×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог прогнозира кървави атентати, ескалация на протестите или нова война


Астролог прогнозира кървави атентати, ескалация на протестите или нова война
Когато Венера и Марс изгряваха на източния хоризонт, започна войната в Украйна, а сега с тях съвпада и Плутон и процесите стават много по-опасни, каза Филип Филипов
04 Февруари 2024, Неделя, 21:30 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище, заговори и за стремеж на елита да ограничи и да отрови храните 

Астрологът Филип Филипов призова службите за сигурност както в България, така и в цяла Европа и САЩ, да повишат до максимална степен бдителността си заради съвпада на Венера, Марс и Плутон в средата на февруари. В месечната си прогноза за събитията, които е много вероятно да се случат в близките дни, той каза, че комбинацията от трите планети е много опасна. 

Известният астролог, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, показа звездна карта за 16.02.2024 г. и изтъкна, че от 8 февруари до края на месеца ще текат опасни процеси. 

„В периода 3-5.02 действат две силни положителни триъгълни конфигурации и една трапецовидна отрицателна. Първата положителна фигура говори, че чрез духовна работа могат да се смекчат сложните процеси, които се задават през месец февруари. Става въпрос, че протичащият троен съвпад Меркурий-Марс-Плутон е нещо като предупреждение за идващия друг троен съвпад, при който на мястото на Меркурий е Венера“, написа той във Фейсбук. 

 

„Този предупреждаващ съвпад говори за възможни опасности при пътувания, използване на техника или някакви криминални ситуации и тъй като Луната и Нептун силно хармонизират това влияние, човек може да го преодолее чрез молитва, духовна защита и визуализация на положителните процеси“, добавя той.

„От друга страна втората положителна конфигурация използва опозицията на Луната и Уран отново да хармонизира предупреждаващия троен съвпад. Това означава, че е възможно рязка намеса на Духовния свят чрез привидно случайни събития, които може да са малки проблеми, чрез които нашите Ангели-хранители да ни предпазят от редица по-сложни и по-опасни проблеми“, обяснява астрологът.  

„В периода до 5.02 доминира отрицателната трапецовидна фигура между Марс, Сатурн, Ерида и Луната. Тя говори за критична опасност от разрушителни, нараняващи, проблематични събития, които са нарочно организирани с цел да създават страдания и затруднения. Тази конфигурация показва кармическа опасност от конфликти, агресия и неразумно поведение“, предупреждава той.

„След двете конфигурации имаме затъмнение на Нептун от Луната и към края на месеца ще сме под влияние на още един троен съвпад между Слънцето, Меркурий и Сатурн. Наблюдаваме огромна концентрация на астрална енергия, която е сравнително рядка и ще провокира цял спектър от световни събития“, каза Филипов във видеозапис, публикуван във Фейсбук. 

„Човешки индивиди са като живи клетки в един глобален организъм – цялата планета Земя и всеки от нас има свое космическо ДНК, а хороскопът дава информация за какво сме дошли на тази земя“, добавя той.

„Случва се едно много мощно влияние от съвпада на Венера с Марс. Миналият път, когато се реализира по този начин, провокира началото на войната в Украйна. Направих прогноза 2-3 месеца преди събитията да започнат. Обясних какво предстои и казах и за съжаление ситуацията се реализира“, изтъкна астрологът.

„Сега по същия начин, но в средата на февруари имаме много по-мощно влияние. Освен Венера и Марс в комбинацията участва и Плутон. Струпването им в 11-ия слънчев сектор намеква за много драматични събития. Миналият път, когато Венера и Марс изгряваха на източния хоризонт, започна войната в Украйна. Плутон обаче е много интензивна и сложна планета. Затова процесите стават много по-опасни“, предупреди той.

„Венера е отново като Зорница, която в такава позиция се нарича Атина Палада – богиня на войната и мъдростта, а така също и на духовната красота и на висшите форми на човешките взаимоотношения. Това е планетата, която движи и създава редица идеологически стълкновения между хората и това не може да го пренебрегнем“, заяви варненският астролог и физик.

„Втората планета – Марс е на войната, агресията, волята, налагането й в някаква посока. За съжаление обаче имаме намесата и на Плутон, която говори за някакви глобални процеси. Тази планета управлява атомните оръжия, дълбините на Земята, нефтените кладенци. Държавите, които са под нейно господство, са свързани с нефт. Такива са тези в Персийския залив“, обясни той.

„Плутон се свързва обикновено със стихийни бедствия, земетресения, с големи премеждия на човечеството и със сложни трансформационни процеси, както и с алхимията на духовния свят. Тази планета е създавала много сериозни военни конфликти или реализация на могъщи оръжия“, изтъкна Филипов. 

„Имаме конфликт между САЩ, Великобритания и Йемен, като става въпрос и за Иран. Това е твърде вероятен сценарий“, прогнозира той. 

„Съвпадът на Венера, Марс и Плутон е сигнал, че ще има терористични атаки срещу млади хора. Ще станем свидетели на военен конфликт, който ще засяга цялата планета или много сериозна част от държави. Налице са опасности от използване на ядрени оръжия, както и за големи природни бедствия“, каза астрологът. 

„Най-вероятният сценарий е разпалване на конфликт между САЩ, Великобритания и Йемен или във войната в Газа да се включат и други държави“, добави той.

„Заради това, че трите планети са в опашката на Стрелецът, са възможни зловещи сексуални престъпления като това с Дебора“, заяви Филип Филипов. 

„Елитът, който си е поставил за цел да намали населението, иска да контролира хранителните източници и да направи така, че хората да имат по-малко храна, за да се внесе друга форма на страх в близките години. Затова масово се блокират земеделски ресурси в страните от Западна Европа“, обясни той. 

„Освен това тези марксисти и неолиберали в Европейския парламента, в САЩ и в Канада довеждат до старателно насочване на тенденциите в такава посока, че или да се намали производството на храна, или тя да стане неестествена – колкото си може по-отровна“, заяви астрологът. 

Протестът на земеделците в Европа ще ескалира поради това, че предстоят много мощни съвпади, каза още той.


 


В категории: Хороскоп


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
8
Коментара по темата
8.
Оффф
05.02.2024 09:49:03
0
3
По добре силвия дончева с магиите около моча и маг илиян
7.
Фекрет Стораро
04.02.2024 23:07:05
0
14
и аз предсзкавам че Диона пак ще зима нурофен другото събота
6.
МАРК ТВЕН ИСТИНСКИЯ
04.02.2024 22:40:40
9
5
Ето, един тъжен смехуран с червено на дупето, жълто около устичката и вакуум в микро черепната кутия. То е ясно, че е неблагодарна работа да образоваш комунистически истърсаци, ама ... Тъжен смехуранко, русийката е губила срещу Япония, България, Турция, Австрия, Германия, Великобритания, Полша и Афганистан. Сега просия губи от Украйна! Щото, налЕ, Киев за три дни хо-хо-хо. А, да не пропусна, русийката загуби студената война от САЩ и СеСеСеРето се разпадна. Русийката има 5% ръст на икономиката само според Скабеева, Соловьов и умственонедоразвитите тукашни копейки, реално в русийката няма яйца, пилешко има опашки за бензин, гражданската им авиация през ден аварира, рублата е неконвертируема, а Китай произвежда "Мосвич", а в градовете няма отопление. хахахах САЩ и ЕС са най-големите икономики в света. Няма как една недържава, каквато е русийката, щото е криминална структура маскирана като държава, да натрие носа на ВЕЛИКИТЕ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ. :) лОШОТО Е, ЧЕ НАКРАЯ МОСКОВСКИТЕ ПРОСТАЦИ И ДЕГЕНЕРАТИ ще чакат пак САЩ и Европа да ги спасява от гладна смърт, както в края на 19-ти век, 20-те години на 20-ти век и сталинския голодомор. Този път не трябва, нека си умрат тихичко от глад
5.
Пусть всегда будет Солнце
04.02.2024 22:25:18
10
6
Натрапване на ВРАЧки екстрасенси,астролози и други шарлатани и техните брътвежи е ЧАСТ от хибриднита РУСКА пропаганда в Източна Европа
В КГБ и ГРУ е имяло целе отдели с подобни езмамници на акултния фронт централата им е в родния жрад на КГБееця Путин -Петербург
4.
Шок! Бонба! Хипотенуза!
04.02.2024 22:10:20
12
9
Защо всички ясновидци, знахари, баячки, екстрасенци, вангита и прочее шарлатани са все и тежки русофили? Не знам, не знам...
3.
Таратанци предсказал
04.02.2024 21:51:57
5
12
Какво е предсказал? :-))))))
Такива неизвестни се появяват след дъжд качулка и уж били предсказали...
2.
2
04.02.2024 21:47:40
14
8
и путлер обесен
1.
пак аз
04.02.2024 21:43:30
16
9
Поредното рушлямистко мекере.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори