×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Представят емблематична морска гама на YAMAHA в нов шоурум в Бургас


Представят емблематична морска гама на YAMAHA в нов шоурум в Бургас
Адреналинът и силните емоции са запазената им марка, а качеството и сигурността на машините им ги отличават от всички останали
12 Февруари 2024, Понеделник, 08:25 ч.
Автор: Флагман.Бг

Почитателите на високите скорости ще видят и ще могат да закупят някои от топ продуктите на японския бранд

Добре дошли в YAMAHA. От създаването на Yamaha Motor през 1955 г. до днес екипът изпълнява своята мисия да предостави на клиентите нещото, което всички японци наричат KANDO.

KANDO е чувството на дълбоко удовлетворение и вълнение, което получавате, когато откриете нещо с изключителна стойност, качество и производителност. Това е вълнуваща емоция, която допълва тръпката в живота ви!

Ние искаме и вие да изпитате това усещане – не само, чрез нашите продукти, но и от първия момент, но и от първия момент, в който прекрачите прага на новия ни шоурум.

Всичко, което ще видите е проектирано и произведено от хора, които истински се наслаждават на работата си и чиято цел е да ви предоставят възможно най-доброто преживяване.

Така че, независимо дали идвате при нас с желанието да се състезавате по-бързо, да усетите страстта от карането на мотоциклети или да намерите най-доброто решение за интелигентно придвижване, ние се надяваме че ще изпитате усещането KANDO – да ускорим пулса на сърцето ви и да видим искрата в очите ви.

След броени дни тези думи, отпечатани на голям постер, ще посрещнат всеки един посетител в новия ШОУРУМ на Yamaha в Бургас. Разположен на партерното ниво в блок 127 на ул. 24-ти пехотен Черноморски полк, ж.к. „Лазур“, търговският обект ще представи морската гама на бранда и не само.

Почитателите на високите скорости ще видят и ще могат да закупят някои от топ продуктите на японския бранд, сред които са:

Мощният извънбордов двигател Yamaha F200

Подгответе се за вълнуващи моменти с висока мощност, тъй като агрегатът с 200 к.с. е пуснат на пазара с иновативна 4-цилиндрова конфигурация, осигуряваща плавно ускорение

 

Вълнуващата нова интегрирана електрохидравлична система Steer-by-Wire за рулево управление предлага по-прецизно управление, по-плавно изживяване и намалена поддръжка, така че да получите повече забавление и по-малко грижи

Джетът мечта Yamaha GP SVHO

Вдигнете адреналина си на „MAX“ с впечатляващия, вдъхновен от състезанията GP SVHO в емблематичния сияен наситено лилавосин металик. Преминете отвъд границите на екстремното с ултрамощния 4-цилиндров двигател SVHO със суперчарджър компресор

Прекосявайте вълните с пълна увереност благодарение на лекия корпус, тънкия дизайн и прецизното завиване, осигуряващи безупречни вълнуващи усещания

Отличният избор за туристически релакс и за любители на спортните преживявания - FX HO

Ще се влюбите до уши в тази изящна машина в искрящо бяло с бледосини детайли.

 

Обузданата сила на новия 1898-кубиков двигател с горивна помпа с високо налягане и интелигентна електронна система за управление на дроселовата клапа осигурява плавна, мощна и ефективна работа. Елегантният корпус и олекотената палуба от NanoXcel2® в съчетание със забележителната система RiDE® обещават най-удобното и стабилно управление, на което някога сте попадали.

FX HO е истински универсален модел с функции като чисто новия 7-инчов дисплей Connext® с режими за сигурност и подобрен контрол на движението, режим No Wake (без килватерна струя) и круиз асистент, луксозни седалки за трима, голяма, стабилна платформа за плуване, изключително дълбоко стъпало за качване обратно на борда, двe дръжки за хващане, много място за съхранение – всичко това гарантира първокласно изживяване самостоятелно, с партньора, семейството или приятелите

Тези безспорни фаворити от морската гама на Yamaha са малка част от цялата селекция в новия ШОУРУМ. Тук ще се предлагат и ATV, скутери, оригинални резервни части, аксесоари и дрехи от японския бранд.

Шидзуока Моторс ЕООД (компанията носи името на едноименната префектура, където се намира централата на производителя) е официален представител и оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на извънбордови двигатели и джетове Yamaha. В новия шоурум ще намерите информация за най-новите продукти, технологии и услуги на японския бранд.

В очакване на откриването, можете да отделите минута и да разгледате сайта от ТУК. В него подробно е описано цялото налично портфолио.

И както често приключва първа част от продължително действие – to be continued…


В категории: Бизнес , Бургас


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори