×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той е шоумен номер едно в България


25 Февруари 2024, Неделя, 17:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Дори когато пресолявам шегите в ефир, го правя в интерес на зрителя, призна Рачков

Несъмнено Димитър Рачков се е превърнал в безспорен шоумен №1 в родния ефир – титла, която някога принадлежеше на Слави Трифонов. В началото на новия тв сезон графикът му е запълнен до последната минута. Рачков споделя, че и през този сезон на „Като две капки вода“ ще има големи изненади за зрителите.

Той обаче спря с разкритията дотук с оправданието, че не може да издаде повече. Този сезон водят за трети път с Герасим Георгиев – Геро. Рачков споделя, че с него са еднакви и ако започнат да водят, както им идва отвътре и на двамата, няма кой да ги връща, а на сцената ще стане една…

Въпреки всичко успели да се напаснат и сега работят прекрасно. Признава обаче, че Зуека и общуването с него му липсват, тъй като двамата са преминали през какво ли не, а и са имали много смешни моменти. Често се чуват по телефона с повод или без, а и в редките случаи, в които Зуека се прибира в България, се виждат, но Рачков все още не им е ходил на гости в Испания.

Твърди, че е възможно в миналия сезон да е прекалявал със закачките по адрес на Веселин Маринов, но бърза да уточни, че не е било целенасочено – така го усеща, така го прави. А и всеки е наясно, че всичко това е в името на зрителя.

От думите му става ясно, че до момента не е имало обидени нито сред участниците, нито пък сред членовете на журито. Всеки е наясно, че работата му като водещ е по някакъв начин да провокира жури и участници, а и в световната драматургия всичко е основано на конфликта – ако го няма, нещата вървят гладко и не е интересно. Бърза да уточни, че когато се шегува с Маринов, е готов той да му отвърне по същия начин. Убеден е, че всички онези, които разбират закачките им като скандал помежду им, са без грам чувство за хумор. Извън „Капките“, двамата с Веселин Маринов са приятели. Миналата година Рачков бил на един от трите поредни концерта на певеца в зала 1 на НДК.

Признава, че ако е участник в „Капките“, няма да се справи и допълва, че не е подходящ за това, тъй като освен имитация се изисква и пеене, а на него това му е много далечно. Вече 20 години работи с братята Халваджиян и макар многократно да е получавал изкусителни оферти да работи на други места, никога не ги е предавал, нито пък те него. Освен, че работят заедно, са и приятели. За тези години, са успели да изградят прекрасни отношения и никой не е предавал другия.

Не изключва обаче възможността след време да се разделят и всеки от тях да тръгне в различна посока, но това няма да е заради предателство от негова страна или пък обратното, нито пък заради пари. Тази година Димитър Рачков ще изпрати абитуриент – синът му Димитър завършва Френския лицей. Младежът вече има идеи с какво ще продължи и получава цялата подкрепа на родителите си. След множеството натоварени моменти, преди година и половина Рачков взел решение, че ще дръпне крачка назад и ще приема толкоз ангажименти, колкото му е приятно. Твърди, че първо не е хигиенично да приемаш всяко предложение и второ – вече е на 51, а не на 30 и в този ред на мисли се нуждае от почивка.

Най-добре релаксира, когато е с приятели на планина или на море в чужбина. Често посещава родителите си, които вече са над 70-годишни. Те си живеят в Бургас или пък на вилата им в Твърдица. По отношение на брат му, е категоричен, че не може да коментира действията му, защото той е достатъчно голям, че да носи отговорност за тях. Направи грешка и си изтърпя наказанието, затова Рачков се надява, че вече си е взел поука.

Иначе двамата братя са в добри отношения, Рачков е категоричен, че го обича и винаги ще го обича. Не спортува и не спазва диети, затова признава, че е леко понапълнял. По време на последната си отпуска сложил 3-4 кг. върху теглото си, но това не го притеснява, защото както качва бързо, така ги и сваля бързо като влезе в работен ритъм. Ниският му ръст (172-173 см.) никога не му е бил комплекс и макар и нескромно допълва, че има други качества, които останалите не притежават. И той като мнозина е патил от добрината си – предаван е от хора, но не си е взимал поука. Това, че някой го е предал, не го спира да помага с надеждата, че следващият човек който има нужда от помощта му ще е различен. Категоричен е, че не е редно хората да се слагат под общ знаменател. Прощава само, ако човекът отсреща е истински и е осъзнал грешката си. Той самият винаги се извинява, щом сгреши. През септември ще навърши 52 години и си дава сметка, че половината му живот вече е минал. Като млад актьор е взимал заеми от Албена Колева, но винаги е връщал всичко в уречения ден и час, тъй като е изключително педантичен в това отношение.

Теглил е и кредити от банки, но винаги е гледал да ги изплати предсрочно. Признава, че не разбира „националния спорт“ хората все да гледат в канчето на другия. В този ред на мисли подчертава, че като водещ на „Капките“ взима толкоз пари, колкото телевизията смята, че заслужава. Дори смята, че ако с колегите му във формата работеха в нормална, цивилизована държава, щели да получават в пъти повече. Никога не се е чувствал самотен, защото има много хора около себе си. Дава си сметка, че приятелите са богатство, дори най-голямата инвестиция.

Винаги са му помагали в трудни моменти и е убеден, че ако не дай Боже се наложи, ще го направят отново. Макар да не се плаши от връзки и любов, до момента не се е женил. Макар да уважава хората, които вярват в брака, признава, че за него това е отживелица. Не смята, че един подпис в гражданското може да задържи човека до теб. Категорично отказва да сподели дали има жена до себе си, подчертавайки, че любовта обича спокойствието и тишината.

Не съжалява обаче, че преди време обяви публично връзката си с Анита Димитрова, защото според него, ако имаш човек до себе си и го криеш, това означава, че се срамуваш от него. Не пропуска да подчертае, че с Мария Игнатова са в добри отношения след раздялата, както и с повечето си бивши. Макар от дълго време да се зарича, че ще откаже цигарите, все не успява. Що се отнася до алкохола – с него никога не е злоупотребявал. Категоричен е, че никога не е мислил да емигрира. Макар да признава, че екранът тежи и изморява, никога не знае какво следва. Няма планове да сменя работата си, но е категоричен, че с каквото и да се захване, ще намери начин да успее, тъй като е голям инат и обича да дава максимума от себе си.

Източник: Уикенд


В категории: Лайфстайл


22
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
22
Коментара по темата
22.
Венелина
05.03.2024 23:59:59
0
1
Спрете вече с този РАЧКОВ не стига че нацията ни изспростя но и такива дето не спират да ни ги пробутват непрекъснато ,та не беше по реклами ,предавания изпъстрени с простотии за да може още повече да изпростее този народ.Хора дават пари да гледат на живо тъпите предавания с негово участие и за съжаление се забавляват с него . КЪДЕ Е ЦЕНЗУРАТА?
21.
До 4 Храчков
05.03.2024 21:46:45
0
1
Бе прав си...ама и Въргала е същия галфон като него,като почне с неговите лиготии и чалъми,направо ми се драйфа и сменям канала...
20.
МИ ТО НЕ Е
05.03.2024 21:39:20
0
2
Луд който яде баницата....
Тая аудитория ,която му ръкопляска,кефи му се и изпада в делириум от тъпотиите му,говори зле,за нас като нация,щото 95 % са олигофрени....
Пък Рачков си пълни гушата,благодарение на тях.....!!!
19.
Юлия
05.03.2024 17:51:40
0
4
Абсалютен простак
18.
Юлия
05.03.2024 17:50:16
0
4
Абсалютен простак
17.
Петко Карамаринов
27.02.2024 11:49:08
1
10
Тоя Рачков е ОЛИГОФРЕН номер 1 !!! Прекалява с тъпотиите си и няма елементарно държание и възпитание ! Но на Народа с Национални герои Бай Ганьо и Андрешко им харесва !!!
16.
Борис
26.02.2024 16:59:25
1
11
Клоун !
15.
Твърдица
26.02.2024 15:11:39
2
12
Драги ми Рачков не знам какво разбираш под "правя го за зрителя",но ти често прекаляваш!Искаш да ти повярваме,че журито в "Капките"приема заяжданиците ти с радост!Всички виждат,че и Веско и Хилда и останалите често треперят от нерви заради гадните ти шегички
14.
Онуфри
26.02.2024 13:21:39
2
12
Той е лигльо номер едно безспорно!!!
13.
Отец Киро от Полски Тръмбеш
26.02.2024 12:27:20
1
14
Приятели, индивидът Митката Рачков е номер едно в класацията на пациентите в Карлуково, Раднево, в някои домове за взели-дали с деменция и в ромските квартали на Татковината! Шутовщината, безпричинното хилене, квичене, грухтене, кривене, пулене и потене са характерни за хора с психически и умствени проблеми и нарушения! Страшното е, че такива екземпляри са доходоносните пчелички в безцветни, безидейни, изхабени и омръзнали предавания на братя Халваджан, на Слави Няматакъв-Трифонов(Краско Рядков и др.). Не по-малко втръснали са безплодните напъни на Галка-Балка, наплесканата Патрашкова и останалите карикатури в тотално изчерпаното "На гюме" ли беше, " За пране" ли беше?! А Сашко Бомбашко-Намамачедото-Кадиев?! И колко още?! Има и стойностни, добри попадения с Орлин Горанов, Ники Кънчев, Милица Гладнишка! Но за жалост Халтурата, Посредствеността и Просто- тията са превзели не само ТВ-Ефира! Царуват в Парламент, в Президентсво, МинСъвет, Общини и т.нат. Но Корупцията, Далаверите и Безхаберието там са върхът на Айсберга, наречен България!
Тъжно, мрачно, безизходно!
Стани, стани, Юнак Балкански!
Отец Киро
12.
До Боцмана
26.02.2024 09:33:13
3
13
Само много прости и мисловно ограничени могат да гледат и аплодират бездарните напъни на този подскачащ като заклан петел и усмивка на развеселено шимпанзе.
11.
Кали
26.02.2024 06:20:18
4
20
Изключително противно същество. Заради него и мамин Сашко спрях да гледам предаванията в които участват.
10.
Цв
25.02.2024 20:32:49
3
30
Страхотно заглавие в кавички. Беше интересен и забавен. Мнооооого отдавна. Сега е досаден, ужасно! Години се повтаря едно и също!
9.
Ала-бала портокала
25.02.2024 20:10:26
4
30
Какъв шоумен може да е този лигльо...
8.
И как точно ми задържа вниманието?
25.02.2024 19:48:37
5
33
Още като ми се появи на екран и го превъртам или сменям канала
7.
До 6
25.02.2024 19:45:37
5
11
Ти не си Боцмана, нито бай Димо. Излез нечестиви измамнико! Анатема!
6.
Боцмана
25.02.2024 19:24:37
35
6
Митко е наистина уникален артист!!
Това, лишените от чувство за хумор и интелект под мен, няма как да оценят!
Умението да задържиш вниманието на зрителя и страхотна дарба за импровизация са съчетани по перфектен начин в него!
Влиза в роля мигновено и може само с мимика да те разсмее! Просто наистина рядък талант!
5.
Цб
25.02.2024 19:08:57
8
34
Непоносим, време е да забранят за няколко появата му на екрана. Много отблъскваща личност. Един посредствен образ е изградил и не може да мръдне повече. В реалния живот нетърпим темерут.
4.
Храчков
25.02.2024 18:55:07
6
34
Рачков играе себе си винаги. Надали може да изиграе друга роля. Винаги го виждам в една и съща роля. В началото беше забавен, но като разбереш, че може само това и някак си омръзва. Въргала беше нещо подобно, но все пак да не го обиждаме, той е класи над Рачков
3.
Abeee
25.02.2024 18:47:22
1
33
Все пак има разлика между добър шоумен и третоаряден клоун
2.
Рачков-президент
25.02.2024 18:13:50
4
4
kys !
1.
Моля?
25.02.2024 17:51:17
2
38
Шоумен №1 ?
Ама какво ли се учудвам? Всичката ни работа е такава! Най-добър град за живеене, личност на годината на Флагман, Шоумен №1, Ергени, шеф викащият с вълци, Бокича премиер 12 години, кметове с по 8 мандата и т.н. Как мислите, дали нарочно ни ги навират тия всеки ден пред очите?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори