×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Посрещнаха Пеевски на крака и с овации на конференцията на ДПС (НА ЖИВО)


Посрещнаха Пеевски на крака и с овации на конференцията на ДПС (НА ЖИВО)
Очакват се промени в устава, ДПС ще се води от двама съпредседатели
Ключови думи: ДПС, партии, Делян Пеевски
24 Февруари 2024, Събота, 11:08 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Изненади на форума не се очакват

В 11,00 ч. започна XI Национална конференция на ДПС. Тя е в Интер Експо Център в София. Очаква се на форума да се промени уставът, а партията вече да има двама официални водачи

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който е и реалният лидер на партията, в началото на януари предложи за съпредседатели Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Пеевски, който от няколко месеца е водач на парламентарната група на ДПС на мястото на Мустафа Карадайъ, днес влезе на конференцията заобиколен от няколко бодигарда. Той бе посрещнат на крака, с бурни аплодисменти и със скандиране "ДеПеСе". Това даде да се разбере, че изненади днес едва ли може да се очакват, и сериозен отпор срещу Пеевски, който е с противоречив публичен имидж, няма да има. Той ще е първият етнически българин, застанал официално начело на ДПС.

Припомняме, че първите индикации след оставката на досегашния председател Карадайъ миналата година бяха, че Делян Пеевски ще оглави еднолично партията. В началото на 2024-а обаче последва обръщение на почетния председател Доган, който предложи друга формула - на съпредседателство с двама водачи, като посочи поименно Пеевски и Джевдет Чакъров. 

Конференцията днес ще протече в две части - открита и закрита. Съществената част няма да е отворена за медиите. 

Гледайте тук:

 

 


В категории: Политика


17
Коментара
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
17
Коментара по темата
17.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
25.02.2024 10:09:39
0
0
И имитация на БКП .......нищо повече.Както БКП ( отнася се и за изтърсака на БКП , а именно БСП ) изтече в калазизацията така и ДПС ще изтече в канализацията .Въпрос на време
16.
Манчо
24.02.2024 17:55:37
0
5
Много пара,много нещо,малко патриотични приказки и кервана върви.
15.
Възмутен
24.02.2024 15:47:45
0
8
ДПС - означава Държавните Пари са Сладки
14.
ОБЩАТА СИЛА
24.02.2024 15:33:14
0
5
Те по- големшките и копията им по-малките диктатори са правени под индиго. Алчни, нагли, твърде отблъскващи , безмилостни и безскруполни. А народеца хванат в това менгеме има само два варианта- играене по свирката придружено с ахкане и охкане или дебел прът.
13.
Хм
24.02.2024 14:46:29
0
5
Народен съд.
12.
Ще имат водач
24.02.2024 13:31:21
2
10
с 4 гънки....
Една между веждите, една на челото, една между двете бузи отзад и една в мозъка партията им са с по една , най-много 2 гънки, ясно е, че в света на слепците и едноокия е цар!
11.
Поета с филията с МАС
24.02.2024 12:45:34
0
16
Мъни ,мъни ,мъни
ЖИВОТА е пари
Мъни,мъни ТЕЦове,цигари,язовири и много БЕЗплатни за СЕЧ български гори
10.
*********
24.02.2024 12:21:46
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Хахахах
24.02.2024 12:17:20
3
12
Добър ден за българските демократи!
Меди Доганов ефенди им определи два скута, да сядат докато си пият мазното турско кафе ХАХАХАХА
Нали веее, свине малоумни демократски, преебани кирташки камилчета ХАХАХАХАХА
8.
..... До 7
24.02.2024 12:05:45
0
13
Абсолютно достоверна информация. И много сте прав/а по отношение на консуматорите от Банкя, Правец, Дръндар...и т.н.
7.
*********
24.02.2024 11:57:56
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
до 3 и 4
24.02.2024 11:57:35
2
7
НаЙ-добрия хамон от 90 €-100€ килото се прави от порода полу-диви прасенца обитаващи ЮЖните склонове на Пиринеите(над Барселона) които са едни щастливи прасета огрявани от слънчевите лъчи ядящи само ЖЪЛЪДИ от Пиринейски дъбове
Аз НЕ съм ял на знам едини от Банкя ,Правец и Росенеб дет са яли и казали че халал(от арабски сиреч позволено прасловено)
5.
ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
24.02.2024 11:50:39
3
16
Култа съм СВИНСКО и прасето е забранен в Исляма ма ТЕ тия от ДПС са кланят на Московска свещева крава и почитат мафиотските руски правила"ВОР в Закон"(Крадец над Закона)
4.
.....
24.02.2024 11:33:54
1
11
В момента Хамона се продава на промоция в една от търговските ни вериги. Няма да пиша коя, за да не им правя реклама.
3.
.....
24.02.2024 11:31:08
0
13
Най добрата месодайна порода свиня е Иберико. От тия прасета се прави световно известния Хамон.
2.
John Doe
24.02.2024 11:22:34
1
18
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
1.
Мда
24.02.2024 11:17:03
4
20
Гледайте племе, гледайте гробокопачите си....
Мафията си има територия.
Липсват им патериците им герб, иЗраждане, итн и бсп.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори