×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новият сезон на "Хелс Китчън" е пълен с некадърници и е подигравка със зрителите


16 Февруари 2024, Петък, 16:49 ч.
Автор: Флагман.бг

От 9-имата, които влизат във формата на Нова тв само двама доказано могат да готвят

Новият сезон на “Хелс Китчън” ще бъде подигравка със зрителите, защото участниците изглежда са събрани от кол и въже, пише вестник Уикенд. От 9-имата, които влизат във формата на Нова тв само двама доказано могат да готвят. Това са победителката в Мастършеф на бТВ Радка Булман и певицата Бони, която е печелила “Черешката на тортата”. Останалите са в предаването само за пълнеж и да се излагат.

“Хелс Китчън” тръгва по Нова тв следващата седмица, но зрителите вече са разочаровани от подбора на участниците. Предишни години имаше топ готвачи, а сега са само фигуранти, които не е ясно как ще понасят крясъците на шеф Виктор Ангелов.

Видимо е, че в шоуто влизат хора, които не знаят как се държи черпака като Пеньо Гатевски-Гатьо, Наталия Кобилкина, слабо известната влогърка Изабел Овчарова, Китодар Тодоров, Коцето Калки, момата от Ергена – Алекс Гърдева и Тома Здравков.

 


В категории: Лайфстайл


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
14
Коментара по темата
14.
Румен Маринов
25.02.2024 12:22:36
3
4
Водещият и той е некадърник и болен от хроничен нарцисизъм! Какъв ли юруш е видял в казармата, че да се държи така! Надявам се Пеньо Гатевски да го вкара в правия път! И какъв е тоя шеф, който ще си зареже ресторанта и ще снима два месеца? Явно става въпрос за скара-бира? Нека Виктор Ангелов не забравя преживяното през 2017 година!
13.
Емил Димитров
25.02.2024 11:16:54
1
8
Това ли ни е демографския ресурс, дето ни го набиват в очите и в ушите от тъпите казионни тв програми - педали, трансджендъри, сексуално неориентирани, боклуци с евроатлантическа ориентация?! Да се забранят тия абсурдни и гнусни реалити. Къде е СЕМ? Тоя огран само за заплати съществува. А шеф Ангелов е един комплексар и нищо повече......
12.
Петър
21.02.2024 11:05:59
2
4
Това пледаване с този самовлюбен нарцис-готвач ангелов-е отвлатително
Както Аз тасо и чного чои блезки и пршятели сменяме програмата. Той се вживя като лице около което се върти света. Циркаджия,клоун че се мисли и за дон жуан. БОКЛУК ОТ ВСЯКЭДЕ. НЬМА ЛИ ХО СЧЕЕВИ ПЛЕДАВАНИА АВАН ОТ ГОТВАЧИ,ЧЕ СЕ НААЖДАВАН ДА СЯ НАЗОВАВА ШЕФ
БОЖЕ ПРИБУРИ СИ ВЕРЕСИИНЕ
11.
Борис
20.02.2024 23:13:01
1
11
Излъгах се веднъж минал сезон и повече не мога да си причиня тази простотия.
10.
Sia
20.02.2024 15:26:19
1
15
Предаване ,Което ,,Не Трябва да е на Екран ! Крясъци, Некадърност, Храна ,която се изхвърля ,Замерване с храна ,това е Ужасно ! Иииии,кой ли го гледа !
9.
Трезвомислещ
17.02.2024 11:52:26
4
18
Какво може да се очаква от един майстор-готвач?

Крясъци и простотии!
8.
555
17.02.2024 08:16:12
1
16
Гатьо ще участва в това шоу , може да хвърли черпака по някой .
7.
Еньо
17.02.2024 07:31:00
6
8
Не разбирам защо е статията, при положение, че още не се знае кои ще са участниците
6.
Denkata
16.02.2024 20:18:34
15
21
Само ограничените, мързеливи и прости хора си останаха с навика да гледат телевизия... Иска ми се да не са много, ама знам че са. Дано се свестят, че батака е голям. Будни и дейни хора са ни нужни... а не празняри!
5.
Капитана
16.02.2024 18:30:09
13
22
Точно си усетил кой прави телевизиите, интересувай се кои са собствениците на Нова и БТВ, от коя държава са и какво са работили преди това.Пускам ти лек жокер, една трибуквена агенция за разузнаване и не е руска.
4.
!
16.02.2024 17:14:30
8
45
С този водещ и тези сценаристи - толкоз. Как има хора, които гледат такива предавания? Ако ви се гледат кулинарни предавания, то има къде по-качествени. Има и цели готварски канали. Имам чувството, че някой нарочно прави телевизиите да са с такива прости предавания, за да затъпява нацията
3.
До ГабитУ
16.02.2024 17:13:46
6
37
ти трябва да си много проста и куха ако си мислиш че в собствения си ресторант шеф Ангелов се държи така с персонала си и хвърля храна:) Ама какво да очакваме от народ който дава хиляди левове по врачки или ги хвърля от балкона - мисъл ли? Едва ли
2.
До ГабитУ
16.02.2024 17:10:53
21
38
ми тва е шоу МА. И шеф Ангелов си е свършил работата - кухите лейки като теб да го коментират. Много ясно че ще вика обижда хвърля и т.н. Нали трябва такива като теб да хейтят къв е и да го нареждат. Иначе ако се държи нормално никой простак няма да го гледа. Няма да има рейтинг и т.н. И естествено че ще вземат всякакви тъпунгери за да могат зрителите да ги обсъждат. Ако са някакви прилежни "нормални" и културни кой ще ги гледа?
Като не разбираш нищо от продуцентство рейтинг и телевизия си стой у фейса и си давай мнението там.
1.
Габи
16.02.2024 16:58:35
22
55
Цялото поведение на Ангелов е подигравка със зрителите. Няма нищо по голямо от хляба и храната, но той ги хвърля по пода и кофите с високомерие и без никакво уважение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори