×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рязане на пенис, уши и нос - от Балканите ли са най-бруталните екзекутори


Рязане на пенис, уши и нос - от Балканите ли са най-бруталните екзекутори
Зад тази врата ОПГ-то се е изгаврило с жертвата си. Били са отрязани няколко крайника, докато е била в пълно съзнание
26 Февруари 2024, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Зловещо убийство разтърси Виена, разследващите разпознаха "стила на балканската мафия"

Полицията във Виена извърши спецоперация в жилище, чиято цел е била разбиване на нарколаборатория. След като влезли в апартамента в квартал Отакринг униформените намерили труп на мъж. Самоличността на жертвата е все още неясна. Аутопсията показала, че мъжът очевидно е бил убит от прободни рани.

Поради обстоятелствата, особено поради нараняванията на жертвата, има подозрение, че това може да е случай на организирана престъпност“, съобщиха лаконично от полицията в петък.

Днес се появиха нови подробности около разчлененото тяло, което е било открито във вана в жилището в австрийската столица. В съседната стая е имало оранжерия за марихуана. До тялото ченгетата намерили нещо като стол за мъчения, пише таблоидът "Kronen Zeitung".

 Изданието твърди, че става въпрос за екзекуция, която анонимен полицейски източник на медията, приписа деянието в "стила на балканската мафия". Няколко австрийски медии пишат, че мъжът е "очевидно жертва на балканската мафия". Дирекцията на държавната полиция на Виена потвърди съобщенията, че крайниците на жертвата също са били отрязани.

Жертвата е била в пълно съзнание, когато е била буквално накълцана на парчета. От мъжа са отрязани носа, ушите, няколко пръсти и пениса му. В крайна сметка е умъртвен с прободни рани в горната част на тялото.

„Това ясно показва екзекуция в стила на балканската мафия“, казва опитен следовател. Първите следи водят до Сърбия и балканската мафия, която е известна с този вид наказание за предателите. Клановете от бивша Югославия често влизат в новините в Австрия. Техни представители от Сърбия и Черна гора често наемат къщи в цяла Австрия, но особено във Виена и Долна Австрия, за да управляват големи закрити насаждения в апартаменти, пише oe24.at.

Едва наскоро властите разбиха сръбско-босненска наркогрупа, в която бяха изкопани две такива съоръжения за отглеждане на канабис в Gänserndorf и Baden. Апартамент във Виена-Зимеринг служил за скривалище на наркотици.

„Живея в тази къща от 15 години, но напоследък все по-често се появяват странни типове. Това са хора, които предпочиташ да не срещаш“, казва шокиран жител на сградата, където е намерен разчлененият труп. Никой не знае кой е обитавал апартамента с масивната метална врата. В някакъв момент там са живели поляк и приятелката му, но оттогава често непознати хора идвали и си тръгвали бързо.

Дори за закоравели следователи това убийство с предшестващи изтезания е един от най-зловещите криминални случаи през последните години.


В категории: Крими


10
Коментара по темата
10.
И убитият сигурно не е случаен?
27.02.2024 20:02:23
0
4
Пенис се реже ако го е топил къде не трябва. Най-вероятно е блудствал с непълнолетна и са му раздали правосъдие. Обаче нос и уши режат на дилъри и доносници, които са започнали да работят само за себе си
9.
Тъпанари
27.02.2024 14:16:53
0
1
Веднага "балаканите", щото нали войната..Тва е в стила на мароканците, не на албанците. И не се най-бруталните екзекутори, влезте в Gore-то и вижте какви ги вършат бразилските банди и мексиканските картели..Ама никога няма да сте същите след това, предупредени сте..
8.
Русофил
27.02.2024 12:52:55
1
4
Русофобите това ви чака и си го заслужавате :) С нормални мъже сърбите се разправят достойно, но такива като вашите фашистки "особи" само подобни операции заслужавате.

https://bestgore.fun/w/5bTnsK2xijoSW6hYmsXjws

И да пърдите и да НЕ пърдите... това е!
Наздраве!

Z
7.
ОЙТ
27.02.2024 08:11:30
5
21
Там, където чалгата е извисена на пиедестал, резултата е очакван. Нарича се БАЛКАНСКА ПРОСТОТИЯ!!!
6.
Споко
27.02.2024 07:57:36
0
11
След войната, ще се появят такива изроди че този случай ще е като детска приказка
5.
До 1
27.02.2024 06:17:13
6
8
Концлагерите и конвейрите не бяха ли в Германия?
4.
Сюлейман Паша
27.02.2024 06:08:14
5
12
По скоро мюсюлманин би одрязал пениса на жертват . За да не се размножава на ония свят . Инспекторите и следователите да тръгнат в друга насока .
3.
Tato
27.02.2024 00:10:41
1
29
що не върнат смъртната присъда даги видим смелите
2.
Въхх
26.02.2024 23:34:46
1
13
Ма сигурно е оня мангал, който пребивал албанци, сърби и откраднал милион от италианската мафия, той толкова зловещ, че прилича на мишката в библиотеката, която гризе книгите и си мисли че яде лъвове, крокодили и др., та и наш манго така, да знаят австрийската полиция всичкото мангал е така, добре че са мангалкиге иначе от глад ще умрат
1.
6matarok
26.02.2024 22:17:03
14
23
avstriiskata mafiq kak nakazva ? Da ne bi da puskat simfonii na shtrauss i da gadeli4kat vinovnika do smart , neka tezi nazita da ne se pravqt na u6tipani momi za6toto dqdovcite im to4no predi 80 godini sa trepali hora na konveer s nai jestoki iztezaniq , a sega vidi6 li balkanite bili nai jestoki a te sa puhkavi ov4ici , dai im da oblekat kafqvite uniformi i gledai kakvo stava, 6te kalcat hora do premalqvane v konclagerite
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори