да го игнорира, но мрачните мисли я застигали. Нещастното събитие не закъсняло.

Случило се точно така, както в съня – изгубила бебето. За щастие следващата бременност на Гладуиш завършила успешно и на бял свят се появил синът й Джейсън. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя, отново се сблъскала със сериозни проблеми. Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Консултирала се и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания.

Твърди, че имала усещането, че този път развръзката ще е щастлива и шестото й чувство не я подвело. Наистина злокобен обаче бил сънят, свързан с болестта й. Точно, когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя сънувала починалата си баба. Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че още не се чувства готова. „Не бързай тогава, имаш още време!“, изрекла бабата и даже уточнило точно колко години остават на внучка й. Водещата разказва, че този сън наистина я притеснил и дълго време не успявала да го забрави, защото според нето нямало да доживее до дълбока старост.

Годините, които й оставали, не били 20, 30 или 40, а доста по-малко. Скоро след това я диагностицирали с рак на гърдата и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало неясно.

„През 2012 ми откриха рак на гърдата. След като преминах успешно лечение, пет години всичко беше чудесно, но от доста време пазя нещо в тайна. Сега дойде време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда”, сподели Нана в ефира на предаването „Съдебен спор”, след като болестта се отключила за втори път. През цялото време Гладуиш демонстрираше завидна воля и сякаш нищо не успява да я сломи. Тя не вярва в слуховете, че е станала жертва на проклятие или черна магия. Убедена е, че много хора преминават през подобни изпитания, за да научат житейските си уроци. Нана се стараеше да мисли позитивно и въпреки тежките моменти, продължава да вярва в щастливия край на своята история.

Източник: Уикенд


В категории: Животът


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Габи
04.03.2024 14:15:51
0
1
Пресаването в което Нана беше водеща, а сега новата показва простотия и огратиченост е трибуна за показване на най-голямата измет на България. Избират се елементарни и първични участници, които не могат да бъдат наречени дори и аборигени
6.
?
04.03.2024 10:41:20
0
2
Знаем ги такива като Нана и нейния милионер.Старият е един от акционерите във Виваком,когато беше бтк.И сега кой знае колко ще се налапат от проекта на Новата поща,защото имат дял.Разведе го,защото е алчна за луск и разкош .Всички я помним като една нахална/ нахакана варненка,която водеше младежкото предаване Споко нещо като викторина с въпроси и награди беше.И е една нахална лаладжийка,която си носи кръста за постъпките.Никой не е забравил какво причиниха с онези двама иван и андрей на покойната Васа Ганчева !
За фондацията й 1 от 8 няма да кажа нищо....може да помагат на някоя болна жена,но основно е направена единствено за лично облагодетелстване
5.
До 4
04.03.2024 08:10:40
1
3
То там бъдещето е хубаво за блякед, , белите ги тъпчат с наркотици... като в бг. От трън та на глог.
Това бъдеще ни го завещаха 89 год., ама луканов назначи най-крадливите и най-некадърните.
От райска страна комунягите ни пратиха в ада.
4.
Е.Тротинетката
03.03.2024 21:47:38
17
6
Умните, прогресивните и работливите се изнасят. Каймакът вече е навън. Там в коптора са останали само животни и ненормали утайки
3.
Domati sadim cheri mini
03.03.2024 20:44:18
5
6
6tom i evreite 4eznaha ot BG
Na4i dengi yok
2.
Еми
03.03.2024 20:38:26
1
10
Всички искат да осигурят по-добро бъдеще на децата си!
1.
Днеско
03.03.2024 19:43:27
13
21
Замина, защото хората се отвратиха от нея. Една голяма уста и нахалство, нищо друго.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори