×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще изпрати ли НАТО сухопътни войски в Украйна?


Ще изпрати ли НАТО сухопътни войски в Украйна?
Руските окупаторите си връщат инициативата по цялата фронтова линия
27 Февруари 2024, Вторник, 07:15 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки: УНiАН

Макрон не изключва това да се случи, а Володимир Зеленски коментира, че Тръмп не разбирал Путин, защото не е воювал с него

Руските окупационни сили окупираха още две населени места, разположени в близост до Авдеевка . Това съобщава DeepState, цитиран от УНiАН.

Информационното издание уточнява, че става дума за Степное и Северен Донецк. Те се намират близо до Ласточкино, откъдето наскоро бяха изтеглени бойците от ВСУ, пише  украинската информационна агенция.

Противникът атакува Орловка, Бердичи и Тоненькое. Окупирал е Степное и Северное, информира УНiАН.

Публикувана е и актуализирана бойна карта, която доста прилича на тази на военния анализатор Юрий Подоляка, който е роден в украинския град Суми. Според него ситуацията в Тоненькое е критична за защитниците на селището, тъй като в неделя руснаците цял ден са го „обработвали“ с артилерия и авиация, а после се закрепили на източния край и се очаква изтегляне на ВСУ. 

Окупаторите атакуваха в Купянско, Лиманско, Бахмутско, Авдеевско, Мариинско и Щапорожско направление, а също така се опитаха да щурмуват позициите на украинските войски на левия бряг на Днепър, пише  украинската информационна агенция.

В същото време ръководителят на пресслужбата на оперативно-стратегическата групировка на войските „Хортица“ Иля Евлаш каза, че руснаците вече са доста близо до Часов Яр.

Междувременно от американският Институт за изследване на войната (ISW) коментираха, че руските окупатори са си върнали инициативата по цялата фронтова линия и вече ще могат да водят настъпателни действия когато и където си поискат. Те ще може да определя времето, мястото и мащаба на бъдещите настъпателни операции на територията на Украйна, коментират анализаторите от САЩ.

В същото време Франс прес и БТА цитираха френският президент Еманюел Макрон, който вчера заявил, че изпращането на западни сухопътни войски в Украйна не бива да се изключва в бъдеще, но че на този етап "няма консенсус" за подобно решение. 

"Днес няма консенсус за изпращане на сухопътни войски по официален, приет и одобрен начин. В дългосрочен план обаче нищо не бива да се изключва. Ще направим всичко необходимо, за да гарантираме, че Русия няма да може да спечели тази война", обясни френският президент в края на международна конференция в подкрепа на Украйна в Париж.

Френският президент не пожела да каже повече за позицията на Франция по този въпрос, позовавайки се на "стратегическа двусмисленост, която приема".

"Определено не съм казвал, че Франция не подкрепя това", посочи той. "Няма да допринасям за двусмислието на днешните дебати, като назовавам имена. Казвам, че това беше споменато сред вариантите", добави Макрон.

Този вариант никога досега не е бил споменаван от Франция. В отговор на въпрос след конференцията в Елисейския дворец нидерландският министър-председател Марк Рюте увери, че темата за изпращане на сухопътни войски не е бил включена в дневния ред.

"Много от хората, които днес казват "никога, никога", бяха същите, които преди две години казваха "никога танкове, никога самолети, никога ракети с далечен обсег", заяви Макрон и допълни: "Нека бъдем достатъчно смирени, за да признаем, че често сме закъснявали с шест до дванадесет месеца. Това беше целта на днешната дискусия: всичко е възможно, ако е полезно за постигането на нашата цел".

Въпреки това френският президент припомни на съюзниците си в Украйна, че те "не са във война с руския народ", а че "просто не искат да позволят на Русия да победи в Украйна".

Макрон обяви също така създаването на нова коалиция, посветена на доставката на ракети със среден и далечен обсег на действие, на фона на украинските опасения относно обема и графика на доставка на вече планираните боеприпаси. 

Той изброи пет "насоки за действие", по които има консенсус: киберзащита; съвместно производство на въоръжение и боеприпаси в Украйна; защита на държави, пряко застрашени от инвазията в Украйна, като Молдова; "възможност за подкрепа на Украйна на границата ѝ с Беларус с невоенни сили" и операции по разминиране.

"Убедени сме, че поражението на Русия е от съществено значение за сигурността и стабилността в Европа", добави френският президент след дългата конференция в Елисейския дворец, която започна вчера късно следобед и приключи късно снощи.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски коментира, че бившият американски президент Доналд Тръмп не разбира целите, преследвани от руския лидер Владимир Путин, защото никога не е воювал с Русия. Това президентът на Украйна е казал в интервю за Си Ен Ен, цитиран от агенция Укринформ и БТА.

Зеленски заяви, че "не може да разбере как Доналд Тръмп може да бъде на страната на Путин". "Това не е за вярване", подчерта украинският президент.

"Мисля, че Доналд Тръмп не познава Путин. Знам, че се е срещал с него ..., но никога не е воювал срещу него. Американската армия никога не е воювала с руската. Никога. Аз по-добре го разбирам. И не мисля, че той (Тръмп) разбира, че Путин никога няма да спре", добави Зеленски.

Попитан за изказването на американския сенатор Джей Ди Ванс, че изходът от войната няма да се промени дори ако Украйна получи парите, Зеленски каза, че американският законодател "не разбира какво става тук".

"За да разбере трябва да дойде на фронтовата линия и да види какво става ... без тази подкрепа. И тогава той ще разбере, че милиони хора ще загинат", допълни украинският президент.

"Той, разбира се, не го проумява, но да не дава Господ да имате война на ваша територия", каза още Зеленски пред Си Ен Ен.
 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
67
Коментара по темата
67.
Ти да видиш!
01.03.2024 02:44:53
0
1
Макрон е странна птица. Представям си баба му, че е мъжът във връзката им. Не знам дали е вярно, но така ми се струва. Ходи се мазни на Путин, но номера му не мина да се прави на медиатор и го турнаха от единият край на 6 метрова маса, а Путин седна отсреща и сигурно му говореше през микрофон. Франсето го пукнаха медиите във Франция като завърна и оттогава мрази Путин и в червата си. И какво от това? Французите са едни войници, че ум да ти зайде... а щели да пращам войски в Украйна, за да громят Русия?!
66.
WW3
01.03.2024 00:13:27
0
1
Това са последните новини от Хал Търнър:
"Русия премества ядрени ракети в цялата страна"
https://cutt.ly/NwMoBNDb
Според Хал Търнър причината е наличие на английски и френски войски в Украйна:
"Британски и френски войски НА ТЕРЕН в Украйна Действащи крилати ракети за атака на руски войски"
https://cutt.ly/ZwMoVmow
"Руската реакция на тези разкрития беше пряма: Това доказва, че Великобритания и Франция са нападнали Русия ние имаме право да отговорим военно"
65.
do 63
28.02.2024 11:27:39
0
1
Те не са велика сила, но са най-боеспособни от всички държави в Европа. Точно заради тези неща, които казваш. Ти говориш неща преди 1000 години, още черния барут..И не са мишкари, само те говорят срещу USA, никой друг не го прави. Но нищо няма да направят. Ще има пак Студена война, 30-годишна. Поне тоз път сме от западната страна. Но ако човек не замине на запад, само негативи от тази ситуация. С Русия поне щеше да е по-евтино , като цяло. Всичко..То е равносилно на по-големи заплати..И единствения негатив щеше да е , че няма да може да се излиза, да се ходи на гурбет на запад.
64.
hahamine
28.02.2024 01:38:20
0
5
За да изпрати войска се искат топки които нато няма, но затова пък има дълбоко гърло
63.
Мбф
28.02.2024 00:53:24
1
5
Тия французи какво толкова се вживяват на някаква велика сила. В най-голямото си могъщество по времето на Наполеон, руснаците направо се гавриха с тях.
Англичаните също ги шамариха, а за немците да не говорим, те направо ги изнасилиха.
Нападали са слаби страни и племена и са ги правили техни колонии, като са грабили ресурсите им. Французите са най-обикновени престъпници, грабители и мишкари.
62.
tw
27.02.2024 21:42:47
2
3
Ще стане точно така както каза онзи експерт. Руснаците ще стигнат почти до Киев и тогава Нато ще изпрати армия за да "брани" столицата на Украйна. Ще има мирни преговори и Украйна ще бъде разделена на две части, като между тях ще има 50 км буферна зона.
61.
до 60
27.02.2024 17:00:02
3
10
Айде напъни се повече с немощната си мозъчна клетка. Кой ще ни нападне нас и за кво? Освен вълни от мангали-емигранти. И те искат само да минат, не да остават. Аз да съм предател? За какво? Че симпатизирам на Русия. Кво направиха за теб и за България , европейците и американците? Кой в момента е надупен, свалил си е скъсаните гащи?! А? Я погледни по-добре..И пишат "русороби"..Единствената причина да приемат България и Румъния в Европейския съюз е защото искат роби..Не искат черни роби, искат бели роби..Нормално, няма друга логика, трябва да имат и те полза. От това членство...
60.
До 57
27.02.2024 16:27:35
9
1
Нелепият ти опит за шега, погледнато философски обяснява много исторически примери, за българи-предатели на народа си.Със сигурност,ако кръвожадните орки на путлер ни нападнат -вие българските путинофили ще сте на първа линия ,стойка- Г и свалени потури.
59.
*********
27.02.2024 16:05:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
58.
Глупости
27.02.2024 15:06:39
3
8
Милион мъртви и инвалиди и ще станат повече, заради игричките на USA и подлогите им от Нато. Заради тези "помощи"...Заради пропагандата, от която пропаганда са част и Флагман..Стотици хиляди хора умират, заради тия гнусни журналистически статии. Кой ще утрепят, ще утрепят Зеленски и гвардията му от фашисти. Къде ги видяха тези "милиони"? Смешна пропаганда..Руснаците искат да ги оставят на мира и да не избиват руски граждани. За това е целият панаир от 10 години насам.
Доста руснаци познавам, някои са екстремни патриоти, ще подхвърля някои неща за Флагман...Няма нужда да лъжа...Пък може и лично да дойда, ще ви еба майката долна
57.
Същия
27.02.2024 14:53:58
3
3
Флагмани що не направите една статистика колко предатели, тролове и лъжци Русия директно елиминира!? Кво стана с Тик Ток, кво стана с Wiki? КВО СТАНА? И това е по време на войната, ами, като свърши? Мислите , че ще ви пропуснат!? Е, как, като толкова много руснаци видяха кви ги пишете и че си отглеждате платен укро трол...Имам втори братовчед , който е към охраните на Путин..Лично ще ви докладвам, с имена и цитати и всичко..Хахахахаха
56.
Българските политици са мръсни продажници
27.02.2024 14:49:10
2
7
Направо им ебават путката майчина...На тия укро орки. Махнаха цензурата навсякъде, показват им резила вече на укро фашистите, как мрат, сгушени в дупки. Само тия флагмани не могат да се усетят..Щото после ще се плаща солено след войната.
55.
Мятайте ги грозните русопитеци
27.02.2024 14:04:26
3
0
Много им стана, да я разфасоваме тая кочина и да я поделяме по равно мухаххaxaxax
54.
Няколко афоризма от Айнщайн
27.02.2024 13:52:41
0
1
- "Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война, но Четвъртата ще се води с тояги и камъни."
- "Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."
- "Здрав разум е наборът от предразсъдъци, с които човек се е сдобил до 18-годишната си възраст."
- "Който обича да марширува, напразно има мозък в главата — гръбначният му е напълно достатъчен."
- "Мирът не може да бъде опазен със сила. Той може да се постигне само с разбиране. Не можеш насила да покориш една нация, освен ако не изличиш всеки мъж, жена, дете. Освен ако не искаш да използваш такива драстични действия, трябва да намериш начин да уредиш споровете си без да прибягваш до оръжие."
53.
Гъзлия
27.02.2024 13:37:54
3
4
Русначев ще се запише в руския доброволчески отряд "Братя русороби" в защита християнското население в Чечня и прикавказието срещу натовската агресивна политика
52.
проф. Чучов - независим експерт
27.02.2024 13:12:26
2
4
Моля да се изкаже другара Медведев, той гледа най-трезво на нещата....
51.
Русороб
27.02.2024 12:37:50
7
3
Вчера Денков е обещал военна помощ от българска пехота . Бронирана техника , танкове , кораби и три батальона специални войски .
50.
45ти Веждичка
27.02.2024 12:31:33
4
4
Хуйска, този виц е обърнат, руснаците воюват с доброволци, наемници и "доброволци" от селата, шегата се състои в това че не просто навират нато и украйна в кучи гъз, а го правят с едната ръка на кръста/в джоба.
Не споря с теб, не можеш да градиш представа въз основа на елементарни факти и следствия, а само повтаряте като папагали от "български" телевизии спуснатите фрази и тези.

"Будете дерево дружно добывать!"

https://m.youtube.com/watch?v=ZJMay9FeGAE&pp=ygUg0YHQutC-0YDQviDQvtGH0LXQvdGMINGB0LrQvtGA0L4%3D

Z
49.
Бургазлията
27.02.2024 12:22:03
8
4
Те са там още отпреди войната и громят орки . Слава Украйна!
48.
ХХХ
27.02.2024 10:54:59
3
6
Хора,тука няма място да се делим на русофили и русофоби.Забравете че ние русофилите,бленувахме Родината ни да замръзне и погине от глад,защото "Путин ни спрял кранчето",забравете,че русофилите,които сме русороби,мечтаехме,кадирките и пияните ватенки да "освободят" нас,майките и жените ни. Забравете че русофобите,всъщност не са русофоби,защото такива ги определяме,ние русоробите,тличаващи се с откровенна слабоумност водеща до там да определяме един и същи човек едновременно за русофоб,украинофил,англофил,германофил,евроатлантик,антибългарин и т.н
Извинявам се, если я не соумел переодется в воздухе! Но както се знае,простия човек се вижда и от Космоса,дори,когато е русороб опитваш се да се завоалира,като неутрален.
Из песни слов не вьlкинеш!
47.
Z
27.02.2024 10:52:36
3
13
Евро гейовете като Макрон да ходят да се бият с Путлер..
46.
he-he
27.02.2024 10:43:51
2
6
Няма тракава гръцка медия. Видеата са фалшиви.
45.
Вежди Рашидов
27.02.2024 10:39:34
7
15
- Как е в Украйна?
- Ами руснаците воюват с НАТО.
- А имат ли някакви загуби?
- Много - губят жива сила, танкове, самолети, кораби...
- А НАТО?
- НАТО още не са дошли.
44.
XXX
27.02.2024 10:36:01
6
10
Хора, тук няма място да се делим на русофили и русофоби. Номерът е такъв , че западът буксува пред изтока,западът мислиха едно, а то не се получава, Започват да мислят всякакви работи само и само да успеят. Пред тяхните цели дали сме русофили или русофоби няма никакво значение всички ще ни натикът в батака .
43.
БожкOFF
27.02.2024 10:35:35
5
5
Да де, това го уточнихме! Хубаво е че сте ходили в казармата, мажете с крем здраве, жените и дъщерите си и точките си под кръста. Разбрахме защо сте ходили в казармата.
42.
Залавяне на американски наемници от руската армия
27.02.2024 10:35:15
4
5
Новина от гръцките СМИ за НАТОвците от коментарите по-долу:
"Видео: Залавяне на американски наемници от руската армия край Авдиевка. Очакват ги трудни времена в замръзналия Сибир."
https://cutt.ly/gwNFqVcA
Групата американски наемници е хваната срещу руския напредък западно от Авдиевка.
Руснаците, за съжаление на западните наемници, обслужващи украинския режим, се отнасят с тях много грубо, за разлика от украинците (с изключение на неонацистките кадри на Азовския орден), които третират и изпращат в безопасност в тила.
Руснаците не им признават статут на "военнопленници" и ги подлагат на съкратени съдебни процеси, преди да бъдат прехвърлени в лагерите за военнопленници в Сибир.
41.
гръцки СМИ
27.02.2024 10:29:20
5
12
Това е новината в гръцките СМИ:
✔️ "Б. Путин към НАТО за изпращане на сили в Украйна: „Направете го и няма да имате време дори да мигнете очите“! Най-пряката ядрена заплаха след Студената война"
https://cutt.ly/YwND16xP
Със светкавично изявление руският президент Б. Путин даде да се разбере какво ще се случи с европейците, ако Украйна се присъедини към НАТО и Киев, за да устои, поиска активирането на член 5 за „съюзническа помощ“.
„Няма да имате време да мигнете, ако Украйна влезе в НАТО и задействате член 5“, каза руският лидер, ясно намеквайки, че ще има ядрен удар по Европа!
По-конкретно той каза: „Ако Украйна се присъедини към НАТО и се опита да си върне Крим с помощта на военна сила, това означава, че европейските страни автоматично ще бъдат въвлечени във военен конфликт с Русия.
Възможностите на НАТО и Русия са несравними. Разбрахме.
Но също така разбираме, че Русия е една от водещите ядрени сили.
А с някои съвременни компоненти дори надминава много.
Няма да има победители. И вие ще сте този, който влезе в този конфликт против волята си. Няма да имате време дори да мигнете, когато изпълните член 5."
https://twitter.com/warintel4u/status/1762269857632985563
https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1762208609654468991
✔️"Изявленията на Б. Путин, Е. Макрон и китайското външно министерство показват, че възможността за ядрена война вече е много вероятна. Западните ядрени сили (САЩ, Великобритания и Франция) са решени да не... загубят в Украйна"
https://cutt.ly/ewND0lVk
Ясно е, че някаква дирекция, която контролира днешния Вашингтон и най-големите европейски центрове, е на разположение дори за ядрена война, за да запази част от властта си.
Всъщност, както всичко показва, сега се бърза да се намеси в Украйна, защото се страхуват от предстоящите американски избори, тъй като ако Доналд Тръмп спечели, всичко това ще свърши.
Представителят на китайското министерство на външните работи, имайки предвид САЩ, каза, че „в тяхната 240-годишна история те не са воювали само 16 години и са започнали около 80% от въоръжените конфликти по света от Втората световна война нататък"!
✔️Забележете, че DEFCON нивото на опасност от ядерна война се промени за Близкия Изток от 1 => 2, но за САЩ се промени от 3 => 2
40.
БожкOFF
27.02.2024 10:16:53
0
6
Не си ходил в казарма, не лъжи. През социализма такива като теб "светваха" на комисията. Гьотверен не е обидно да си. Приеми го.
39.
Марк Твен
27.02.2024 10:14:23
20
13
Zеленски вчера годо заяви, че от началото на войната УА има убити 31000 бойци... Явно или не си събират труповете от фронта или е изшмръкнал едната нула. Вероятно и двете.
38.
НАТОовец
27.02.2024 10:05:03
11
6
Писах се натовец но съм русофил от БА на НРБ. Ходих в казарма, полагаха ме, чистих кенефи и се влюбих в един от старите войници, който забрани на другите стари да ме ползват отзад и ме направи негова годеница. Толкова ми хареса че като посрещнах новобранци продължих да бъда годеница.
Толкова миролюбив русофил си останах, пе наскоро един келеш с оскубани вежди дет не ходил в казармата, като ми тури един бич и седнах на русофилския си разбит заден шкаф, скед което се обадих на спешния телефон и после пуснах жалба, понеже ходих в казармата и съм русофил и ще изгоня НАТО, обаче като вземаха щерка ми на караминьол, пак ривах в полицията, защото съм русофил хидил в казармата
Даже жена ми кът плющят, пия и се прая че не разбирам, щот съм русофил и ще гоня НАТО, но не и разбитата ми от каране жиничка щот си гъ обичкам.
37.
Бог
27.02.2024 09:54:14
8
9
Не съм бог, защото д тати носим по едим голям рудофилски рог, турен ни от мама.
Не се подвеждайте по еврогейс пропаганда. Ние битли русофилистиците вече две години унищожаваме милиони натовци в Украйна и "воюваме" с НАТО, но това не ни пречи тепърва да очакваме война между НАТО и Русия. Потомствената русофилистийска простотия и голямо сходство със симптомите на шизофрения.
Имаме си и оправдание за тази простотия и то е, че толкова силно жадуваме за кадиркозоебите, че хем се надяваме да ни освободят хем да ни мобилизират и отпратят на фронта, където да попаднем в плен - обятията на кадиркозоебите и да блеем като козички подобно на нашите братушки руцките вояки.
36.
НАТОвец
27.02.2024 09:53:28
15
14
Само да си обръсна крачката, да наложа капут на главата, пухен сутиен на гърдите, розова прашка да надяна, с кочан в гъза шарено знаме да развея и на бойното поле, пъпчиво, сифилистични дупе да разтворя. Всички руснаци от смях да разбия
35.
Пак внуZения
27.02.2024 09:51:14
2
4
Няма нужда от писания на такива глупости.Освен,ако не искаме да държим в напрежение дебилната общноZт
34.
Марк Твен
27.02.2024 09:49:54
23
20
До всички шмърколисти, трябва да разбИретИ, че ZZеленски е клоун и мястото му е обратно в цирка. Украйна не съществува, това е Македонска провинция. Аре оправете се с фЕрмерите, тогава пращайте войски на изток.
33.
От 11 до
27.02.2024 09:45:10
31
36
До всички путлеристи, трябва да разберете че Русия е агресор тя убива народа на Украйна ,а народа на Украйна иска да бъде свободна държава затова злото джудже няма шанс той ще свърши като всички руски управлаващи в тази територия на робомислещи хора без свободен дух какъвто голяма част и от вас имат.
32.
Xxx
27.02.2024 09:45:02
4
10
Не вярвам Запада да са толкова прости и да изпратят войски в Украйна!
31.
Бог
27.02.2024 09:43:19
3
10
Не, няма. Армията ще е нужна на място, за да пази умните и красивите от тъпите, грозните и многобройните, които плащат сметките. В книжката, която спуснах на апостолите също го пише.
30.
Дааааа
27.02.2024 09:41:42
18
21
Земеделците затрупаха с лайна Брюксел и цяла ерогейска Европа, че не можете да ги спрете бе мекокитковци
29.
ХааааХа
27.02.2024 09:37:43
16
19
НАТО не може тракторите на земеделците да спре, те щели да воюват с Русия
28.
Чимодан Вокзалоф
27.02.2024 09:36:36
22
18
Безценно е да чета как роСИФИЛИСтичните ПОМИЯРИ под мен квичат на умряло, хахахахаахах.
Видят ли в изеречението НАТО и веднага пълнят гащите с халяци, хахахахахахаах.
Скоро, съвсем скоро ще има един по-хубав и по-добър свят без путлер и руZпия. Свят с МИР и рзбирателство, а не с убийства на жени, деца и старци!

роZпия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!
на роСИФИЛИСтиците ВГЪЗЕЦ!
27.
Идиот русофоб
27.02.2024 09:18:42
44
9
Нужно е НАТО да изпрати войници в Украйна, за да защити мирното население от ватенките. Всички страни да изпратят по 1000 човекa, включително и България, и войната ще свърши, а шибаните пРосияни ще избягат през глава.
Трябва да подкрепим Контраофанзивата на украинската армия и да аплодираме усилията на нашите авроатлантически лидери Борисов, Денков, Тагарев и т.н. да ударим россиянаската кочина силно и озвучително.
Може да загинат стотици наши момчета, но това няма да са жертви, а герои в борбата срещу Путлер и неговия мракобесен режим!!!

Слава Украiна!
Да живее НАТО!
Да живее САЩ!
26.
А ха ха ха
27.02.2024 09:17:44
7
14
Това от рубриката "виц на деня" ли е ?
25.
Аз
27.02.2024 09:16:42
22
23
Много ми е интересно,какво ще правят
натовските терористи в РУСИЯ???
Краваро-евроГейците не могат да смогнат памперси да им пращат в РУСИЯ
СЛАВА РОССИИ
24.
Карбовски
27.02.2024 09:16:10
3
14
Неолиберализмът е Диктатура на малцинствата.
23.
Хайде де....
27.02.2024 09:15:47
25
26
Само пробвайте ! Пробвайте и ще видите как братушките навлизат пак в Берлин. Е тогава вече ви се е..май.. джендърска. Тогава ще има " За Родину " и докато си извадите кочаните от задниците, ще чуете руска реч пред балконите си. Е тогава вече не 200 000 руснака ще са с оръжие в ръка а 20 000 000
22.
Марк Твен
27.02.2024 09:15:09
20
5
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
21.
До 17
27.02.2024 09:11:29
5
17
В изборите, които споменаваш, взеха участие 38% от гласоподавателите.
При 5% невалидни бюлетини.
Та от 33% гласували, 85% дали вота си за партии (които откровенно измамиха избирателите си) но определяши се за Евро-Атлантици.
Това е под 1/5 от населението ни !
Това е диктатура, преструваща се на "демокрация".
20.
ХааааХа
27.02.2024 09:09:33
10
25
Европа е неспособна да се пребори с инфлацията си, вие искате да отделя пари за НАТО и войни, вие болни ли сте бе ?
19.
!!!!!!!!!!!!
27.02.2024 09:02:08
36
29
НАТО са САЩ а САЩ нямат въоръжението и състав да воюват. Цялото НАТО разчита на САЩ и си плащат като попове за да ги защитават. Тръмп ви го каза. САЩ със Тръмп ще се отделят от НАТО. НАТО е евроджендърска организация неспособна да се защити, камо ли да напада страни като Русия. Това да не ви е Афганистан, и от там избягахте като мишки окачулени на един самолет най позорно
18.
Хахахах
27.02.2024 09:00:44
19
26
Гдните ватенки порят като риби милите хохолчета! Колкото до бабоеба, че ще праща войска-дано не прати онея комадноси, дет' нашите юнаци ги биха и ебаха като ганави мастии край коиловци ХАХАХАХХАХА
Лайнато е в ступор и не знае къде да се завре! Опозорено пред цял свят ХАХАХХАХАХА
17.
XXX
27.02.2024 08:58:24
36
33
За съжаление евро управляващите са с ниско интелектуално ниво.
Руснаците нямат побеждаване те винаги играят вабанк (всичко или нищо). Да сядат западняците на масата и да оправят кашата която са забъркали ,че иначе ще изгорим всичките до един. Просто е въпрос на време.
16.
ХХ
27.02.2024 08:57:36
41
3
До 12

"Важното е да бъде пролята българска кръв в сатаниският олтар, украйната !" - ми 85% гласуваха на 2 Април за това.
Денков само ще реализира желанията им. АЗ лично го подкрепям. И дано пратим десетки хиляди на фронта там.
15.
До 11
27.02.2024 08:56:52
23
30
Крайно време е , всички мозъчета да вдянат, че Русия трябва да бъде оставена на мира ! Да си решава сама вътрешните военни конфликти и проблемите в пограничните си райони !
Така , както САЩ си решават сами проблема с пограничния район с Мексико и Русия никога не им се меси!
А кой, къде ще "съществува" е по-сложна тема и не е за всеки мозък!
14.
Да попитам
27.02.2024 08:56:25
1
16
Флегми,нещо за рептила Ротшилд?
13.
ХааааХа
27.02.2024 08:54:37
34
41
НАТО е умряло куче, НАТО е едно нищо, бюрукращина, джендъри и умрели кифли стоящи зад бюрата си. От къде НАТО ще вземе войска, че да я прати бе мисиркииии ? Никой нормален човек няма да си мръдне пръста за НАТО. Младежта и дреме за ЕС и НАТО. Няма желаещи да воюват с Русия, запомнете го.
12.
ВИДИМО ДОВОЛЕН
27.02.2024 08:53:12
24
6
Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна
11.
АнализаторА
27.02.2024 08:48:23
11
31
Не НАТО а отделни западни държави на двустранна основа ще изпратят " ограничен миротворчески контингент".
Вчера, в Киев, нелепицата Денков, заяви, че у нас ще има обсъждане на двустранно споразумение с украйната.
Дали ще има подобна клауза зависи от авторите на това споразумение, г-Мартън и Ваня от Посолството.
И не е важно колко ще е малобройният бг контингент. Важното е да бъде пролята българска кръв в сатаниският олтар, украйната !
10.
Скоро
27.02.2024 08:47:48
47
16
Крайно време е руското джудже, изрода от кремал да бъде спряно и да понесе последствията от това което сътвори.За всички путинисти в България е крайно време да разберат че,БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПА И ТЯ НЕ ИСКА ДА ДА СЪЩЕСТВУВА ПОД БОЛНИЯ МОЗЪК НА ДЖУДЖЕТО УБИЕЦ.
9.
Вярно е
27.02.2024 08:42:06
8
21
американската армия и руската никога не са воювали една срещу друга...
Но той и Зеленски не воюва срещу руската армия !
Воюва с чеченци, буряти , някакви други , но не и руснаци !
8.
Той , Макрончо
27.02.2024 08:37:22
7
41
е най-добре първо да реши въпроса със войната в собствената си страна, че Париж е заприличал на Бейрут с тези военни с автомати и барикади!
7.
Ностр@дамус
27.02.2024 08:31:37
48
42
Виждам как през 2025 г.Париж гори!
6.
Попчето
27.02.2024 08:24:26
48
36
настояваме*
Ако настояваме и ние ще получим предложение на което да не може да откажем- да си вдигнем чукалата и да ходим да мрем в името на американския педераст и бандеровския психопат. Успех!
Z
5.
Попчето
27.02.2024 08:21:29
35
35
Мазните олигофрени и това хюмне Макрон и всички, които го слушат. Нищо, и да не ви оврат главите руснаците си разчистват терена от фашаги, западни наемници, всушники, а ако настаняваме- скоро може да се хвалят с унищожаването на редовни натовски войски. От освобождението на Артьомовск (наричан Бахмут за кратък период) насам и за вбъдеще е и
Ще бъде забавно!
Z
4.
Пак ли засилки бе Блиц
27.02.2024 08:16:35
2
12
От седянките в село Триполовград,оп тополовград
3.
Споко
27.02.2024 08:11:44
31
54
Костя Копейкин руския кавал и сол ташака му Ганчо Цончев ще бъдат в СПА Бродилово където ще бъдат тричани на ряката
2.
Каво ще правят
27.02.2024 07:51:34
72
40
Нашите хубавци Денкича, Тагаренко, Киката, Кокорчо, Тиквун, Прасчун, когато Тавариша смачка Укрофашистката сган, пак ли кученца ще му подаряват, е тогава само той може да ги занули,
1.
1
27.02.2024 07:45:01
23
13
ЩЕ ИЗПРАТИ ВСИЧКО ЩЕ ИЗПРАТИ ПУТЛЕРАСТИ ДА СПЯТ СПОКОЙНО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори