×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Благо мрази Слави


20 Февруари 2024, Вторник, 17:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Благой изобщо не обича прякора си Джизъса

Бившият футболист Благой Георгиев е сред най-обсъжданите родни знаменитости. Той присъства в медиите предимно с личния си живот, бързата смяна на жени и четирите си деца, които са от 3 жени. Благо има безпогрешен вкус за нежния пол и в леглото му присъстват само хубавици и плеймейтки. Последната му връзка е с 21 години по-младата Ивана Главчева, щерка на Ванко 1. Заради нея се премести да живее в Пловдив и е щастлив от избора си.

Първият спорт, с който Благой Георгиев се хваща като дете, всъщност не е футболът, а леката атлетика. Той тренира на пистата с идеята да се научи да тича правилно. В крайна сметка обаче авантюрата му с Царицата на спортовете приключва само след няколко месеца. Тогава хлапето преценило, че му е по-важна играта с топката. Първите му стъпки във футбола са на 8 г. в детския отбор на „Славия”, където по онова време играят с три години по-големи батковци. Самият Блажко пък си признава с ръка на сърцето, че и до ден днешен не се е научил на правилно бягане. Този кусур обаче така и не се отразява фатално на иначе успешната му футболна кариера.

Още на 17 г. Благой Георгиев става част от мъжкия отбор на „Славия”. Тогавашният треньор на ЦСКА Стойчо Младенов се опитва да отмъкне голобрадия юноша на „Българска армия”. Босът на „Славия” Венци Стефанов обаче тропнал по масата, че няма да го пусне ей така, и му предложил да остане в отбора с професионален договор. Вече пълнолетен, Благо удря параф срещу 10 000 лева на месец, доста пари по онова време.

С първата си заплата младият наперен футболист си купил кола „Опел Вектра”, за която се бръкнал с 4 бона. Останалите 6 дал на родителите си. Тъкмо взима книжка и още при първото си каране на един баир в Банкя се ударил в дърво, за да избегне челен сблъсък с пиян на мотика шофьор.

После решил да скрие за сакатлъка от баща си, за да не яде бой. Благо тайно дава вектрата на монтьор, който му обещал да я ремонтира за два дни. Работата обаче се проточила и планът му да избегне пердаха пропаднал. След десетина дни Благо не можел да крие повече колата и накрая си признал за инцидента. И пак изял боя от татко си.

Благо никога не се разделя с кръста, който му е подарил патриарх Максим малко преди да почине. Бившият футболист го носи постоянно на врата си и за него има голяма сантиментална стойност. Признава, че Максим е един от най-важните хора, които е срещал в живота си, пише сайтът lupa.bg.

Джизъса е категоричен, че е правил десетки грешки, имал е куп неразумни постъпки, но се е учил от станалото и е продължил напред. Това станало с помощта и на покойния патриарх, с когото Георгиев бил близък.

Благой изобщо не обича прякора си Джизъса. За него това обръщение е равнозначно на богохулство. Прозвището е измислено от Слави Трифонов в „Шоуто на Слави”, а не от Димитър Рачков, каквито слухове имаше. Слави го е кръстил Джизъса заради дълбоката му религиозност.

„Този прякор ме обижда, това е богохулство. Исус Христос е един“, заяви преди време Благо.

Най-татуираният ни футболист е изгубил бройката на рисунките по тялото си и не може да отговори колко са. „Отдавна не си броя татуировките. Като бях млад, исках да изрисуват тялото ми. Ако тогава разсъждавах по начина, по който мисля сега, нямаше да си направя нито една татуировка. Макар че не мога да кажа, че съжалявам за стореното. Така съм искал, така съм направил. Татусите ми са религиозни, защото за други неща по тялото си не съм искал да се рисува. Всичко щеше да ми омръзна. Вечен е само Христос” – признава набожникът.

Първата жена, на която Благой е паднал на колене, е гимнастичката Христина Витанова. Мачото е първият мъж на красавицата, която го дари с две деца – Йоана и Давид, но така и не успя да го отведе пред олтара. Второто предложение за брак е към рускинята Есмер Омерова.

Събитието се случи на частно летище в Дубай, където двамата бяха на почивка. Благой беше написал с огромни английски букви „Есмер, омъжи се за мен”. Бракът им изкара 2 години. Третото предложение беше към Златка Райкова и се състоя на Коледа през 2018 г. Двамата така и не се ожениха и се разделиха преди 2 години. Последното падане на колене беше пред Полина Спасова. Георгиев предложи брак на любимата си само месец след началото на връзката им. Двамата се ожениха и разведоха в рамките на година.

Малцина знаят, че Благой има по-малък брат, който се казва Северин. Мъжът не е станал футболист, но е запален фен на ЦСКА. Като дете е бил 5 дни в кома след удар на главата. Лекарите са подготвяли семейството за най-лошото, но майката не спира да се моли и да се надява на чудо. Тогава Благой вижда как се моли родителката му, брат му излиза от комата и се възстановява напълно и тогава започва да вярва в Бог и се обръща към вярата. Северин не иска да е известен и страни от светлините на прожекторите.

Изгражда параклис в двора на къщата си в „Суходол” и втори в „Горна баня”, който е осветен през декември 2009 г. Първият е посветен на св. Николай Чудотворец, а другият – на свети Георги. Благой твърди, че притежава мощехранителница с част от мощите на св. Николай Чудотворец.

„Получих ги в Москва. Попаднах в един църковен магазин. Търсих кандила за църквите си в България. Избрах и вече се готвех да си ходя. Но тогава ме спря монах, който също бе в магазина. Приличаше на индиец. Приближиха се и негови помощници и той ми каза, че иска да ми даде нещо. Излязохме и видях, че с него има и други свещеници. Внушителна делегация. Каза нещо на помощниците си и те извадиха куфар от един автомобил. Той го отвори и сипа малка част от съдържанието в мощехранителница. Даде ми го. Попитах го: „Защо на мен? Даже не сме разговаряли”. Той ми отговори, че това са мощите на св. Николай Чудотворец и той е почувствал, че трябва да ми даде част от тях. Каза ми, че винаги трябва да я нося и всичко ще бъде наред. Това навярно бе чудо” – споделя футболистът.

Мократа мечта на много манекенки искрено съжалява, че е приключил рано с футболната си кариера. Спортистът смята, че е можел да играе още 4-5 години. „Бях в супер форма – нито пия, нито пуша и спокойно можех да играя още, но всичко вече е минало. Няма смисъл да се нервирам и да се терзая за пропуснатите възможности. Така се е случило, толкова ми е бил акълът. Гледам напред” – сподели футболистът след спечелването на „Сървайвър”.

Благой Георгиев има една от най-ослепителните усмивки у нас, но полага неимоверни грижи за нея. Той си мие зъбите поне по 5 пъти на ден – освен сутрин и вечер, задължително след всяко хранене. Затова винаги има под ръка козметична чантичка с паста и четка за зъби.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 4
4
Коментара по темата
4.
Zoro
21.02.2024 09:52:28
0
0
Белия зъб е като доцент Божигол,двете лица на съвременния български футбол,кобсе праят
3.
учиндолския
21.02.2024 09:20:31
0
1
е пълен помияр,затова и Благо го мрази...!!!
2.
Академик Содомитов
21.02.2024 05:30:02
2
0
Благо мрази Слави понеже е елитен богат гей а благо от от гей стана.обикновен содомит с едим бюлюк чавета подире си
Инак и двамата са от нашата секта на сухата секрвтна руска содомия.
Широка халка мая радная
1.
*********
20.02.2024 20:07:41
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори