×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Десетокласници с вендета към учител от Английската гимназия в Бургас, а знаели географията, колкото Черната Златка


Десетокласници с вендета към учител от Английската гимназия в Бургас, а знаели географията, колкото Черната Златка
Това е най-срамното петно в 53-годишната история на елитното училище
20 Февруари 2024, Вторник, 14:35 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Момчетата, известни не с големи знания, а с лошата си дисциплина, се уговорили да уплашат даскала заради труден тест, а после подали дори жалба срещу него

Няколко 16-годишни тийнейджъри са на път да сложат най-срамното петно в половинвековната история на Английската гимназия “Гео Милев” в Бургас. Историята, която достигна до Флагман.бг, е потресаваща и до голяма степен разбива мита, че в това училище расте интелектуалният елит на града. 

“Учителят по география **(с посочени две имена, които Флагман.бг ще остави в тайна, за да запази авторитета на преподавателя, б.р.) преби ученик. Удари му шамар пред куп негови съученици и го унизи публично. Този човек не заслужава да преподава, а трябва да отиде в затвора“. Това гласеше един от сигналите, който бе изпратен до редакцията ни в последните два дни.

Всъщност чрез платформата „Вашият сигнал до Флагман.бг“ получихме поне 10-ина подобни съобщения. В тях се разказваше как през миналата седмица, след края на часовете преподавател е нападнал безпричинно ученик от 10-ти клас. Пребил го безцеремонно и се прибрал в дома си.

Репортер на Флагман.бг направи щателна проверка. С инцидента е запознато ръководството на гимназията, както и РУ на МОН в Бургас. Заради деликатното естество на случая липсва официална информация, но вече е свършена сериозен обем работа, разпитани са десетки ученици, взето е обяснение и от преподавателя.

Какво се е случило на 15-ти февруари т.г.:

Ученици от 10-и клас в елитното училище, което посещават децата на политици, общественици и представители на бизнес средите в региона, са били гневни на учителя си по география, който според тях ги натоварил незаслужено с много труден тест, на който имали слаби оценки. Вместо да си вземат бележка и залегнат над уроците, тийнейджърите решили да сплашат преподавателя си след края на часовете. В едно от междучасията поне 10-ина момчета се събрали в тоалетната и уговорили да нападнат строгия педагог. Решили да го причакат, да го предупредят и ако се налага – да го пребият. 

След последния час учителят, който от 5 години работел в АЕГ „Гео Милев“, поел пътя към дома си. Почти на изхода на училището бил пресрещнат от учениците, които агресивно решили да му потърсят сметка за трудните според тях тестове.

И тук историята леко се разминава. Основната част от разпитаните момчета потвърждават, че имали предварителен сговор да набият учителя и твърдят, че той също им отвърнал с агресия – ударил плесница на един от тях. Самият преподавател обаче отрича да е посягал на когото и да е било. По думите му единственото, което направил, е да повиши тон.

Инцидентът обаче не приключва дотук. Няколко дни по-късно майката на едно от момчетата подава сигнал, че детето й е бито от преподавателя по география. Към жалбата не е приложено медицинско, а само твърдения, че синът й е бил ударен. Назначена е проверка, която и към този момент нищи казуса, за да стигне до обективната истина. До момента не е потвърдена нито една от версиите, няма свалени и записи от видеокамерите в района на елитното училище, стоят и много отворени въпроси. Факт е обаче, че учителят е понесъл отговорността за това, че е изискал от десетокласниците да покажат знания и умения, а те му спретнали вендета извън школото.

От една страна стои учителят с безупречна репутация, а от друга – група момчета, които неведнъж създавали проблеми в елитното училище, а не блестели с особени знания по география досущ като Черната Златка.

А резултатите от голямата образователна реформа, която всички чакаме от десетилетия, са очевидни. В днешно време да си учител и да изискваш от учениците добра дисциплина и старание в клас, явно е много сложно и дори граничи със света на илюзиите. Или ще ти се наложи да ходиш на работа най-малкото със снаряжение като за бойното поле – броня, ризница и щит, или ще изскочи някоя майка, която безпрекусловно вярва на детето си и е готова веднага да те наклевети публично с няколко украсени сигнала.

Един от последните подобни фрапиращи случаи бе в елитната Френска гимназия "Алфонс дьо Ламартин" в София, а майка му отказа да се яви след обаждане от страна на директора /ВИЖ ТУК/.

И ако реформите продължават в същия дух, ни очакват още не един и два подобни репортажи…


В категории: Просвета


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 4
138
Коментара по темата
138.
Виц
28.02.2024 05:54:44
2
2
Тоест там учат деца на изми слени бизнесмени, политич ески тикви и обществени до носници от държавна сигур ност? Тоест млади боклуци с родители боклуци, закопали територията за 34 години!
137.
Пи Ар Ганю
27.02.2024 09:51:07
2
7
Мамини синчета лайнета и шерки ку...вета как ги приемат в тези псевдоелитни гимназии, а не могат да си напишат името самостоятелно? Някога елитни гимназии, сега катун сбиращ отрочетата на общинарски некадърни калинки и протомутренски бизнесменчета, свързвани от обща черта - чалгарcка селяндурщина и интелкт под 60 IQ. След като собствените им ИЗродители са тъпи на гъдулка и нагли на кюрд, как да очаквате да имат възпитани отрочета с ценности, вместо реалните разглезени гаменчета, свикнали да им се предоставя всичко, пс игри, скъпи дрешки, приемане в елитна гимназия без изпит, високи оценки без грам знания и без учене. Като резултат имате следващи поколение спуснати калинки в администрация и министерства с безброй елитни дипломи, а по- неграмотни от третокласник и по- малоумни от пациент в учреждение за умствено изостанали. Такива се вливат в редиците на народно събрание и общински съвети, защото са достатъчно прости и нагли, за да гладуват всякакви антидържавни и майцепеодавни закони и решения. Отглеждате дегенерати които да обслужват дегенератските интереси.
136.
РУО към вас
26.02.2024 08:04:03
1
5
Кога ще започнете да си вършите работата?!
Кога ще започнете да влизате в училищата?!?!?!
Че нещата вече са ескалирали!!!
Какво чакате?!?!?
Влизайте и вижте как много от учителите НЕ работят с учениците!!!
Психолозите - за какъв чеп са и те там?!?!?!
На заплата...
Ама, тя тази заплата трябва да се заслужи!!!
Не се вижда ползата от тях!!!
Иновативни методи ли?!
Къде са?!?!?!
Нещата са катастрофални, а вие си седите по места и НЕ ви пука!!!
Учителите прехвърлят вината на родителите, на учениците, защото няма на кого другиго.
*Не отричам, че има нехайни /меко казано/ ученици и родители...
Но вече масово не се преподава и не се учи, нищо няма да научат, защото учителите не преподават качествено.
Вдигнали са ръце, по родителски срещи са си научили урока само да повтарят като счупени плочи, че не им се учело и спят по чиновете...
Ами, хайде, събудете ги тогава!!!
Но, явно, че не могат или не искат, защото що ще се горят...
*Като ще кажа, че има учители, които си обичат предмета и се ВИЖДА, че работят. Но една птичка, пролет не прави...
Положението е трагично и не се трае...
С отричане на очевидното, ще продължат проблемите...
Проблеми в детските градини, в училищата, в болниците, навсякъде, където отидеш...
И срещаш неглижиране и отричане на проблемите...
Никой нищо не знае, нищо не бил чул, не бил видял...
*Що едно време не се говореше за иновации, пък излязохме грамотни?!
Що учителите не обвиняваха родителите?!?!?!
Защото работеха с учениците, имаше ред и дисциплина.
Разбира се, че е имало и тогава проблемни ученици, но не беше толкова масово и се пращаха, където им е мястото.
*Ще завърша със следното, че учителите преди години бяха като вторите ни родители в училище.
Да си направят сметката учителите, които четат поста ми.
135.
Джони
25.02.2024 20:51:30
1
2
Нито учителите, нито учениците стават. Пращайте ги всичките с лодки към Крим, руснаците ще ги употребят подобаващо!
134.
*********
25.02.2024 11:37:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
133.
Ил Х.
23.02.2024 09:27:16
1
14
Безпрекословната вяра на родителите в децата им, липсата на семейно възпитание и контрол до голяма степен определят днешното състояние на съвременните училища!
А що се отнася до промяната в образователните програми и законовите разпоредби, всичко спира до обещания преди избори! Бавно и постепенно се самоунищожаваме!
132.
хахаха историчката от братята
22.02.2024 23:24:28
0
6
и в братята има историчка която нищо незнае и не разбира. ама ко ни Пука нали не на кара да правим нищо в часовете В instagram се пише PRINCESS TITKA тя е постоянно в профила си а ние стоим и си бройкаме
131.
XX
22.02.2024 21:14:05
0
5
ХХ Бате, ко прай твойто приятел Амедчо Чатаев. Кой разтури БеКаПету Луканков, Суломончо или Дертлиев. Бате, ти верно си учил у Москва в школе КГБ, имени Ленина или в Palgrave Brown.
130.
Zapoznat
22.02.2024 20:14:06
0
13
Селяндурите с тъпите им деца, завладяха дори и училищата.
Мръсни селски геги, дано фалирате, клошари тъпи.
129.
Армандо
22.02.2024 14:47:20
0
18
Еми преди 20 год бях охрана в един клуб и бяха дошли английската и математическата по случай завършването на срока хубаво пийнаха и попушиха и после сбиване да се чудиш какво да прави човек на един баща му адвокат на другия полицай на третия общински съветник значи бихме ги без да ги боли че иначе кой знае какво ще се случи после така че винаги е имало проблеми и с най елитните а когато бях ученик в далечната 90 год шамар даже и не беше наказание щото кажеха ли на баща ми оле мале .
128.
*********
22.02.2024 12:48:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
127.
безхаберие
22.02.2024 10:59:51
2
28
Каква ще е санкцията върху лекенцата, имали смелост да провокират и посягат на учител? Директорката ще вземе ли адекватно решение за тяхната постъпка или ще си измие ръцете, за да си запази поста? Директори мишкари и стотинкаджии! Защитавайте колегите си, а не мамините ревльовци! Имайте смелост да застанете зад решенията и думите си!
126.
родител
22.02.2024 08:35:56
7
14
Истината е,че има възпитани и невъзоитани деца,както във всички училища!
Който иска да учи си учи,който го мързи да се оправя!
Стиг сте писали кой на кого е дете и майка му и баща му какви са!Има си изпити,който се класира той ще бъде приет,тива нежви е едно време!
Познавам хора,които са много влиятелни,но детето им не е прието в гимнацията,защото не издържа изпитите,и с пари не става!
Има толкова много гимназии в Бургас,кой където иска там да кандидатства!
Не пишете неща с които не сте запознати!
125.
XX
22.02.2024 07:32:33
16
4
Про'с'таците ревът срещу интелигенцията, която самите те отглеждат.
Пада ви се да ви мачкат!
124.
40 godini ne stigat
22.02.2024 06:22:29
4
3
Dora Bogdanova,: " Mila, nito uchenitsite na angliiskata sa tova, koeto biahte vie, nito uchitelite sa tova, koeto biahme nie".
123.
honestly
21.02.2024 22:58:27
3
29
Завършил съм английската и мога да кажа че и преди 15-20г. "децата на политици, общественици и представители на бизнес средите" бяха същите разлигавени л*йна, както и сега, наглеещи и пушещи мариухана в двора. Пълен мит е че било елитно училище, леке до лекето и тук таме някой завалия попаднал по лош късмет между тях
122.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
21.02.2024 22:03:36
0
21
еЙ ЕЙ малко джендърчета с малки пишлета и кози мъхести брадички и скубани веждички! Пусти шамариииии зад врата. Падне за 20 мишлета. Ах ах ах що не сте родени когато имаше истинска казарма
121.
Рожби
21.02.2024 17:37:19
10
9
Рожбите на българо съветската Дружба+евроатлантическите ценности,,,,опитните мишки живеещи на територията България,.Хубавото тепърва предстои ,,2,,3 години .
120.
до митрев
21.02.2024 17:27:34
2
0
хайде бе изгревски селяндурино, къде се покриваш, бради, мради, ела да ти еба майката, преносно и буквално, но дали знаеш какво значи това?
119.
до Митрев от Изгрев
21.02.2024 17:22:36
7
0
палячо, казвай къде да идвам да взимаш брадите, недоебано, недоклатено пуберче. Искам обаче да вземеш и майка си, защото ще я еба пред теб, а ти ще гледаш, докато баща ти гледа националите и порка пърцуца
118.
VanLov
21.02.2024 16:35:59
3
24
Тази гимназия не е елитна от поне 30 години. Дори Математическата гимназия едва държи някакво ниво.
117.
огледало
21.02.2024 15:43:48
0
3
Какъв е случая Бисер Михайлов?
116.
Аз
21.02.2024 15:11:39
3
23
...като Ви писах , че родените след 2000г. Са:
- 7 от 10 = new bokluk generation, наглост, НЕвъзпитание, обикновено със зависимости към забранени субстанции, висока склонност към престъпления от всякакъв характер. Трудно реализиране на трудовия пазар, дори практически Невъзможност да работи нещо...
- 3 от 10 = имигранти.
... с такова населението, каква да е България в момента???? - отговорихте ли си?
... гледай филм до 5 години ... особено за родителите им...

П.с.
Не са Ви виновни единствено и само ЕС, демокрацията, комунизма , котките, гларусите, улицата, по-възрастните (що не дигнаха въстание?), смартфон, тиктока, чалгата ,Правителството...
... Вие самите сте си виновни, нищо не пречи да се държите добре, да четете книги, да направите добро....
Ама! Ама!
115.
Кристално кълбо
21.02.2024 15:05:40
3
19
Дали става въпрос за същото прокурорски синче, която заплашва ученици и учители с баща си? А бащата-прокурор има ли брат близнак? Ако е същото мамино синче, бащата да знае, че хлапето му съвсем скоро ще го вкара в беля. Справка: Случаят "Бисер Михайлов".
114.
Родител
21.02.2024 14:38:43
2
18
Попитайте някой от 9-ти клас как се държи в часовете едно прокурорско синче и групичката му.
113.
XX
21.02.2024 14:35:07
10
17
Дофтурче Саянче, помагай, че голяма беля стана снощи до Старата поща. Изведнъж ме хванаха двама здрави ученика, свалиха гащите и извадиха дълги и корави керестета. Претъркаха ми дупето и сега не мога да акам. Моля те дай някакъв мехлем.
112.
Факт
21.02.2024 12:14:20
2
27
Малки бъдещи педалчета подкрепяни от родители педали
111.
Ннн
21.02.2024 11:14:15
4
49
Елитна гимназия беше преди 10 години . Сега е училище на наркомани. Всички деца на "елитни " и влиятелни лица в Бургас учат там,защо ли? Защото са лигльовците на мама и тате. Защото знаят ,че мама и тате ще ги защитят .Това са деца , на които им липсва сем. възпитание. Учителите са, за да "влеят" знания в главите на тия мамини синчета . И ако не ги е срам тия родители ,вместо да вземат мерки да си възпитат децата ,ще ходят да подават жалби.Срамота .
110.
Нели
21.02.2024 09:04:14
3
70
Родителите първо да погледнат децата си,не да пишат жалби! тъжно е хлапаци да дават квалификации и оценка на учителите.
109.
?
21.02.2024 08:36:12
1
37
Бойко Борисовщината в целият си блясък !!!
108.
БГ училища
21.02.2024 08:35:21
2
48
РУО трябва да вземат спешни мерки във всеки град и във всяко училище, защото проблемите с такива ученици са навсякъде!!!
Не се преподава и не се учи!!!
Наблюдава се абсолютна анархия в училищата, както от преподаватели, така и от ученици!!!
Ударили са го на седянка и свободни часове и нищо няма да научат учениците, които не са ангажирани с нищо!!!
Когато се бездейства и липсва строг контрол вкъщи и в училище, става ето това!!!
Няма наказания за такива ученици, няма ТВУ...
И защо?! Защото ученикът е касичка за училището!!!
Анархия навсякъде...
Учители и директори прикриват цели арогантни класове!!!
От доста време се наблюдава анархията в училищата!!!
Защо преди нямаше охрана в училище?! Просто, защото нямаше нужда от нея?!
Учителите работеха с учениците, учениците учеха и изпълняваха задълженията си...
Някога, в далечното минало...
Сега са се барикадирали отвсякъде, защото всеки един момент може да се случи инцидент!!!
Нещата са катастрофални и всички ние гледаме сеир!!!
Свидна, Българийо, какво стана с теб?!?!?!
107.
XX
21.02.2024 07:18:41
57
50
До 106

"Родителите са виновни за всичко ,чалгари и простаци." - ми евроатлантическа интелигенция.
106.
Галина
21.02.2024 00:51:58
0
65
Долни хулиганчета те са за ТВУто от филма с Иван Иванов Всичко е любов.В тях има само омраза ,а любов не.Родителите са виновни за всичко ,чалгари и простаци.
105.
М. Д.
21.02.2024 00:38:09
1
10
Чия майка, на Алфонс ли :)
104.
Отдел "Кадри"
20.02.2024 22:59:09
41
24
На вниманието на Испектората по образование:
Английската гимназия е училището, с най-много преподаватели, които не са си на мястото. Започнете спешна проверка, касаеща методи на преподаване и компетентност, докато учениците не затъпеят съвсем
103.
Миглена
20.02.2024 22:28:42
7
69
Яко задвратници и двойки, ако е нужно- и ТВУ, както беше по соца, и няма да има вендети- мендети и лигащини! Каквото си посял, това и ще пожънеш, както се казва!
102.
Виктория
20.02.2024 22:18:03
13
50
До коментар 93
Какъв Кирчо и кокорчо ви гони бе госпожа?Този разпад на обществото го дължим изцяло на простака Борисов и неговите тъпи и изключително нагли мутри и придворни слуги.Изобщо не защитавам Кирил и Асен, защото съм им бясна,че ни излъгаха и се прегърнаха с ГЕРБ и ДПС,ама да ги обвинявате,за нещо което тлее и гори от 15 години, особено последните 5,6 граничи с лудост.
101.
Митьо Лентата
20.02.2024 22:11:16
15
9
Аз съм грозен, наркоман и нямам два лева в джоба .Грозната ми приятелка ,ме издържа .Имам само 8 клас и съм много прост.
100.
Възмутена
20.02.2024 22:09:31
5
81
Пълни олигофрени!!! Заслужават да бъдат изключени за отвратителната си постъпка.... Няма вече елитни училища, за съжаление... всичко е тотал щета благодарение на американизацията, които ония тиквеници-продажници горе вече налагат толкова години. Сега ще си берем плодовете от съсипаната ни образователна система, от криворазбраната цивилизация, от ширещата се неграмотност и чалгарско опростачване на подрастващите, подкрепено от родителското безхаберие. А качествените учители ще стават все по-малко... Срам и безобразие!
99.
Кольо
20.02.2024 21:26:37
6
95
Поредно доказателство за краха на българското образование.
Да живее "Америка за България!"
Вие постигнахте каквото искахте само за 15 години.
А, за "елитната" АГ може да се говори само в минало време.
98.
Ученик от АЕГ
20.02.2024 21:04:26
3
106
Искам да кажа, че е изключително нелепо да се сравняват всички ученици от АЕГ с тази льольовци. Да факт е, че нивото в гимназията е спаднало, но това може да бъде предотвратено, когато подобни изяви не бъдат медийно тиражирани, а порицавани, както от ръководството на гимназията, така и от родителите им. Вместо това те пускат жалба? И родителите на тези лигльовци, мамини синчета, не само не ги е срам, че тяхното дете е решило да се САМОРАЗПРАВЯ С УЧИТЕЛ, защото не е получил желаната отлична оценка, на “много трудния тест”, който вероятно е бил с нормална сложност за ученици на тяхната възраст, а и решават да подадат ЖАЛБА, че преподавателят не е останал равнодушен. Аз познавам този преподавател и смело мога да кажа, че той е един еродиран, начетен, човек, който се съмнявам да е посегнал на учениците си, но дори и да го е направил какво, да седи и да им се МОЛИ ДА НЕ ГО ПРЕБИВАТ ТЕ? Смятам, че тази статия не само е безумна, но е безумен и фактът, че тази жалба се разглежда сериозно както от ръководството на гимназията така и от РУО. Редно е такива утайки да не се бутат и “ по милост да минат с 3” горния клас, а трябва да бъдат изключвани и наказвани, само по този начин ще се вдигне нивото както на Английската гимназия така и на други “елитни” гимназии, които в моментна са се превърнали в развъдник на гамени, от колкото на елитарни институции!
97.
Златиста
20.02.2024 21:02:14
42
14
Нещата според мен са 50 на 50... Учителя в никакъв случай не трябва, да, се поддава, на провокации. И в него има трески за, дялане.. А за учениците.. Как си позволяват такива, действия.. Може да го приканят за, разговор.. Болно общество... Отчаяна съм
96.
Анонимко
20.02.2024 20:59:49
1
76
За съжаление това е истината!
Колкото "по-елитно" е училището, толкова по -лигави са учениците!
Когато се разговаря с родителите те винаги са ЗА по-сериозни те мерки! Обаче....
Реалността показва, че учениците са такива точно заради родителите!!!!!
Масова е неграмотността у родителя! Това неминуемо рефлектира върху благоверното келешче(момичетата са по-лоши и повече провокират, особено учителите мъже)!
Би трябвало да върнат старите правила в училище и задължително да върнат ТВУ-тата!
Само така ще се оправи всичко!!!!!
А управляващите да си ходят обратно по чужбината!
95.
A
20.02.2024 20:58:19
0
100
Учителят е невероятен!
Един от малкото, които могат да те научат,Един от малкото държащи да преподават и да изискват от учениците.
Не вярвам и не допускам това да е истина,не би посегнал на ученик колкото и да го ядосал.
Не съм му роднина,преподавал е на детето ми и съм му благодарна за това,че научи всички деца да разказват,да разбират и обичат географията!
94.
Педагог
20.02.2024 20:49:31
1
94
Ясно е, че колегата е доста ВИНОВЕН - изисква знания. А би могъл да си говори с децата за пазаруване онлайн - тогава би бил любимият учител и ще получава заплата, без да се налага да ДАВА на децата от знанията си. Интересно е обаче дали въпросните ЛЮБОЗНАТЕЛНИ, ЧЕ И АГРЕСИВНИ хлапета ще получат наказание, съответстващо на заверата им. А в обществото толкова много се говори за агресията... . Може би гимназията трябва да им издаде "ДИПЛОМИ" и да ги изпроводи по живо по здраво, за радост на родителите им, които , явно, все още не разбират какви отрочета си отглеждат. Нека прочетат Каравеловата повест "Маминото детенце", та да разберат какво очаква и тях, и дечицата им.
93.
До 91, Родителсас1
20.02.2024 20:49:18
5
32
Да вижда се перфектно. Кокорчо и Кирчо показват идеално външното образование! Виждаме ги престижните университети. Хахахаха. И в София се виждат много такива екземпляри, като Кокорчо и Кирчо от "престижните" "Елитни" училища от Бургас и "Престижните" университети. Ама направо сипер. Хахахахахахаха.
92.
ХХ
20.02.2024 20:18:46
18
28
Навремето станах сътрудник на Държавна сигурност. После ме изпратиха да уча в Москва в школата на КГБ имени В. И. Ленина.
Но аз бях лош ученики баща ми пристигна спешно в школата. Започна да ми се кара на руски. Ты многа пиьош водку и многа злобарками лъскаеш. Так не можна продолжать.
91.
родителcac1a
20.02.2024 20:09:58
33
15
Много прост народ пише тук,затова и държава ни е слаба!
Защо пишете неща които не знаете,не сте свидетели,обиждате родители и пишете ли пишете извращения!
Дано ви намерят по IP адреса и тигава ще те видя какво ще пишеш!
Кой където иска там да кандидатства,стига да учи и да изкараш хубави оценки!
Не обиждайте училищата,погледнете децата си,помагайте им в уроците и задачите,че сега почти всеки ден имат разни презентации и постоянно тестове!Което дете си учи,в което и училище да учи пак ще успее,има амбициозни деца,има и мързеливи които разчитат на родителите си!Всичко зависи от семейството и средата!Затова не пишете тъпотии кое училище е елитно и кое не!
Всички знаем,че математическата,немската и английска гимназии са най добрите и всички деца са приети във висшите учебни заведения не само в България,но и в Германия,Англия,САЩ,Белгия,Холандия и др.
Колкото на някои хора които плюят по форумите,/това са 100%българи/ да не им е приятно,защото детето му не е прието в някои от тия училища тива е истината!!!!!
Няма ученик от тия гимназии да не е завършил висше образование и да работи престижна работа!
Който знае минимум два езика/немски и английски/ навсякъде е приет на работа и добре заплатен!!!!!
90.
MITREVVV_IZG
20.02.2024 20:08:42
35
6
Според мен този учител не е извършил това действие съзнателно , но все пак такива действия не трябва да бъдат толерирани в учебна инcтитуция.
Mai shi zima bradi
89.
Нищо ново под слънцето
20.02.2024 20:07:00
5
13
Нищо ново под слънцето просто преди ги нямаше селските клюкарки от Флегман да раздухват такива истории.Я разпитайте кой беше Торанагата,бог да го прости,и колко пъти намираше трабанта си пренесен до някое дърво,за да не може да отвори шофьорската врата.
И това не беше единичен случай с учители на друга елитна гимназия.
88.
Лидка
20.02.2024 20:06:19
2
40
Др!!льовци такива, не ви е срам. Аз съм имала много сериозен учител по география.За нас беше като светило. ДА, преди всеки чат по география извънредно преговарях всичко написано (забележете този преподавател диктуваше допълнителен материал в тетрадките).Полагах повече усилия по география точно защото ни беше взел.страха. Но резултатът е, че натрупах ценни знания. Представете си сега всеки преподавател да е така. Тъпанари трудно ще останат.
87.
Хах
20.02.2024 20:01:42
5
65
Родителите нямат място в училището!
Ако не искат децата да се възпитават от учители, да си ги учат вкъщи.
86.
hhhh
20.02.2024 19:59:07
15
3
Инициалите на учителя М. Б ли са ?
С брада ли е ?
85.
Майко
20.02.2024 19:58:54
6
33
Мила . Да не дава господ . И тези нашите умни глави ги готвят за война . Поне така каза военния министър. Да се готвим за война . Те една група се събрали и не могат учителя си да набият иначе сговор направили . Две минути няма да изкарат в калта било то на война или пък да си вадят хляба. Пак ще тичат при мама и тате. Само ако можеха да се върнат 90-те години в училище след първия ден щяха да се самоубият.
84.
хсъдйд
20.02.2024 19:49:28
0
60
Сега е времето когато умните трябва да мълчат за да не обидят простите, а това врме дойде с демокрацията и простите политици, а от такива политици умен елит няма как да се роди
83.
Педагог
20.02.2024 19:40:38
1
45
Английската гимназия и до ден днешен все някак успява да крепи достатъчно порядъчно реноме, за да привлича такъв поток ученици. Неприятната истина е, че докато потокът от ученици още преди не малко години започваше да расте, паралелно с него спадаше и нивото на образованието не само във въпросната гимназия, ами в града и България изобщо. Улесниха се административно-нормативните процедури по кандидатстване, с критериите за прием от година на година сякаш вече се играе, с появата на всякакви партньорства започна и жаждата за максимално завоюван брой ученици, вътрешно-образователните процедури (домашни работи, изпитвания, изпити, прочие) бяха също улеснени и с това може да се запознае всеки един имащ някакво понятие от учебно-методично естество, така нататък. Държава, като България, имала многовековни традиции на духовност, култура и образованост, се нуждае изключително силно от възраждането на просветителската мисия у нас, която е на командно дишане от всячески външни и вътрешни удари и недостатъчно ефективните в дългосрочен план инициативи, насочвани към този настоящ национален проблем. Темата е далеч по-широка от Английската гимназия.
82.
ХХ
20.02.2024 19:36:01
7
29
Едно време на тези години в междучасията лъсках злобарки в кенефа и не смеех да гъкна на учителите. Сега учениците правят каквото си искат.
81.
Люк
20.02.2024 19:30:32
2
56
За безнаказаността на учениците е ясно....обаче кой ще защити учителите?
Веднага да се произнесат Евроатлантици,ПП,Христо грозни и всички там джендъри!!!
80.
На тия
20.02.2024 19:29:07
4
41
майките им едно време във Фантазия, Дияната, Фламинго, такива свирки ми въртяха ... Бяха си повечето боклуци, и децата им също станаха боклуци. С кеф да им счупиш тиквите.
79.
Ели
20.02.2024 19:24:02
0
125
Миналата година завърших АЕГ, познавам господина, на нашия клас преподаваше по история и гражданско образование! Изключително ерудиран и възпитан, но и строг, държеше да имаме знания. Дано излезе от тази неприятна ситуация, а тези ученици си получат наказанието. Успех, господин Б....... с вас сме!
78.
Знам го от един приятел
20.02.2024 19:14:11
2
91
Възпитанието започва от семейството! Къде са родителите? Учителите преподават знания, но когато ученикът няма семейното възпитание какво правим?
77.
ХХ
20.02.2024 19:08:41
6
5
До 46

Гледам, има само една такава възможност Palgrave Brown...
Възможно е, но едва ли.
Повярвай ми.
76.
бай Митко
20.02.2024 19:05:51
0
77
В една държава, в която се нанася побой над лекари, учители и полицаи то тази държава я пишете "бегала"!
75.
До 70 Майка
20.02.2024 19:04:42
0
29
За какво ще го биеш, че и чак по медиите? Ами той ако е бил сред онези там. Значи ти не ставаш за Майка!
74.
Хаха
20.02.2024 19:03:04
14
42
Престижната английска. Какво и е престижното ще кажете? Ами там са само наркомани бе! Общоизвестен факт. Никой нормален човек не си праща детето в тая дупка от около 20години насам. Само наркоманите си пращат малките наркоманчета да учат в тая престижна дупка. И то английски език. Йахахах що за шибани идиоти ...

Ама нали трябва да се кланяте на "проспериращият свят" и да "знаити ънгликански"

Просто скотски народ!

Който си мисли обратното - да продължава да генерира наркомани, записвайки детето си в тая дупка!

Тея 16годишните са поредния пример какво наркоманско учебно заведение е тая дупка. Смешна гимназийка.

От ЛУСК излизат по-кадърни от вашите наркоманчета които и едно изречение не могат да съставят на БЪЛГАРСКИ, а те ги записали даже на чужд език и даже не го научават.

А е световно известен факт, че този английски език е най-елементарният, най-простият и най-ненужният през 21век!!!

Хайде със здраве си гледайте наркоманизираните говеда как лека полека са поели пътя към ЦЕНТРАЛЕН ГРАДСКИ ЗАТВОР
73.
Таня
20.02.2024 18:59:17
2
83
Изключване от гимназията.Нямат място там.
72.
Върбан Брястов Сълкъмов
20.02.2024 18:54:14
2
75
Какъв е този нагъл учител ? Не стига , че им преподава , а ми и ще ги изпитва .Я да изпита майката на ученика да видим тя какво знае
71.
Покаяние
20.02.2024 18:52:42
17
35
ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, ЧЕ АНГЛИЙСКАТА ГИМНАЗИЯ Е ЕЛИТНА???? ТАМ СА СЪБРАНИ УЧИТЕЛИ ОТХВЪРЛЕНИ ОТВСЯКЪДЕ И ОТ НЯМА И КЪДЕ, ПРЕПОДАВАТ ТАМ! ИНАЧЕ АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ Е УЧЕНИЦИТЕ ДА СЕ ГАВРЯТ ТАКА СЪС СЪОТВЕТНИЯ УЧИТЕЛ! АКО ХОРАТА ВЯРВАХА В БОГ, НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ТОВА ЗЛО В ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ!
70.
Майка
20.02.2024 18:51:36
6
83
Такива шамари щеше да яде моя син, ако беше сред тези келешчета, че щяха да ме пишат по медиите...
69.
Запомнете едно!!!
20.02.2024 18:48:51
13
24
Запомнете едно! Във всяко едно училище винаги си има по някой учител ГАДНЯР. В ЦЯЛАТА СТРАНА Е ТАКА! И във всеки един университет в България винаги си има по е един Професор ГАДНЯР. А иначе за тези така наречени "елитни" гимназии. Ами те за нищо не ги бива. Още от преди 15-20 години. Едни метнаха една тарелка с л*йна в центъра на Бургас на едно дете. Учителите им не биват. Имаше един от Бургас. Ами той хиляда партии смени по коя ли не телевизия не го показаха. Сега май Пепеец е станал. Децата учат там някакъв език, за да станат телефонисти и преводачи в София на някой центъра за САЩ или Англия или Германия и това е. То и учители няма вече в Бургас, като хората. Пловдив и Шумен вече не могат да правят учители в днешно време. Рядко може да се види в днешно време учител, който да грабне учениците си с това, с което се занимава! Работата е не само да имаш Висше. Работата е да имаш способността да можеш да ги запалиш децата. Е това педагогиката. Майсторлъка е да го имаш. А иначе ТОХа си е ТОХа. Механото си е Механо . Вадят добри ученици за Икономическият във Варна и Техническият университет във Варна. И за в София университетите изпращат деца даже. Не са за подигравка. Това, че някой си мисли, Английска, Немска за елит. Жестоко се лъже вече. Някога там във времето може и да са били нещо!
68.
бургазлия
20.02.2024 18:45:02
1
45
Пишете много за математическата гимназия,че е елитна и има голяма дисциплина,а през всяко междучастие 90% от учениците пушат пред училището и никой не им прави забрлежка тъй като и училите са при тях!Къде едно време ще пушиш в училище?????
Тогава имаше ред и дисциплина,а сега всички ученици няма значение дали са от елитно или неелитно училище, са разпасана команда!!!!
Затова са виновни както родителите,така и училищната управа в цялата държава!!!!!
67.
Нели Желязкова
20.02.2024 18:28:47
0
64
Всички в тази държава трябва да разберат ,че учениците имат отвратително поведение (меко казано).На липсващите санкции за най-малкото съпротивление от тяхна страна, цари наглост и неуважение.
Това го знае всеки учител.
Първите мерки в образованието,които трябва да се предприемат е наказание за лоша дисциплина и премахване на делегираните бюджети.
Всички други Големи промени бледнеят пред този.
Защо да се лъжем ,че знаят след като всички масово не учат ,но минават от клас в клас.
.
66.
Десислава Димова
20.02.2024 18:16:42
4
31
Статията е пълна комедия! Лишена от здрава човешка логика. Предполагам журналиста, който я е писал е подал жалба срещу преподавателя си по български език в гимназиални си етап. Пребит ли е ученика или му е ударен задвратник, безцеремонно ли е нашамарен или са се събрали 10 момченцата с уговорката да се само разправят с учителят си.
65.
Кадир
20.02.2024 18:13:40
3
36
Да ги привиква един по един в тъмната стаичка и да ги ......сещате се какво,после нека се оплакват говедата
64.
hegagj
20.02.2024 18:08:40
11
10
“Dnesnite deca sa..” kvo sa praite na po dobri ako bqhte takia nqshe durjavata da e v tva polojenie
63.
kvisatiqraboti
20.02.2024 18:07:03
22
8
Kvo obijdate aegto ve decata vi sigurno uchat v toha , a vie ste doshli tuk da sa napraite na interesni palqci gadni
62.
татаристан
20.02.2024 18:04:54
1
70
"преподавател е нападнал безпричинно ученик" Сигурен съм, че е било безпричинно. Днешните деца са кулутрни и възпитани, уважават по-възрастните. Няма никакъв шанс примерно децата да са цъкали тикток на телефона в час и да са слушали новия кючек на Мемет или квито там има, учителя да им е направил забележка и някой да му е казал "Аеееаеа успокой са е маняяяяяк, ти ли ше ми кааш ко да праа вееее шматкааа" И разни други подобни събития.
61.
Киро Брейка
20.02.2024 18:00:57
3
49
Гледайте ми Видеата.Там ще ви покажа колко са ,,Елитни" училищата във България,и колко са Функционално Неграмотни Копеленцата ви!
60.
Боцмана
20.02.2024 17:56:47
100
87
Такъв казус никога не би съществувал в мракобесните времена на омразния социализъм!!
Ако въобще на някакъв 16 годишен дрисльо му хрумнеше такова нещо, първо щеше да бъде ошамарен от даскала, после от директора и накрая от баща си вкъщи!!
И ако някое изнежено демократче бъде крайно възмутено от това, ще му кажа, че по-трудните и сурови времена раждат ХОРА, а слободията ражда.....ами видяхте горе какво!!!
59.
Shqdeshbichovete
20.02.2024 17:56:11
9
9
Kvi sa tiq izmishliotini det ste gi napisali tuka. Jurnalisut det se e opital da napishe neshto za da si izkara prehranata zaslujava uvolnenie i da ne bude dopuskan otnovo do social a mreja. Triite saita vs ste na nqkvi gubi
58.
?
20.02.2024 17:53:45
10
40
...елитното училище... не звучи уместно ! 99.9% са неграмотни !!!
57.
Аутокорект
20.02.2024 17:47:35
47
13
"Да се накаже учителят по география! Това е недопустимо да удря ученик, трябва да си понесе наказателната отговорност, а още по-малко да пиши 2-ки, така от своя страна показва колко са неуки младежите !"
56.
Бургазлия
20.02.2024 17:28:54
5
103
Да бъдат изключени учениците!
Ако не ги накажат, ще продължат да си веят байряка!
55.
Бургазлия
20.02.2024 17:02:34
26
36
А за всички спечелени състезания и конкурси от учениците на АЕГ защо не написахте някоя статия?
54.
бургазлия
20.02.2024 16:54:57
7
30
Сега не разбрах шамар ли му е ударил или го е пребил. Трябва някой да им демонстрира разликата на журналята да не пишат глупости занапред
53.
292
20.02.2024 16:48:10
8
28
До бившата учителка /39/. ПреподавателЯТ е, учителко, не "преподавателЯ е", както е според теб! Каквито учителите, такива учениците, такова и образованието.
52.
до 50 и 46
20.02.2024 16:46:09
11
6
явно не разбирате от сарказъм
Ха-ограничен народ......
51.
Ученик на АЕГ
20.02.2024 16:44:05
4
129
Това са пълни глупости! Конкретният учител е един от малкото преподаватели , които наистина обичат работата си и за тях тя е призвание. Изключително мил и отзивчив човек! Да, изискващ е, но не е ли това работата му? Вместо да клеветите човека си сверете информацията…
50.
Кими
20.02.2024 16:43:59
2
34
ДО 46 " УБОЧЕНИЕ " ще падна.
49.
За изключване
20.02.2024 16:39:17
3
90
Момчетата са за изключване. Никакви компромиси. Баща ти те им били политици или бизнесмени.- много важно.
48.
do 46
20.02.2024 16:36:30
6
33
Ти как си завършил тгрети клас не е ясно изобщо.
47.
Asew
20.02.2024 16:34:04
19
56
В Бургас има само две наистина елитни училища в Бургас ,които са гимназии! Това са ППМГ и Немската! Всичко друго е леш!
46.
до.40
20.02.2024 16:33:50
46
25
Ученик от АЕГ е приет в Оксфорд с конкурс и безплатно убочение.От ППМГ и немска няма.
45.
колега
20.02.2024 16:31:06
2
141
Познавам учителя по география. Много ерудиран и интелигентен човек. Да, строг е и изисква от учениците си. Това му е работата и той я върши перфектно. Абсурд е да е посегнал на ученик. Родителите да погледнат първо децата си и тогава да пишат жалби.
44.
родител
20.02.2024 16:30:28
34
14
Като е най свястното училище това в М.Рудник кандидаствайте там!
Трябва много да учите и да имате отлични оценки на изпитите,това не е едно време децата на всички от комитета,дали учат или не тройкаджии да са вътре,сега поне има някакъв ред!
И с пари трудно става!!
43.
Бургазлия
20.02.2024 16:29:51
12
69
Двете ми деца учат в различни гимназии-споменатата АЕГ и ГЧЕ/руската/
Не знам какво се случва с английската,но категорично в руската има много повече ред,дисциплина и отлични преподаватели...
42.
Братвурст
20.02.2024 16:28:58
8
89
Нека първо се разберем - английската гимназия в Бургас не е елитна гимназия. Тя копае едно чутовно дъно, което трудно може да бъде стигнато. Да не говорим, че там учат бая изпаднали ученици. И не е лошо в МОН да научат, че в английската гимназия на Бургас не се преподава по правилата - не се учат всички предмети на английски, както е във всяка нормална езикова гимназия, а се учат на български език. Затова пък после се дават дипломи за завършена английска гимназия. Ученик от английската гимназия в Бургас никога не може да бъде на нивото дори на най-слабия ученик от английската гимназия в София, примерно. Липсата на преподаватели по английски език за часове по биология, химия, физика, математика и т.н. е смъкнало нивото на училището драстично. Никога не бих си пратила детето да учи там.
41.
змия
20.02.2024 16:28:00
0
83
флагман са изроди, учителя е много свестен и никога не би направил нещо без да бъде провокиран. Никога е нямал проблем с някой от випуска на 12 клас
40.
До 31
20.02.2024 16:25:31
34
30
"Единственото свястно училище в Бургас на този етап е Компютърното в Меден Рудник."
Това е много далеч от истината.
Кое училище е свястно се разбира от резултатите от матурата. Най-високи резултати имат Математическата и Немската.
39.
Бивша ученичка на преподавателя по география
20.02.2024 16:25:00
1
104
Знаейки за кого иде реч като препидавател ТОТАЛНО ОТКАЗВАМ да вярвам, че това го е извършил. Преподавателя е един от най-милите, услужливи и добри хора , които понзавам.
НА ТИЯ ГАМЕНИ ОТ 10 КЛАС - боя им е малко
38.
до коментар 3 Сталин
20.02.2024 16:24:30
29
8
Внимавай какво пишеш по форумите,тия приказки си изговаряй на твоите родители,а не за хора които не познаваш!!!!
37.
20.02.2024 16:23:20
4
14
36 - mnogo MIlicionerski go dava6

Kak se kazva 4aveto ti ?
36.
до коментар 3 Сталин
20.02.2024 16:17:13
34
4
Внимавай какво пишеш по форумите,тия приказки си изговаряй на твоите родители,а не за хора които не познаваш!!!!31526
35.
XX
20.02.2024 16:16:31
55
49
До 30

"Мисля ,че много права се дадоха на децата а задължения нямат." - нали гласувате за ЕС?
34.
Дейна
20.02.2024 16:05:48
5
90
Учителите нямат никакви права, голям провал! За всеки учител училището е "бойно поле". Съжалявам за учителя, може да е отличен преподавател, но след всичко, което е преживял, ще предпочете да реди стока в някой магазин. Никой не е незаменим, неговото място ще бъде заето от друг, който, представете си, учил за касиер. Много тъжно!
33.
Изродчета
20.02.2024 16:04:09
4
71
Такива са децата ви от английската! Нали ги гледам в Б1. Скоро щях да изсипя зъбите на една тъпа овца с широки панталони дето си беше качила маратонките на седалката и и знаеше много устата. С кеф бих и ги изсипал.
32.
vuii
20.02.2024 15:58:22
3
31
daskala se okazva 4e e na mqstoto si, v u4ili6teto gi e u4il na znaniq po geografiq a na ulicata na znaniq kak se qde boi , ne moga da kaja ni6to lo6o , sled godini lainoto 6te blagodari za tozi 6amar kakto az blagodarq na moq daskal edno vreme , tezi koito ne qdaha 6amari stanaha ili narkomani ili carvuli
31.
Някой
20.02.2024 15:55:55
44
44
Единственото свястно училище в Бургас на този етап е Компютърното в Меден Рудник, където работят млади учители, държащи на дисциплината и правилата са железни.
Това не се харесва на учениците, защото се изисква много дисциплина от тях, но ето им го нагледния пример какво се случва в така наречените от тях “нормални” училища.
Поздравления за Компютърната гимназия!
30.
Rr
20.02.2024 15:54:06
3
91
Браво!Страшна новина.Можеби трябваше десетокласниците да набият учителя и тогава щяхте да бъдете доволни.Мисля ,че много права се дадоха на децата а задължения нямат.Дори единственото да учат не го правят,а все учителите им виновни.
29.
Братя Миладинови
20.02.2024 15:48:02
1
29
Започна тъй очакваната пукотевица покрай конкурсите за директори. Но няма какво да се обърка. Имената са ясни, както на кандидатите, така и на училищата. Смях.
28.
XX
20.02.2024 15:47:48
55
38
"Ученици от 10-и клас в елитното училище, което посещават децата на политици, общественици и представители на бизнес средите в региона" - интелигенцията така да се каже. Какво ревете срещу тях, нали 9 Септември бил много лош?
27.
добра статия
20.02.2024 15:46:45
1
102
едно време ако отнесях някой шамар от учител, вкъщи отнасях няколко...
а сега простите батки и кифли (общо казано кифльочи) скачат, ако някой каже на детенцето им, че е неграмотен....
Представете си ако се използва предложението на Васил Левски от времето, когато е преподавал в училище? Човекът е сложил две дъски - с имената на учащите деца и на мързеливците. А сега си представете реакцията на кифльочите... Жалби до бога, заплахи...
26.
Истината
20.02.2024 15:44:22
0
81
Язък за хубавото училище! Направиха чудеса, няма такова училище, освен компютърното, дето си е подарък!!!
Гамени долни с прости родители!
Така е, като имат сама права!
25.
Не съм оптимист.
20.02.2024 15:43:22
19
55
Преди години гербаджиите обявиха гръмко, че ще правят реформа в образованието. И я направиха по бойкоборисовски - изсипаха купища с пари в системата, без да променят нищо. В резултат куцо, кьораво и сакато тръгна да става учител, което пък роди корупция и шуробаджанащина. В системата проникнаха хора с почти нулев потенциал и без морален компас. В разултат на всичко това затъването става все по-неизбежно а перспективите все по-мрачни.
24.
292
20.02.2024 15:37:12
4
114
Само преди някакви си 40-50 години,в училищата, особено в истински елитните, в час муха да пръднеше се чуваше. Сега, като мине човек покрай двора на училище и се "хваща за главата". Пълчища от полухора. 15-16 годишните момиченца или са се "барнали" като проститутки, или поне се опитват. Половината от наборите им младежи демонстрират женски маниери, другата се правят на нацепени батки. И най-тъжното е, че си мислят, че ако се реализират в мечтаните от тях професии, в публичния дом или в полицията/казармата/ силовата структура, където ще са на щат, тези им номера ще минават.
23.
Авера до21,22
20.02.2024 15:36:50
2
32
Ти гледай някой вас да не ви направи "krivi" че лошо
22.
praqtakrivei
20.02.2024 15:28:20
53
1
toz durtiq kvo fantazira e she zima gavri mai
21.
*********
20.02.2024 15:28:13
28
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
МММ
20.02.2024 15:27:31
5
91
Елитна само в спомените ви! Там в момента учат най- големите боклуци. Сигурно става дума за "а" клас, проверете колко неща са прикрити последните 3 години, заради наши и ваши и дарения!
19.
20.02.2024 15:26:48
2
22
Дайте имена , фесбУк, нещо . . .

Накрая да не е някоя интрига за Директори като в Братята.
18.
Фффф
20.02.2024 15:24:58
5
125
Изобщо не съм защитник на социализма, но едно от добрите неща беше образованието до 89а! Да се влезе в английска и немска гимназия беше трудно, както и да се завърши, защото: имаше добри преподаватели и дисциплина, която се следеше! Изключването за лошо поведение беше факт и се практикуваше! А да се влезе в желани вуз-ове искаше сериозно четене и къртовски труд! Без да има матури, тестове и пр! Изпит и оценка! Точка! Не излязохме неграмотни, вкл и по география!
17.
Хейт
20.02.2024 15:24:21
2
123
Както става ясно като майката е дива простакеса , какво остава да е синът й - печален образ на едно чалга поколение . Нооо.. най- лошото е , че това е само началото на края
16.
Na angliiskata kralicata
20.02.2024 15:23:51
41
6
Da go mahat tupiq turtei basi maikata
15.
:) :) :)
20.02.2024 15:18:54
0
91
Когато си мързелив и търсиш вината за своите неуспехи в другите, а не в себе си, за съжаление ще бъдеш looser цял живот, независимо какви оправдания за некадърността и глупостта си ще си намериш
14.
Ую
20.02.2024 15:14:37
5
92
А че по история слушат музика и си говорят? А че по време на час ходят по другите стаи да си търсят гаджетата? Кой е виновен?
13.
Кви са тия
20.02.2024 15:13:52
2
96
Чикиджии. Бащите им горди ли са с порасналите си "МЪЖЕ"
12.
Ой на мама
20.02.2024 15:11:48
1
110
След 10-15 години и мама и тати може да ядат бой от галеничето. Или ще са обляни в сълзи от безчинствата а често и живота си губят глезените им рожби яхнали мощни коли .
11.
?
20.02.2024 15:10:56
4
118
Престанете с това "елитно"!
Какво му е елитното ? Че учениците са по-неграмотни ли ?
10.
до 1
20.02.2024 15:09:26
1
98
ми ко са чудиш ве брато.....
И родителите и отрочетата им,на днешните поколения са на един акъл.......хвани едните ..удри другите....
9.
миндил градски
20.02.2024 15:09:07
3
148
Малки, гнусни мекеренца! Когато родителите са малоумни парвенюта, които всеки път надават вой до небесата, ако някой направи забележка на дебилните им отрочета, не можем да очакваме адекватно поведение! А иначе Английската гимназия “Гео Милев” отдавна не е сред т.нар. "елитни".
8.
Малки Дриснета
20.02.2024 15:08:29
3
128
Тези малки дриснета, които всъщност вече далеч не са малки (на по 16 години), да вземат да налягат над уроците, а не да протестират, че не им стигат знанията да си направят контролното по география!

За смях сте!
7.
P.S.
20.02.2024 15:02:53
2
143
Елитна гимназия с претенции тези келеши в бъдеще да бъдат ръководители, а с поведение на хулигани. Щом още от тази възраст започват с лъжи и измами, като станат по - големи представете си какви ще бъдат.
6.
Само
20.02.2024 15:01:01
2
116
Погледнете в бъдещето - на невъзпитаните ще се наложи да възпитават /своите деца/. Какво я чака тази България?!
5.
Нагли
20.02.2024 14:58:04
7
40
Нагли келемета няма ги терористите на бургас от 90 и 2000 да плащат на калпак мънинките говна
4.
Бивша
20.02.2024 14:54:43
10
164
АЕГ"Гео Милев" отдавна не е елитна.
3.
Сталин
20.02.2024 14:54:28
4
142
Майката долна курва!Бащата долен педераст!А сина боклук измекяр и дебил прост!
2.
Благо Джизъса
20.02.2024 14:51:23
4
182
Малко са им шамарите на тия говна, масово момичета и момчета са пълни парцали. Продължаваме да затъваме …
1.
Бургазлия
20.02.2024 14:44:00
4
227
Бъдещите отреплячета на мама и тати :) Родители, стегнете си децата, или ако не ставате за нищо, позволете поне на учителите да ги дисьиплинират, че в бъдеще ще плачете яко..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори