×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Робърт де Ниро открива два хотела у нас
  • Случващото се с Израел може да завърши със световна война, смята Доналд Тръмп
  • Бронз за ансамбъла в многобоя на световната купа в София
  • Няма непосредствена заплаха за националната сигурност на България, обяви премиерът Димитър Главчев
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поршета летят, патлаци гърмят, узо се лей, Малката Лена куфей


Поршета летят, патлаци гърмят, узо се лей, Малката Лена куфей
А подчинените на кмета в Общината го оправдават с това, че страдал от агорафобия, получавал паник атаки и страх към места, на които има струпване на много хора
31 Януари 2024, Сряда, 12:15 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Столицата тъне в мръсотия, транспортните работници стачкуват, приет бюджет Общината няма, а Васил Терзиев е първият кмет в историята на София, брутално демонстриращ високия си личен стандарт

На фона на поредните драми в политическия ни живот, една случка остана на заден фон. Дреболия, ще кажат повечето, но „дреболиите” около новия столичен кмет рязко зачестиха през последнтие седмици.

Въоръжени охранители в сградата на Софийския университет

Преди няколко дни, по време на общественото обсъждане на бюджета на София, провело се в Софийския университет, кметът Васил Терзиев влезе там с двама частни въоръжени охранители. Ако не виждате проблем, трябва да се запознаете първо със Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия. В чл.60, ал.3 – д, е посочено, че е забранено „носенето и употребата на оръжие и боеприпаси в здравни и лечебни заведения, в учебни заведения и в социални домове”. Още повече, че на въпросното обсъждане присъстваха предимно млади хора, студенти, поради което СУ беше избраното място.

Наложи се полицията да изведе охраната на Терзиев от университета, което ясно сочи, че проблем има, но само не и в очите на кмета.

А днес, в навечерието на 79 години от кървавия 01.02.1945г., когато незаконният Народен съд затрива цвета на българската интелигенция и за толкова години би трябвало поне да сме научили уроците си, сме свидетели на брутална символика. Малко хора знаят, че поради недостатъчно място в Съдебната палата, където се провеждат заседанията на съда, Втори състав заседава именно в аулата на Софийския университет.

Обвинения са повдигнати на 11 000 души, над 9000 са с произнесени присъди. Военният, политическият и интелектуалният елит на България е унищожен, екзекутирани са тримата царски регенти, трима министър-председатели, депутати, висши военни, като сред убитите е и братът на цар Борис III - княз Кирил Преславски.

Случайност? Или пък просто приемственост. Все пак, крушата не пада по-далеч от дървото, а едно време така са се държали дядо му, чичо му, баща му на Терзиев.

След тази случка се появиха твърдения, че Университетът не е единственото място, където кметът на София ходи с въоръжена охрана. Свидетели са категорични, че пред кабинета му в Столична община постоянно има няколко добре „екипирани” здрави момчета, които го придружават дори до тоалетната. Същите са с него и по време на редовните сесии на Столичния общински съвет.

В опит да бъде оправдан, източници от Общината заявиха, че кметът страдал от агорафобия и получавал паник атаки и страх към места, на които има струпване на хора. Но дори да приемем, че това е така, възниква резонният въпрос не трябва ли Терзиев да се лекува, а не безуспешно да се упражнява като кмет, което видимо не му се получава.

Личен лъскав автомобил, вместо семпъл служебен

Това не беше единственото, с което Терзиев си навлече гнева на редица столичани, а и не само. Малко след избирането му за кмет, той първоначално смени луксозната си лична кола със служебен „Форд”, което беше широко разтръбено. Нали все пак трябваше да докаже, че иска да е близо до хората, че се интересува от проблемите им, че макар и милионер, по нищо не се различава от всеки друг човек.

Този му ентусиазъм обаче трая кратко и новият кмет отново се качи в „Порше”- то си, като заряза невзрачния на неговия фон служебен „Форд”. Всъщност това е първият кмет на София, вероятно и един от малкото в страната, който публично демонстрира високия си стандарт, отхвърляйки предоставеното му возило.

Да, парите са си негови, разбира се. Нелепото е, че с възможностите си парадира на фона на протестите на работниците в градския транспорт, които искат увеличение на заплатите си, буквално изядени от инфлацията. Все повече зачестяват и инцидентите, предизвикани от шофьорите, защото им се налага да заработват допълнително, а това резонно води до преумора, оказваща негативно влияние върху безопасността, която е от първостепенно значение за този сектор. Но това не са кахъри на Терзиев...

Липсата на приет бюджет вече толкова време също не смири столичния кмет, който постоянно демонстрира както непознаването на материята и основни разпоредби, и висок стандарт на живот. Междувременно София продължава да тъне в мръсотия, паднали клони и редица други проблеми.

Никол Левакова - Малката Лена, заедно с шефа си и кмет на София Васил Терзиев

„Малката Лена”

Преди броени дни избуха и скандалът с игривата 26-годишна Никол Левакова, назначена за старши експерт в Столичната община, на фона на липсващ трудов стаж по специалността. Доскоро популярна единствено с познанството си с Кирил Петков и Асен Василев, демонстрирано на редица публични събития, наскоро младата „специалистка” качи и закачлива снимка с Васил Терзиев.

За упоритостта ѝ се носят слухове, а близостта, демонстрирана с Лена Бориславова, самата Левакова обича да показва, наричайки я публично свой идол, поради което прякорът ѝ е „Малката Лена”. „Role model and I. Изборът е ясен” – е кръстила обща снимка с Бориславова червенокосата Никол.

Слуховете говорят, че тя е обсебила и кабинета на Терзиев, като въпреки липсата на подходящо образование, вече го играе и негов пиар.

Допреди да изтрие профила си в социалните мрежи, напористото девойче постоянно качваше провокативни снимки, хвалебствия за Лена, Кирил, Асен и ПП, не се притесняваше да демонстрира и любовта си към чашката. „Бъди вечно пиян – това е истината…“, пишеше върху профилна снимка на още непълнолетната през 2015 година Никол. Също и: „Узото се лей и всичко си идва на мястото“, „Десетина милиона евро биха ми дошли добре“, са други от доста показателните фрази, излезли от устата на старши експертката.

Купон ли бе да го опишеш? Огнени, макар и професионално скопирани дами, въоръжена лична охрана навсякъде, лъскаво Порше вместо служебен автомобил – всичко това вероятно щеше да предизвика искрено забавление, ако не се случваше в Столична община и в горката София, затънали в безпътица, откакто на креслото на кмета седна Терзиев.


В категории: София


Автор
44
Коментара
Флагман.БГ Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие 15/04/2024, Понеделник 08:13 2
44
Коментара по темата
44.
фалшифицираните предишни избори
03.02.2024 01:18:50
1
2
Това беше предишно разкритие за фалшифицираните избори на ПП и беше публикувано на crimesbg:
"Зловещо! Алексей Петров заплашил с убийство журналиста Станислав Цанов. Трактора проникнал в телефона, следял живота му в реално време (Ексклузивен запис)
Хакери на бившата барета джуркали изборните машини, авторът на “Напред и нагоре” разкрил измамата и щял да плати с живота си"
https://crimesbg.com/kriminalno/zloveshto-aleksey-petrov-zaplashil-s-ubiystvo-zhurnalista-stanislav-canov-traktora-proniknal-v-telefona-sledyal-zhivota-mu-v-realno-vreme-ekskluziven-zapis/116350
43.
Разкрития за фалшифицирания вот в София
03.02.2024 01:12:46
1
2
Това е разкритие от български СМИ:
"Скандал! Това ли е човекът, фалшифицирал изборите? Васил Величков имал мераци да завладее “Информационно обслужване”
За съветника-фантом се шушука, че има пръст в хакването на “Български пощи”"
https://crimesbg.com/lichnosti/skandal-tova-li-e-chovekat-falshificiral-izborite-vasil-velichkov-imal-meraci-da-zavladee-informacionno-obsluzhvane/126447
Разкритията на съда за манипулирани резултати от машинното гласуване на местния вот в 300 столични секции даде основание на изборни експерти да заговорят за мистичното лице Васил Величков. Именуван обтекаемо ту като “експерт”, ту като “съветник”, а най-често като “IT-специалист”, фигурата му неизменно присъства в най-тъмните кътчета на държавното управление под егидата на ПП.
Особено близък както до Асен Василев, така и до къдрокосата депутатка Калина Константинова, за него се твърди, че бил дал всичко от себе си настройката на машините за местните избори през 2023 г. да е достатъчно “коректна”, че да направи Васил Терзиев кмет. Мошенгиите били реализирани през “Информационно обслужване”, което Величков планирал да оглави на по-късен етап. Последният се изживява като IT гуру на „Промяната“ и беше осветлен и като участник в кабинета „Кирил Петков“,
42.
Алеко Богориди
01.02.2024 10:26:26
1
4
Откакто София е столица, не можем да се изкашляме от национални катастрофи.
41.
ДС
31.01.2024 21:33:37
1
7
Така сме ние, ДС-то. Винаги сме били на власт. Ще ви разкатаем фамилията, сини софиянци, ще видите кон боб яде ли. София пак е червена!
40.
До тъпия "Бургазлия"
31.01.2024 18:55:24
1
3
Сериозно ли бе!? Така ли са ти промили мозъка (ПП-ДБ) или си природно тъп? Когато си некадърник, все другите ти са виновни...
39.
До 33
31.01.2024 18:50:32
2
2
Умните народи отдавна са се отказали от машинното гласуване (ясно защо), но ние нали сме 50 години назад от тях в развитието, в мисленето, по стандарт и заплати, но се инатим като магарета на мост, че видите ли те не са били прави, а ние сме най-гениалните на планетата. То се вижда по начина на живот кой къде се намира...
38.
До 13
31.01.2024 17:04:38
2
11
Бла Бла Бла. ГЕРБ отново е първа политическа сила. Не защото са много хубави, а защото другите са много много зле.
В София отдавна няма софиянци. Както и в Бургас отдавна няма Бургазлии.
Та софиянци да си гласуват за който си искат. Все тая.
37.
Омбре
31.01.2024 16:57:27
1
10
Малкото коте да сваля гащите другото е ала бала.
36.
Герп
31.01.2024 16:36:07
16
14
Малко факти. Бургас след София! Е с най много спечелени евросредства. Оправихте инфраструктурата не да развиете нещо а да си продадете новото строителство. Повече избягаха отколкото дойдоха но се биете в гърдите че сте много велики то никой не остана
35.
1
31.01.2024 16:26:44
13
16
Смешни флегми само знаете да манипулирате вота когато някой напише против спонсора ви от ГРОБ и кметЪ-слЪнце с измислените си проекти и Пи Ар акции за заблудени лелки и гъзоблизци на хранилка
34.
Капи
31.01.2024 16:14:46
20
11
Нищо не разбрах от тази статия.....Някаква завист от Викито долових. Или от Катето Касабова ли,от Баожката ли или от цялата тайфа некадърници..."Демонстрирал високия си стандарт".......Ми кажете и на Тръмп,когато стане президент,евентуално,да се вози на колело....Ебати. Тридесет години чакаме богати хора да ни управляват. Сега пък лошо,много богати били.
33.
Фалшифицирани избори в София
31.01.2024 16:10:17
6
25
Фалшифицирани избори за кмет в София - това беше доказано за повече от 90% от проверените изборни секции. Не става само за приказки на ПростоКиро за кодовете на изборните машини, за което никой не го разследва дори.
Сега чакаме за проверка на всички изборни секции и какво следва? Нови избори за кмет на София заради фалшифицирани избори!
А някой да проверява "изборите" с изборни компютри на Smartmatic на чичко Сорос последните 3-4 години, да не говорим за служебните кабинети с министри с двойно гражданство като Петков и Лорер и "местожителство" в Ню Йорк на зам-премиер и министър Кокорчо?
Има ли въобще Прокуратура в България?
В politico eu (официалния сайт на Европейския парламент), наричат България "Българската мафиотска държава": "Политически защитената мафия в България е вездесъща и нейните интереси включват наркотици, оръжие, контрабанда на хора и източване на еврофондове. Свръхмогъщите прокурори на България лежат в сърцето на мафиотската структура, като винаги гарантират, че никоя голяма риба никога няма да бъде изправена пред правосъдието в заловената държава." cutt.ly/ewqXtwI1
32.
София ли
31.01.2024 16:02:48
18
12
Ударихте дъното. Защо не се огледате в герберския сос дето няма никой под 30 милиона и поръчки на година за още толкоз, окипазили всички паркове, обществени поръчки и фъндъчвто дето много ги глобява, но им подписва договора десетилетие вече. То няма накъде вече, че ще дойде някой да промени нещо, като са хората дни и същи и не искат да сдадат власта така става и нека пак Поршето да ви е виновно. Дебили
31.
Анонимен
31.01.2024 15:57:35
2
16
Ние бургазлиите знаете че много мразим софиянци. Така че дреми ми на ...... За София не стига че имат големи заплати и стандарт на живот и всички данъци отиват там.
30.
Кмет
31.01.2024 15:44:55
0
14
С охрана ?! Европа или Африка?
29.
Бургазлия
31.01.2024 15:30:43
19
13
То е ясно, че всички гербаджийски фирми и калинки съботират всичко в София. 2-3 месеца далеч не са достатъчно време да се изчисти кочината, особено ако има все още активни договори и т.н. Нали никой не си мисли, че Фандъка или Бойко са били по-добри кметове...
28.
много се затруднявам
31.01.2024 15:21:50
16
10
помогнете-какво значи "скопирани дами"?Уж знам български...
А статията е просто тъпа,какво иска да ни каже авторката-ние всичко това го знаем.
27.
Чичо
31.01.2024 15:19:26
13
18
Ние нашата община оправихме, че гледаме София. Вижте по какви тротоари вървим ако въобще може да се нарече тротоар . Улиците са пълни с кучета без намордници, хапят наред, но за общината това е право на матряла. За просяците и наркоманите да не говорим.
26.
Баце ги върти всички,Радев най-много
31.01.2024 15:14:43
3
22
Наставникът на Кирето, татко Петко, не е способен да надхитри сам онези хищници. Киро и Асен прибират по някоя троха, за да не пищят и да не вдигат скандали временно. Но шишът, на който ще ги опекат, е поставен вече и се върти. Скоро на Борисов ще му се наложи да смени и тези свои колеги, ако успее да предвиди тенденцията, която се задава.
На дребните съществувания, които нямат ширина на погледа напред, за да видят, а какво щеше да се случи, ако Копринков не беше Копринков, а Киро и Асен не бяха открити като „гениални“ именно от Радев…
25.
*********
31.01.2024 15:04:36
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
Заинтригуван
31.01.2024 14:45:40
13
9
Това трябва да е като реклама на Бургас и кмета ни ли? Вземат се преселят обратно столичаните в повече ... Пийс нига =)
23.
*********
31.01.2024 14:44:07
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Грую
31.01.2024 14:28:46
5
8
Кисело е гроздето, защото е на високо!
21.
19
31.01.2024 14:00:06
0
4
Да си сърбат попарата всичките кредитни милионери(“Софиянци”),който за никакъв чеп не става ходи да търси под вола теле в София
20.
Бургазлия
31.01.2024 13:58:58
22
18
Koлко много ги боли герберистанците :)
19.
До 14
31.01.2024 13:54:58
1
19
Вярно в, но защо у нас само боклуци се увиват около хора на висок пост със съмнителни знания и репутация?
Как Господ не ни даде един умен и свястен кмет вместо уж лошата Цецка?
18.
Аз
31.01.2024 13:48:46
28
8
НАРОДЕН СЪД
НАРОДЕН СЪД....и нищо друго за продажните боклуци
СЛАВА НА БКП
17.
До 16
31.01.2024 13:43:48
3
15
Пиши на български БЕ тъпак
16.
Uzi
31.01.2024 13:39:01
11
8
Kak sa Lei uzoto ?
15.
Абсурдно е
31.01.2024 13:31:31
9
41
за кмет да бъде избран човек, който страда от агорафобия !
Все едно някой , който страда от аерофобия да стане летец !
Или страдащ от клаустрофобия да стане миньор...
Това са си психически нарушения , които се лекуват или не, но понякога са опасни за засегнатия и за околните!
14.
Винаги е
31.01.2024 13:27:36
5
31
имало подобни жени около властимащите ...
И около фараоните , и около императорите , и около царете,и около диктаторите, защо да няма и около демократите, "избрани от народа" ??!
Те какво, да не са без ташаци та да откажат предложилите им се метреси!
Така полза имат и двете страни - и предложилата се и получилият предложението...
Полза нямат само тези, които уж си избират управниците, ама те да го духат - да не са бляли като са гласували!
13.
До 3
31.01.2024 13:25:15
28
23
Софиянци никога няма да гласуват за ГЕРБ
12.
София
31.01.2024 13:23:07
30
24
София си е много добре само трябва да изгонят Гербежиите и саитовете които са им подгласни защото правят саботажи и пишат фалшиви новини но ПП много омекнаха и не знам кой повече ще гласува за тях.
11.
Парапетгейт
31.01.2024 13:04:13
15
33
Сред софийския хайлайф се носи слух, че хищната хиена Лена като барне два , три члена на парапета и всичко се оправя. Горкият Миро сигурно е стигал с рогата си чак до облаците и трудно е влизал вечер през вратата на семейната спалня , без да закачи нещо. Господин Магнитски и Мистър Кеш от промяната!
10.
Флегман = Лайномет
31.01.2024 12:57:42
15
30
Всеки да си отговори защо плюят флегмите така...
9.
Клозетна поезия
31.01.2024 12:50:59
15
25
... А нашийо Флагман простей
8.
Самюел Клеменс
31.01.2024 12:46:30
11
25
Този пич неясно кой от 32-та е, след като се отрече от миналото си на ДС, защо не се отрече и от парите си, ценза си, хересито?
7.
parpadoshi
31.01.2024 12:44:12
3
2
гиябо гиябо
6.
*********
31.01.2024 12:43:12
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
че само в Софийска община ли?
31.01.2024 12:37:26
5
74
Във всички общини има такива назначени специалистки. Нима в Бургаската няма - къде беше назначена убийцата Габриела? Пък и много други.
4.
*********
31.01.2024 12:34:22
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
до 1
31.01.2024 12:32:50
9
71
Софиянци не изритаха Фандъкова след като тя дори не участва в тези избори.
Само бай ганьо може да твърди, че някой е изритан, а той дори не е участвал.
По скоро изритаха ГЕРБ и то не толкова защото в София не ги харесват, а защото издигнаха баш новинарчето Хекимян.
Както и навремето издигнаха баба Цецка.
Софиянци си избраха ДС отрочето Терзиев те да си се оправят.
2.
*********
31.01.2024 12:29:37
11
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Вики, голяма си сладурка.....
31.01.2024 12:23:38
56
43
А софиянци защо изритаха Фандъкова, като куче ? Защото беше много свястна и примерна ли? Просто им писна от наглата и алчна личност. Тя бе лицето на корупцията в София! Афери за милиарди, всичко по джобовете на ГЕРБ ! И всички се чудим.... защо нащо Вики и дума не обели за нея..а, де?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Абсурд! Конфискуваха кола от българин, за да я дадат на измамници в Германия? Абсурд! Конфискуваха кола от българин, за да я дадат на измамници в Германия? Милен Димовски преговаря с уж собственика, за да я купи отново, но властите в Бремен обясняват, че за да му дадат документи, трябва да дойде притежателя й от България 7 години след бруталното убийство в „Меден рудник“ родителите на килъра отказват да приемат истината 7 години след бруталното убийство в „Меден рудник“ родителите на килъра отказват да приемат истината Иван, който закла 11-годишната Никол, защото му отказала целувка, бил ужасно тормозен в затворническото общежитие в Бойчиновци Диона разплака с личната си история Диона разплака с личната си история Певицата впечатли феновете си със сърцераздирателна балада, която носи заглавието “Ако те има”  Като разгонен бик съм, набарах една младичка и...,твърди Митьо Пищова Като разгонен бик съм, набарах една младичка и...,твърди Митьо Пищова Бях я окъсал и спукал гумите. Сърцето ми беше взело да отказва, но се оперирах, призна колоритът Търговците в Одрин ни взеха за балъми, вдигнаха здраво цените заради... Търговците в Одрин ни взеха за балъми, вдигнаха здраво цените заради... Оправдават се с инфлацията, която обаче не е чак толкова висока, колкото са новите цени на основни стоки Как се прави бизнес върху църковни земи, къде отиват приходите и защо НАП не ги проверява Как се прави бизнес върху църковни земи, къде отиват приходите и защо НАП не ги проверява Църквата има привилегията да не декларира приходи от подобна търговия Министри са променили концесията „Челопеч“ в полза на „Дънди“, прокуратурата смята, че има престъпление Министри са променили концесията „Челопеч“ в полза на „Дънди“, прокуратурата смята, че има престъпление Печалбата на концесионера е впечатляваща, а редица министри през годината са подписвали с анекст неизгодната за България концесия Изненадваща дисквалификация в “Един за друг” Изненадваща дисквалификация в “Един за друг” Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши правилата на екстремното предизвикателство няколко пъти и получи служебна загуба за нея и нейния съпруг Петър Жена му го заплаши да не помисля да си ляга с друг мъж, защото... Жена му го заплаши да не помисля да си ляга с друг мъж, защото... Ще остане без дом и семейство  Кирил Петков проговори за пачките и пуделите Кирил Петков проговори за пачките и пуделите По-сериозният проблем, според него, обаче бил разговорът на главния прокурор с главния секретар
Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя Близкият изток е на ръба, призна Антониу Гутериш Близкият изток е на ръба, призна Антониу Гутериш Силовите актове на отмъщение са забранени от международното право, добави той US дипломат с предупреждение към Техеран да не предприема действия срещу САЩ и Ерусалим US дипломат с предупреждение към Техеран да не предприема действия срещу САЩ и Ерусалим Съветът за сигурност на ООН е длъжен да не оставя действията на Иран без отговор, каза представителят на САЩ Робърт Ууд Великобритания ще продължи да помага на Израел, обяви Барбара Удуърд в ООН Великобритания ще продължи да помага на Израел, обяви Барбара Удуърд в ООН Действаме по спешност, за да не ескалира напрежението, обяви постоянната представителка на кралството Армията на Израел с няколко кървави сценария за отговор на атаката с дронове и ракети от Иран Армията на Израел с няколко кървави сценария за отговор на атаката с дронове и ракети от Иран Представителят на Иран в ООН обяви, че ще "отговори пропорциално" на американски военни операции Ударите по Израел започнали със знамение? Духовните сили на Космоса ни помагат за чистене на кармата Ударите по Израел започнали със знамение? Духовните сили на Космоса ни помагат за чистене на кармата Любовта на Бога я подобрява в личен, родови, народен и общочовешки план, казва астрологът Филип Филипов Порнозвезда преспа със 122 студенти по време на три седмици ваканция (18+) Порнозвезда преспа със 122 студенти по време на три седмици ваканция (18+) Толкова много желаещи имало да правят секс с нея и колежката й, че тълпи от учащи се редовно се събирали близо до стаята им Гърция забранява на концесионерите шезлонгите по плажовете Гърция забранява на концесионерите шезлонгите по плажовете Между 70 и 85 на сто от плажните ивици трябва да бъдат свободни Знаете ли, че тази звезда бил зъболекар в миньорско селце Знаете ли, че тази звезда бил зъболекар в миньорско селце Изпълнителят участва във формата Хелс Китчън Нестор Ел Маестро вече не е треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро вече не е треньор на ЦСКА Негов заместник ще е Стамен Белчев
Николай СТОИЛОВ, АКФ Николай СТОИЛОВ, АКФ Още преди пуделите бе ясно, че ПП-ДБ не са в МВР за реформи, а за нещо друго Виц на деня Виц на деня - Жена, изпей нещо за гостите.
- Но те вече почнаха да си тръгват.
- Струва ми се много бавно.
Виц на деня Виц на деня Квартирант към хазяин:
- Аз от три месеца живея тук, а Вие чак сега ми казвате че няма баня!?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-лесно е да съблечеш една жена, отколкото да я облечеш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори