×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да разберете дали половинката ви наистина ви обича


Как да разберете дали половинката ви наистина ви обича
Ключови думи: партньор, любов, обич
21 Февруари 2024, Сряда, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Хората, които са влюбени, често показват 10 типа поведения

В свят, който често се диктува от грандиозни романтични жестове и прекомерни декларации за обич, ако половинката ви е от хората, които ви обичат, но някак тихомълком, сигурно на моменти се чувствате пренебрегнати. Ако любимият ви човек е твърде обран и зрял във връзката и отношенията ви, вие може да решите, че той е безразличен към вас, а това да е далеч от истината.

Ако партньорът ви не си пада по специалните жестове, по гръмките обяснения в любов, както и по целувките и прегръдките пред други хора, вероятно сте го обвинявали, че не е особено романтичен.

Звучи ли ви познато? Ако е така, прочетете нататък, за да откриете 10-те поведения, които често показват, че истински обичате половинката си, но без да афиширате този факт:

1. Този човек винаги е до вас
Едно фино поведение, което често се проявява от хората, които са истински влюбени, е постоянното им присъствие в живота на тяхната половинка. Ако вашият партньор е до вас повече от всеки друг, защото да бъде във вашата компания го прави щастлив, значи той наистина ви обича. Освен това той използва времето, прекарано с вас, за да ви разбере и опознае по-добре и да изгради с вас по-дълбока връзка.

За съжаление, постоянното му присъствие често може да бъде объркано просто с приятелство, ако въпросния човек не изразява чувствата си директно. Ако обаче този човек цени времето, прекарано с вас, той наистина ви обича, но просто е по-сдържан в емоционален план.

2. Той помни малките детайли, свързани с вас
Друг признак за това, че някой ви обича истински е неговата невероятна способност да помни незначителни факти за вас. Например да си спомня любимият ви аромат чай, любимата ви книга, името на домашния ви любимец, когато сте били дете и др. Ако партньорът ви помни всичката информация ьза живота ви, която сте му споделили, значи той наистина много държи на вас.

3. Езикът на тялото говори много
Знаете ли, че телата ни често могат да съобщят това, което думите не успяват да изразят? Влюбените често го показват чрез езика на тялото си, дори и да не го осъзнават. Половинката ви например може да се навежда по-близо, за да ви чуе, когато говорите, да поддържа зрителен контакт с вас по-дълго или да имитира жестовете и езика на тялото ви. Последното явление, известно като огледало, е подсъзнателен начин, по който се опитваме да се свържем с онези, към които сме привлечени.

4. Вашият партньор е най-голямата ви мажоретка
Човек, който ви обича истински, ще се радва на вашите успехи най-много – като истинска мажоретка, която подкрепя спортния си отбор. Този човек ще ви подкрепя, насърчава и ще празнува с вас вашите победи, независимо колко големи или малки са те. Той ще вярва във вас, дори когато ви е трудно да повярвате в себе си.

Тази непоколебима подкрепа понякога може да се тълкува погрешно като просто другарство, но в действителност това е силен знак за скритите чувства на вашия любим. Неговата радост от успеха ви идва от дълбоко вкоренена любов и той копнее да ви види щастливи и процъфтяващи. И това го прави ваш фен номер едно.

5. Този човек усеща болката ви
Когато някой ви обича истински, той не само ще споделя вашето щастие, но също и вашата болка. Той ще страда, ако вие страдате и ще скърби, когато вие скърбите. Вашите житейски борби ще са и негови борби. Любовта е повече от емпатия – това е дълбока емоционална връзка, която кара двама души да чувстват едно и също. Това е тихо свидетелство за тяхната любов от вида „щом те боли и аз изпитвам болка“. Това сурово, неизказано състрадание е един от най-дълбоките признаци на истинска любов.

6. Този човек изминава дълъг път, за да е с вас
Човек, който истински обича половинката си е готов да отиде накрая на света, за да бъде с него в пряк и преносен смисъл. Ако си болен, той е този, който ще ти носи чай и лекарства. Ако спукаш гума, той ще дойде да ти помогне да я смените и т. н. Тези прояви на доброта показват по-дълбоко ниво на привързаност. Този човек не прави всичко това по задължение, а защото искрено го е грижа за вашето благополучие.

7. Той ви слуша внимателно
Всички имаме моменти, в които просто имаме нужда някой да ни изслуша, нали? Хората, които ни обичат истински, често са най-добрите ни слушатели. Те ни обръщат цялото си внимание, обмислят всяка дума, която казваме. Те искрено се интересуват от нашите мисли, чувства, истории. Това показва, че те наистина искат да ни разберат на по-дълбоко ниво.

8. Той ви дразни, но закачливо
Истински влюбените хора често прибягват до нежни, но дразнещи закачки с половинката си като начин на свързване. Той може да се подиграва на вашите странности или леко да се шегува с навиците ви. Но всичко е направено в духа на доброто настроение, с блясък в очите и усмивка на лицето.

9. Той е честен с вас
Човек, който е истински влюбен във вас, може невинаги да ви казва това, което искате да чуете, но винаги ще ви казва това, което трябва да чуете. Той ще бъдат честен с вас, дори когато истината е трудна за преглъщане. Той няма да захаросва нещата или да изрича красиви лъжи. Тази брутална честност може да бъде сбъркана с грубост или нечувствителност. Но всъщност е знак за дълбоко уважение и грижа. Този човек не се опитва да наранят чувствата ви – той се опитва да ви защити, дори ако това означава да бъде носител на лоши новини.

Така че следващия път, когато половинката ви ви каже тежка истина, помнете – не е защото иска да ви ядоса, а защото ѝ пука за вас.

10. Този човек поставя вашите нужди пред своите собствени
Най-ясният знак, че някой ви обича истински, е безкористността. Ако този човек поставя вашите нужди пред своите собствени и го прави с желание, това говори много за неговите чувства. Независимо дали се отказва от последното си парче пица, защото вие все още сте гладни, или отменя плановете си, за да ви помогне с нещо, действията му говорят много. Тази безкористност е дълбок израз на любов, който тихо казва: „Твоето щастие е мое щастие.“

източник: Tialoto.bg


В категории: Животът


1
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 5
1
Коментара по темата
1.
Gogito
22.02.2024 11:43:37
0
1
Мен моята много ме заобича, особено откакто започнах да и давам повече пари и да плащам аз всички сметки. Почти не се заяжда с мен и спря постоянно да ми пили на главата - хората на какви почивки ходили, какви коли карали, какъв страхотен живот живеели. Нищо че 70% от българите са на прага на бедността.
А това че колата ми е за ремонт, че не съм си плащал данъците от 2 години, че не съм си купил една дреха от 2 години нея изобщо не я интересува. Още малко и ще я изхвърля като улично коте навън.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори