Хелс Китчън е шоу за тъпаци, смята този известен шеф
Единственото реално нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада, смята Борис Петров
„Всеки уважаващ себе си професионален готвач не би трябвало да гледа българската версия на „Кухнята на Ада“. Явните редакторски намеси и търсене на обидни ситуации, аматьорщина изпълнявана с клоунада, няма да донесе в бъдеще никакво развитие и креативност в професионален план, даже би навредило“. Така известният с отвратителния си език и държание шеф Петров нанесе удар по новия сезон на кулинарното риалити „Хелс Китчън“ и водещия Виктор Ангелов.
"Кулинарията се развива бързо, а българският водещ е изостанал поне с десетилетие и поради тази причина предаването вече не е само от професионалисти, а фрик-готвачи. (Вече не е достатъчно да разбираш от карета) Лекичко върви към „Черешката на Тортата“, но те продуцентите и редакторите му толкова sи могат“, допълва кулинарят, който доби популярност с участието си във „ВИП Брадър“.
„Единственото реално нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада натрапвано в мозъка на глупавата аудитория. Просто трябва да удържите три епизода и няма да ви закачат със слабата си режисура. Три епизода, за да живеете по-добре! Няма да кажа нищо повече. Всеки си Преценя“, завършва Борис Пeтров.
Сашо Кадиев изненада рожденика в ефир
Търсят петима милионери, не си взели печалбите
Евгени Минчев разказа за срещата си с внучката на Людмила Живкова
Гърци превзеха Банско
Кои са тайните на Бачорски, които не знаем
Не подарявайте такива подаръци на близките си тази година, ще съсипете живота им
Лора Крумова не си замълча за Цънцарова
Лекари разкриха кой е най-добрият сутрешен навик за хора над 50 години
Евростат с данни за играчките и откъде идват
Ако искаш! 900 лева за смяна на гума по Коледа
Купуваме жилища като луди, ето какво расте
БНБ посочи: Домакинствата държат в банките депозити за над 100 млрд. лева

салата върху главата на жена, както направи миналата година на Виолета е пълна излагация и пошло гнусно и долно. Ама за пари всичко ще направи това жалко човече. Той ако беше нещо, нямаше да се върне от Германия в Люлин!
Познавам и теб и Ангелов.
Когато му стигнеш нивото тогава си казвай мнението.
Ангелов тръгна от нулата при бате Тошко Кънчев в слънчев бряг и стигна висоти в Германия в Шератон ресторанти
Ти Петров какво направи, само реклами и копия