×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП-ДБ отвърнаха след новата оферта на Борисов с призив да ускорят преговорите


ПП-ДБ отвърнаха след новата оферта на Борисов с призив да ускорят преговорите
Петков казал на Борисов: "Време е да седнем да говорим. Стига толкова тези медийни изяви! Цялата държава нас чака!"
27 Февруари 2024, Вторник, 18:59 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Фокусът следва да е върху регулаторите, те са по-важни от министрите, обясни Кирил Петков

От ПП-ДБ не отговориха с конкретика след новата оферта от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за коалиционно споразумение. Припомняме, че Борисов по-рано днес поиска да се подпише такова споразумение. То щяло да се подготви от ГЕРБ в рамките на десетина дни.

Последва брифинг на ПП-ДБ. Единият от лидерите - Кирил Петков, обясни, че не е гледал пресконференцията на Борисов.

„Единственото, което разбрах, е, че ще отнемело десет дена, за да ни представил тяхната версия на документа. Според мен е много важно да работим по-бързо. Знам, че имаме три почивни дни. Не трябва да са почивни за хората, на които цялата държава стои на раменете им", каза Петков и призова ГЕРБ да работят "по-бързо, по-старателно". Според него преговорите трябва да са още този уикенд. Не трябвало да се чака да мине конференцията на Европейската народна партия или каквото и да било. 

Кирил Петков се изнерви след репортерски въпроси. Според него много по-важно и фокусът следва да е върху регулаторите. Те били по-важни от министрите. 

"В този момент нищо не мога да приема и нищо не можем да приемем, преди да видим реално какво предлагат. Но трябва да го предложат максимално най-бързо, защото ние знаем едно - ние на 6 март ще си спазим обещанието и акад. Денков ще си даде своята оставка. Така че всеки ден забава е ден забава в несигурност, който не трябва на никой. Ние искаме правителството да продължи. Вярваме на Мария Габриел. Тя трябва да е следващият премиер, но това да се случи максимално скоро. Десет дена е прекалено дълго", каза Петков. 

Той обясни, че вчера изпратил есемес на Бойко Борисов, звъннал му по телефона и му казал: "Време е да седнем да говорим. Стига толкова тези медийни изяви! Цялата държава нас чака!"

Премиерът Николай Денков, който е представител на ПП-ДБ, бил готов още преди месец с оценката си за министрите в контекста на ротацията. С това Кирил Петков отново намекна, че ГЕРБ нарочно протакат преговорите. 

След това военният министър Тодор Тагарев, който също бе на брифинга, отхвърли спекулациите, че може да се изпращат български военнослужещи на фронта в Украйна. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


11
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 4
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 4
11
Коментара по темата
11.
оффф... до 8
28.02.2024 10:22:47
0
2
Приятелче още първото ти изречение е невярно.
ППДБ били вкарали Пеевски?
Хайде върни се да провериш кой как гласува за Пеевски. Има го в нета
ППДБ гласуваха ПРОТИВ Пеевски.
Възраждане гласуваха НЯМАМ ПРОТИВ Пеевски.
Иди и ПРОВЕРИ!
Ако Възраждане бяха гласували против Пеевски всичко щеше да е различно, НО... Възраждане имат нужда да си уредят врагове на власт, за да имат срещу кого да лаят. Иначе няма да има смисъл от тях
10.
*********
28.02.2024 02:34:10
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Боко истината ми викат
27.02.2024 21:44:59
19
12
Тулупа е пълен смешник. Онзи ден изпадна в истерия заради меморандума, излиза оная лъжкиня (дето уж имала докторат), нямала да подпише и днес ново 20. Коалиционно споразумение с включените искания на ПП. Нежните го думкат както си поискат и нищо не може да направи.
8.
Rtf
27.02.2024 21:24:33
7
27
ПП и ДБ консумираха властта 9 месеца и вкара директно в леглото им под юргана Делян Пеевски.
Никой не подписва контракт с проститутки, защото им се плаща на ръка за извършените почасови услуги, а за другото си има предбрачни договори.
Следователно, Борисов трябва да е луд , за да подпише брачен договор с 2-3 проститутки и да им даде цялата държава. Девет месеца Кирил Петков и Асен Василев си дадоха задниците под наем срещу власт и облаги, а Христо Иванов влезе чусто гол в детския басейн по неговия израз в тесен кръг, междувпрочем.
Резултатът от играйкането с Пеевски и Борисов в детския басейн без бански е логичен, но най-веселата част предстои. Понеже никога повече алчните лакомници от ПП и ДБ няма да имат такава безмерна власт, сега ще започнат жалките им опити да избягат от изборите и да задържат Сглобката, а Борисов ще продължи да им гледа сеира и да се гаври с тях. Агонията на Кирчо, Кокорчо, който вече се е продал на Пеевски, Денков, Денковица и Христо Иванов ще е тотална, а отчаянието на Генерал Атанасов ще е болезнено, защото чакаше безлимитната пенсия като шеф на Парламента след Ротацията. Ако фарсът продължи напук на народа, гаврите на Пеевски с Христо Иванов и обичния му довереник Кирчо ще станат нетърпими. През ноември идва товарният влак от Америка и бунтът с камъни в София е гарантиран, а Борисов знае, че това не му трябва на главата.
7.
Картоиграчи
27.02.2024 21:03:31
3
8
Асенката: Всичко коз
Боко: Контра
Кирцата: Ре-контра
Боко: Чекмедже-контра
Кирацата: Шкаф-контра
Боко: На баба ти хвърчилото контра
Асенката: Изляз-контра
Боко: Ъ!
6.
Ооо
27.02.2024 20:32:59
5
33
Киро е пълен смешник !!! Онзи ден мунмурандум и условия, днес вече смирен. Махайте се!!!
5.
1
27.02.2024 20:21:44
6
4
БРАВО БОЙКО И КИРО!БЪЛГАРИЯ ВАС ГЛЕДА
4.
Хахахах
27.02.2024 20:06:42
26
13
Голям кеф!
Избирателите на ГЕРБ, гласуваха срещу промяната, а избирателите на промяната гласуваха срещу ГЕРБ... Какво се получи бе, свине вкелясали и преебани камилчета мазни малоумни?! В поза 69 сте, докато магнитпеевски ви пори халките и на двата лагера ХАХАХХАХАХАХ Егати порното сте бе, изроди гейпарадски ХАХАХАХАХ
3.
БургЪзлията 2 е тъпо парче
27.02.2024 20:04:20
8
28
Пак не си разбрал, Галя е вдигнала мерника на ПП-ДБ, защото главатарите им са съдени за измами и далавери от американски данъкоплатчи, които са имали неблагоразумието да инвестират в техни фирми!
Нали си наясно,че най-страшното престъпление срещу САЩ е финансовото?!?
Така че за ББ не се коси, но за ПП-ДБ се замисли, Ал Капоне за финансови престъпления го опандизиха....
2.
Бургазлията
27.02.2024 19:51:50
27
9
Пак мууу го туриха на бай Ганьо , дето си мисли , че още може да ги нае*ава с 200 всички!
Лае пред хората да покаже , че от него нещо зависи , а същевременно се дупи и Магнитски му го подава мазничко.
Галя от Посолството доста често тези месеци му напомня , както и на оня другия закръгления!
1.
Това е положението Минке
27.02.2024 19:34:09
7
34
Може и да не ти се чува, но няма как да бъдете оставени да си разигравате коня,защото вече сме "у ряката".
Минало бешало е с 60 дУпетата да имате цялата власт безконтролно!
Пак се благодарете, че Баце е благороден, трябва да е 60 на 40 в полза на ГЕРБ, а не 50 на 50, а още по-малко 100% за ПП-ДБ!
И се молете Баце да не стане Премиер, че му е серт нрава и такива ала-бала не минават пред него!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори