×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова секира от НС - готвят скок с 80% за данъците на старите автомобили


Нова секира от НС - готвят скок с 80% за данъците на старите автомобили
Tърговците ще преценяват какви промоции биха направили, така че да не намалеят драстично продажбите
27 Януари 2024, Събота, 20:15 ч.
Автор: Флагман.БГ

Най-голямо увеличение се предлага за дизеловите коли

 

Повишаване на данъка за старите автомобили с до 78%. Това предвижда проект на нов Закон за насърчаване на електрическата мобилност, подготвен от Министерство на иновациите и растежа, съобщава БНТ. Най-голямо увеличение се предлага за най-старите дизелови автомобили. Целта е хората да се откажат да карат такива. Как приемат предложението в Югозападна България, където автокъщи има много, а населението е с най-ниската заплата в страната?

Дупница е градът с най-много автокъщи в Югозападна България. Многото продажби и големите печалби обаче са само спомен. Днес купувачите са малко. Светослав Николов, който е търговец на автомобили, разказва, че бизнесът не върви добре, а евентуално покачване на данъка за по-старите автомобили би довел до сериозен спад на продажбите.

"Ще прогони клиентите. Смятам, че не трябва да е така. Няма много интерес, не е като преди години както е било тук, в Дупница, по-слаб интерес е. Оня ден дойде един човек, каза, че е с ТЕЛК и гледа кубатура, гледа колко коня е колата и се интересува, за да знае. Той се притеснява, като няма пари, сигурно взима минимална пенсия и го е страх да купи по-нова кола", каза Светослав Соколов – търговец на употребявани автомобили.

И в Благоевград картината не е по-различна. Според Владимир Янчовски, който е собственик на автокъща, няма причина за повишаване на данъците за старите коли и не би стимулирало хората да започнат да си купуват електрически, по-нови или изобщо да се откажат да използват автомобил, предава dnes.bg.

"Вдигането на данъци в една държава е признак на слабост и немощ да се справиш с политиките, които си запланувал. По принцип това ще бъде поредното събиране на пари, което ще потъне в бездънна каца. Хората в България нямат пари и затова карат по-стари автомобили. Всеки иска да кара по-нов автомобил, но просто се простираш спрямо чергата си. Покупателната способност на хората е много ниска и по тази причина новите автомобили са много малък дял от това, което се купува реално на пазара", коментира Владимир Янчовски – собственик на автокъща.

На това мнение са и много от жителите на Югозападна България, където заплатите са сред най-ниските в страната. Според много от тях данъкът трябва да се определя от състоянието на автомобила.

Среден клас, с възможно по-малък разход на гориво и сравнително добро състояние – това са най-търсените автомобили на пазара в момента.

"Специално за нашия град се търсят коли между 5000 и 10 000 лв. Това ще рече, че коли над 20 години, което хем е морално остаряла, хем не е сигурна на пътя, хем не може да ти върши работата, за която я взимаш тази кола. Но хората са притиснати по простата причина, че нямат средства. От 2-3 години ние сме се ориентирали предимно към гръцкия пазар, вкарваме коли, които се търсят в момента в Гърция, защото там сме много по-актуални, отколкото тук", каза Янчовски.

Коли от автокъщите в Дупница и Благоевград купуват и много македонци. За това от Кочани е дошъл и Горан Стоянови. Оттук той си тръгва с 13-годишен автомобил, за който е платил 3000 евро.

"Купиш си колата, регистрираш я и караш, няма данък като в България на края на годината", коментира той.

В случая обаче Горан планира да продаде колата, която е закупил току-що в родината си за около 5000 евро и да има малка печалба.

"Тук са без мито и аз си плащам мито на границата и е по-евтино".

След като стане ясно ще има ли увеличение на данъците за по-старите автомобили и с колко, търговците ще преценяват какви промоции биха направили, така че да не намалеят драстично продажбите. Няма да има обаче голям спад в цените, защото и в момента печалбата им е минимална. Определят автомобила като необходимост и затова са сигурни, че каквито и мерки да се приемат, хората няма да се откажат да купуват коли.

 


В категории: Политика


Започва Страстната седмица
Започва Страстната седмица 29/04/2024, Понеделник 07:44 0
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
41
Коментара по темата
41.
Българин
31.01.2024 09:54:28
0
2
Цялата власт произтича от народа ще избием и изколем политическите бандеровци теса свине измет
40.
До 33
28.01.2024 15:06:11
1
2
В тази странна територия, която населяваме и наричаме държава, всичко е наобратно на цивилизования свят, драги. Това, че караш скъп автомобил и изобщо живееш нашироко въобще не означава, че имаш продуктивна "мисловна дейност в кратуната".
Колко са "амебите" без мозък с лъскави коли на пътя? А колко високоинтелентни и образовани хора са принудени от екземпляри от първия вид да водят мизерно съществуване?! То да не е да раздават всичко по степени на IQ...
39.
ХХ
28.01.2024 14:01:40
4
6
До 31

"Колко станаха заемите с които ни задлъжниха.? Живееме на кредит с високи лихви" - нали гласувахте да сте като в ЕС? Какво ревеш?
38.
ХХ
28.01.2024 13:59:10
4
5
До 24

"...след десетилетия може и да са масови, но сега е твърде, твърде рано, да насилваме нещата. " - в Китай електричните са стандарт. Но на 2 Април неграмотните про'с'таци гласувахте за изостаналия ЕС. Пада ви се!
37.
ХХ
28.01.2024 13:54:32
4
6
Кефи воят на бездните про'с'таци дето на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО. Малко им е! Трябва да бъдат мачкани докато мърдат и те, и децата им!
Надявам се до пролетта да има мобилизация и до лятото да бъдат пратени на фронта!
36.
ХХ
28.01.2024 13:52:14
3
6
До 18

"Предлагам народа да се вдига вече и да ги сваляме от власт!" - абе про'с'так неграмотен, какво ще вдигаш? На 2 Април излезе ли да гласуваш против ЕС?
Напълно одобрявам пожарни струи и гумени куршуми срещу всички протестиращи, които на 2 Април не са излезли да гласуват срещу ЕС.
35.
Abe
28.01.2024 11:28:43
3
13
Умнокрасивия зелен ИТ си мечтае за две неща: електромобил и ЛГБТ приятели. Като си ги уреди, почва да си мечтае всички да са като него. И понеже е на власт, почва да приема закончета и правила. А оФцете спят.
34.
Bbb
28.01.2024 11:08:44
5
16
Само електрически автомобили и вибратори ще са ви нужни,прости евроатлантически недоразумения...........!!!!!!!!
Ха ха хааа Карам си 15 годишен V8 бензинов атмосферен мотор,храня си го с гориво и го слагам в човката на всякакви продажни зелени идиоти и всякакви недоразвити педали!
Горите в тецовете и в разни заводи боклуците на Европа а ще ме карате да си сменя колата за някакъв електрически боклук!
Ха ха ха,аз не съм идиот!
33.
!
28.01.2024 10:54:10
21
3
Данъците и застраховките трябва да са високи! Притежанието на автомобил НЕ е задължително и човек трябва да може да покрие щетите, които би причинил на другите. Трошките освен, че замърсяват са и по-опасни. То няма нито система за слепи петна, нито да пази лентата... нищо! Масово подобни индивиди карат по магистралата и блеят телефоните си... Шофират в двете ленти, защото е важно да лайкнат на Марчето шундата или на Петканка вечерята!. Хората в България са изпаднали до ниво на амеби. Липса на мисловни дейности в кратуните. За това и имаме подобен проблем с катастрофи, убийства и насилие. За това си трябва съвсем сериозно увеличение на застраховки и данъци. За да слезнат немислещите от автомобилите и малко ред да се въдвори. Никой не е длъжен да страда, за това че някой нямал пари. Финансовото благоденствие е лична отговорност, не на обществото!
32.
EVN
28.01.2024 10:41:38
2
20
За какви електрични говорите в България?
Още има населени места без ток, а да не говорим че няма инфраструктура за зареждане! Тръгни за София и се моли да няма задръстване по "магистралата" за да можеш да пристгнеш. В полето няма кой да ти даде туба с електроенергия.
Но за данъците питайте шмекера Кокорчо.
31.
Прост народ
28.01.2024 10:30:37
5
17
Колко станаха заемите с които ни задлъжниха.? Живееме на кредит с високи лихви. Не само с колите е така. Ами недвижимите имоти, услугите....какво стана с водата, горивата, от лятото и тока.
Алчни хитреците управляват в момента без да са избрани. Егати промяната егати сглобката!
30.
Аристотел
28.01.2024 09:47:49
3
5
Какво вярвате на статия без цитирам източник или обявен автор поне?
29.
лъжливото овчарче
28.01.2024 08:15:18
3
15
Идват евро изборите,сега ще ги оправим тия евромагарета,мажат филийката на Костадинов.
28.
Дааа
28.01.2024 08:15:18
7
19
Разберете, че електричките са най голямата измислена глупост.
Самия замисъл на електричеството е произвежда се, използва се, а ти ще съхраняваш електроенергия в големи количества в кутия!?!?!? Ми той ще търси да излезе. Да завърши цикъла . Що не съхраняват светкавици... Енергия бол... Ще джуркаме светкавица в една кутия и ще се надяваме връзките на батериите да не станат тип... студена спойка и да не тръгнат змийчетата и да станат светкавица. То ако можеше да се съгранява еленергия, Никола Тесла нямаше да прави гигантски кули за да се освободи от натрупаната произведената енергия, а щеше да измисли кофички в които да я съхранява .
Истината е във водорода, но големите играчи осъзнават, че производството на чиста вода е в техен ущърб. Няма да има заводи замърсяващи природата с литий и други вредни елементи.
Все още са малко елктричките и дано да няма няколко нашити да видим как се държат батериите при камшичен удар, че да ми разправят за лидари, камери.
Може да не съм прав за електричките, но една технология се утвърждава по това как се държи в екстремни услововия.
Има много "шофьори" на прав път, но като започнат завойте в планините се разбира кой е шофьор, каъо почнеш да ги пазиш без4асъдниъе и малоумните тръгнали в завой да изпреварват. Те тогава се разбира кой е шофьор.... който успее да предпази себе си и малоумника тръгнал в насрещното... в завой!
27.
Киро-Тъпото ПП-ДБ
28.01.2024 08:14:07
4
22
Да не мислите че данъците влизат по държавна сметка прости Българи.
Да ви фалирам смотаната държавица съм спуснат.Да си играя ганкиното след туй в Канада.Ебал съм ви Българщината,това вече е Американска Колония с моите любовници от Харвард ще ви унищожим с поправките по чл.85 от Конституцията.Българин няма остане на тази територия.Всички ще сте мелези.
Едно говоря ,друго върша.
Ама нали сте проста нация ...вярвайте ми ,както вярвайте на Царя и Соломон Паси,който ви прекара с влизане е НАТО и ЕС.
От 2г. ви лъжем ,по проста нация от Българската --НЯМА ,ПОВЯРВАЙТЕ!
26.
*********
28.01.2024 08:11:40
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
*********
28.01.2024 07:55:11
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
Иван
28.01.2024 07:46:44
6
17
Смятам, че съм човек от средната класа. Карам автомобили на възраст между 5 и 10 години и съм доволен от тях. Мога да взема и нова кола, но малко ще се затрудня, пък и не си заслужава, поне според моите виждания. Относно електромобилите, след десетилетия може и да са масови, но сега е твърде, твърде рано, да насилваме нещата. Пък и не вървят толкова продажбите им според изследванията. За данъците, хубав данък няма. Какъвто е данъкът за сградите, такъв е и при колите. Просто плащаш.
23.
Аааааа
28.01.2024 07:46:33
2
23
Абе аз да питам НСО с какви коли возят.президента.премиера и прочие..
22.
Иван
28.01.2024 07:41:26
4
25
Хакам им го ще си карам старата кола.!!!!
21.
ха ха
28.01.2024 02:16:12
6
34
от 60 лв на 100 лв и пак ще карам здрава кола,която ще надживее новите бараки със по хиляди левове данъци и каскота
20.
Аз,
27.01.2024 23:27:59
6
37
Ще си плащам и ще си димя. , когато спрем да дишане лайната на лукойл и крнишпана, на препукащите гондоли в града. Мариците дето превърнаха част от България в пустиня .. За производството и рециклиране на една електричка се отделят много повече емисии от колкото за нормален автомобил... Една електричка започва от 60 пари..... Отделно зарядни станции и т н, та ще си карам стария тараляшник дето ми гори 6 нафта и ще ми излезе сметката.. Имам и нов Евро 6 плюс, ама под 9 не пада разхода. По екологичен ли е.. Тоута скоро коментираха че пазара на Ел автомобили ще е максимално до 30%
19.
Ще има
27.01.2024 23:15:02
1
33
Обратен ефект мярката . Ще се плащат по-високи данъци и ще се карат по-стари коли . А трябваше да се стимулира закупуването на коли с евро 6 . Към този момент, което казах преди повече от година се случва . Почнаха да вдигат всички данъци. Излязоха хитри,лека полека за да няма недоволство.
18.
Пепи
27.01.2024 23:09:24
6
56
Предлагам народа да се вдига вече и да ги сваляме от власт!
17.
до Крайно време е
27.01.2024 23:05:01
0
35
Ти какво мислиш че горят флотските фрегати и катери? Обаче не очаквай да има последствия за тях. Цената се плаща от обикновеният гражданин.
16.
www
27.01.2024 22:37:48
1
26
Наистина ли мислехте, че всички пари, които държавата харчи за своите любимци, ще дойдат в най-лошият случай от заеми, за които ще отговарят децата ни? И децата си ще направим длъжници, и на себе си примката ще сложим, и данъци, и такси и каквото се сетите още! Че и пенсии няма да има за днешните работещи, но и за това никой не мисли. Но всичко ще е заслужено, защото сега гледаме и мълчим как ни ограбват, а някои даже и добре намазват междувременно и си натискат парцалите. Утре точно те ще реват най-много, че заслужават повече, но мандалото ще е лопнало вече.
15.
Крайно време е
27.01.2024 22:31:16
48
15
Тия димящи дизелаци отдавна трябваше да се премахнат! Дори мярката е закъсняла. Има градски транспорт като не можеш да си позволиш нормална кола! Другото са комплекси и извинения!
14.
Холивуд
27.01.2024 21:36:15
12
46
Е и? Какво ви бъркат данъците?Нали има банани целогодишно по магазините?
Не забогатяхте ли след 35г демокрация за да си купите чисто нов мерцедес от магазина?
Ха ха хаааа ще ви накарат да си купувате три цилиндрови автомобили или електрички с по един таблет за 1 лев в купе от рециклирани материали и малко лампички вътре и ще го изплащате по 7-8 години,а и да не забравя ще плащате по 3-4 хил.лева на година каско за да не ви я откраднат! ха ха ха ха Казах ли, че ви имат за балъци? А може би сте?
13.
Ок
27.01.2024 21:15:09
5
48
Не ни осигуряват справедливо заплащане, бизнесът не се регулира правилно и плаща минимално на работника и пак удрят естествено най бедните. В държава която плаща 1.50 за нощен труд и минимална заплата 450 евро няма какво да говорим за вдигане на данъци.
12.
Га га га гааааа
27.01.2024 21:09:50
8
38
Ха ха хаааа.Сега льохмани ще ви накарат да си яздите магарицата на село,както едно време,през "лошия комунизъм"!!!!!!
Ха ха хааа идиоти,ама европейски............!
11.
1
27.01.2024 21:01:47
48
12
БРАВО ВЪН ЗАМЪРСЯВАЩИ
10.
Фарскейп!!!!!
27.01.2024 20:56:46
69
23
Абсолютно подкрепям!!!!!
Аман от димящи кенефи по улицата!!!

Никой не е длъжен на голтаците, които нямат 2 лв., да си оправят коптора, ама иначе карат, димят, тровят и не им пука.!!!!

Айде, дано стане, факт!!!!
9.
Дааа
27.01.2024 20:55:58
8
44
Вчера четох, че в Европа се замислят най-малкото да приравнят електичките към бензиновите с газови уредби или да ги забранят, заради няколкото опасни самозапалвания с изгряния напълно с май човешки жертви. Тея тъпани ще вдигат данъка.
Колите дизел пречат наголемите превозвачи, че дизела им е скъп. Що не забранят дизеловите локомотиви и корабите, ами всички закърпват старите камиони и локомотиви, че новите не могат да изкарат 100 хил. без основен ремонт.
8.
Несколко куесчънс
27.01.2024 20:55:18
1
70
А старите автобуси и държавни превозни средства? А стрителните камиони и машини? А рибарските лодки? А военноморските фрегати? А останалите 50-60 годишни машини на министерствито на отбраната?
7.
тони
27.01.2024 20:54:57
16
51
Гласувайте за сглобката- ПП_ДБ_ГЕРБ_ДПС!
Гласувайте, идиоти!
6.
Кошник, мошник...
27.01.2024 20:54:13
3
55
Колата ми е 20 г. Комънрейл 4.8 л/100. Сигурно повече мърси от един бензинов хибрид, който смуче 8!
Не злорадствайте, следващото е да обложат електриката . Тия милиарди искат връщане...
5.
kabala
27.01.2024 20:44:50
3
37
5еераси,сър
4.
*********
27.01.2024 20:41:56
7
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо
27.01.2024 20:34:24
20
70
Тая сглобка вече стана НЕТЪРПИМА !
Е как бе господи да си купя електромобил ?
Първо - струва безбожно много пари , второ няма практически НИКАКВА инфраструктура ( разбирай зарядни станции ) , Трето - батерията заминава за има няма 5 години , а новата струва колкото половин нова електричка.
Четвърто - цената на тока и времето за заряд са практически НЕПОСИЛНИ към момента . Съвсем отделно е , че НЯМАМЕ нито такива енергийни мощности , нито такава електропреносна мрежа за масова електрификация на транспорта !
И с какво точно дизела замърсява повече от бензина , ако смея да попитам ? В дизела азотни окоси НЕ СЕ отделят при изгарянето , а саждите са практически безвредни , щото са почти чист въглерод , който веднага се утаява въргу почвата и практически НЕ замърсява въздуха !
2.
Не 80%, 180% да ги вдигнат!
27.01.2024 20:28:42
90
26
Супер новина!
Време е старите барутници да се поизчистят от пътищата!
1.
дебили бургас
27.01.2024 20:22:55
10
82
Значи със закони ще ни забранят колите с ДВГ... за да купуваме дав пъти по-скъпи електрички и да плащаме два пъти повече за да изминем 100 км? Навремето никой не е избил конете, нито е забранил каруците и каретите за да наложи автомобила!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започва Страстната седмица Започва Страстната седмица Във всичко, което правим, трябва да бъдем водени от вярата в милостта на Господ Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби
4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори