×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новият сезон на "Хелс Китчън" е пълен с некадърници и е подигравка със зрителите


16 Февруари 2024, Петък, 16:49 ч.
Автор: Флагман.бг

От 9-имата, които влизат във формата на Нова тв само двама доказано могат да готвят

Новият сезон на “Хелс Китчън” ще бъде подигравка със зрителите, защото участниците изглежда са събрани от кол и въже, пише вестник Уикенд. От 9-имата, които влизат във формата на Нова тв само двама доказано могат да готвят. Това са победителката в Мастършеф на бТВ Радка Булман и певицата Бони, която е печелила “Черешката на тортата”. Останалите са в предаването само за пълнеж и да се излагат.

“Хелс Китчън” тръгва по Нова тв следващата седмица, но зрителите вече са разочаровани от подбора на участниците. Предишни години имаше топ готвачи, а сега са само фигуранти, които не е ясно как ще понасят крясъците на шеф Виктор Ангелов.

Видимо е, че в шоуто влизат хора, които не знаят как се държи черпака като Пеньо Гатевски-Гатьо, Наталия Кобилкина, слабо известната влогърка Изабел Овчарова, Китодар Тодоров, Коцето Калки, момата от Ергена – Алекс Гърдева и Тома Здравков.

 


В категории: Лайфстайл


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
14
Коментара по темата
14.
Румен Маринов
25.02.2024 12:22:36
3
4
Водещият и той е некадърник и болен от хроничен нарцисизъм! Какъв ли юруш е видял в казармата, че да се държи така! Надявам се Пеньо Гатевски да го вкара в правия път! И какъв е тоя шеф, който ще си зареже ресторанта и ще снима два месеца? Явно става въпрос за скара-бира? Нека Виктор Ангелов не забравя преживяното през 2017 година!
13.
Емил Димитров
25.02.2024 11:16:54
1
8
Това ли ни е демографския ресурс, дето ни го набиват в очите и в ушите от тъпите казионни тв програми - педали, трансджендъри, сексуално неориентирани, боклуци с евроатлантическа ориентация?! Да се забранят тия абсурдни и гнусни реалити. Къде е СЕМ? Тоя огран само за заплати съществува. А шеф Ангелов е един комплексар и нищо повече......
12.
Петър
21.02.2024 11:05:59
2
4
Това пледаване с този самовлюбен нарцис-готвач ангелов-е отвлатително
Както Аз тасо и чного чои блезки и пршятели сменяме програмата. Той се вживя като лице около което се върти света. Циркаджия,клоун че се мисли и за дон жуан. БОКЛУК ОТ ВСЯКЭДЕ. НЬМА ЛИ ХО СЧЕЕВИ ПЛЕДАВАНИА АВАН ОТ ГОТВАЧИ,ЧЕ СЕ НААЖДАВАН ДА СЯ НАЗОВАВА ШЕФ
БОЖЕ ПРИБУРИ СИ ВЕРЕСИИНЕ
11.
Борис
20.02.2024 23:13:01
1
11
Излъгах се веднъж минал сезон и повече не мога да си причиня тази простотия.
10.
Sia
20.02.2024 15:26:19
1
15
Предаване ,Което ,,Не Трябва да е на Екран ! Крясъци, Некадърност, Храна ,която се изхвърля ,Замерване с храна ,това е Ужасно ! Иииии,кой ли го гледа !
9.
Трезвомислещ
17.02.2024 11:52:26
4
18
Какво може да се очаква от един майстор-готвач?

Крясъци и простотии!
8.
555
17.02.2024 08:16:12
1
16
Гатьо ще участва в това шоу , може да хвърли черпака по някой .
7.
Еньо
17.02.2024 07:31:00
6
8
Не разбирам защо е статията, при положение, че още не се знае кои ще са участниците
6.
Denkata
16.02.2024 20:18:34
15
21
Само ограничените, мързеливи и прости хора си останаха с навика да гледат телевизия... Иска ми се да не са много, ама знам че са. Дано се свестят, че батака е голям. Будни и дейни хора са ни нужни... а не празняри!
5.
Капитана
16.02.2024 18:30:09
13
22
Точно си усетил кой прави телевизиите, интересувай се кои са собствениците на Нова и БТВ, от коя държава са и какво са работили преди това.Пускам ти лек жокер, една трибуквена агенция за разузнаване и не е руска.
4.
!
16.02.2024 17:14:30
8
45
С този водещ и тези сценаристи - толкоз. Как има хора, които гледат такива предавания? Ако ви се гледат кулинарни предавания, то има къде по-качествени. Има и цели готварски канали. Имам чувството, че някой нарочно прави телевизиите да са с такива прости предавания, за да затъпява нацията
3.
До ГабитУ
16.02.2024 17:13:46
6
37
ти трябва да си много проста и куха ако си мислиш че в собствения си ресторант шеф Ангелов се държи така с персонала си и хвърля храна:) Ама какво да очакваме от народ който дава хиляди левове по врачки или ги хвърля от балкона - мисъл ли? Едва ли
2.
До ГабитУ
16.02.2024 17:10:53
21
38
ми тва е шоу МА. И шеф Ангелов си е свършил работата - кухите лейки като теб да го коментират. Много ясно че ще вика обижда хвърля и т.н. Нали трябва такива като теб да хейтят къв е и да го нареждат. Иначе ако се държи нормално никой простак няма да го гледа. Няма да има рейтинг и т.н. И естествено че ще вземат всякакви тъпунгери за да могат зрителите да ги обсъждат. Ако са някакви прилежни "нормални" и културни кой ще ги гледа?
Като не разбираш нищо от продуцентство рейтинг и телевизия си стой у фейса и си давай мнението там.
1.
Габи
16.02.2024 16:58:35
22
55
Цялото поведение на Ангелов е подигравка със зрителите. Няма нищо по голямо от хляба и храната, но той ги хвърля по пода и кофите с високомерие и без никакво уважение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори