×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той се пусна по гащи за 2,7 млн. долара


12 Февруари 2024, Понеделник, 15:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Спонсорът снима родния ни тенисист Гришо в Хасково, за да му вдигнат акциите

След като неотдавна плейбоят на световния тенис Григор Димитров се снима само по боксерки за реклама на един от спонсорите си, вманиачени фенки все още въздишат възбудено по него и сънуват мокри сънища. Припомняме, че Гришо се нащрака полугол в реклама за най-новата колекция бельо на популярната в тениса марка „Лакост“.

Междувременно стана ясно, че сумата, срещу която тенисистът се е съгласил да развее пакета си, е 2.7 млн. долара. Толкоз възлиза цялата сума по рекламния договор с хасковлията. Нашият подписа миналата есен за три години с френската марка, носеща името на легендарния тенисист Рене Лакост. Това прави по 900 долара годишно в сметката на тенисиста. За да си заработи парите, наскоро Гришо се разпищоли само по долни гащи. Отделно в социалната мрежа си публикува няколко снимки от фотосесията.

Очаквано сред женската част никой не обърна внимание чии гащи рекламира Григор, за сметка на подчертания му пакет и плочките, по които припадат от девойки до лачени каки.

Мълвата носи, че майка му Мария се червила доста в Хасково заради разголените снимки, които започнаха от времето, когато бе във връзка с влашката сексбомба Мадалина Геня. Въпреки всичко мама Гришовица ги приемала в името на семейното богатство. След като отмина пушилката около мъжкото достойнство на Гришо, миналата седмица екип на Лакост дойде на крака при тенисиста в родното му Хасково.

Спонсорите му заснеха мястото, откъдето е тръгнал за тениса с идеята да го популяризират още повече пред света. Работата е там, че нашенецът се явява трета цигулка като лице на „Лакост“. Номер 1 е сърбинът Новак Джокович, който получава по 10 млн. годишно от френската марка, а след него се нарежда руснакът Даниил Медведев. Гришо е много далеч от тях като приходи, но ако продължава с добрата си форма и се задържи в топ 10, сумата по договора ще набъбне до 4 млн. долара.

Преди да стане лице на „Лакост, Гришо скъса с друг спортен гигант „Найк” след близо десетилетие партньорство, от което намаза милиони долари. Според запознати причината била в резкия спад на приходите, които варирали според постиженията и мястото на тенисиста в световната ранглиста.

Преди силните изяви през последните месеци хасковлията го беше закъсал здраво на корта и се застоя доста време извън топ 20. Отделно нямаше спечелен трофей от 2017 г., преди в началото на януари да победи в Бризбейн, Австралия. Затова спонсорът рязко му намалил кранчето. Гришо обаче решил да им прави сечено, обличайки стари модели от предоставената му екипировка. Така през 2023 г. след няколко месеца взаимно лазене по нервите, двете страни сложиха край на отношенията си, а Григор бързо си намери нов спонсор, който да му пълни джоба.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 1
6
Коментара по темата
6.
Тенисист
12.02.2024 20:42:25
0
3
Майката на Григор се била "червила"...да не е видяла ,дъщеря си по бекенаж ,тангенаж?Видя синът си по ....крокодилски боксерки.Оставете момчето на мира,той знае какво прави,за разлика от някои псевдо журналя...
5.
Флагманист
12.02.2024 20:11:54
0
3
Абе този голям скъсаняк! От 8 000 000 000 човека на Планетата, той бил изпаднал от топ 20, моля ти се, и сега е скъсаняк, чак 13 е, много зле. Разбирам на планетата Земя, да живеят 50 милиарда и 13 да е успех, но от 8 милиарда ... шъ му извинява. Много е закъсал с тенисът. А аз отивам на сауна в хотел България!!!!
4.
до 3
12.02.2024 18:47:31
0
4
Ти пък, той автора сигурно е на 1200лв бруто с бонус 50 кинта на статия
3.
Флагман
12.02.2024 18:08:44
2
6
А защо този, който е написал статията не го потърсят да се снима и той за някой милион?
2.
Аз
12.02.2024 16:14:51
3
14
Автора е мноого злобен и завистлв човечец.
Браво на Гришо, в цял свят го уважават, но Ганя го мрази, защото е преуспял.
Долна нация сме си.
1.
2700 доларес? Хептен я е закъсал
12.02.2024 16:00:00
3
8
2.7 млн. долара. Толкоз възлиза цялата сума по рекламния договор с хасковлията.
- подписа миналата есен за три години
- Това прави по 900 долара годишно

Тоест подписал е за 900х3=2700 долара?
За к'ви милиони говорите тогава?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори