×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Силовакът на Мето Илиенски - Иво Пилето, можел да оцелее, ако не бил пиян и дрогиран


Силовакът на Мето Илиенски - Иво Пилето, можел да оцелее, ако не бил пиян и дрогиран
След като пада на земята, Ивайло Чобанов удря главата си и изпада в кома от тежката черепно-мозъчна травма.
27 Февруари 2024, Вторник, 11:54 ч.
Автор: Флагман.БГ

Чобанов едва се държал на краката си, когато нападнал младия шофьор, позволил си да паркира неправилно в "неговия квартал"

Как така в моя квартал някой ще влиза в насрещното движение? Мятам ези-тура! Ако се падне ези, ще се разправям с него. Това казва Ивайло Чобанов-Пилето на своя приятел, който го вози с колата си на 26 януари в ранния следобед. Движат се по бул. “Черни връх”. Чобанов вижда пикап, паркирал неправилно на ул. “Златен връх”. След кратка разправия с шофьора Ивайло Чобанов пада на земята. Изпада в кома и след почти месец умира на 20 февруари. 3 дни по-късно от столичната полиция разпространиха клип от инцидента с молба към свидетели да се свържат с разследващите, пише 24часа.

Във фаталния ден Пилето и приятелят му току-що стават от обяд в голяма пицария. Чобанов е изпил литър бяло вино, разказва по-късно шофьорът му пред разследващите. Огромният мъж на пасажерската седалка не е случаен. През 2012 г. е посочен от самбиста Благой Иванов-Багата като човека, който го е ранил тежко с нож в мутренския бар “Домби”. Няколко месеца по-късно Чобанов е арестуван заради сводничество, а до 2003 г. е част от ударните бригади на безследно изчезналия контрабандист от ВИС-2 Методи Методиев-Мето Илиенски.

След като Иво Пилето мята монетата в колата, се пада ези. “Ще се разправям с него”, заявил Чобанов на приятеля си и му наредил да спре. След това тръгнал към пикапа, паркирал неправилно в насрещното платно. Зад волана е 20-годишният Любен Попов. Там той изчаквал майка си, която влязла в близкия банков клон, за да тегли пари.

Следва екшънът, който се вижда и на кадрите, разпространени от полицията. Иво Пилето тръгнал към шофьорската врата на пикапа и започнал да чука по стъклото. В този момент приятелят му е паркирал точно зад автомобила. Получил съобщение по телефона си и се загледал в апарата.

Любен Попов отворил прозореца, а Чобанов му заповядал да излезе навън. Попов отказал и затворил стъклото. В следващия момент майката на шофьора се върнала с парите от банката и седнала на седалката до сина си. Малко по-късно Ивайло Чобанов със сила успява да отвори вратата на пикапа. Нападнатите твърдят в показанията си, че мъжът е бил агресивен и е дърпал Любен Попов от шофьорското място, за да го извади навън. Дори помислили, че това е грабеж, защото често теглили пари от този клон на банката. Нападателят лъхал силно на алкохол. В следващия момент на клипа от камерата се вижда удар от автомобила, след което

Иво Пилето полита назад и пада на земята

Според обвинението на прокуратурата Любен Попов е ударил Чобанов с юмрук. Той обаче отрича и казва, че го е изблъскал с крака, защото е бил уплашен.

В четвъртък Софийският градски съд освобождава Любен Попов без мярка за неотклонение по обвинението за умишлено нанесена лека телесна повреда, след което Чобанов е паднал и се е ударил фатално.

Всъщност Пилето пада на асфалта точно в момент, когато оттам минава кола. Любен Попов веднага става от шофьорското място и издърпва тялото на Пилето, защото главата му е била под задната лява гума на изчакващия да се включи в бул. “Черни връх” автомобил. 

В същото време майката пристига и бърка в устата на Чобанов, за да провери дали не е глътнал езика си. Тя го държала минути наред.

Според съда на вещите лица не е поставяна задача да кажат дали тези действия на майката на Любен Попов са наранили лигавицата на бузата му от вътрешната страна, от което разследващите правят извод, че е ударен с юмрук.

След като пада на земята, Ивайло Чобанов удря главата си и изпада в кома от тежката черепно-мозъчна травма. Скоро пристигат над 15 полицаи, които стават свидетели как жената държи езика на Пилето, за да не го глътне, а линейка откарва пострадалия в “Пирогов”, където умира 26 дни по-късно. Докато е бил в кома, е бил с поставена тръба в устата, за да диша, но не е изследван и въпросът дали нараняванията по лигавицата от вътрешната страна на бузата не са от този уред.

В медицинската документация към момента на аутопсията на Чобанов кръвният тест за алкохол е показал 2,38 промила, отбелязва съдът. Пробите за дрога разкриват и много наркотици - амфетамин, бензодиазепин, кокаин, метадон, кодеин, хероин и морфин.

“Не е задаван въпрос на вещо лице със специални познания как този коктейл от наркотични вещества, съчетани с алкохол, въздейства върху психомоториката на пострадалия. Дали е бил в адекватно физическо и психическо състояние, дали може да се държи на краката си и да пази устойчиво равновесие", пише в мотивите си да остави Любен Попов без мярка за неотклонение съдия Висислава Ангелова от Софийския градски съд. Според нея няма доказателства за повдигнатото обвинение на шофьора - че е причинил лека телесна повреда на Чобанов, след което е настъпила смъртта му.

“Не може да се приеме, че причина за залитането на Чобанов, който е бил силно алкохолно и наркотично опиянен, е удар, защото е бил в силно нетрезво състояние и с нестабилно равновесие. Извод за това е агресията, припряността, с която заявява, че иска да слезе да се разправя с Попов. Не е бил в състояние да пази равновесие, но такъв въпрос не е задаван на вещото лице”, пише още съдия Ангелова.

Според събраните доказателства Любен Попов не е проявявал агресия, опитал се е да спре конфликта, като е вдигнал стъклото на прозореца на колата си. Това е провокирало агресивния Чобанов да отвори вратата на колата и да започне да притиска Попов. Отбелязва се, че Пилето е бил поне два пъти по-тежък от опонента си и ако не е бил пиян и дрогиран, Попов не е имал шанс да го помести.

По разследването е разпитана и майката на Ивайло Чобанов, научи “24 часа”. Без прецедент, 78-годишната жена отказала да бъде конституирана като страна и ищец, нито да се занимава с погребението на сина си, от когото страдала години наред.

Издирван за побой над полицай, арестували го за сводничество и секскомпромати

Обвиняемият за смъртта на Иво Пилето Любен Попов няма криминални регистрации, за разлика от жертвата Чобанов, който е нещо като легенда в подземния свят на София.

Още в края на 90-те е ударник в бригадите на Мето Илиенски. Става известен през 2002 г., когато го обявяват за издирване заради побой над полицай на басейн в столичния кв. “Дианабад”.

“Чобанов е висок и широкоплещест, със зелени очи и кестенява коса, има белег на лявата си вежди”, описват го тогава в бюлетина за издирване.

След това отново го издирват заради една от гангстерските престрелки в столицата. През 2012 г. Иво Пилето се появява по разследването за опита за убийство на спортиста Благой Иванов-Багата. Багата е наръган с нож в бара на мутрите “Добми” в центъра на София. Първо за престъплението е задържан люлинският бандит Даниел Стефанов-Дъмпела. По-късно обаче Багата сам сочи Ивайло Чобанов като човека, който го е ранил. До обвинения и съд обаче не се стига. Пилето има алиби, защото е напуснал “Домби” около час преди инцидента и камера е снимала излизането му.

Опитът за убийство на Благой Иванов остана ненаказан след серия от мистериозни обстоятелства.

Няколко месеца след това, през септември 2012 г., Ивайло Чобанов е арестуван с двама негови приближени при операция на ГДБОП. Тогава операциите имаха имена, а тази срещу него беше кръстена логично “Пилето”. Според материалите тогава Чобанов е държал насила 22-годишна жена, която принуждавал да проституира. Антимафиотите дори намерили компромати на компютри и дискове с порнографско съдържание. В къщата на единия от задържаните била открита стая за сексуслуги, оборудвана с компютър и видеокамера. Правили записи на проститутки и техни клиенти, а после с тях изнудвали мъжете.


В категории: Крими , София


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
70
Коментара по темата
70.
AA
10.03.2024 09:43:27
0
0
Почини си свега като си мн генгста
69.
Климбо
28.02.2024 15:42:07
0
8
Ех,имало и добри новини!
68.
do minuvach
28.02.2024 15:32:10
3
5
Ако те запукам на улицата, в корема ли ще ме удряш? Малко не върви, де да знам, ще те изцендря отгоре, човек, само малко прозорче ми дай и ще те нокаутирам. Зависи от зора. Било е на зор момчето, уплашил се е. Всеки ще се уплаши. На неговите години/килограми/опит, де да занм, всеки, аз , ако съм, просто ще изляза и като и ако ми посегне, ще го изсипя. Но не всеки е така. Момчето не е виновно, не виждам как ще стане тва. В смисъл, малшанс, лош късмет за този, къвто и да е , мутраген някакъв, но се случва понякога.
67.
minuvach
28.02.2024 15:02:53
7
0
Тва си е непредумишлено убийство, ако няма пари и/или връзки може и да лежи за тва. На улицата ако нокаутираш някой, удара не е проблема. Най-опасното е, ако падне на земята докато вече е в безсъзнание от удара и си удари главата, докато всички мускули в тялото му са вече отпуснати. За това най-сигурно и безпасно, риташ го в топките, черен дроб, слънчевия сплит, което си харесаш, само не и в главата.
66.
Руслан
28.02.2024 10:34:37
0
3
Тирбушона врътка, врътка
кофти фатка, кофти тръпка
65.
Stoqn
28.02.2024 00:35:38
1
3
Пък това че са ме ебали от София Запад не е верно. Завираха ми една бухалка ама през дрехите. Не е влязла вътре. Духах ама на трима и то само главичката и сперма не съм ял не.. Ще ви избия. Не ми се живее
64.
Ще коля
28.02.2024 00:26:57
0
0
Би казах да, в Бургас казваме Ви не Вие. И ко? А? Не съм се изложил много. Казах че ако има един самолет сега тук и почвам да летя като ме хванаха с колата дето не беше моя. Голяма работа. Искам да умра ама един ще зема с мен
63.
Цимбика
28.02.2024 00:21:28
0
4
Ви го каза по Нова Тв. Какво не разбрахте?
62.
Д_р Саян
27.02.2024 23:53:43
0
4
Всички сте за интензивна терапия. Ако ти е къс фитила, закономерно свършва зле.
61.
Тоз насра
27.02.2024 23:28:49
1
0
Ко стана е младеж? а? аре тук съм ве пред НДК . Сам. С файтърските ръкавици няма да ме пропуснеш. Питай жена си за Стоян от Бургас. Да видиш какво ще ти каже. Славейков 53 блок
60.
Митьо лентата
27.02.2024 19:40:10
1
3
И аз съм ,мутра .Като ударя една дълга линия и ставам пишман мутра .Иначе съм насран ,наркоман.
59.
do 56
27.02.2024 19:15:47
0
0
iskam da kaja 4e sam v Sf kaji kade idvam nqma nujda da tursi6
58.
до 56
27.02.2024 19:11:48
0
0
Аз съм бе хехехехехех..Не можем да се сетим нещо. Побеляхме и Оглупяхме
57.
до 56
27.02.2024 19:06:56
0
0
Не вервам. Ако беше така, щяхте още днес да дойдете. Значи нема да стане. Требе аз да ви търся. Епа толкова луд да съм
56.
До 50
27.02.2024 19:01:25
1
0
Баце, чуй хубаво кво ще ти кажа.
Ше дойдем много, много скоро да са срещнем и поопознаем. Че требе да дадеш едно интервю щот ще станеш супер звезда.
Вервай златен.
Айде сега бегай да точиш меча щот ши требе да си го отвъртиш.
55.
Малко като нагласено прилича
27.02.2024 18:53:51
2
3
Всъщност Пилето пада на асфалта точно в момент, когато оттам минава кола. Любен Попов веднага става от шофьорското място и издърпва тялото на Пилето, защото главата му е била под задната лява гума на изчакващия да се включи в бул. “Черни връх” автомобил.
-----
Това му е била грешката, ако беше оставил да го сгазят, щеше да му се размине.
54.
Туриста
27.02.2024 18:40:15
0
15
Малшанс за пилето. Ако беше тура щеше да е жив
53.
До 47
27.02.2024 18:20:54
0
5
При постъпване ти вземат кръв за спешни изследвания, а когато има данни за насилие както в случая се пускат още в момента на приемане алкохол и наркотици.
52.
бандата на поличките
27.02.2024 17:37:34
1
1
Е, добре, момчета, тва е много хубаво, че всички се забавляваме, но дайте да си го кажем. Нали сте се събрали сега, кво ви пречи да дойдете до Бургас? Сам ще дойда, сам..И без чук, не. Без чукове!! За Бога. Кво ще стане, ако ме ударят с този гумен чук, строшени кости, болка, лайна, кръв и сополи, не ве просто еби си майката, човек. От Люлин с лябов, не , няма да ми лапаш! Знам ги тия! Няма да стане...Ше земеш..Ножки, да...6см ножка, хахаха мъничка..То нали знаеш обратнопропорционално било..Ти не можа да го прочетеш. Камо ли да го изречеш. Имам предвид, че мие голям, ама както и да е....Може и да зема меча. Ама не..То тоз меч е повече за шоу такова...То ръгаш само за ко с меч..Аре..Идвайте. Знам, че знаете..Еми , елате. Пишете и ще изляза
51.
Do faitara
27.02.2024 17:04:00
3
0
Tuk edni hora mnogo sa smeiat . Na4i 4ukovete I Dampela ne staat a, verno li ve izmislen? Spoko, che sa zapoznaem.
Ot Lulin s lubov...
50.
Същия
27.02.2024 16:43:36
2
1
Шоп ебан, бандит с пола, бано криво куче. Ко стана, ще не пишеш? Ще има ли нещо и ли само говориш. Кое викаш е "клавиатурен файтър", кво само блъфираш, чупен джам!? Аре, кафа! Ще се напуша за здравето на Чобана Мухахахахахаха!
49.
Смешник
27.02.2024 16:39:07
0
9
Някво хърбаво го ритнало в брадата и тоя умрял. И после всички го нареждат и му се хилят.. Явно си е заслужил да умре по такъв смещен начин. Като путка, да си го кажем, извинявам се за израза. Чобана умря , като путка..И си беше путка. Щом майка му не ще да чуе за него. Е, какъв човек трябва да си, майка ти да не иска да чуе за тебе. Като Киряка навремето. Ей такъв изрод, същия. Само че дърт и смотан, Киряка поне беше битка. Тоз глупак и тва даже не е. Отрепка , ултимат отрепка
48.
do 44
27.02.2024 16:26:32
5
3
Даже , ако бях аз, щях да го еба, докато е още топъл. Полузатворените му мътвешки очи ме възбуждат. Нищо, ще му се изсера на гроба, като дойда до София..То пък там Мето, сериозна работа, ДНК ще земат, аве ще му изсипя кравешки лайна на гроба..То и няма кой да го погребе тоя, нали имал приятели ахаххаха...Майка му не щеше да чуе за него, кво е тва, баси резила...Баси боклуците! Ще ти разпоря гърлото , жена. Ела в Бургас, ще си направим чак, сериозен съм...Кво само се дуете и плашите, ве, мишки!? Навремето там се дупил на няква вече мъртва мутра...Исе има за някъв...И сте гладни, всички сте гладни, бачкате по чужбини, кво ми говориш. Жени..Там някби си "бандата на чуковете"..Акъла ви изкараха...В Бургас чукове не ползваме..Ела да ти покажа кво използваме..Ко ми говориш, всеки а себе си, като че ли не познавам дилъри и сутеН,ори и всякви от София..Няма мафия..Мишоци...Сам ще ви чукам, сам...Мафиоти с полички
47.
Сливен
27.02.2024 16:26:23
2
11
В медицинската документация към момента на аутопсията на Чобанов кръвният тест за алкохол е показал 2,38 промила, отбелязва съдът. Пробите за дрога разкриват и много наркотици - амфетамин, бензодиазепин, кокаин, метадон, кодеин, хероин и морфин.
Чакай е мой след месец още ли имаше 2.5 промила в кръвта как така към момента на аутопсията или е платено вече.
46.
победа и здраве
27.02.2024 16:23:20
3
14
Много биЙАчи сте се събрали тук, нямам думи. По скоро сте въшлясали мазни склерозирали пензи, но ок. На мен ми трябват МЪЖЕ за окопи и танкове. България от много отдавна не е водила война и това се отразява пагубно на всеки един Българин. Ако трябва и гражданска да е (още по хубаво). Та, който е готов да се готви да се представи, отварям скоро пунктовете.
45.
do jenata 41
27.02.2024 16:18:23
3
4
Ще го еба на улицата....Що не разрешаваш ли? Кво ще напраиш по въпроса? А? Жена мръсна! Ела в Бургас да се запознаем...Ей там на паркинга на метро..Да ме видиш, че съм сам. Елате повече!
44.
ДО 41
27.02.2024 16:16:41
6
3
КВО КВО ЩЕШЕ ДА ГО ПРАЙШ,
КЛАВИАТУРЕН ФАЙТЪР.
АВЕ ЕЙЙ ТИ НА КЪВ СА ЗЕМА ВЕ, БУРГАШКИ?
43.
Ще ти обясня
27.02.2024 16:15:50
1
13
"Силовак" означава назобен с бианабол, дебел, с вмирисан анцуг адидас, непран от 2 месеца. Босовете ги бутаха напред с някви бухалки, да земат пандиз, ножки или павета в тиквата. Ей тва е "силовак"...Който с времето еволюира в тлъста пишман мутра с шкембенце, тънки криви крака и космат гръб. Мека пишка от друсане на Пико (което обявява за бяло) , жена му легенди се ностя за нея, мирише на "бяло" ахахха. Само разправя истории кой бил познавал, къв живот бил живял, но друго не може..Е, виж кво може..
42.
Ко ко речи
27.02.2024 16:04:47
2
4
Кой туй силовак
41.
do 39
27.02.2024 16:00:10
5
5
Е, къв ти e тоя, любовник ли или кво? Вратаta е отворенa очевидно насилствено, кво ще ми кажеш, че тоя Любен е отворил вратата да се разправят , а не е отворил прозореца..Той да го ритне така, значи е бил по гръб, гледай внимателно..Иначе, че и тоя Любен Попов не е цвете за мирисане, имал няколко катастрофи, някои супер брутални и нищо, баща му платил да потулят случая, въпреки, че има видео и всичко...Но в случая не е виновен..Кво очаква оня другия да стане? А? Ти кво ще направиш ве, жена, иначе тука плямпаш..Ай кажи кво ще направиш. Щото при мен нямаше да е крак в брадата, ами други неща..Мoжеше ида му изсуля гащите и да го чукам в дъртия гъз на улицата...Не ме ебе кви познати има, аре ще видим кво ще стане, нищо няма да стане...Ай да видим кво ще стане с тоя Попов. Квото и с другите...Няма такива неща в България. Тва не е Митьо..Тва са някви набедени мутри, лимони на тоя Мето..
40.
....
27.02.2024 15:59:19
1
3
То и новина има по въпроса за безопасността на младежа ...
Приятели мутри на убития, обикаляли около съда преди делото днес ... Става кофти.
Естествено, водещ защитник на младежа е небезизвестния "адвокат" Илиян Василев.
39.
До 37
27.02.2024 15:51:39
9
2
Къде видя, че дърпа вратата ?
Или чу, че го псува ?
По тая логика, всеки един паркирал неправилно има правото да утрепе някой който му прави забележка.
А за медала който заслужава, само се надявам да не отнесе нещо друго.
38.
38
27.02.2024 15:47:10
0
8
Иначе майка му хитра, държи му езика хахаха, то няма никакъв смисъл, просто се повдига леко главата и езика няма как да го задуши. Имам предвид, че жената добре прави, то и момчето там изскочи ,взе да го гледа нещо...Това се гледа адски много от съдиите. Много е важно..да не бягаш и да окажеш помощ. Разликата е години присъда, може и 10..Не в случая, в случая макс 3 години условна ще вземе това момче. Най-вероятно ще го оправдаят..
37.
BiGIE
27.02.2024 15:04:15
3
35
Медал за момчето, изтрило е един уруд от лицето на земята. Относно фактологията- някакъв пиян и дрогиран идва и ми дърпа вратата на колата да отваря, докато съм с майка ми вътре. Издърпва вратата, защото е по силен от мен, при което аз му набивам един ритник и той отлита назад, пада и умира. Е какво се предполага да направя, след като той насилствено ми отваря вратата??? Да се научи да пада без да си удря главата, както се е енаучил да дърпа врати. Никакво убийство, чисто самоубийство-паднал си на главата, ми да не си падал бе, не дърпаш вратата не падаш, дърпаш вратата падаш хахаахахах
36.
Бай Ганьо
27.02.2024 14:57:38
3
10
Да е*а този пиян бokлук! Малко му е било!
Намерил си майстора!
35.
ПБХ
27.02.2024 14:48:28
9
7
Сина Боклук току що го пуснаха без никаква мярка.
Само да не стане мазало щото се чува че убития имал доста корави приятели, дърти мутри.
Дано не отиде зян , младежа.
34.
ПП
27.02.2024 14:43:33
3
5
МАЛКО ВЛЕЗТЕ В ЧАС КАТО ПРОВЕРИТЕ КОЙ Е БАЩАТА НА УБИЕЦА .
ВАЛЕРИ ПОПОВ, SCANDALL, PHILIP PLAIN, БОЕВСКИ, НАРКОТИЦИ, ПРАНЕ НА ПАРИ, ККОНПИ И Т.Н.
ОБАЧЕ, КВО ОБЩО ИМА СИНА,
НАЛИ ? МНОГО, МНОГО, ТЕПЪРВА
ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПОДРОБНОСТИ.
33.
Smqh
27.02.2024 14:36:16
0
8
Тоя сега или ще го оправдаят или ще му дадат условна за непредумишлено...Щот жертвата е някъв кален орк. Даже майка му не ще да го погребе, смятай къв урод е тоя. Наръга Багата, щото Багата му казал "кога ще еба жена ти"..То голяма обида, ама ей сеа все едно в случая да беше го бучнал в гърдите, вместо да го изрита. И пак не е същото, щото оня го заплашва. Все едно да изкара пищов и д го гръмне в тиквата. И после да го оправдят, както при случая с Багата..
32.
Тоз пък
27.02.2024 14:04:48
2
20
Кво намесваш Рижата..Рижата е държал нож в ръка и са били двама, Тошко е бил зад него. Рижата беше много хубаво момче, за разлика от аверите си и от брат си. Но оня издухания с право го претрепа, той много добре си знае правата, човека, нищо, че не е добре малко...И то си е самозащита , по закон може да те оправдаят, ако го докажеш..Не му трябва да се изкарва невменяем..За пистолета си има разрешително, много ясно, че ще го носи, за кво го е зел.
31.
Анонимен
27.02.2024 13:59:53
19
5
А случая с Рижата всички знаем , че убиецът го изкараха невменяем психо. Ама със пистолет се разхожда няма проблем!!!!
30.
Отрепките дислайкват
27.02.2024 13:58:21
2
11
Мърши, назобени и носът им пълен с лайна. Тоз сигурно им е бил идол...Хакам ви го в човката, дано се срещнем някой ден по същия начин..Да видиш къв лайк ще земеш, мутро набедена
29.
Анонимен
27.02.2024 13:57:40
0
11
Чакалите го яли ареее Багата заради тоя не стана световен шампион. Господ си знае работата малко късно но резултатът е такъв.
28.
Tapir
27.02.2024 13:56:40
1
4
И трябва жена му да е доста добре, щом Багата е тръгнал , заради нея да се прави на мъж и оня го е наръгал. .Коя е тая?Сигурно е тъжна и самотна сега...
27.
Тъпанар
27.02.2024 13:51:16
1
6
Смятай колко е тъп..Правил записи на проститутката и клиенти..Е, нали идват всякви..После, като се разбере, Чао или в затвора за дълго или в гроба. Как не са го пречукали, не знам..Нали Марсианеца правеше същите неща и за тва го отнесе...Те и полицаи ходят по проститутки. Има един траверс, дето има към 40-50 обяви с фалшиви снимки, за жена се представя...И приятелят му е полицай, защитава го чак..Всякви полицаи има, и наркомани също...Не може да снимаш проститутките, щото го отнасяш доста тежко...Навремето един Скакела, тоз беше милионер, кво ли не правеше, много забъркан и много пари..И заради това го отнесе, всички пари му зеха и взе 15 години и лежа кантар...
26.
Mutrata umre
27.02.2024 13:43:42
3
5
Доста е тъп, той пък пиян и надрусан. Но не е никакъв бияч, а тъпа мутра. Иначе щеше да се сети , че дори 60 кила да е, ако легне на седалката и те запука с крака, нямаш голям шанс...Дърпаш се..Това всеки файтър ще му го каже...То свърши вече, де..Да мре, ве, ебал съм му дъщерята..
25.
Крис
27.02.2024 13:40:32
2
11
Ебаси мутрата дет се напива от 1л.бяло вино
24.
*********
27.02.2024 13:38:36
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
.....
27.02.2024 13:28:45
16
3
МОЛЯЯЯ, САМООТБРАНА ?
НИКЪДЕ НЕ СЕ ВИДЯ УБИТИЯ ДА НАПАДА ФИЗИЧЕСКИ "ОТБРАНЯВАЩИЯТ СЕ" .
ДА СИ СЛУШАЛ ЗА СЛУЧАЯТ "ЛИСИЧКОВ" ????
БЕШЕ В ПОЗИЦИЯ НА "НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА " , РАЗСЛЕДВАНЕТО И ДЕЛОТО ПРОДЪЛЖИ С ГОДИНИ.
КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ, КОЛЕГИ ????
22.
Ами
27.02.2024 13:27:50
1
20
Ами всичко се връща.Тоз имал късмет.Ако пня е бил трезвен е щял да го пребие.Един боклук по малко.Няма за какво да го съдят.Това е самоотбрана
21.
Старост-нерадост
27.02.2024 13:21:06
4
30
Тия силоваци от миналия век трябва да се примирят с факта,че вече е дошло новото поколение,което макар и с бели якички също могат да раздават ритници,на които чест им прави,че не са на глутници като ония от ония времена!
20.
До 18
27.02.2024 13:15:47
2
32
Самозащита,братле...следващият път да му е за урок,опаааа....няма да има следващ път!
19.
До 5
27.02.2024 13:13:12
3
11
То ясно,че пилето(петел номер 1) не си е давало сметка,че като изземва задълженията на служителите на реда за неправилно паркиране(да беше се обадил на 112) ще попадне на петел номер 2(явно успешно татово момпенце) и ще се репчат кой е по-,по-,най-.В крайна сметка единия петел в гробищата,другия е наред....някой ден
18.
.....
27.02.2024 13:12:20
14
8
ЧИСТО УБИЙСТВО.
И БЕЗ ДА ТИ ПРЕДЯВЯТ ОБВИНЕНИЕ ДОРИ ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО ТАКОВА.
БЕЗ АРЕСТ, РАЗСЛЕДВАНЕ И ПОДОБНИ АЛАБАЛИЗМИ.
БАСИИИ ТЕРИТОРИЯТА . БАСТА .
17.
СС
27.02.2024 13:03:53
3
12
Пак са играли кинти. Таткото държи бардаци освен всичко друго. А колкото до банковите клонове наистина много от тях са на ужасни места за хора с коли.
16.
До 12
27.02.2024 13:01:58
1
16
Тъй като в България законът е врата в пустиня,много зависи от обществения отзвук в случая.По закон може да бъде клафицирано като непредумишлено убийство,тъй като в резултат на съпрекосновение(удар) е настъпила смърт,па макар и след месец.Ако не беше го ударил(избутал) нямаше да падне и да си удари черепа у асфалта.Но както виждаме,дори собствената му майка се е отрекла от него,демек,ако не се намесят "нотариусите",за да го изнудват това момче и баща му за пари,всичко ще се размине с "липса на доказателства".
15.
Стоян
27.02.2024 12:59:02
18
14
Колко трябва да си тъп, че да видиш ква мазна пета му сложи. Направо му литна главата на човека. Това си е чисто убийство.
14.
azi
27.02.2024 12:57:48
2
14
Udari go s krak v glavata...
13.
Хмммм
27.02.2024 12:55:50
2
21
Колкото и да съм атеист в такива ситуации се чудя дали е просто случаеност или има всевишна сила,която в крайна сметка въздава справедливоат след като органите излъчени от хората(МВР,Прокуратура,Съд) не си вършат работата.
12.
Браво
27.02.2024 12:55:20
3
25
Браво на младежа с един тукат го сложи на мястото му , за съжаление като знам съдебната ни система каква е ще го занимават сега дълго време но вярвам ,че съда ще го оправдае .
11.
До 9
27.02.2024 12:52:42
1
2
Ако наистина е такъв,а не просто съвпадък,Господ скоро и за него ще реши както за умрелия е решил.Ангелчета,ангелчета...на смърта праща!
10.
Мдааммм
27.02.2024 12:50:35
3
25
Намерил си майстора.Ха дано всички боклуци като него да го последват един ден!
9.
.....
27.02.2024 12:49:26
9
11
АБСОЛЮТНО ТОЧЕН КОМЕНТАР ОТ N 5 .
ЯВНО УБИТИЯ Е ИМАЛ МНОГО ГРЕХОВЕ. КАЗАНО Е, ЗА МЪРТВИЯТ ИЛИ ИЛИ НИЩО, ИЛИ ИСТИНАТА.
ДОСИЕТО МУ Я ПОКАЗВА .....
КВО ПРАВИМ В СЛУЧАЯ С УБИЕЦА ?
БАЩА МУ ВИДЕН "БИЗНЕСМЕН", СПОНСОР НА СТОЛИНЧНА ОБЩИНА И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ .... АЙДЕЕЕ ФЛАГМАН, ВИЕ СТЕ.
8.
Стара поговорка
27.02.2024 12:36:47
1
26
Какво повикало.

Такова се обадило.
7.
Истината
27.02.2024 12:35:07
1
42
От пилето остана полетя перушина и пера , даже майка му не иска да го погребе. Боклук през целия живот умира като боклук на улицата. Да го полагат в социалните гробища редом до другите клошари и мангали.
6.
Справедливост
27.02.2024 12:31:25
4
65
Да бъде даден орден "Стара планина" на младата каратека свършила работата на държавата и отървала обществото от още един боклук!!!
5.
Burgas
27.02.2024 12:29:52
48
9
Ако гледате внимателно видеото ще видите че Флагман отново лъже.
Шофьорът е много агресивен и всъщност причинява смъртта.
Вижте начина по който човекът пада, това може да стане само след силен удар, още повече че според статията е двойно по голям.
В допълнение шофьорът изкача от колата и продължава с агресията, а не се опитва да избяга както биха направили уплашени хора
4.
Бай Цоло
27.02.2024 12:27:40
3
51
Наигра ли се да се правиш на мутра ? Хаха "неговия" квартал бил. Сега вече ще си има само и единствено собствено гробно място където никой няма да паркира
3.
CS
27.02.2024 12:16:52
2
53
Един боклук по малко
2.
Sierra Mexico
27.02.2024 12:13:59
7
14
Bejancite na denkof 6e gi opraqt tam pileta 4obani misirki bagi magi MMA boici
1.
Някви
27.02.2024 12:09:06
2
31
Наркомански истории или така ми се струва
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори