×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Киев и Южна Украйна под атака от руски дронове


Киев и Южна Украйна под атака от руски дронове
Атаката е започнала рано тази сутрин
Ключови думи: Киев, Украйна, Русия
11 Февруари 2024, Неделя, 09:01 ч.
Автор: Флагман, снимката е илюстративна

Сирени за въздушна тревога са се включили освен в столицата още в Николаевска, Виницка, Днепропетровска и Житомирска области

Украйна отблъсква руско нападение с дронове над столицата Киев, предаде Ройтерс, като се позова на киевската областна военна администрация, информира БТА. Атаката е започнала рано тази сутрин.

Украинската противовъздушна отбрана е в действие в няколко области, като сирени за въздушна тревога са се включили освен в столицата още в Николаевска, Виницка, Днепропетровска и Житомирска област.

Украинските военновъздушни сили обявиха, че са свалили 40 от 45 ударни дрона "Шахед", изпратени от Русия тази нощ, предаде Ройтерс.

Основни мишени на атаките са били Киев и Южна Украйна. Двама души са били ранени.

Всички безпилотни летателни апарати, изпратени срещу украинската столица, са били свалени. Няма данни за пострадали хора и материални щети, съобщи ръководителят на градската военна администрация Сергей Попко.

Противовъздушната отбрана над Южна Украйна е работила над пет часа и е свалила 26 дрона.

Атаките тази нощ са били насочени главно срещу крайбрежна инфраструктура и селскостопански обекти. Основна мишена е била Николаевска област, където един цивилен е бил ранен, а жилищни сгради и газопровод са понесли щети от отломки от свален дрон и експлозията, последвала падането му на земята.

Четири безпилотни летателни апарата са били унищожени над черноморското пристанище Одеса.

Един човек е бил ранен от отломки от свален "Шахед" над източната Днепропетровска област, съобщи ръководителят на регионалната военна администрация Сергий Лисак, цитиран от Укринформ.

В Херсонска област, на юг, 68-годишна жена е била убита при артилерийски обстрел, а синът й е откаран в болница в тежко състояние. Руските въоръжени сили са изстреляли общо над 200 снаряда по региона през последните 24 часа, предаде още Укринформ, като се позова на ръководителя на Херсонската областна военна администрация Олександър Прокудин.

И Русия, и Украйна увеличиха през последните месеци въздушните атаки срещу критична енергийна, военна и транспортна инфраструктура далеч от фронтовата линия, отбелязва Ройтерс.

Агенцията прави уговорката, че не може да провери по независим път съобщенията на страните в конфликта.

 


В категории: Войната в Украйна


45
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
45
Коментара по темата
45.
Свако
12.02.2024 08:38:57
2
13
Скъпи ХХ ,номер 39 - гледах интервюто с голям кеф, въпреки че дори за руските граждани логореята бе много досадна.
А ти гледа ли коментара на Медведев че за истрайване- интервюто било тежко ?
Ако не си - гледай го - по всички руски медии го прожектират .
Лошо впечатление ми направи Димон, можеше да жулне малко водка и да се направи че му е интересно.
Сетих се едно време като бях чавдарче и в Профсъюзния дом ни пуснаха тъпните на Цола Драгойчева- разправяше да сме станели част от СССР ,ма в вкъщи ми обясниха че дамата е бивша проститутка и не е необичайно за тва съсловие да говори глупости.
И ми стана много мило, като слушах интервюто, като гледам Димон как вика че не се истрайва и като си пишем с теб
44.
43ти
12.02.2024 00:23:17
1
3
пий си метадона, мастиьо саката
43.
До. com 40
11.02.2024 16:26:11
4
4
Пак съм аз. Значи ". com 40" съм аз, обаче пиша втори коментар с. "До. соm 40" за да обясня сам на себе си, да убедя себе си в правотата си. Освен това руснаците спазват каквото казват. Демилитаризираха и денацифицираха Украйна и превзеха Киев за да сменят "режима" в Киев, както обяви В.В.П. Ако не са взели Киев, не са го направили не защото не могат, а защото разбраха че Зеления се крие в Полша, затова презеха Полша.
https://youtu.be/K0953YgmfBA?si=6NiQrgGwU20hFWPz
Руснаците може да гинат, да пълзят да се гърчат, но каквото са казали са го направили. Казаха че ще срутят Запада и го направиха, а ССС Р остана.
42.
До .com 40
11.02.2024 16:03:15
2
4
Освен това, руснаците спазват каквото казват. Това не е "война", а "специална военна операция", която въпреки цената (силно преувеличена от страна на писарушките на нато/ес) върви по релси- демилитаризират нато и денацифицират украйна, двете вървят ръка за ръка. Получават и навярно ненапълно предсказуеми бонуси, като каляване на репутацията си на глобално ниво, засилване на търговията и културния обмен с 80%-те процента от света, които НЕ подкрепят фашистката порнография, царяща в украйна...
Обаче много тъпаци не разбират или им плащат да се правят, че не разбират, че Путин не е вечен, макар че точно на тях би им се искало най-много, защото ги спаси (засега) от мащабните библейски кошмари на ВСВ. ТСВ все още не е извън вероятностите, тъй като усилията да оставят БРИКС без друг ход освен тотална война против петродолара не спират и може би наистина изчакват борбата да стигне "до последния украинец", преди да замесят я България, Грузия, Молдова или пък в близкия Изток да запалят лайната, или най-тъпото: Тайван...
Най-доброто тепърва предстои!
41.
Истината
11.02.2024 15:52:00
1
4
Киев и Южна Украйна под Масирани атака от руски дронове, вследствие на които:
Най-малко 100 убити при израелските удари в Газа само през последното денонощие
40.
.com
11.02.2024 14:51:47
4
8
Само като прочетеш че информацията идва от украинците и ти става ясно колко е вярно. Нали ще стане преврат ако кажат истината, че са загубили 2 милиона войници, дължат 300 милиарда и не са си върнали и една поляна. Ей такива драсканици ще подхвърлят, как са свалили 10 дрона, как Зеленски ходил на фронта и награждавал победителите и други подобни небивалици.
Но наистина е смешно , че с пълната подкрепа на Сащ, Ес и Нато, да не могат да се справят с една шайка дегестански доброволци и пияни пандизчии. А атаките са предимно с евтини ирански дрончета, Не ми се мисли ако руснаците влязат с редовната си армия и ги запукат с огромните си ракети за масово унищожение. А за ядрените пък да не говорим. Добре че Путин е балансиран и уравновесен човек, защото ако беше някой луд нямаше да мисли за населението и щеше да ги затрие за няма и ден.
39.
XX
11.02.2024 14:39:29
2
5
До 32 "В САЩ и Европа последваха брутални подигравки..." - само дето в ЕС има цензура и не смеят да го коментират от страх да не ги обвинят, че са го гледали.
38.
Има олигофрен в коментарите
11.02.2024 14:36:45
0
4
Който се мисли за много хитър със заигравката с "Вашето име:" ...ако някой още не е стоплил. Иначе давай, сополчо, заработи си надника. Колкото и да цвилиш и да се правиш на интересен, истината е, че вашите губят и то здраво. Остави, че си предател, платен или по идеология, като дойде и насам аромата на барут, ще се чудиш къде да си дянеш насрания гъз. Стой далеч от прозорци, не искам нещо да ти се случи...
37.
,Z
11.02.2024 14:15:28
6
6
Аз съм човека с напредъка.Руснаците напреднаха яко и от Киев са в Донбас и Запорожие,а в Харковска и Черниговска области руснаците напреднаха към собствената си граница и украинците затова са на руската граница Белгородска и Брянска области. Това не го търсете по масмедиите,Аз съм Z човека с напредъка,ще ви известяват от Карлово.
36.
Z
11.02.2024 14:07:17
7
7
Не знам в кой свят живеете, но украйна прилича на гробище, а тези евтини дронове както ти разменят за скъпите ракети от пво, с които ги свалят, сметнете какъв напредък правят руснаците, за което няма да чуете по мас-медиите. Над 1000 души се записват като доброволци всеки ден в редиците на руските сили, все хора, минали през казармата, а в украйна ровят из списъците на лудниците за "бойци", както и каквато произволна паплач хванат зорлем от улицата.
35.
Стандарта?!
11.02.2024 13:21:44
5
2
По-долу заплашвах предатели, офиса на флагман и този който преди 20 години ми отне мама, но сега след 20 години жив и здрав живее с нея.
Ще правя фойерверки пред офиси обаче понеже неСъм страхлив ще чакам да дойде време без присъди.
Ако от това което съм написал излиза че най-лошата комбинация е да си проЗ и страхлив,което като "Стандарта" затвърждавам още веднъж, определяйки българите като еди какви си. Че какво са винивни българите че съм прост и страхлив, и видимо болен?
Защо ли не съм заминал за Русия?
Защото съм прост и страхлив!
34.
Стандарта?!
11.02.2024 13:12:50
6
10
Това че имаш повече пари в джоба означава че си подкупен малоумник, порастнало дете със скъпи играчки. Вижте децата, вижте културата, вижте енергетиката, вижте производството, изкарайте си главите от гноясалите задници!
Клошари сме българите, срещу руснаците да тичаме не можем да ги стигнем. Ама всичко си е наред, явно трябва да се затрием. Дано има война за да чувам такива като 33ти как квичат и хриптят, защото другият вариант е след време просто населението на България да бъде безвъзвратно подменено, бавно и скучно. По-добре да взривят и нашата кочина!
33.
До копейкитв
11.02.2024 13:06:27
13
5
Откакто България е в ЕС и НАТО стандарта на живот се вдигна в ПЪТИ! Тава, че няколко неудачника не можете да изкарате пари и да си подредите живота нас не ни интересува. Ако не ви харесва тук, чемодан, вокзал и масква. Обратно в клошарския русский мир няма да ни върнете!
32.
Unbiased
11.02.2024 12:56:50
11
6
Гледайте интервюто пародия на Путин с Карлсон!
https://youtu.be/-_W9KwvEJ2Q?si=dQ8Ytdtxi-GzrLRx
В САЩ и Европа последваха брутални подигравки по адрес на щастливия дедушка му.ак и бутоксов мент с пятками.
31.
*********
11.02.2024 12:52:17
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
На 25ти
11.02.2024 12:45:16
3
2
предател, недононосен същото мислех да направя с този който сега живее с мама, а преди 20 години раздели мама и тати. Приключа ли с него ти си наред след още 20-30 години.
И мама излезе предателка кат теб.
29.
*********
11.02.2024 12:28:53
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
До 23 Flagman
11.02.2024 11:53:33
6
10
Благодаря Флагман!
Гледах вашата редакция на интервюто и реалното интервю!
Вие умело сте отрязали част от него, като например:
Тъкър Карлсън: Кой взриви Северен поток?
Владимир Путин: Вие, разбира се. (Смее се)
Тъкър Карлсън: Този ден бях зает. Не съм взривил Северен поток. Все пак благодаря.
Владимир Путин: Вие лично може да имате алиби, но ЦРУ няма такова алиби.
27.
Нещо не излиза
11.02.2024 11:51:22
11
7
Сметката, първо пише че свалили 40 от 45 дрона , а после се се говори за 26 свалени дрона, да не се окаже че нищо не е свалено....
26.
XX
11.02.2024 11:49:00
6
14
Кое интервю на Путя с Карлсон? С този от покрива ли? Путя явно е забравил колко хора в Масква паднаха от прозорците на горните етажи.
25.
Резервист
11.02.2024 11:42:59
6
14
АнаЛподатлив резервист геодезист и русофилистист .
Повтарям за да ме разберете! Не ги жалете тези недочеловешки издънки,както чуждите не жалят жена ми и рогата ми!
https://youtu.be/f651QC51xl4?si=VO3bxuBrZcPAjFY9
Бой по окупаторите! В загиващия Запад местят стоки и товари,а мухосранските галоши местят труповете на другарите си.
Слава на Мухосранск!
24.
Някой
11.02.2024 11:42:41
7
14
Блятовете заслужават най-тежките Божи наказания!
23.
Flagman до 21
11.02.2024 11:30:41
3
1
Гледайте го на нашият сайт:
https://www.flagman.bg/article/313664
22.
На терена на бойните действия
11.02.2024 11:29:44
11
16
Украински лекари,учители,артисти и инженери срещу руZки затворници,крадци на перални и чеченски главорези.
Два свята .
Единият излишен.
21.
Unbiased
11.02.2024 11:27:00
12
8
Гледайте интервюто на Путин с Карлсон
20.
До 18
11.02.2024 11:26:49
5
19
Вече сте Разграждане
19.
Резервист
11.02.2024 11:15:23
21
13
Хайде време е за по-сериозни действия-
хлорна газ, бял форфор, термобарни ракети, не ги щадете тези издънки на човечеството!
Да живее Русия! Да живее България!
18.
Вазраждане - М. Рудник
11.02.2024 10:52:56
21
10
Победа, др. Путин, Вазраждане е с вас!

Обиите вси4ки украинци!
17.
ХХ
11.02.2024 10:41:27
1
11
Бой по гъзъ ми кадиров Робиня съм твоя
16.
:)))
11.02.2024 10:35:59
14
20
Братушките нагазиха яко в блатото и колкото повече затъват по- лошо.
https://youtu.be/jmr7VBKL2nw?si=ZCX4iM80GtUfNKpm
Жертвите им минаха границата от 400 000 убити и тепърва ще гинат. С тази тактика от Втората световна с колони и месни щурмове само хранят червеите.
15.
XX
11.02.2024 10:29:51
23
20
Бой по нацистите в Киев. Путин ще ги изклати всичките скоро.
14.
ХХ
11.02.2024 10:24:16
10
7
Ако министерствата не са кратери - нищо специално не се е случило.
13.
Лонг Хуй
11.02.2024 10:16:10
22
21
Рано или късно ЛилиПуткин ще си намери майстора. Ще дойде Видовден и Long Hui.
12.
Сдс
11.02.2024 10:03:00
29
23
БОЙ ПО ФАШИСТКАТА,уСраинска СГАН
МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ
СЛАВА РОССИИ
11.
Флагман
11.02.2024 09:57:45
10
14
Как и защо правите номера с +/- за коментарите ви ?
Защо ви е тази манипулация в една от двете посоки ?
10.
Срам и Позор
11.02.2024 09:51:23
24
25
за републиканците в Америка.
Не поддържат съюзниците си и се навеждат на рашистите!
Не вярвах, че ще видя подобна гнус!
тръмп заради собствената си алчност ще изгори Америка.
Крайно време е някой Републиканец да покаже гръбнак и да се опълчи на тоя реднек!
9.
Бай Димо от флагмана
11.02.2024 09:45:02
15
27
Нащи пак, как куром на смех. Язък чи сме империя, ама като нападнахме Украйна всичкото фейк лъсна та на втория месец изпросихме Шахеди от Иран. До войната имахме всичко от между звездни войни, обаче на мултики и после нъ разбраха чи гащити съ ни съдрани.
https://youtu.be/9uMA1Y5FI3A?si=JBJtah7Q5n0Tq2ZB
Аналоговнетна батарея С-300 проспива поредния прелет на Сторм Шадоу, а руските военни присмивайки се коментират и снимат комичната ситуация. Оператора култов относно радоста на руските военни на които е провървяло, защото, ако самата батарея С 300 бе целта от нея не би останало нищо. В рубащки радились хахахаха.
С300+РЕБ+Панцер С доста мощна батарея сляпа за Сторм Шадоу.
Аналоговнетна ватенка и аналоговнетен русороб бунак :))))))
8.
:)))
11.02.2024 09:37:27
26
30
Информацията идвала от военната администрация в Киев :))) Същата администрация, която уверяваше че контраофанзивата върви по план, че са освободили половината територии и че ще върне Крим :))))
7.
5
11.02.2024 09:15:27
20
12
За такива като теб, с удоволствие
6.
Браво !
11.02.2024 09:14:11
29
30
Пратете в ада всички укроНАТОвски фашаги братушки. Изпепелете тези еврогейски нацисти
5.
Бобър
11.02.2024 09:12:16
12
32
Ганьо ще крещи браво дори когато падат върху неговите глави.
4.
Пляскайте русопедали
11.02.2024 09:10:27
20
26
40 от 45 Шахеда свалени
3.
Z
11.02.2024 09:06:53
29
30
БРАВО! Пращайте ги на едро в отвъдното вече тези нагли украински отрепки!
2.
Ванга
11.02.2024 09:06:49
36
31
Роспия ке падне от по-малката си сестра.
1.
Бай Димо
11.02.2024 09:05:52
34
28
Удряй, Жужак! Събаряй Укристан до основи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори